Sizin adınıza çok sevindim.Çok teşekkür ederim gayet iyiyim boşandığım eşim yalvarmaya başladı sıfırdan hicbir şey olmamış gibi başlayalim dedi kabul etmedim o tren çoktan kaçtı:)) Arabami sattım yatırım yaptım, maddi durumum da iyi şükür, okulum bu cuma değişecek milli eğitim müdürü yardım etti sagolsun haftaya ev taşıyacağım,ailem ayrildigimi duyunca benimle barıştı hala biraz da olsa onlara kırgınım ama olsun yine de tek başıma neler başardigimi görmüş oldum kendime güvenim geldi:)))
Bir de 4 tane yağlı boya tablo yaptım inanılmaz bir terapi oldu benim için... hem ürün çıkıyor ortaya hem de bi kahve bi müzik saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum... o gün buraya ağlayarak açtığım konudaki benle şimdiki ben aynı değilim, keşke 20lerde bosansaymisim... şimdi dua ediyorum inş Almanya ya gider de beni sonsuza kadar rahat bırakır, hayat güzelmiş azıcık cesaretli olmak gerekiyormuş❤
Yazdiklariniz bana da iyi geldi inşallah bende o evreye gelirimÇok teşekkür ederim gayet iyiyim boşandığım eşim yalvarmaya başladı sıfırdan hicbir şey olmamış gibi başlayalim dedi kabul etmedim o tren çoktan kaçtı:)) Arabami sattım yatırım yaptım, maddi durumum da iyi şükür, okulum bu cuma değişecek milli eğitim müdürü yardım etti sagolsun haftaya ev taşıyacağım,ailem ayrildigimi duyunca benimle barıştı hala biraz da olsa onlara kırgınım ama olsun yine de tek başıma neler başardigimi görmüş oldum kendime güvenim geldi:)))
Bir de 4 tane yağlı boya tablo yaptım inanılmaz bir terapi oldu benim için... hem ürün çıkıyor ortaya hem de bi kahve bi müzik saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum... o gün buraya ağlayarak açtığım konudaki benle şimdiki ben aynı değilim, keşke 20lerde bosansaymisim... şimdi dua ediyorum inş Almanya ya gider de beni sonsuza kadar rahat bırakır, hayat güzelmiş azıcık cesaretli olmak gerekiyormuş❤
Olabilir doğru diyorsunuz. Hangi aşamada konuşmayı kestiklerini belirtmemiş konusundaBence böyle bir kötü ile evlendiği için
neler değişmiş neler harikasınız çok mutlu oldumÇok teşekkür ederim gayet iyiyim boşandığım eşim yalvarmaya başladı sıfırdan hicbir şey olmamış gibi başlayalim dedi kabul etmedim o tren çoktan kaçtı:)) Arabami sattım yatırım yaptım, maddi durumum da iyi şükür, okulum bu cuma değişecek milli eğitim müdürü yardım etti sagolsun haftaya ev taşıyacağım,ailem ayrildigimi duyunca benimle barıştı hala biraz da olsa onlara kırgınım ama olsun yine de tek başıma neler başardigimi görmüş oldum kendime güvenim geldi:)))
Benimde çok keşkelerim var eşimin ailesi mahvetti beni eşimle aramızı bozdu zor toparladık sizin gibi cocuk da olmadı yıllardır... Allaha havale ettim bir anne oğlunu mutsuz etti ben hiç bişi demiyorum rabbim hesabını sorsun başka da bişi demiyorum...Evet keske 4 yıl önce bosansaymisim şimdiye kadar çoktan toparlamis olurdum o kadar çok keşkem var ki...
Neyse keskelerim iyi ki ye dönüşür inşallah
Canım o kadar sevindim ki:) çok mutlu ol çok…o kıymet bilmez şımarık erkek bozuntusu da umarım hakettiği hayatı yaşarÇok teşekkür ederim gayet iyiyim boşandığım eşim yalvarmaya başladı sıfırdan hicbir şey olmamış gibi başlayalim dedi kabul etmedim o tren çoktan kaçtı:)) Arabami sattım yatırım yaptım, maddi durumum da iyi şükür, okulum bu cuma değişecek milli eğitim müdürü yardım etti sagolsun haftaya ev taşıyacağım,ailem ayrildigimi duyunca benimle barıştı hala biraz da olsa onlara kırgınım ama olsun yine de tek başıma neler başardigimi görmüş oldum kendime güvenim geldi:)))
Evet bırak diyorlardı bu adamı:) bıraktım iyi ki de öyle olmuş şu an kendimi kelebek gibi hissediyorum:)))Boşanmadığınız için mi aileniz sizinle konuşmuyordu
15 gün sonra boşanma davam var.msjinizi okuyunca ins bende böyle derim diye dua ettim.Hayatımın en güzel günü boşandığım zaman ve sonrasiymış yahatırladım ve inan yeniden yeniden tekrar boşanmak istedim.
