6. his değil bu..

Sende kusura bakma lütfen birden üstüme gelinince insan tuhaf bir ruh haline bürünüyor. bir topiğim var gel istersen kızlarla konuşuyoruz. açtığım konulardan bulursun

konunu okuyunca bende olan şeyleri anlatsın sen.öyle ki bazen kendimden korktuğum oluyo.En basiti mesela örnek verim.Arabayla yolda gidiyoruz içimden o an arabaya bi çocuk atlicak diyorum pat sen çocuk arabanın önünde.Ve bunun gibi bi çok şey.Bende de insanlar hakkında bazı düşünceler oluşabiliyo,ve bi bakıyorum gerçek olduğunu görüyorum.Artık bunun adına ne denir orasını bilmiyorum.Bazen bi olay olacak mesela o an aklımdan geçiyo bi dakka sürmeden gerçekleşiyo.Ya içim sıkılınca hoş olmayan şeyler duyuyorum.Vs vs bunun gibi şeyler.Bende arkadaşlar arasında fal bakıyodum ama artık yapmıyorum.Dediklerim çıkıyodu hiç tanımadığm insanlara da baktırıyodu arkadaşlarım ama bakmıyorum artık.Çünkü sürekli üstüne geliyolar.Böyle işte ama takmıyorum artık.Sende fazla düşünme ve herkese söyleme bence

merhaba yok estagfrullah ne haddime hoşuma gidiyordan çok insanlara yardımcı olmayı seviyorum ve onun için umut kapısı olucaksa açık açık söylüyorum ama benim kasdettiğim gerçi artık bakmıyorumda fal baktıgımda o kişinin yanında bi arkadaşı ben bunu terbiyesizlik olarak görüyorum bana şu soruyu yöneltti senin 3 harflilerin mi var bence sen normal değilsin tamam herkes bişileri tahmin eder ama nerden biliyosun bu kadarını demesi üzerine kafaya taktım canım kimseye tavsiyede bulunmak haddime değil ama yardımcı olurum ne oluck.. :)

şuan diyorum ki kızım galenia iyiki yazmışsın dert bile edilmicek bişeymiş :) bak seninki kadar gelişmedi ama biri bana hiç tanımadıgım birini anlatıyo şak o insan gözümde canlanıyo bu sefer merak ya diyorum kısık gözlü mü veya sert bakışlı kemerli bi burnu mu var noluyo kızım ya sen nerden taıyosun diyolar dikkat çekmek için değil ama o an içimdede tutamıyorum. ama artık takmıcam :)

önce müebbet sonra 10 yıl sonrada belirsiz mi dediler canım yok ya bu kadar tesadüf olamaz.. ne zaman olacagını bilemem gaybı sadece allah bilir canım ben sana özelden yazayım ama galiba size bir sürü kagıt yollamışlar kiminle husumeti oldugunu çözemiyorum görmem gerek ama askerde mi geldi bu olay başına? bide kendisi çok sakin biri aslında her ne yaptıysada çok pişman siz düşman kazanmışsınız kardeşiniz yanınıza gelmeyi düşünmüyo aslında kusura bakma söylemek istemezdim ya en iyisi özelden cevaplamak

kuzu bana da baksana belkı gelecekden haber vermezsın amam nasıl bı yasam benı beklıyor iş varmı hayatım nasıl devam edıcıek kotuluk varmı mutluluk varmı

evet malesef dünden önceki gün öle bişi oldu :)) çocukla gayet arkadaşça konuşuyorduk sonra beni tanımak ister misin dedim çooooooooooook dedi sen? ben zaten biliyrum dedim :) nasıl ya bide telde konuşunca kıvıramıyosunda :) dedim sen şu karakterde birisin geçmişte şöle şöle şeyler olmuş falan arkadaşımı demiş ben bu kızdan korktum bi görüşelim bakalım in mi cin mi ne dye dün konuşurken benim tel numaramı siler misin dedi tamam sildim ama neden dedim beni tanımayan bi insanın bu kdar hayatımı bilmesine tahammülümde yok hoşumada gitmez dedi peki dedim silip engelledi

topiğine yazdım canım

canım mesajnı bulamadım o yüzden buraya yazıyorum çok kavga ediyosunuz gibime geldi çok kıskanç sanki :) ama sana tapıyo diyebilirim çok seviyo ama sen onu pek dinlemiyosun görüşmeni istemediği biri var sanırım bencede görüşme derim kendine iyi bak.

