6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Allah’ın bir bildiği varmış da böyle ahlaksız herifi baba yapmamış. Ne güzel mesleğin var. Aracı da almışsın çocuğunuz olmadığı için muhatap olmak da durumunda değilsin. Ben 2 çocukla boşandım. 2 yıl olacak hala başım belada bunla. En son nafaka azaltma davası açmış ki ben almıyorum çocuklara veriyor.
Yani boşandıktan sonra daha da ahlaksız olacaktı. Belki yeniden seversin, anne olursun hayat neler getirir neler. Ailende barışır zaten bu asalaktan kurtulduğun için. Hayat dersini vermemiş oldu işte bizlere. Kimseye kendinden çok değer vermeyeceksin.
Mahkemeye dimdik git. Sakın ağlama. En güzel halinle orda ol. İnan o görüntüyü asla unutamıyorlar.

Sizi hiçbir zaman ailesi olarak görmemiş, kazandığı parayı bile bilmiyorsunuz, siz onun peşinden her yere sürüklenirken sizi yalnız bırakıp kankalarına koşmuş, 10 yıl neyini çektiniz bunun?

Kurtulmussunu yillarca neden çektiniz ki ailenizi takmayin tek ozgur kadinsiniz yeni hayata baska bi sehirde baslasaniz bekar kadin olarak sizin icin daha iyi olur ailenizim yanında olmayin ayri eve cikin

Başka sorun yokken yalnızca çocuğunuz olmuyor diye sizi terkeden birinden ucuz kurtulmuşsunuz yine. 10 yılınız gitmiş ona evet ama sanırım 30lu yaşlardasınız yani hala gençsiniz. İşiniz var. Kendinize bakın. Spor yapın. Gezin. Evcil hayvan edinin. Yeni insanlar tanıyın. Ben olsam öyle yapardım. İçinde olunca insan göremiyor bazı şeyleri ama birçok konuda şanslısınız. Acınızı da yaşayacaksınız mutlaka. Bu kolay unutulur bir şey değil sonuçta. Psikolojik destek de şart tabii ki.

Belki huzunleneceksiniz belki aglayacaksiniz belki de cok cok uzuleceksiniz. Yani kisacasi, bu gecis surecinde her turlu duygu durumunu yasayacaksiniz. Ama zaman ilerledikce bunlarin hepsi gececek. Sadece biraz zaman lazim. Bu surecte mumkun oldugunca dik durun. Biliyorum ki bunu yapmak sizin icin suan bir uzay gemisi imal etmek kadar zor geliyor. Ancak siz bugun bosandiktan sonra kendiniz icin birsey yapin. Mesela resim kursu demissiniz kaydolun o kursa ya da ufak bir tatile cikin tur sirketleri var karadeniz turu yapin ege turu yapin. cevrenizde degissin. Bugun o uzay gemisine ilk civiyi cakin. Yani kendiniz icin bisey yapin. Zaman ilerledikce acilarinizda azalacak.

İlk eşimden bosanırken o kadar heyecanlıydım ki bir an önce bitse de önüme baksam , aşk yaşasam diyordum. Heyecanlı heyecanlı gittim adliyeye ama nasıl mutluyum. O ise bası eğik mutsuz yani tabi ben de öyle hoppidi değildim ama normal doğal davrandım üzülmediğim belliydi. Her ayrılan üzülmek matem içinde olmak zorunda mı değil.
O nasıl böyle rahat demeyin bırakın nasıl olursa olsun asıl sizin daha rahat olmanız lazım yeni hayat yeni heyecanlar ne bileyim ne güzel şeyler ya yasınız da gencecik daha yurtdışına tatile gidin ben öyle yaptım gezdim tozdum offf çok iyiydi kutlama bile yaptık bir arkadaşımla şampanya patlattık
Boşanmak çok iyiydi zincirlerimden kurtulmuş gibiydim en özgür zamanlardı mis gibi

Son gelişmeleri anlatacağım kızlar işim bitince
Zararın neresinden dönerseniz kardır. Çok fazla boşanan arkadaşım var, başta bocalıyorlar ama sonra çiçek gibi açıyorlar yüzlerine kan geliyor resmen. Mesleğiniz de müsait, yaz tatilindeyiz yiyin, için, gezin yeni seyahat rotaları oluşturun. Kapadokya, Mardin, Şirince, Asos vs. gibi zamanın durduğu hissini veren yerlere bayılıyorum ben mesela Bursa'ya yakın çok hoş yerler de varmış oralardakiler daha iyi bilir. mutlaka minik bi kafa dağıtın resim kursu tek başına yetmeyebilir. Sevdiğiniz bi arkadaşınızla bol dedikodulu sohbet, olsun varsın bi miktar gözyaşı bolca kahkaha da çok iyi gelir . Biz de buralardan bolca sarılıyoruz

Esiniz cok karaktersiz. Kendinize bir sayfa açın. Sizin ahinizla ne esiniz ne ailesi gün görür merak etmeyin. Unutursunuz.

Yas sürecindesiniz her şey çok sıcak sizi temin ederim iyi ki diyeceksiniz ve Allah’a size verdiği huzurlu hayat için her gün şükranda olacaksınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…