6 saat sonra boşanma mahkemem var on yıllık evliliğim bitiyor yapılanları hazmedemiyorum

Ne yapmaya çalışıyor demişsiniz ya oynuyor sizinle sadece eski eşiniz.
Size son iki gün sevişelim diyen adamın arabasına binip kursa gitmişsiniz yine. Dik duruş değil bu kusura bakmayın. Kuaföre gidip biraz süslemeyle kazanılmıyor o dik duruş.
Zorunuza gitmiyor bazen şeyler demek ki.
Ne yazılsa boş oluyor o yüzden.

İki gün daha sevişelim, sonra boşanalım diyen adamın arabasına mı bindiniz?
Bir de kalpli kutu, evlilik cüzdanı yırtmaca vs. ne öyle ya? Adamın da çok umurundaydı sanki. Arabesk tavırlar erkeklere hele de sizin eski kocanız gibilere hiç işlemez. Onların anladığı tek bir dil vardır. Öyle beni çok üzdün vs deyip acılarımı göstereyim modu yaramaz bu adamlara. Zaten adamın amacı sizi üzmek ya hu. Siz daha ne diye gereksiz işlere kalkışıyorsunuz?
Sizin yapacağınız iş belliydi. Muhatap olmayıp taksiyle kursunuza gidecektiniz geri.

Son düzenleme:
Ya bu erkekler hic degismiyor mu? Kafani karistirmak icin yapmis, sen de bu oyuna gelmissin. Sevse zaten ayrilmazdi. Oyun bu. Adam amacina ulasmis. Karsisina guclu cikmissin, ama sonra yelkenleri suya indirmeyi basarmis adam. Degismiyorlar. Tum vicdan yukunu, hesaplasmalari sana birakmis. Gelme bu oyunlara. Adam 5 para etmez. Belki de hayatinda biri vardir.
Uzulmeye degmez. Kotu bir tecrube yasamissin ama hayatinin geri kalanini kurtardigin icin sevinmelisin. Gez toz ye ic tatile cik, yapamadigin herseyi yap, turlara katil. Hayat senin. Doya doya yaşa. Tek bir goz yaşı bile dokma bu adam icin. Kurtuldum diye gobek at. Onu heryerden engelle, bir daha da duygularinla oynamadina izin verme. Adam resmen tiyatrocu.

Öncelikle çok geçmiş olsun , geçecek inanki. Böyle bir insan dan çocuğun olmadığı için şanslısın. Mesleğin varmış kendini toplamaya çalış üzülme lütfen. Başkasıyla evlendiğinde çocuğu olup olmayacağını bilemez. Nasip bunlar hep. Sen önüne bak. Senin ahinla zaten mutlu olamaz.

Ben adamın pişman olacağını söylemiştim ama bu kadar erken beklemiyordum

Adamdaki rahatlık sizi çok rahatsız etmişti ve yipratmisti ama o rahatlık aslında strestendi bence.

İyiki çok güzel hazirlanip gitmişsiniz. Üzülmeyin sakın msj veya arama yapmayın. Şu günler sizin için zor geçiyor ama geçecek. Asıl zor günler onu bekliyor artık. Böyle düşünün ve hayatınıza devam etmeye çalışın.

Ben de çok heyecanlı ve mutluydum boşanma günü. Yemin ederim düğünümden kına geceden falan daha keyifliydim.:)

Kesinlikle katılıyorum çok doğru ifade etmişsiniz. Sizinle iki gün daha kendini tatmin edip oyle boşanmak isteyen kişinin arabasınamı bindiniz o sizi kullanabilmek için daha çok tıklatır kapınızı . Siz sağlam kararlı durun sakın taviz vermeyın heryerden engelleyın muhatap dahi olmayın kendi ihtiyaçları içinde gitsin düz duvara tırmansınlar...

Ya bi bana mı ters geliyor böyle şeyler, yani ben erkek olsam boşansam, karım herzamanki halinden daha süslü püslü gelse daha kahkahalı falan, yani derim üzüntüsünü bastırıyor, kahrolmuş ama aksi davranıyor derim. Yani çevremde boşanmış birkaç kadın gördüm hemen sosyal medyada çılgınlar gibi eğlendikleri, normalde olmadıkları gibi davranmaları çok yapmacık geliyor. Binmeyin arabasına da muhattap olmayın artık, hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin.

Ya ben kesin kararlıyım kızlar iki hafta sonra imzamı da vereceğim bu iş yüzde yüz bitti dün sadece sana olan duygularım bitmedi deyince ona üzüldüm aslında banane kıymetimi bilseydi deyip geçmem lazımdı.
Hatta kendisine de şunu söyledim 6 ay sabret iletişimi sifirlayalim birbirimizin yüzünü bile hatirlamayacagiz.

Hayır erkekler öyle düşünmüyor. Kadınlar evlilik içinde çok idare ettiği alttan aldığı için, o kesin bitmiştir. Üzüntüden kahroluyordur mahkemede de vazgeçer yalvarır modunda oluyorlar. Seni öyle dimdik bakımlı görünce dumur oluyorlar. Onlar başları önde eğik bitik geliyorlar. Kendileri istediği halde boşanmayı. Yaşandı

Ayrılmak kolay değil seven taraf önce en dibe düşer karşı taraf bir cool olur ama zamanla tabiri yerindeyse köpek gibi pişman olur ama kadın bir defa ayağa kalkmıştır

Onun bu takmaz kendinden emin halleri sizi daha da üzüyor ama boşverin karaktersizin tekiymiş

Öğretmensiniz elinizde mesleğiniz var bu bir lütuf

Size sonuna kadar katılıyorum

Ya öyle, doğrudur ama ne bileyim şimdi normal zamanda kuaförde maşa yaptırmayan ben(sadece örnek veriyorum konu sahibesi maşa yaptırdı diye değil) o gün yaptırsam abes, yapmacık durdur gibi geliyor o yüzden.

Size sonuna kadar katılıyorum
Mahkemede uzgun gibi olmus olabilir, ama inan o anlik. O dun aksam uyudu, sabaha uyanip, kahvalti edecegi bir yere gidecek ve Almanya'ya gitme hazirliklarina baslayacak. Belki arada aklina kisa sureligine gelirsin, ama uzuldugu icin degil.
Kisacasi onune bak. Zaten kafada bitmis, ne guzel resmiyette de bitmis. Bugun yeni hayatinin ilk gunu, onune bak

Bence de maşa yaptırıp o arabesk hediyeyi de verince zaten amaç çok belliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…