6. his değil bu..

kızlar bakmayın güldüğüme, işi şakaya vuruyorum ben ve bu durumda olan diğer arkadaşlar olaylar kesinliğe kavuşunca neler hissettiğimizi anlatamayız... zaten konu açan arkadaşta bu dile getiremediği histen bahsetmiş. anlıyorum ben onu...

Son düzenleme:
bu anlattıklarınız hemen her insanın yaşadığı şeyler özel bir durum söz konusu değil kafana takma

Hayal edebiliyorum canım, adam ne afallamıstır! Anca böylelerinin bu şekilde hakkından gelinir. Diyorum ben bende bu sekilde sezmek, bilmek isterdim.

bu anlattıklarınız hemen her insanın yaşadığı şeyler özel bir durum söz konusu değil kafana takma

Sizin bahsettiğiniz, cok iyi tanıdıgımız kişilerin neler yaptıgını nerede oldugunu tahmin etmektir, ki bunu herkes yapıyor fakat bir baskasını neler yapacagını kestiremeyiz ki, bu arkadaslarımızın böyle yetenekleri var..

bencede cok kafana takma,bi cok kiside vardir bu durum sezgilerin kuvvetli olmasidir bu bendede var kucuklugumden beri hemde ilkokulda hatta daha once kotu bisey olacagini sezer isin icinden siyrilirdim,karsimdakinin yalan soyledigini cok rahat anlarim bi sey hakkinda henuz olmadan ilerisini sezebiliyorum yani bu karakterle alakali bisey aslinda bide dikkatli ayrintici olmaktan geliyo

neymiş acaba senin gizli! gücün! uçabiliyor musun

bence bu durum o kadar abartılacak bir durum değil ara sıra bendede olur bu tür hisler,şöyleki bir anda içime bir (adını koyamadığım duygu)sıkıntı doğuyor aklıma çevremdeki her hangi biri geliyor ,ve o nun başına önemli bir şey geldiğini duymadan geçmiyor bu sıkıntı ,gördüğüm rüyalar gerçekleşmeden rahat rahat uyku uyuyamama, vs aslında daha güçlüydü bu duygularım evlendikten sonra ,kafama takmamayı başardım(dertlerden stresten çocuklardan, zaten zamanım olmazdı)kendini dinleme ,yalnız kalma ,umarım en kısa zamanda atlatırsın.
ha kimileride var bu özelliğiyle mutlu olmayı (yaşamayı) başarmış ,o kişileri ayrıca tebrik etmek lazım,ben asla yapamazdım

kız galenia ,seninde az da olsa hoşuna gidiyor ki ,insanların sorularına cevap veriyorsun,
ne dersin bu sitenin yaşam koçu, olmaya

neymiş acaba senin gizli! gücün! uçabiliyor musun

hayır elbette uçmuyorum... gizli güç dediğim ise her insan da olan ama bir çok insanın ortaya çıkarmaya uğraşmayadıkları şeyler...
bunu kanıtlayan ve yaşayan çok insan var etrafımız da...
kendimin bir kahin vb. birşey olduğunu ima etmiyorum etmem!!! sadece ben farkındayım bunu söylüyorum.
tepkin yanlış biraz dikkat et,kelimeleri istediğin gibi değil,gerçek anlamlarını anlamaya çalış.
burada kimse kendisinden övünmüyor övünmem...
KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEĞİL...
yukarı da arkadaş bende yapmak isterdim demiş. OKUDUYSAN İSTERSEN ''İSTERSEN SENDE YAPABİLİRSİN '' DİYE YAZDIM...
lütfen okuduklarını iyi anla...
önyargı kötü bir durum bunu bil...

anlatsana bizde öğrenelim,o sölediğin bazı şeyleri

iyi de ben zaten bu tarz ön sezilerin her insanın başına gelebileceğini söyledim ama sen aksini iddia ettin

