6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Sizin adınıza çok sevindim.
Çocuk yoksa iletişimde kalmayın,engelleyin gitsin her yerden,onun sizi rahat bırakmasını beklemeyin.

Yazdiklariniz bana da iyi geldi inşallah bende o evreye gelirim

neler değişmiş neler harikasınız çok mutlu oldum

Evet keske 4 yıl önce bosansaymisim şimdiye kadar çoktan toparlamis olurdum o kadar çok keşkem var ki...
Neyse keskelerim iyi ki ye dönüşür inşallah
Benimde çok keşkelerim var eşimin ailesi mahvetti beni eşimle aramızı bozdu zor toparladık sizin gibi cocuk da olmadı yıllardır... Allaha havale ettim bir anne oğlunu mutsuz etti ben hiç bişi demiyorum rabbim hesabını sorsun başka da bişi demiyorum...

Canım o kadar sevindim ki:) çok mutlu ol çok…o kıymet bilmez şımarık erkek bozuntusu da umarım hakettiği hayatı yaşar

inşallah o kocanızdan dolayı çocuğunuz olmamiştirda yeni evlenecegi kadinda onu boşar aynı muameleyle.
kaynananizin ve esinizin kiymetli arkadaslarinin suratini o an gormeyi cok isterdim

Ilahi adalet tecelli ediyor canım hem de çok hızlı
Ben yukselisteyim o düşüşte...
Amann uzak olsun da , agzimi yormaya bile değmez...

Merhaba benim de 2 ay oldu boşanalı. Kendimi duygusal olarak toparlamaya çalışıyorum. Burada önereceğiniz forum başlığı vae mı acaba

Merhaba mutlu olmanıza çok sevindim. En son durumunuz nedir? Ben de boşanalı 2 ay oluyor. Bursadayım, siz hala Bursada mısınız? Bir de terapi için nereye gittiniz acaba? Bana öneride bulunabilir misiniz?
Ilahi adalet tecelli ediyor canım hem de çok hızlı
Ben yukselisteyim o düşüşte...
Amann uzak olsun da , agzimi yormaya bile değmez...

Kiz sen çöpsüz üzümsünn hicbir sorumlulugunda yok delimisin meslekte var bundan iyisi samda kayisi giden yillara degil neyse ki kalan ömür benim diyip cik gez dolaş tatillere git yaz boyu çatır çatır gez aklima eski komsumuz geldi oda on senelik evliydi çocuğu olmuyordu esi aldatti gitti kadin bir iki sene gezdi tekrar evlendi evlendigi ay hamile kalmisti belki de şuan ki lüzumsuz kocanizdan olmasi kismet degil ki olmadı Allah kurtarmış de bacim manyakmisin davullar caldirip göbek at bakim esaretin bitiyor

Merhaba mutlu olmanıza çok sevindim. En son durumunuz nedir? Ben de boşanalı 2 ay oluyor. Bursadayım, siz hala Bursada mısınız? Bir de terapi için nereye gittiniz acaba? Bana öneride bulunabilir misiniz?
Evet Bursadayim Özlem Ertuğrul' a gidiyordum ben ihtiyaç duydukça ayda 1 falan tavsiye ederim.
Ya bu konuyu açtığımı bile unutmuşum sahi kim yaşadı o günleri ben mi
Şu an geçmişte böyle şeyler yaşayan sanki bi başkası ben değilim kesinlikle
Genç kız gibi süslenip puslenip geziyom cilt bakımları, hobiler,gezmeler... Ha bi de sevgili eskittim üstüne:))) Bundan sonra böyle hayat cokkkkk güzel miş te ben evliymisim
Ayrıca yeniden evlen ileride yalnız kalma diyenlere sesleniyorum:
- Bu dünyaya yalnız geldik ,yalnız gideceğiz evli de olsan bekar da olsan herkes geçici, kendinle barışık ve sağlıklı isen muhteşem, senden iyisi yok

Kız tıpkı dediğin gibi yapıyorum zaten... Herkes bana iyi ki boşandın neydi o hallerin şimdi hem ruhsal hem fiziksel süper görünüyorsun diyorlar

Kız tıpkı dediğin gibi yapıyorum zaten... Herkes bana iyi ki boşandın neydi o hallerin şimdi hem ruhsal hem fiziksel süper görünüyorsun diyorlar
Coook sevindim tekrardsn çiçekler açıp etrafına enerji yaydığına insan ait olmadigi yerde soluyor çünkü

Üzülmeyin artık bırakın bitsin yazık ya insan eşine böyle davranırmı inanamaıyorum gerçekten kurtulduğuna sevin bence bu sevgi değil yaşadığı hevesmiş onca sene

Allah kurtarsın bu adamdan , ay kac arkana bakma pisliğin teki bu , senelerini telafi edersin inşallah ama bundan sonra kimseye bu kadar fedakarlık yapma , erkekler fedakar kadınları sevmez kazık atanı severler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…