kuzu bana da baksana belkı gelecekden haber vermezsın amam nasıl bı yasam benı beklıyor iş varmı hayatım nasıl devam edıcıek kotuluk varmı mutluluk varmı

iş çokta bence sen begenmiosun :) kötü insanlar hep etrafımızda zaten bilmiyorumda sadece bi tahmin adının içinde e harfi olan uzun boylu kumral bi kız var bak sadece his doğru olamayabilir sen ona dikkat et.. mutlulugunda yanında olan ama kötü anında ortadan kaybolan biri.. :) sevgiler..

enteresan hıc uymayan bı tanım neyse hakımızda hayırlısı

Ablası ya çok özeniyorum bu duruma ama allah vergisi işte yok bende. Kulakları çınlasın bir arkadaşım vardı.Tel açar başlardı anlatmaya bak bunu böle yapma bak bunu böle bilme diye. Hepsi de çıkardı. Araya yıllar girdi kayboldu gitti. Bende yüzsüzlük yapıp sorayım mı sana birşey bir ev ve bir bekek durumumuz var bana da iki kelam etsene moralim yerine gelsin. Şuan buna çoookk ihtiyacım var ((

ablacım tam olarak ne diyeceğimi bilemedim şimdi :S ama çok kafaya takıyosun sorunlar gözünde dağ gibi büyüyo eşinde pek yardımcı olmuyo sanırım ama şu ev ve bebek konusunu anlayamadım sadece eşine pek fazla güvenmiyosun gibime geldi erkek başıma baki değil sonumuzun ne olcagını bilemem der gibi bi halin var eşinin ailesiylede sorunların oldugunu düşünüyorum ama takma bu kadar akışına bırAk bence herşey yoluna girer ve çocugu olmayan biri tarafından kıskanılıyo olabilrsin ama yinede güzel günler seni bekliyo eşinin bazı yalanlarını hoş gör kızmanı sinirlenmeni istemediği için saklıyo en çokta kendinize ait kavganız olmuyo hep çevre yüzünden pek takmayın derim herşey yoluna girer inş. kendinize iyi bakın

Çok sağol canım benim. Çok tşk ederim. Ev yaptırıyoruz para konuları yordu beni,sanki ev hiç bitmeyecek gibi geliyor. Bir de bu ara hamileyim gibi hissediyorum. Bu dönem çok ters o yüzden olmamıştır inşallah diye düşünüyorum. Dediklerin çok doğru eşimle belki de hiç kendimiz için tartışmadık varsa yoksa annesi. Oda artık anladığı için annesinin gerçek yüzünü artık tartışmıyor bile sayılırız. Eşime gergindim şuan söylediklerin yatıştırdı beni :) Bak benim keyfimi yerine getirdin, bir de hayır duası aldın. Çokta kötü birşey değil demek ki :))))

aaaaaa pekte iyi şeyler söylemedim ama kayınvalideni o kadarda takma bazı insanlar çatışabiliyo ablacım eminimki alttan alıyorsundur kayınvaliden birine senden daha yakın davranıyo eltin falan varsa o olabilir birazda artık senden karşılık güleryü bulamıyo ondan hırs kin yapıyo siz ona güleryüz göstermedikçe o öyle davranmaya devam edicek gibi hamile değilsiniz bence ama allah bilir ben sadece hissettiğimi söylüyorum aslında eşiniz istiyo :) ev biticek ama oda senin sabrına kalmış bence sen bi tane daha çocuk yap o sana bereket getircek :)

insanlar meraklılar. bak buraya dert anlatmaya geldin biz (ozellikle kadınlar) hemen sorulara basladık bıle
bajımm benim hakkımda bisiler hissettin mi?:82:

medium diye bir dizi izlemiştim yabancı kanalların biirinde. orda kadın her gece olacak olayları rüyasında görğyordu. yada dokunduğu kişiler hakkında yada karşısındakilerin o an ne düüşündüğünü görebiliryordu.

sonra bu kadını çok rahatsız etmeye başladı.. düşününce hakketen çok rahatsız edici bir durum...

kadınların erkeklerin yazdıkları yazılardan yaşadıkları olayları hissedebiliyordu... yada lerde adamın neler yapabilecek kötülük dolu kalbini hissedebiliyordu.

sizin yazdıklarını okuyunca o film aklıma geldi...

Ama çok çok güzel bir güce sahipsiniz...bu nu iyi yönde kullanmaya devam edin . ama kahve falı bakmamkla başlayın. sizi en çok rahatsız eden şey bu olmalı ...

ben bazı insanların hislerinin bi güç derecesinde çok cok kuvvetli olduğuna inanıyorum.konu ilgimi çekti.herkes soru sorumaya başlamış.
e tabi ben de durmuycam sorucam:)
bi konu yok
benimle ilgili ne hissettiğini söylersen çok mutlu olurum merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…