- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
hayır ne alakası var oldum olası merak ederim ben böyle şeyleri bide kendi hakkında bişeyleri insan başkasından duyunca başka biz hazmı oluyo ne oluyo merak işte neden dalga geçiyim ki. bu zamana kadar yazdığım yazılara da bakarasn kimseyle dalga geçmediğimi görürsün.
hani bazıları fotoya bakınca falanda görüyo hissediyo ya öyle bişey olabilirmi acaba diye ne hissettiiğini sormak istedim sadece sanıırm yanlış anlaşıldım pardon...
Sende kusura bakma lütfen birden üstüme gelinince insan tuhaf bir ruh haline bürünüyor. bir topiğim var gel istersen kızlarla konuşuyoruz. açtığım konulardan bulursun
bence bu durum o kadar abartılacak bir durum değil ara sıra bendede olur bu tür hisler,şöyleki bir anda içime bir (adını koyamadığım duygu)sıkıntı doğuyor aklıma çevremdeki her hangi biri geliyor ,ve o nun başına önemli bir şey geldiğini duymadan geçmiyor bu sıkıntı ,gördüğüm rüyalar gerçekleşmeden rahat rahat uyku uyuyamama, vs aslında daha güçlüydü bu duygularım evlendikten sonra ,kafama takmamayı başardım(dertlerden stresten çocuklardan, zaten zamanım olmazdı)kendini dinleme ,yalnız kalma ,umarım en kısa zamanda atlatırsın.
ha kimileride var bu özelliğiyle mutlu olmayı (yaşamayı) başarmış ,o kişileri ayrıca tebrik etmek lazım,ben asla yapamazdım
kız galenia ,seninde az da olsa hoşuna gidiyor ki ,insanların sorularına cevap veriyorsun,
ne dersin bu sitenin yaşam koçu, olmaya
konunu okuyunca bende olan şeyleri anlatsın sen.öyle ki bazen kendimden korktuğum oluyo.En basiti mesela örnek verim.Arabayla yolda gidiyoruz içimden o an arabaya bi çocuk atlicak diyorum pat sen çocuk arabanın önünde.Ve bunun gibi bi çok şey.Bende de insanlar hakkında bazı düşünceler oluşabiliyo,ve bi bakıyorum gerçek olduğunu görüyorum.Artık bunun adına ne denir orasını bilmiyorum.Bazen bi olay olacak mesela o an aklımdan geçiyo bi dakka sürmeden gerçekleşiyo.Ya içim sıkılınca hoş olmayan şeyler duyuyorum.Vs vs bunun gibi şeyler.Bende arkadaşlar arasında fal bakıyodum ama artık yapmıyorum.Dediklerim çıkıyodu hiç tanımadığm insanlara da baktırıyodu arkadaşlarım ama bakmıyorum artık.Çünkü sürekli üstüne geliyolar.Böyle işte ama takmıyorum artık.Sende fazla düşünme ve herkese söyleme bence
benim bi arkadaşım da bi ara aynı şeyleri sölüodu. diğer odada neler olabildiğini falan bazen görebiliodum diodu. ay sölerken bile tüylerim diken diken oluo. ben bunun güzel bi yetenek olduğunu düşünüyorum. kafanıza takmanıza gerek yok bence. ama tabi neler hissettiğinizi tabi ki tam olarak anlayamam ama, gene de çok canınızı sıkmamanız gerek.
artı bişi sorcam. yeteneğini kullanmak amacıyla değil, sadece çok darda olduğum için sorcam.. ve kendimle ilgili değil, kardeşimle ilgili. eğer ki yanıtlarsan çok sevinirim.
kardeşim 20 mayıs 2009 dan beri cezaevinde. hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde cezaevinden ne zaman çıkabilir? bu konudaki görüşlerine tahmin edemediğin kadar çok ihtiyacım varrrrrbir kader mahkumu ailesi olarak her günümüz zindan (( hele annemin kederini anlatamammmmmm ((
şimdiden teşekkürlerrrr.
Konu gerçekten çok ilgimi çekti, biliyor musun bu konuyu okumadan önce, bende senin gibi olmayı isterdim ve içimden geçirirdim. Bu çok güzel bir yetenek. Çok çok ilgimi çekti gerçekten.
Bunu mantıgınla kullanmalısın bence, etrafındaki insanlar sürekli kendileri hakkında yorumlar yapmanı gördüklerini söylemelerini isteyecekler, ki ben bile konuyu okurken acaba dedim? benim için neler söyleyebilir diye..
İnsan oğlu merakla yaratılmıstır, bunların önüne gelişmez. Ama sen fazla dillendirme bence, mantıgınla bunu kullan.
Yeni bir erkek arkadasın dahi olsa, kendi avantajların için kullan.. Adama hönk diye herşeyi söylersen korkar, kaçar valla
topiğine yazdım canım
kuzu bana da baksana belkı gelecekden haber vermezsın amam nasıl bı yasam benı beklıyor iş varmı hayatım nasıl devam edıcıek kotuluk varmı mutluluk varmı
iş çokta bence sen begenmiosun :) kötü insanlar hep etrafımızda zaten bilmiyorumda sadece bi tahmin adının içinde e harfi olan uzun boylu kumral bi kız var bak sadece his doğru olamayabilir sen ona dikkat et.. mutlulugunda yanında olan ama kötü anında ortadan kaybolan biri.. :) sevgiler..
enteresan hıc uymayan bı tanım neyse hakımızda hayırlısı
Ablası ya çok özeniyorum bu duruma ama allah vergisi işte yok bende. Kulakları çınlasın bir arkadaşım vardı.Tel açar başlardı anlatmaya bak bunu böle yapma bak bunu böle bilme diye. Hepsi de çıkardı. Araya yıllar girdi kayboldu gitti. Bende yüzsüzlük yapıp sorayım mı sana birşey bir ev ve bir bekek durumumuz var bana da iki kelam etsene moralim yerine gelsin. Şuan buna çoookk ihtiyacım var((
Çok sağol canım benim. Çok tşk ederim. Ev yaptırıyoruz para konuları yordu beni,sanki ev hiç bitmeyecek gibi geliyor. Bir de bu ara hamileyim gibi hissediyorum. Bu dönem çok ters o yüzden olmamıştır inşallah diye düşünüyorum. Dediklerin çok doğru eşimle belki de hiç kendimiz için tartışmadık varsa yoksa annesi. Oda artık anladığı için annesinin gerçek yüzünü artık tartışmıyor bile sayılırız. Eşime gergindim şuan söylediklerin yatıştırdı beni :) Bak benim keyfimi yerine getirdin, bir de hayır duası aldın. Çokta kötü birşey değil demek ki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?