Üzgünüm ama bunu duymanız gerekiyor. Yazdıklarınızdan şu anlaşılıyor ki siz sevmişsiniz ama sevilmemişsiniz. Oysa sevdiğiniz tarafından sevilmeyi hak ediyorsunuz. Ben burada çok güzel boşanma sonrası konuları okudum. Buradan güç alan kadınlar kendilerini topladılar, mutlu oldular, gelip mutluluklarını yine bizimle paylaştılar. Umarım sizin de "oh be iyi ki boşanmışım" başlıklı bir konunuz olur ileride.
Merhaba benim de 2 ay oldu boşanalı. Kendimi duygusal olarak toparlamaya çalışıyorum. Burada önereceğiniz forum başlığı vae mı acabaBoşanmış biri olarak söylüyorum toksik bir evlilikten çıktığındaki o mutluluğu bilemezsin. Gerçekten buna odaklan.
Havadan bir teselli değil iliklerime kadar inandığım bir şey:) çiçek gibi olacaksın güzel kadın ! Öğretmensin de mis gibi olacak her şey. İyi ki böyle bir adamdan çocuğun olmamış.
Ilahi adalet tecelli ediyor canım hem de çok hızlı
Ben yukselisteyim o düşüşte...
Amann uzak olsun da , agzimi yormaya bile değmez...
Ilahi adalet tecelli ediyor canım hem de çok hızlı
Ben yukselisteyim o düşüşte...
Amann uzak olsun da , agzimi yormaya bile değmez...
Kiz sen çöpsüz üzümsünn hicbir sorumlulugunda yok delimisin meslekte var bundan iyisi samda kayisi giden yillara degil neyse ki kalan ömür benim diyip cik gez dolaş tatillere git yaz boyu çatır çatır gez aklima eski komsumuz geldi oda on senelik evliydi çocuğu olmuyordu esi aldatti gitti kadin bir iki sene gezdi tekrar evlendi evlendigi ay hamile kalmistiMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi altı saat kaldı evliligimin bitmesine uğruna herseyi göze aldığım dünyada herseyin önüne koyduğum eşim seni sonsuza kadar görmemeyi göze alıyorum dedi çekip gitti, oysa ki 20li yaslarimin hepsi onunla geçti peşinde şehir şehir dolaştım ailemden uzaklaştım, işsiz kaldığında problem etmedim, kültür farkliligimizi da önemsemedim ,arkadaşlarını benden hep üstte tuttu eve çoğunlukla geç geldi birsey demedim kısacası on yılım onu düşünmekle geçti hep...
Kendisi de kabul ediyor çok fedakarsin ben de emegin çok ama bosanacagim diyor da başka birsey demiyordu ben de dava açtım bugün hersey bitiyor.
Neden bosaniyorsun diye sorarsanız çocuğumuz olmadı sebepsizce her yolu denedik olmadı ailesi ve arkadaşları kadın bulmuşlar eşime ayrıl da bununla evlen diye eşim anlattı bunları bana ben kabul etmedim diyor.
Ayrıca kendine Almanya dan bağlantı kurmuş şimdiki işini bırakıp oraya yerlesecekmis beni de ayak bağı olarak görüyormuş.
Ailem bana küs bu adamı daha önce bosamadin diye haklilarmis ben severken göremedim onca yılımız geçti dedim şimdi eşim de gitti ailem de küs koskocaman şehirde yalnız kaldım.
İçimdeki en ufak sevgi kırıntısı bırakmadı eşim artık midemi bulandırıyor geçen yıllarıma kahroluyorum.
Beni rahat unutacaksan seni aldatayim mi bile dedi birkaç hafta önce düşünün. Bir de iki gün önce ahlaksız beni delirten bir teklifte bulundu iki gün kaldı mahkemeye iki gün boyunca birlikte olalım yine bosaniriz dedi kiyametleri kopardim seni ahlaksiz diye. Hem bosanacak hem de mahkemeye kadar işini halledecekmis iğreniyorum bu adamdan. Almanya ya değil cehenneme gitse umrumda değil.
Bu arada mesleğim var, öğretmenim, arabamızı ben aldım şirket kurmuştu onu da o aldı ve şirketteki para miktarını bana hiçbir zaman net olarak söylemedi ben de Allaha havale ettim bir an önce anlaşmalı boşanmak için.
Ve en çok üzüldüğüm nokta güle oynaya boşanıyor, telefonundaki oyundan başını kaldırmıyor, bir damla göz yaşı dökmüyor,bense psikoterapi ye başladım.
Acılarım ne zaman geçecek, yapılanları nasıl unutacağım, erkeklerden, evlilikten herseyden iğreniyorum.
Ama ben de güçlü duracağım bugün karşısında, çıkışta da resim kursuna kaydolmayi düşünüyorum yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Bana dua edin bu süreci kolay atlatayim
Evet Bursadayim Özlem Ertuğrul' a gidiyordum ben ihtiyaç duydukça ayda 1 falan tavsiye ederim.Merhaba mutlu olmanıza çok sevindim. En son durumunuz nedir? Ben de boşanalı 2 ay oluyor. Bursadayım, siz hala Bursada mısınız? Bir de terapi için nereye gittiniz acaba? Bana öneride bulunabilir misiniz?
