6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Alıntı yapmayı beceremedim sorularınızı cevaplayayim 33 yaşındayım 23 umde evlenmistim saf kafam duyguların mantığın önüne geçerse hayatın nasıl mahvolur adlı çalışma resmen ((
Hayatım mahvoldu diye düşünme tecribe edindim diye düşün. Asıl hayat 30 dan sonra başlıyor

Bu adam hasta mı acaba niye her yediği haltı itiraf ediyor. Haltları yiyip yiyip vicdan mi yapmış oluyor aklınca. Yoksa sizi kendisinden soğutmak mi istiyor?
Bence soğutmak istiyor kolayca anlaşmalı boşanalım diye. Zaten yediği haltları ispatta edemez konu sahibi anlaşmalı boşanır diyordur

Sonuc?

Sonuç daha yeni eve girdim kizlar sabah sizinle dertleştik çok iyi geldi sonra kuaföre gidip maşa yaptirdim süslendim falan bir de yanımda ona kapak olsun diye bir gün öncesinden hediye hazırladım beni istemeye geldiklerinde kalpli cikolata kutusu vardı onu sakliyordum o kutunun içine makasla lime lime ettiğim evlilik cüzdanını koydum güzel ve anlamlı bir boşanma hediyesi olsun dedim ve adliyeye taksiyle gittim beni görünce şok oldu:
Çok güzel olmuşsun dedi ben dimdik ayaktaydim gülümsüyordum kafamda tamamen bitirmiştim.
Ama o yıkıntı gibiydi. Hiç mi üzülmüyorsun dedi bende üzülecek hal bırakmadın dedim mahkeme 10 dk da bitti çıkışta öpeyim mi sarılayım mı ben hala seviyorum falan dedi son yaptıklarım söylediklerimde ciddi değildim şaka yapmıştım falan dedi o ahlaksiz teklifi için falan ben de olaylar bu noktaya geldikten sonra hiç kusura bakma oyuncak değilim dedim.
Beni resim kursuna bıraktı , üzgün üzgün gitti. Ben de son yaptıklarından etkilendim yine salak gibi ağladım resim hocasının karşısında.
Sonra acile gidip sakinleştirici iğne oldum.
Günün özeti bu arkadaşlar.
Bu adam ne yapmaya çalışıyor?
Ben neden sabah mahkemeye giderken çok iyiydim de son yaptıklarından neden etkilendim kendimi çok ağır eleştiriyorum.
Ev sahibi de arayıp çık dedi evi satacakmis aslında iyi oldu yeni bir eve geçersem benim için daha iyi.
Uzun oldu kusura bakmayın.
İnşallah bu süreci resim kursu sayesinde kolay atlatırım.
Şöyle uyusam bütün acılarım silinince uyansam ne güzel olurdu.

Kaçan balık büyük olurmuş. O adliyeye yıkık dökük gelseydiniz adamda yaprak kımıldamayacaktı. Afallamış sizi iyi görünce. Egosu sarsılmış. Sizden o kadar nefret ediyor ki aslında, yıktığı yerden kalkın istemiyor. Ona üzülmüş.

Ben size güvenemiyorum nedense

Walla çok üzüldüyse senden ayrılmak zor geliyorsa iptal etsin davayı ..:
Eğer iptal etmezse o seni seviyorumlar falan yalandır …
Başka ne denir ki
Ben de salı boşandım ama asla konuşma vs olmadı bizde, bakışmadık bile , düşman gibi , herkesin avuaktı yanında , o kadar iletişimimiz bozuk ki anlaşmalı protokolü oluşturup şartlarda anlaşamadık o derece iletişimimiz bozuk ,
çocuk da var üstelik , böyle ayrılanlara imreniyorum

Ben size güvenemiyorum nedense
Etkilendigim için çok kızdım zaten kendime ama geri dönüşü yok artık sadece zaman zamanla ikimiz de kabullenip yeni hayatlarimiza bakacağız.
Ben aşırı merhametli ve saf ,duygusal bir insanım keşke biraz katı kalpli olsaydım keşke.

İptal ettirecegini sanmıyorum, zaten Almanya ya gidecek orada unutur gider, yani inşallah çünkü geri dönüşü yok.

Evet maalesef kalp kutusunu götürmenizden anladım onu
Ne olur doğru olanı yaptınız hiç bir şeyden etkilenmeyin.
Şu karar aşaması bitene kadar kanmayın ona.Yoksa çok pişman olursunuz.
Bir boşanmış ve boşandıktan sonra oh be asıl hayat şimdi güzelmiş diyen biri olarak yazıyorum.
2-3 ay zaman verin kendinize.Göreceksiniz haklı olduğumu

Yelkenleri suya indirmeyin. İndirirseniz yaşamaya devam edeceğiniz hayat belli. Adam sizi mutlu görünce tutuşmuş çünkü o yıkılmış bekliyordu. Acıdan, üzüntüden kıvranırken görmek istiyordu. Mutlu olacaktı o zaman, keyifle boşanacaktı. Hevesini kursağında bıraktınız ve tepetaklak oldu.
Ne yaparsa yapsın umrunuzda olmasın. Boşandınız çünkü. Bitti. Hayatınıza bakın. Size ulaşmasına da izin vermeyin bu süreçte. Ararsa açmayın. Mesajlarına cevap vermeyin. Kapıya gelirse açmayın. Çok rahatsız ederse polis çağırmaktan çekinmeyin.

Kesinlikle kararlı durmam lazım çünkü dediğiniz gibi gözümün içine bakarak hiç mi üzülmüyorsun dedi ben iki ay önce ağlayıp karalar bağladığımda hiç acimiyordu bana öylece ağlarken bırakıp gidiyordu işin özeti o bana acımıyor benim de ona acımamam lazım

şu an yas sürecindesiniz elbette gel gitler olacak
zamanla geçecek

Ona inat daha mutlu olsan daha umursamaz olsan keşke
Şimdi üzül hepimiz üzüldük ama sonunda güçlü bi kadın olacaksın

Bir insanı hayatımızdan çıkartmak çürük dişi çektirmek gibi. Dişin çekildiği zaman rahatlarsın. Ama dilin yüzlerce kez dişinin eskiden olduğu yere gidiyor. Sonra zamanla alışıyorsun ve o eski acısı, boşluk hissi kalmıyor hatta yerine daha iyisi yapılıyor.

Lütfen üzülmeyin bu süreç zor geçebilir üzülebilirsiniz ama zaman geçince nasıl bir yükten kurtulmuşum diyeceksiniz. Karşınıza hep güzellikler çıksın inşallah çok mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…