6.hissi güçlü olanlar var mı?

Boyle aldatilma olaylari cok hissedilir daha dogrusu insani derinden etkileyecek uzucu olaylar ölüm ayrilik gibi bunlar hissedilir. Ben dahil cevremde bunu hissettigini soyleyen cok kisi var
Simdide onemli hicbisey yokmus gibi hiss ediyorum mesela, zaten hicbisey ispatlayamadim

Genelde tüm kadınların aldatıldıkları konusunda hissedildiği söylenir

Bende de olurdu boyle ruyamda uzun zamandir gormedigin birini gorurdum onal ilgili bi haber gelirdi cok sık gorusemedigim sevgilimin beni aldattigini ogrenme seklim cok garipti uyurdum bisey beni uyandiridi telefonu alirdim sanki bi ilham gelmis gibi beni aldatiyomusun yazardim sevgilime bi kac gune de aldattiginj ogrendim birine kotu bisey olacagi zaman hep hissederdim ama kotu seyleri hissederdim hep cok garipti birine bisey olacak cok kotuyum bugun dedigimde olurdu acaba enerji mi cekiyor muyuz bilemedim

Erkeklerde bu durum yok sanırım biz bayanlara özel .bazen sevgilime anlatırdım inanmazdı aman sizde derdi

Birkac kez gozume goruntu geldigi ve sonrasinda olduğu oldu. Ustune gitmedim dusunmemeye calistim. Bir de bazen aklima bisey gelir his ya da dusunce bende bilmiyorum bazrn onlarda olur. Mesela 2. Kizima hamile kaldigim ilk zamanlar hep erken dogum yapacagim dedim. Doktorum 35 haftaya kadar hic boyle birsey demedi taa ki o zamandan sonra erken dogum riski baslamisti. Ama ben daha 2 3 aylik hamileyken bile oyle diyodum

Kızlar bazen birşey hissediyorum iyi ya kötü çıkıyor bugün bir dediğim birşey yine oldu 6.his gerçekten var mı biz mi öyle düşünüyoruz
Bende kesinlikle hislerime güvenirim.. İnsanlara karşı da önyargı değilde bir fikrim oluyor muhakkak. Şaşırdığımı bilmem o kadar yani :)))

Biz kadınlar gerçekten hisliyiz en zayıf hisli olanında bile var his erkekler de yok gibi

Ay süper cnm benim için ne hisediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…