- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
bak kısaca bir olay anlatayım;
bir akşam aradım neredesin diye sordum ona...
dükkanda boya yaptığını söyledi :44:
tamam dedim kapadım teli
2 dk geçmedi yine aradım...
sen dükkanda değilsin,neden yalan söylüyorsun,şuan sahilde olduğunu biliyorum,yalan söyledin bana dedim kapattım
aradı, sen nereden biliyorsun yine başladık gizli güçlere :86:
daha neler neler bu en basiti idi...
bu anlattıklarınız hemen her insanın yaşadığı şeyler özel bir durum söz konusu değil kafana takma
bu anlattıklarınız hemen her insanın yaşadığı şeyler özel bir durum söz konusu değil kafana takma
Hayal edebiliyorum canım, adam ne afallamıstır! Anca böylelerinin bu şekilde hakkından gelinir. Diyorum ben bende bu sekilde sezmek, bilmek isterdim.
bende başta senin gibi düşünüyordum.. ta ki yakınım olan bir psikolog bazı şeyleri söyleyene kadar... ve yaşadıklarıma ben ve yakın çevrem şahit olana kadar.
elbette herkeste gizli bir güç var lakin çoğu birşeylerin farkında değil...
inanın eşniz sizden daha çok istiyor baba olmayı ama birazda psikolojik bence durumunuz olucak ama tedaviyi aksatmazsanız aslında bence eşinizdede belirli bi sorun yok uzun süredir istediğinizi tahmin edebiliyorum dediğim gibi olucak ama allah bilir ne zaman olucagını sadece sabır gerekir iyi günler dilerim..
neymiş acaba senin gizli! gücün! uçabiliyor musun
bende başta senin gibi düşünüyordum.. ta ki yakınım olan bir psikolog bazı şeyleri söyleyene kadar... ve yaşadıklarıma ben ve yakın çevrem şahit olana kadar.
elbette herkeste gizli bir güç var lakin çoğu birşeylerin farkında değil...
anlatsana bizde öğrenelim,o sölediğin bazı şeyleri
hayır elbette uçmuyorum... gizli güç dediğim ise her insan da olan ama bir çok insanın ortaya çıkarmaya uğraşmayadıkları şeyler...
bunu kanıtlayan ve yaşayan çok insan var etrafımız da...
kendimin bir kahin vb. birşey olduğunu ima etmiyorum etmem!!! sadece ben farkındayım bunu söylüyorum.
tepkin yanlış biraz dikkat et,kelimeleri istediğin gibi değil,gerçek anlamlarını anlamaya çalış.
burada kimse kendisinden övünmüyor övünmem...
KİMSE KİMSEDEN ÜSTÜN DEĞİL...
yukarı da arkadaş bende yapmak isterdim demiş. OKUDUYSAN İSTERSEN ''İSTERSEN SENDE YAPABİLİRSİN '' DİYE YAZDIM...
lütfen okuduklarını iyi anla...
önyargı kötü bir durum bunu bil...
iyi ben zaten bu tarz on sezilerin her insanın başına geldiğini söyledim ama sen aksini iddia ettin
ön yargı kötü bir durum ama kendine bir takım mistik güçler atfederek sanki "geleceği görüyorum" havalarına girmek daha kötü bir durum
gizli güçlerinin olduğunu sen iddia ediyorsun ben de soruyorum neymiş bu güçlerin diye
yoksa söylediklerin "havada durdum şahitlerim var" sözünden ileriye gitmez.
istersen bunu yapabilirsin
Biz özel olarak konusalım canım,
AYRICA:
Burda bir arkadasımız konu açmış, konu üzerinden esmer_sekerim kendi yasadıklarını anlatıyor neden bu kadar üzerine gitme gerği duyuyorsunuz. Sanki kiz, ben ucuyorum benim doğa üstü sseylerim var, ben yaparım ben ederim diyor!
Kendinize gelin lütfen, tepkili konusmanızın hiçbi anlamı yok!
ne zaman istersen konuşalım canım seve seve...
hem ben arkadaşları anlıyorum, burada birbirimizi tanımıyoruz istemeden ön yargı oluşuyor...
haklılar kendilerince...
ya mesela benim hakkımda bişeyler söyleyebilirmisin nasıl anlıyosun çok merak ettim
ne demek istiyorsun anlamadım... kendince şakamı yapıyorsun?
öyle ise, kolay gelsin sana :82:
ne demek istediğimi bile anlamamışsın! anlamaktan kastım yazdıklarınızdır !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?