Kız tıpkı dediğin gibi yapıyorum zaten... Herkes bana iyi ki boşandın neydi o hallerin şimdi hem ruhsal hem fiziksel süper görünüyorsun diyorlarKiz sen çöpsüz üzümsünn hicbir sorumlulugunda yok delimisin meslekte var bundan iyisi samda kayisi giden yillara degil neyse ki kalan ömür benim diyip cik gez dolaş tatillere git yaz boyu çatır çatır gez aklima eski komsumuz geldi oda on senelik evliydi çocuğu olmuyordu esi aldatti gitti kadin bir iki sene gezdi tekrar evlendi evlendigi ay hamile kalmistibelki de şuan ki lüzumsuz kocanizdan olmasi kismet degil ki olmadı Allah kurtarmış de bacim manyakmisin davullar caldirip göbek at bakim esaretin bitiyor
Coook sevindimKız tıpkı dediğin gibi yapıyorum zaten... Herkes bana iyi ki boşandın neydi o hallerin şimdi hem ruhsal hem fiziksel süper görünüyorsun diyorlar❤
Üzülmeyin artık bırakın bitsin yazık ya insan eşine böyle davranırmı inanamaıyorum gerçekten kurtulduğuna sevin bence bu sevgi değil yaşadığı hevesmiş onca seneMerhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi altı saat kaldı evliligimin bitmesine uğruna herseyi göze aldığım dünyada herseyin önüne koyduğum eşim seni sonsuza kadar görmemeyi göze alıyorum dedi çekip gitti, oysa ki 20li yaslarimin hepsi onunla geçti peşinde şehir şehir dolaştım ailemden uzaklaştım, işsiz kaldığında problem etmedim, kültür farkliligimizi da önemsemedim ,arkadaşlarını benden hep üstte tuttu eve çoğunlukla geç geldi birsey demedim kısacası on yılım onu düşünmekle geçti hep...
Kendisi de kabul ediyor çok fedakarsin ben de emegin çok ama bosanacagim diyor da başka birsey demiyordu ben de dava açtım bugün hersey bitiyor.
Neden bosaniyorsun diye sorarsanız çocuğumuz olmadı sebepsizce her yolu denedik olmadı ailesi ve arkadaşları kadın bulmuşlar eşime ayrıl da bununla evlen diye eşim anlattı bunları bana ben kabul etmedim diyor.
Ayrıca kendine Almanya dan bağlantı kurmuş şimdiki işini bırakıp oraya yerlesecekmis beni de ayak bağı olarak görüyormuş.
Ailem bana küs bu adamı daha önce bosamadin diye haklilarmis ben severken göremedim onca yılımız geçti dedim şimdi eşim de gitti ailem de küs koskocaman şehirde yalnız kaldım.
İçimdeki en ufak sevgi kırıntısı bırakmadı eşim artık midemi bulandırıyor geçen yıllarıma kahroluyorum.
Beni rahat unutacaksan seni aldatayim mi bile dedi birkaç hafta önce düşünün. Bir de iki gün önce ahlaksız beni delirten bir teklifte bulundu iki gün kaldı mahkemeye iki gün boyunca birlikte olalım yine bosaniriz dedi kiyametleri kopardim seni ahlaksiz diye. Hem bosanacak hem de mahkemeye kadar işini halledecekmis iğreniyorum bu adamdan. Almanya ya değil cehenneme gitse umrumda değil.
Bu arada mesleğim var, öğretmenim, arabamızı ben aldım şirket kurmuştu onu da o aldı ve şirketteki para miktarını bana hiçbir zaman net olarak söylemedi ben de Allaha havale ettim bir an önce anlaşmalı boşanmak için.
Ve en çok üzüldüğüm nokta güle oynaya boşanıyor, telefonundaki oyundan başını kaldırmıyor, bir damla göz yaşı dökmüyor,bense psikoterapi ye başladım.
Acılarım ne zaman geçecek, yapılanları nasıl unutacağım, erkeklerden, evlilikten herseyden iğreniyorum.
Ama ben de güçlü duracağım bugün karşısında, çıkışta da resim kursuna kaydolmayi düşünüyorum yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Allah kurtarsın bu adamdan , ay kac arkana bakma pisliğin teki bu , senelerini telafi edersin inşallah ama bundan sonra kimseye bu kadar fedakarlık yapma , erkekler fedakar kadınları sevmez kazık atanı severler ...Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi altı saat kaldı evliligimin bitmesine uğruna herseyi göze aldığım dünyada herseyin önüne koyduğum eşim seni sonsuza kadar görmemeyi göze alıyorum dedi çekip gitti, oysa ki 20li yaslarimin hepsi onunla geçti peşinde şehir şehir dolaştım ailemden uzaklaştım, işsiz kaldığında problem etmedim, kültür farkliligimizi da önemsemedim ,arkadaşlarını benden hep üstte tuttu eve çoğunlukla geç geldi birsey demedim kısacası on yılım onu düşünmekle geçti hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?