6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Arkadaşlar bugün duruşmanın üzerinden tam 2 hafta geçti. Kesinleşmesi için imza demişlerdi bazı arkadaşlar. Nereye gidip atacağım. Tebligat ne zaman geliyor şu anki evime mi?
Duruşmanın olduğu adliyeye gidin imza atın, eski eşinizin de gitmesi gerek imza için eve tebligat beklerse çok beklersiniz malesef gidip imza atmak daha iyi hemen biter

Yok canım klişe değil kesinlikle o tarz konulara çok meraklıyım Bursa da iyi yapan bir yer varsa denemek isterim bir araştırayım
Online olarak yaparım derseniz önerebileceğim ciddi şekilde uzman bir isim var dilerseniz özelden paylaşabilirim.

Hayatim gecmis olsun diyorum oncelikle, oyle igrenc birinden kurtuluyorsun ki hatta gozun aydin. Demek ki herseylerine ''He'' , ''olur kocacim'' cekmemek gerekiyormus, piskince cok emegin var ama sen ayak bagisin diyebiliyor, sinirlendim cok bu adama, nankor. Esimle evlenmeden once sevgiliken ailem uzaklara beni gelin edemez dusuncesiyle o henuz yurtdisinda yasarken vatandaslik almak uzereyken vatandasligini yakip Turkiye'ye gelmisti. Yillarca vize basvurusunda bulunduk baska ulkelerde calisip para biriktirip tekrar o vatandaslik almak istedigi ulkeye girebildik sonunda ama el ele vererek, calisarak. Demek ki bosanma asamasinda oldugun kisi seni gercekten sevmiyormus ve onun kendisinden baska kimseyi sevebilecegini de dusunmuyorum. Boyle birinden kurtuldugun icin kurbanlar kesmelisin, zor bir durum ama sonraki yillarda tuy gibi hafifleyecek sen de onun asla yuzunu gormek istemeyeceksin emin ol.

Çok teşekkür ederim çok sağ olun şu an tek istediğim öyle bir uykuya dalayım ki uyandığımda artık acı çekmiyor olayım ama maalesef ki hayat devam ediyor biz tüm yaşadığımız duyguları da yanımıza alarak yaşamaya devam edeceğiz bakalım hayat bize neler getirecek, umarım bir önceki dönemimden kat kat daha güzel olur her şey, Allah bizi ve sevdiklerimizi hep güvenilir ve değer bilen insanlarla karşılaştırsın...

Birileri erkek beyni ile yada erkek zaten sosyal sanal deney yapıyor olsa gerek .hoş nasılsa okumuyormus haspam.... Okumasın...

Not: ikikez boşanan noterde mal varlığı ayriminyapan sözleşme.imzalayan anne ve üstelik evladı olan ( hani o çocuk.olduktan.sonra hayat öyle.olmuyor diye aslında geleceğinin vuruş noktasının çekmelerini sinyalini beynine kodlayan kişi yazık size çok önemli mi zerre önemsemiyorum egosantrik kişileri hayatımdan çıkarırım sanal dahi olsa... )

Çok bilen ama.okumayan şahıs yurdisinda yaşamam puhahjaha diyorum acaba hangi ülkede yaşamış çokta tin yurtdışında da yaşadığımı yazayım bari) sanki yurtdışı bizden daha iyi gibi kadın haklarında lahze ediliyor yalan bu noktada sagawa yi da okuyun kadın iscileride derim... Ama.okumuyirmusssunuz .

Yazdıklarım aşırı bilgi içerir TDK da Google kullanabilirsiniz.... Eminim siz ne verdiğim metoforlari bilirsiniz nede yazdığım bazı kelimeleri egosantrik,metefor, hak, vb.

ne diyon kız
yazıklarınlarınızla konunun alakasını çözemedim

Erkekler cok bencil. Hastalandi diye karisini bosayip hemen baskasiyla evlenenler var mesela. Bu tur bir kadin bulmak ise zor. Cogu hasta kocalarinin son anina kadar yaninda kaliyor onlara bakiyorlar. Her sey erkeklerin onune serilmis, simartilmislar, her seye haklari oldugunu dusunup, hic bir sorumluluk almiyorlar. Lutfen bu cinsi simartmayalim daha fazla tepemize cikarmayalim. Onlara verdigimiz degerin daha fazlasini kendimize verelim. Gururunuzu birakmissiniz. O yuzden adam seni aldatirim eger ikna olacaksan vs gibi laflar edebilmis. Bu laflari durduk yerde etmemis, siz bosanmamasi icin yalvarirken olmus. Lutfen gururunuzu geri alin ve bir daha hic bir erkege size bu tur laflar edebilme sansini vermeyin. Eger kendiliginden boyle sacmalarsa da hemen "ben seni istemiyorum ki zaten" deyin. Onun da gururu incinsin. Ezdirmeyin kendinizi.

Bu adamin asi kac? Evliligi oyun, seni oyuncak saniyor sanirim. Narsist kisilik bozuklugu var bunda, Ayrica bu adamin akil sagliginin iyi oldugunu hic dusunmuyorum. Ev sahibinin evi bosaltmasini istedigini soylediniz mi onada? Belki soylerseniz nasil bir sacmaligin pesinde oldugunu gorur umarim. Keske haklarinizdan vazgecmeseydiniz

Çok haklısınız bu evlilik bana çooook şey öğretti bizzat yaşayarak, ne kadar okusan bu kadar etkili olmuyor

Yaşı otuz yedi küçük te değil yani cidden beni, evliliği, duygularımı oyuncak gibi oynadı. Bosarken çok kararliydi. Şimdi de benim sana karşı diygu

Yakın zamanda tekrar iletişim mi kurdu?
Evet bir takım mecburi ihtiyactan konuşmak zorunda kalmıştım birkaç gün önce lafın sonuna aşkım yazmış ben de çok kızdım bu kelimeyi bir daha asla ama asla bana kullanmayacaksin diye verdiği cevap:
Kusura bakma klavye otomatik yazmış bir daha olmaz diyor tey yarabbim...
Adam manyak çıktı resmen.
Şu birkaç iş bitsin de iletişimi sifirlayacagim bosandik hala delirtiyor beni.

Aslında aşkım yazarken amacı sizin tepkü vermenizi, onu görmenizi sağlamak. Siz onun tüm hamlelerini görmezden gelmelisiniz. Karşı taraf boşluğa düştüğü için, hayatında kimse olmadığı için böyle arsızlıklar yüzsüzlükler yapıyor. Halbuki boşanmayı isteyen kendisiydi sanırım. Fazlaca dengesiz, bence artık onu yok saymalısınız.

valla çok taktir ediyorum sizin gibi kadınları. şu durumda ben gün yüzü görmemiş öyle bakir küfürler sıralardım ki aşkım ı bana bırak daha sittin sene kimseye söyleyemezdi artık yeminle

valla çok taktir ediyorum sizin gibi kadınları. şu durumda ben gün yüzü görmemiş öyle bakir küfürler sıralardım ki aşkım ı bana bırak daha sittin sene kimseye söyleyemezdi artık yeminle
Bence bu kibarlığın sebebi hala eski eşini silememesi, boşanmayı kabullenememesi. Yoksa boşanmadan önce son iki günü değerlendirelim diyen adamla ne olursa olsun iletişim kurmazdı, halen iletişimde olmaları adamın aşkım deme cesaretini bulması bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…