6 haftalık hamişler,takipleşelim,paylaşalım :)

Bulantım çok benim sürekli bir bulantı halindeyim bende..
Zaten çok zayıfım, 43 kiloyum birde yemek yiyemezsem bittim
Bulantımın tek avantajı sigara içmemem oldu, tiryakiyim ama kokusu bile mahvediyor..

Birlikte öğrenir,paylaşırız kızlar.Bir tane hamişlik partnerim var:Teolog :) hepinizi bekleriz,6 haftalık kim varsa gelsin :)
Bende vatim kizlar cok bulantim var hastanelerden cikamiyorum cok asiri sekilde bas donmesi de var yuruyemiyorum nerdeyse ne yaptimsa olmuyo herkes psikolojik diyor bi turlu inanmiyorlar bana ne zaman gecer bu durum yardim edin nolur : (

Canim ilk dönemlerde kahverengi akıntı normal diyorlar kırmızı kan olursa sıkıntı sanırım inş bir problem olmaz
kesildi çok şükür ama korkuttu baya sabah sabah.bende hala bulantı yok ya normal mi anlamadım normalde bile daha çok midem bulanır benim herşeyden şimdi hiç yok :)

kesildi çok şükür ama korkuttu baya sabah sabah.bende hala bulantı yok ya normal mi anlamadım normalde bile daha çok midem bulanır benim herşeyden şimdi hiç yok :)
Hiç bulantı yaşamadan hamilelik geçiren varmış canım benim canım hiç yemek istemiyor ki yemek yemeyi çok seven biriyim ama yemek düşününce tiksiniyorum :-(

Hiç bulantı yaşamadan hamilelik geçiren varmış canım benim canım hiç yemek istemiyor ki yemek yemeyi çok seven biriyim ama yemek düşününce tiksiniyorum :-(
Inşallah benimde öyle geçer bi terslik Olmasın da.ilk öğrendiğimde benimde öyle oldu sonra geçti hemen.seninde geçer inşallah yakın zamanda

ben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…