6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Ben once pazar gittim gecen pazar yok dediker emrio olusmamis iki gun sonra sali gittim bebegin kalbi bile atiyodu Allah buyuk belki gorememis olabikirler

ultrason fotosu var elmde ama anlamıorum kese kac santm drm yenı olusan bı kese dedı 15 gun sora gel dedı

yok zaten drum olmsuz konusmadı hatta gozlerı doldu hayrlı olsun dedı esımıde cagrdm ben oda bktı keseye :)

Cok sure solemis iste en kotusu beklemek cok zor inssnijn aklina sacma saoan seyler gelio ama normal her hamile dusunur bunlari ama iyi dusun bebegini gorrceksin Allah sana cok guzel bi mucize vermis devamida gelecek İnsallh

Ben keseyi ilk gordugumde fasulye kadardi buyumustu cunki ilk dokyor alttan bakmafi o yuzden goremedi seninkisi nasil gorunusu

normal yuvarlak bsı doktor guzel saglklı bı kese dedı cok dua et bana lutfeenn. evet gec dollenme olmus tahmınıme gore 5. haftadayız sımdı yınede bebegı gornce tam tarıhı soluyolar drlar

Evet yeni yeni olusuyo daha sekillenecek moralini yuksek tut internette her okudugumuzu ustumuze aliniyoruz bosuna moralini bozma umutlu ol daha kucucuk

Evet yeni yeni olusuyo daha sekillenecek moralini yuksek tut internette her okudugumuzu ustumuze aliniyoruz bosuna moralini bozma umutlu ol daha kucucuk
Canm sen kac haftalksn ben bgn acile gttm ustten bakti ve kese gorndu sevndm ksenin ustten gornmesne dmekki ilerliorki ustten gornuyo dgerler yukselio dmekki. Haftaya gel bakalm dedi doktor 5+1mis dha kcuk kalp atsni duymamak normalmis. Ama ben haftaya alttam baktrmak isticem bence bgnde alttan baksaydk gornrdu haftaya insllah kalp atsni duyariz. Canm sen kac haftalkken alttan gordn bebisi

Canim yazamadim dun hic acamadim annemler geldi tatil icin benim kese gorundugunde 5+2 dedi ama ici bos dedi iki gun sonra gittim bebegi kalp atisini duyduk 6 haftalik dedi yarin doktora gitcem insallh guzel haberlerini aliriz hep alttan bakti bu sefer nasil olacak bilmiylrum kuzum sevindim senin adina icin rahatladimi biraz

Cuma aksami gidcem dra tekrardan allahn izniyel 6 haftalk olcaz alttan muayneyle gorulur demi bebek evet icim rhat etti ah su bos gebelik korkusu olmasada bayram etsem bebegmn gelisine

Bizde 5+1 gunluguz ama nette bazi kitaplarda6.hafta diyor daha onu bile çözemedim ben ilk muayenemize pers gidicez ins hersey yolundadir daha kese filan hic bisey gormedik biz. Bi tek beta hcg degerimiz var adet geciktikten 3 gun sonra 633 ondan 3 gun sonrada 2670 normal mi kizlar ?

Normal tabiki duzenli artis olmasi iyi bisey rabbim hayirli haberler almamizi nasip etsin kizlar..encokistedigimsin 6haftalik buyuk ihtimsl alttan gorunur kalp atisida 8 haftaya kadar olusur duyaamasan bile sakin strs yapma

Canim bos gebelik suphesi olsaydi doktor kesin soylerdi uzulme bence
Bilmiyorm canm bos gebelgn normal gebelkle hicc farki yok taki kesenn icinde bebek gorulmeynce anlayip o bos keseyi aliolar :/ insallah ole bsi yoktur hevesmiz kursagmzda kalmaz. Besinci haftada bile alttn muayeneyle bence gorlur bebek ama iste o gun dr bakmadi

arkadaşlar merhaba bişey sorucam ben hamile olduğumu geçen hafta öğrendim ilk günler bulantılarım oluyordu hatta bayada ağrım vardı bikaç gündür ağrılarım hafifledi çok şükür ama bulantılar tamamen kayboldu 5+3 teyim normalmi bu bulantım devam etmiycekmi yoksa yakında yenidenmi başlıycak ?

canım meraba seni tüp bebek topiğinden hatırlıyorumsen beni hatırladınmı bilmem.sende bursa şahin beye gidiyordun.transferin benden önce olmuştu.Kendiliğinden hamile kalmanaçok sevindim.Bende tüp bebek ile hayırlı haberi aldım.Hiç kendini boş gebelik falan diyip üzme.Şahin Bey'e mi gittin başka bir doktora mı gittin? Ben transferden sonra 12.gün öğrendikten sonra 10 gün sonra çağırmıştı beni.Onların hesabına göre 5+3 oluyordum.Alttan kesemizi gördük ama içi dolu dedi boş bir gebelik değil dedi.Sonrasında 7+2 de gittik çok şükür alttan kalp atışınıda duyduk.Artık bursaya gidemiyorum ama imkanım olsa acıbademe devam etmek isterdim.Seni tekrardan çok tebrik ederim.İnan çok sevindim.İnşallah güzel haberlerini duyucaz.

Canım sorunla alakasız olacak ama daha önce başka bir topicte görmüştüm seni. Bebeğinin kalp atışlarını dinlemeye gittin mi? Bende 5+5teyim seninle yakın günlerimiz. Haftaya bende inşAllah gideceğim kalp atışı dinlemeye benimde kafama çok takılıyor

Son düzenleme:
canım geçtiğimiz cuma günü keseyi gördük 5 ml dedi doktorum. fakat şöle bi durum var benim 2 doktorum var hangisine devam edicem kararsız kaldım ikisinede gidiyorum şimdilik :) keseyi gören doktorum cumaya çağırdı tekrar diğer doktorumlada yarın randevum. bebeğimi görürüz kalp atışını duyarmıyız bilmiyorum yarın ola hayrola

Bizde keseyi geçen Çarşamba gördük aslında o zaman 5+2 olması gerekiyordu ama ultrason 4+6 diye hesapladı. Bende ona göre hesaplıyorum artık. Kalp atışı içinde haftaya Perşembeye randevu verdi. Daha çok var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…