6. his değil bu..

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
arkadaşlar bilmiyorum psikolojik rahatsızlıgım varmı insanız olabilirde ama kendimde herhangi bi tuhaflık hissetmiyorum sadece anlatmak istediğim şöle bi özet geçeyim diyorum.. yaklaşık bir yıldır arkadaşlarıma göre özel yetenek bana göre rahatsız edici bi durum ama yinede açıklıyım insanları analiz etmek onlar hakkında ne dersem ne söylersem bilmediğim halde tahmin olarak bile olsa tuttugu misal msnde arkadaşımla konuşuyoruz bana sevgilisinin fotografını yolladı hemen çocuk hakkında geçmişe dair şeyler söyleyebildiğim.. bu benim sinirime dokunuyo ve dediklerim çıkıyo tanımadıgım insanlara fal bakıyorum mesela öylesine ama ne dersem tutuyo ve bana yönlendirdikleri soru sen karışık mısın? uğraşıyo musun? onlarmı sölüyo? tarzında çok rahatsız oluyorum altıncı his diye bişi olduguna inanmıyorum mesela gözlerimi kapatıp dinlendiğimde biri geliyo gözümün önüne ve o insanın o an ne yaptıgı o kişiye sordugumda sen nerden biliyosun diyo biri yalan attıgında hissediyorum birinin geleceğini hissediyorum bunlar çok tuhaf geliyo psikolojik olsa bilmem bu kadar bilmem imkansızz... varmı böle şeyleri olanlar bi yardımcı olsanız eleştiriyede açığım ama dikkat çekmek değil amacım sadece anlattım..

ben bunu temiz kalplilik ya da iyi telepati olarak nitelendirmeyi tercih ediyorum. çok rahatsız oluyorsan söyleme kimseye gördüğünü ya da hissettiğini ama bence hastalık değildir.

merhaba ben kozmik bilinçle dogmuş biri olarak ve bunu 19 yaşında ögrenmiş biri olarak hiçbirşeyin tesadüf olmadıgınıda biliyorum şuan bunu okuyup sana yazma geregi duymam bile tesadüf degil bu yeteneklerin seni rahatsız etmesinin altında yatan sebep tam olarak neyi neden yaptıgını bilmiyor olman olabilir böyle bir horoskopun vardır belkide dilersen sana özel olarak yorum yaparım daha sonra depresif bir dönemden geçiyorsundur belkide bu yeteneklerin sana anlatmak istedigi birşey var.

Son düzenleme:
paylaşımın ilgimi çekti ne yalan söyleyeyim :) belki de kalp gözün açıktır öyle düşün... bazı insanların kalbi çok temizdir ve genelde dedikleri de tahminleri de çıkar. Çok fazla üzerinde durup gereksiz yere canını sıkmamanı öneririm.
benim le ilgili de bir tahminde bulur musun :) bizim çocuğumuz olmuyor sıkıntı eşimde tüp bebekle allah nasip ederse olur... aman aman şanslı değiliz sence :))))

ahh ahh tabi işin gırgırıydı bu ama sen yine de içimi ferahlatıcı birşeyler söyle... İnan herkesin ne sıkıntısı var. kimsenin içini bilemiyorsun senin derdin bana uymuyor benim ki sana... o yüzden içinde bulunduğun durum çok anormal değil bence bunu avantaj olarak gör sezgilerin kuvvetli demek ki

bazı insanların horoskopunda çocugu olmıycagı bellidir bazı kötü açıların etkisiyle kişiler hep bir ugraş içindedir tüp bebek yada evlat edinme gibi yolları denerler bazılarıda yıllarca denemesine ragmen sonunda çocugu olur onlarda yarı kısırlık yaşar herşeyin bir nedeni vardır belki evlat edinmek için böyle bir sebep vardır

ben bunu temiz kalplilik ya da iyi telepati olarak nitelendirmeyi tercih ediyorum. çok rahatsız oluyorsan söyleme kimseye gördüğünü ya da hissettiğini ama bence hastalık değildir.

evet belkide ama insanlar biri duyup diğerine aktarıyo ki ben kuaförde çalışıyordum bi gün patrona fal baktım biri gördü ve yayıldı şöle diyim yeni biryle tanışıyorum erkek olarak ona diyorum ki seni tanıyorum yok hayır daha görüşmedik bile diyo ben tanıdıgımı idda eden şeyler dediğimde o kişi buna şaşırıyo hatta birisi abimede baksana ne olcak kızla durumu falan diye konuştu öyle yani rahatsız oldugum bu yani deşifre olmam..

evet bende ayne nneyi neden yaptıgımı bilmemekten rahatsız oluyorum canım bu durum beni bazen sıkıyo tam birine bişiler hissedecekken bile o insanın geçmişini görüyrum sanki arkadaşım bi konuda yalan sölemişti sonra kendi telime bakarken onun telefonundaki mesajları gördüm telini istedim verdi mı gördüm mesajlara baktıgımda aynı mesaj.. şok oldum.. :S çaresiz kalıyorum bazen bu yetenekse nasıl kullanacağımı inan bilmiyorum..

inanın eşniz sizden daha çok istiyor baba olmayı ama birazda psikolojik bence durumunuz olucak ama tedaviyi aksatmazsanız aslında bence eşinizdede belirli bi sorun yok uzun süredir istediğinizi tahmin edebiliyorum dediğim gibi olucak ama allah bilir ne zaman olucagını sadece sabır gerekir iyi günler dilerim..

