6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Cok tesekkur ederim canim ya cok rahatlattin icimi inan, galiba bu kotu dusunceler annelik icgudusu denilen sey

muhtemel dogum tarihlerimizde 3 gun ara olarak gözukuyor

kabizligi nasil atlattin canim ne yemek iyi geldi
Aynen oyle. Bebege birsey olacak korkusuyla hep tedirgin halde yasiyorsun. Ama o da zararli oluyor. Normal davranmak, olumsuz dusunmemek en iyisi.

Kabizlik konusunda oyle herhangi birsey yapmadim aslinda. Kati yemedim birkac gun. Corba ve sebzeye agirlik verince gecti.

Kızlar beni hamilelik 3gündür yere serdi sanırım gercek yüzünü gösterdi miğde bulantıları kusmalar ayakda duramamalar hiç birşey yapamamalar mutfakdaki kokuya dayanamamalar sürekli yatmalar ve uykuda sürekli tuvalete taşınmalar ama hiç uyanamamalar.ben galiba fenayım artık.ayy beter oldum bide karnımda minik minik hareketler balık gibi:))

ay karnında kasıklarnda sankı ufak bişi gezıo demı vucut kendını bebıse hazrlıo :)

Merhaba kızlar çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşh
30 ocak adet tarihimdi olmadım
Gecikmemim 3.gunu beta 155
5.günü 424
7.günü 1000 oldu 7. Gunu ben acilde yaptrdım doktora gösteremedm .
Sadece kasıklarımda ara ara ağrı var ve midem çk kazınıyor hafif bulantılar geliyor arada.
Sizce çarşamba gnu kese görünür mü?
Normalmi bu artışlar

canım bende geç döllenme olduğu için 3733 tü değerim keseyi gördük...üstelikte değerlerim 12 günde 0.66 dan 3733e çıktı ve keseyi gördük... herkeste farklı oluyor galiba... 1552 yken keseyi göremedik ona göre değerini kendin hesapla

ÇARŞAMBA GUNUNE RANDEVU ALDIM BAKALIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GÖRÜRÜM İNŞLH CNM

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Ben 19 Ocak ta ilk aşılamamı oldum ve tuttu çok şükür :) Sat : 19 Aralık ben şimdi 6 haftalık mı yoksa 3 haftalık mı hamile oluyorum yani aşılma tarihim mi yoksa sat den mi hesaplamalıyım aklım çok karıştı bugün. :/

Canm ben anlamiorm cok ama bence asilama oldgn gnu sat olarak hesaplamalsn. Hayrli olsn rabbim hayirlsyla elinize almak nasip etsin

Canım ben daha bugün yeni gördüm çok şükür gecen iki hafta karnımdan baktılar görünmedi dış gebelik falan diye korkuttular kaç haftadır ağlıyorum göremezsen panik yapma çok dua et kendini korkutma

Yardım idrar testin iki çizgi çıktı yarin Dr gdcem acaba vajinal danmi bakar yoksa karından mi merak ediyorum acele cvp yazin

Kızlar müjde müjde gördüm keseyi veeee üstten ultrasonla
çok sevndm had hayrlsyla kalp atısnı görmeye kısmet :) bak sakın haaa yok bebek gorulmes kalbı duyulmaz bunları ınternetten arstrmıyor aklımızı bulandrmıoruz demı annecıkkk bebısmız dha kcuk gorulmemesı normal. bende bgn yaplması gereken tahlıller var dedıler gttm hastaneye bebısımıde gordum ustten kalp atısnıda duyduk yıne ıyı oluyo bole ya

Yardım idrar testin iki çizgi çıktı yarin Dr gdcem acaba vajinal danmi bakar yoksa karından mi merak ediyorum acele cvp yazin
canm hayrlı olsn oncelıkle bebegınn kac haftalık oldugnu bılmıoruz kı kan degerı 3000 oldumu alttan 5000 oluncada ustten gorulur bebegn kesesı. yarın gorulmese byuk ıhtımal kan tahllı ısteyecktr doktorn. normal bı hamılelıkte kan degı ıkı gunde ıkı katına artar doktora gıt blgılendrr zaten senı. hayrlı haberler alman nasıp olr ınsaalah

Kızlar müjde müjde gördüm keseyi veeee üstten ultrasonla
Canimm cok sevindim adinaa darisi basima artikkk bende 4 haftalik hamisim biraz kucuguz biz ama olsunn :) carsamba gunu cagirdi keseyi gormeye insallah gorurum cok istiyorum görmeyii. benim sag kasigimda cok agri oldu bu normal biseydir dimi ya hala inanamiyorim hamile kalamiyodum cunkuuu allahima sukurler olsun bir an once kucagimiza almayi nasip etsinn :)

[QUOTher95, post: 39339423, member: 655539"]Canimm cok sevindim adinaa darisi basima artikkk bende 4 haftalik hamisim biraz kucuguz biz ama olsunn :) carsamba gunu cagirdi keseyi gormeye insallah gorurum cok istiyorum görmeyii. benim sag kasigimda cok agri oldu bu normal biseydir dimi ya hala inanamiyorim hamile kalamiyodum cunkuuu allahima sukurler olsun bir an once kucagimiza almayi nasip etsinn :)[/QUOTE]
Amin inş.hayırlı olsun canım ama göremezsen korkma ben çok zor gördüm görene kadar agladım göremezsen sabırla bekle daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…