ön yargı kötü bir durum ama kendine bir takım mistik güçler atfederek sanki "geleceği görüyorum" havalarına girmek daha kötü bir durum

gizli güçlerinin olduğunu sen iddia ediyorsun ben de soruyorum neymiş bu güçlerin diye

yoksa söylediklerin "havada durdum şahitlerim var" sözünden ileriye gitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bi arkadaşım da bi ara aynı şeyleri sölüodu. diğer odada neler olabildiğini falan bazen görebiliodum diodu. ay sölerken bile tüylerim diken diken oluo. ben bunun güzel bi yetenek olduğunu düşünüyorum. kafanıza takmanıza gerek yok bence. ama tabi neler hissettiğinizi tabi ki tam olarak anlayamam ama, gene de çok canınızı sıkmamanız gerek.

artı bişi sorcam. yeteneğini kullanmak amacıyla değil, sadece çok darda olduğum için sorcam.. ve kendimle ilgili değil, kardeşimle ilgili. eğer ki yanıtlarsan çok sevinirim.

kardeşim 20 mayıs 2009 dan beri cezaevinde. hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde cezaevinden ne zaman çıkabilir? bu konudaki görüşlerine tahmin edemediğin kadar çok ihtiyacım varrrrr bir kader mahkumu ailesi olarak her günümüz zindan (( hele annemin kederini anlatamammmmmm ((

şimdiden teşekkürlerrrr.

mesaj tekrarı...
bu ara yazdığım tüm mesajlar bi kaç kere gidio ya. siteden mi netten mi kaynaklanan bi durum acaba?

Son düzenleme:

lütfen anlamaya çalış... sadece insanların bunu ortaya çıkarabileceğinden bahsediyorum...
evet belki farkında vardım ve ÇEVREMDE ÇIKARDIĞIMIN FARKINA VARDI...
ne bir mistik gücüm var neden başka bir durum...
HAVAYA GİRMEDİM DİĞER MESAJLARIMI OKURSAN ANLARSIN...
HİS BU ARKADAŞIMM HİSSSS....
sende hissediyorsundur... başkası bunu hissetse bile takmaz ve zamanla üstünü örter...
biz burada üstünü örtmemekten bahsediyoruz...

tamam neyse dediğin olsun inanın bu konuda tartışmaya girmem
saygılar...

Son düzenleme:
istersen bunu yapabilirsin

Biz özel olarak konusalım canım,

AYRICA:

Burda bir arkadasımız konu açmış, konu üzerinden esmer_sekerim kendi yasadıklarını anlatıyor neden bu kadar üzerine gitme gerği duyuyorsunuz. Sanki kiz, ben ucuyorum benim doğa üstü sseylerim var, ben yaparım ben ederim diyor!

Kendinize gelin lütfen, tepkili konusmanızın hiçbi anlamı yok!

ne zaman istersen konuşalım canım seve seve...

hem ben arkadaşları anlıyorum, burada birbirimizi tanımıyoruz istemeden ön yargı oluşuyor...
haklılar kendilerince...

ne zaman istersen konuşalım canım seve seve...

hem ben arkadaşları anlıyorum, burada birbirimizi tanımıyoruz istemeden ön yargı oluşuyor...
haklılar kendilerince...

ya mesela benim hakkımda bişeyler söyleyebilirmisin nasıl anlıyosun çok merak ettim

ya mesela benim hakkımda bişeyler söyleyebilirmisin nasıl anlıyosun çok merak ettim

ne demek istiyorsun anlamadım... kendince şakamı yapıyorsun?

öyle ise, kolay gelsin sana :82:
ne demek istediğimi bile anlamamışsın! anlamaktan kastım yazdıklarınızdır !!!

Son düzenleme:
ne demek istiyorsun anlamadım... kendince şakamı yapıyorsun?

öyle ise, kolay gelsin sana :82:
ne demek istediğimi bile anlamamışsın! anlamaktan kastım yazdıklarınızdır !!!

hayır ne alakası var oldum olası merak ederim ben böyle şeyleri bide kendi hakkında bişeyleri insan başkasından duyunca başka biz hazmı oluyo ne oluyo merak işte neden dalga geçiyim ki. bu zamana kadar yazdığım yazılara da bakarasn kimseyle dalga geçmediğimi görürsün.
hani bazıları fotoya bakınca falanda görüyo hissediyo ya öyle bişey olabilirmi acaba diye ne hissettiiğini sormak istedim sadece sanıırm yanlış anlaşıldım pardon...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…