Son düzenleme:
sıkıntı yapma güzelim kendine kimi insanlarda Allah vergisi böyle güzel yetenekler olabiliyor çok rahatsız oluyorsan bu durumdan en güzeli söylememk ve belli etmmemek ama bu durumu insanların iyiliği içinde kullanabilirsin seçim senin mesela benim erkek arkadaşımla durumum ne olacak ondan vazgeçmelimiyim geçmemelimiyim bunu söyleyerek başlayabilirsin :))(durum bu işte söylersen insanlarda taleplerde bulunurlar)

merhaba canım işte bana da arkadaşlarım böyle diyerek geliyo ben kıramıyorum aranızda ne oldugunu bilmem gerek yada kaç ay çıktıgınızı ki sana yardımcı olabileyim sevgiler canım..

Hm ilginç..Galenia ben de sana bir talepte bulunacağım malesef...Benim hakkımda da yorum yapsana..Bilgilerim açtığım konularda var..

Konu gerçekten çok ilgimi çekti, biliyor musun bu konuyu okumadan önce, bende senin gibi olmayı isterdim ve içimden geçirirdim. Bu çok güzel bir yetenek. Çok çok ilgimi çekti gerçekten.
Bunu mantıgınla kullanmalısın bence, etrafındaki insanlar sürekli kendileri hakkında yorumlar yapmanı gördüklerini söylemelerini isteyecekler, ki ben bile konuyu okurken acaba dedim? benim için neler söyleyebilir diye..
İnsan oğlu merakla yaratılmıstır, bunların önüne gelişmez. Ama sen fazla dillendirme bence, mantıgınla bunu kullan.

Yeni bir erkek arkadasın dahi olsa, kendi avantajların için kullan.. Adama hönk diye herşeyi söylersen korkar, kaçar valla

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke benimde böyle bir yeteneğim olsa en azından önseziyle başıma gelecekleri yada etrafımda neler olduğunu bilirdim. gerçekten konu ilgi çekici. bizim fotomuza baktığında ne hissettin mesela çok merak ettim sence biz mutlu olurmuyuz :44:
bence bu yeteneğini geliştirmeli ve bizim gibi meraklı insanlara yardımcı olup sevaba girmelisin. ama hayatına giren insana bencede pek yansıtma kendini kasmaktan yanında rahat hareket edemez

bende de bu anlattıkların var, bazen öyle an geliyor ki bunalıyorum ne hissetsem ve düşünsem biri ve kendi hakkımda birebir yaşıyorum...
ama şikayetçi değilim en azından farkındayım çok şeyin

Son düzenleme:

ben bunu arada yapıyorum iove, onun o anki surat ifadesi anlatılamaz :82:

Son düzenleme:
bazı şeyleri hissediyorsundur veya daha önce rüyanda görmüşte olabilirsin. ben bazen o anı hatırlıyorum daha önce yaşadım bu olayı bak şimdi şu olacak diyorum ve o olay gerçekleşiyor. bazen rüyamı hatırlamıyorum ama gözlerimi açarken annem veya babam işte hangisiyle yüreğim çarparak aklıma geliyor v.s. hasta oldukalrını felan hissediyorum. çok fazla kafaya taktığım zamanlarda bu olaylar dahada fazlalaşıyor bende bazen delirdiğimi düşünmüyor değilim. fazla takılma ve etrafındakilerede söylememelisin bu özelliğini yoksa daha fazla acı çekersin.

bende de bu anlattıkların var, bazen öyle an geliyor ki bunalıyorum ne hissetsem ve düşünsem biri ve kendi hakkımda birebir yaşıyorum...

Kızlar gerçekten cok güzel birşey bu surat asmayın.. avantajlarını kullanın.

Kızlar gerçekten cok güzel birşey bu surat asmayın.. avantajlarını kullanın.

tahmin edebiliyorumm.

bak kısaca bir olay anlatayım;
bir akşam aradım neredesin diye sordum ona...
dükkanda boya yaptığını söyledi :44:
tamam dedim kapadım teli
2 dk geçmedi yine aradım...
sen dükkanda değilsin,neden yalan söylüyorsun,şuan sahilde olduğunu biliyorum,yalan söyledin bana dedim kapattım
aradı, sen nereden biliyorsun yine başladık gizli güçlere :86:
daha neler neler bu en basiti idi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…