- 24 Ocak 2015
- 437
- 1.157
- 113
- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Aynen oyle. Bebege birsey olacak korkusuyla hep tedirgin halde yasiyorsun. Ama o da zararli oluyor. Normal davranmak, olumsuz dusunmemek en iyisi.Cok tesekkur ederim canim ya cok rahatlattin icimi inan, galiba bu kotu dusunceler annelik icgudusu denilen sey
muhtemel dogum tarihlerimizde 3 gun ara olarak gözukuyor
kabizligi nasil atlattin canim ne yemek iyi geldi
Kan sayımı şeker vitamin demir gibi bişeyler söylediEvet canm ben yedincu haftamdayim pazartesi gdip yaptrcam. Acaba ne testi bunlar merak ediorm
anladm bende merk edıorum ne testlerı dıeKan sayımı şeker vitamin demir gibi bişeyler söyledi
ay karnında kasıklarnda sankı ufak bişi gezıo demı vucut kendını bebıse hazrlıo :)Kızlar beni hamilelik 3gündür yere serdi sanırım gercek yüzünü gösterdi miğde bulantıları kusmalar ayakda duramamalar hiç birşey yapamamalar mutfakdaki kokuya dayanamamalar sürekli yatmalar ve uykuda sürekli tuvalete taşınmalar ama hiç uyanamamalar.ben galiba fenayım artık.ayy beter oldum bide karnımda minik minik hareketler balık gibi:))
canım bende geç döllenme olduğu için 3733 tü değerim keseyi gördük...üstelikte değerlerim 12 günde 0.66 dan 3733e çıktı ve keseyi gördük... herkeste farklı oluyor galiba... 1552 yken keseyi göremedik ona göre değerini kendin hesaplaMerhaba kızlar çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşh
30 ocak adet tarihimdi olmadım
Gecikmemim 3.gunu beta 155
5.günü 424
7.günü 1000 oldu 7. Gunu ben acilde yaptrdım doktora gösteremedm .
Sadece kasıklarımda ara ara ağrı var ve midem çk kazınıyor hafif bulantılar geliyor arada.
Sizce çarşamba gnu kese görünür mü?
Normalmi bu artışlar
ÇARŞAMBA GUNUNE RANDEVU ALDIM BAKALIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GÖRÜRÜM İNŞLH CNMcanım bende geç döllenme olduğu için 3733 tü değerim keseyi gördük...üstelikte değerlerim 12 günde 0.66 dan 3733e çıktı ve keseyi gördük... herkeste farklı oluyor galiba... 1552 yken keseyi göremedik ona göre değerini kendin hesapla
hiç stres yapma canım... Rabbimin izniyle keseyide bebişide göreceksin... o pıt pıt larıda duyacaksın...ÇARŞAMBA GUNUNE RANDEVU ALDIM BAKALIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GÖRÜRÜM İNŞLH CNM
Canm ben anlamiorm cok ama bence asilama oldgn gnu sat olarak hesaplamalsn. Hayrli olsn rabbim hayirlsyla elinize almak nasip etsinKızlar bana yardımcı olur musunuz ? Ben 19 Ocak ta ilk aşılamamı oldum ve tuttu çok şükür :) Sat : 19 Aralık ben şimdi 6 haftalık mı yoksa 3 haftalık mı hamile oluyorum yani aşılma tarihim mi yoksa sat den mi hesaplamalıyım aklım çok karıştı bugün. :/
Canm ben anlamiorm cok ama bence asilama oldgn gnu sat olarak hesaplamalsn. Hayrli olsn rabbim hayirlsyla elinize almak nasip etsin
Canım ben daha bugün yeni gördüm çok şükür gecen iki hafta karnımdan baktılar görünmedi dış gebelik falan diye korkuttular kaç haftadır ağlıyorum göremezsen panik yapma çok dua et kendini korkutmaMerhaba kızlar çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşh
30 ocak adet tarihimdi olmadım
Gecikmemim 3.gunu beta 155
5.günü 424
7.günü 1000 oldu 7. Gunu ben acilde yaptrdım doktora gösteremedm .
Sadece kasıklarımda ara ara ağrı var ve midem çk kazınıyor hafif bulantılar geliyor arada.
Sizce çarşamba gnu kese görünür mü?
Normalmi bu artışlar
çok sevndm had hayrlsyla kalp atısnı görmeye kısmet :) bak sakın haaa yok bebek gorulmes kalbı duyulmaz bunları ınternetten arstrmıyor aklımızı bulandrmıoruz demı annecıkkk bebısmız dha kcuk gorulmemesı normal. bende bgn yaplması gereken tahlıller var dedıler gttm hastaneye bebısımıde gordum ustten kalp atısnıda duyduk yıne ıyı oluyo bole yaKızlar müjde müjde gördüm keseyi veeee üstten ultrasonla
canm hayrlı olsn oncelıkle bebegınn kac haftalık oldugnu bılmıoruz kı kan degerı 3000 oldumu alttan 5000 oluncada ustten gorulur bebegn kesesı. yarın gorulmese byuk ıhtımal kan tahllı ısteyecktr doktorn. normal bı hamılelıkte kan degı ıkı gunde ıkı katına artar doktora gıt blgılendrr zaten senı. hayrlı haberler alman nasıp olr ınsaalahYardım idrar testin iki çizgi çıktı yarin Dr gdcem acaba vajinal danmi bakar yoksa karından mi merak ediyorum acele cvp yazin
Canimm cok sevindim adinaa darisi basima artikkk bende 4 haftalik hamisim biraz kucuguz biz ama olsunn :) carsamba gunu cagirdi keseyi gormeye insallah gorurum cok istiyorum görmeyii. benim sag kasigimda cok agri oldu bu normal biseydir dimi ya hala inanamiyorim hamile kalamiyodum cunkuuu allahima sukurler olsun bir an once kucagimiza almayi nasip etsinn :)Kızlar müjde müjde gördüm keseyi veeee üstten ultrasonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?