- Konu Sahibi bebegimmasal
-
Canım devamı gelmezse bir sorun yok demişti eşimin kuzeni(kadın doğumcudur) ağrın da yoksa sorun yoktur inşallah :)günaydınlar herkese sabah bir iki damla kahverengi akıntım oldu bu durumu yaşayan var mı acaba?
şuan devam etmiyor doktoruma ulaşamadım ama korktumCanım devamı gelmezse bir sorun yok demişti eşimin kuzeni(kadın doğumcudur) ağrın da yoksa sorun yoktur inşallah :)
yapiyorm kendm ama bu seferde benm yaptgmi begenmiyo falan diye laf ediyoCanim ne isteyip ne istemediğini söyle yada kalk kendin yap gücün yeterse tabi
Kuzum zor bir durum Allâh yardımcın olsunyapiyorm kendm ama bu seferde benm yaptgmi begenmiyo falan diye laf ediyo
Canim ilk dönemlerde kahverengi akıntı normal diyorlar kırmızı kan olursa sıkıntı sanırım inş bir problem olmazgünaydınlar herkese sabah bir iki damla kahverengi akıntım oldu bu durumu yaşayan var mı acaba?
Bende vatim kizlar cok bulantim var hastanelerden cikamiyorum cok asiri sekilde bas donmesi de var yuruyemiyorum nerdeyse ne yaptimsa olmuyo herkes psikolojik diyor bi turlu inanmiyorlar bana ne zaman gecer bu durum yardim edin nolur : (Birlikte öğrenir,paylaşırız kızlar.Bir tane hamişlik partnerim var:Teolog :) hepinizi bekleriz,6 haftalık kim varsa gelsin :)
Alah yardimcimiz olsun ayni dertten muzdaribiz dorduncu ayda gecer diyorlar ama dayanabilicegimi sanmiyorum benim ilk gebeligimdede ayni sknti oldu neden boyle anlamiyorum : (Benm bugun bulantm bas donmem bide karn agrim var
Bugun normalden daha fazla yaa eglip dogrlurken karnima bi agri griyoAlah yardimcimiz olsun ayni dertten muzdaribiz dorduncu ayda gecer diyorlar ama dayanabilicegimi sanmiyorum benim ilk gebeligimdede ayni sknti oldu neden boyle anlamiyorum : (
kesildi çok şükür ama korkuttu baya sabah sabah.bende hala bulantı yok ya normal mi anlamadım normalde bile daha çok midem bulanır benim herşeyden şimdi hiç yok :)Canim ilk dönemlerde kahverengi akıntı normal diyorlar kırmızı kan olursa sıkıntı sanırım inş bir problem olmaz
Hiç bulantı yaşamadan hamilelik geçiren varmış canım benim canım hiç yemek istemiyor ki yemek yemeyi çok seven biriyim ama yemek düşününce tiksiniyorum :-(kesildi çok şükür ama korkuttu baya sabah sabah.bende hala bulantı yok ya normal mi anlamadım normalde bile daha çok midem bulanır benim herşeyden şimdi hiç yok :)
Inşallah benimde öyle geçer bi terslik Olmasın da.ilk öğrendiğimde benimde öyle oldu sonra geçti hemen.seninde geçer inşallah yakın zamandaHiç bulantı yaşamadan hamilelik geçiren varmış canım benim canım hiç yemek istemiyor ki yemek yemeyi çok seven biriyim ama yemek düşününce tiksiniyorum :-(
Geçer inş canım ya yemeyince tansiyon problemi de oluyorInşallah benimde öyle geçer bi terslik Olmasın da.ilk öğrendiğimde benimde öyle oldu sonra geçti hemen.seninde geçer inşallah yakın zamanda
Hoşgeldin canımben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)
Hosgeldinben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)
Hoş geldin cekuuuu aldık kabul ettik bile :)))ben de geldimm yarın 7. haftam bitecek ama beni de alın aranıza yakın sayılırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?