- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben de iki öğüne alıştım artık hiç zorlanmıyorum.hem de çok büyük rahatlık. Öğlen ne yiyeceğim diye düşünme derdi de yok.En iyisi iki öğün. Ben 3 ogun yedigimde kendimi cok şiş hissediyorum
Ben balayı oteli bakıyorumKuş uçmaz kervan geçmez takım olmuş ya la burası
Neredesiniz ayol?
Balayı için otel ve yatak odası takımı tamamsa gerisi kolayBen balayı oteli bakıyorumdaha eşya düğün gibi şeyler duruyor
Yatak var gardalop yok biBalayı için otel ve yatak odası takımı tamamsa gerisi kolay
Ee senin eşyalar tamammışYatak var gardalop yok bi
Afiyet olsun tatlım, menü de spor da şahane.Kahvalti. 1kk peynir, 4 tane siyah zeytin, 1 salatalik, 1dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ogle.2 yumurta ile sahan yumurta, 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ara. Duble turk kahvesi, 4 adet hurma
Aksam. 1 tabak pirasa, 1 kase yogurt
Su. 2.5 lt
Spor. 60 tane mekik
400 tane bacak ve basen bolgesel haraketler gun icerisinde 2 set halinde yaptim
40 adet spuat
Toplam 500 hareket 300 puan
Bence de.Bana uyuycak yer olsun yeterEe senin eşyalar tamammış
cok sagolasin soyle soyleyim anne tarafim kastamonu taskoprulu :))) duymussunuzdur mutlaka sarimsagi meshurdurAfiyet olsun tatlım, menü de spor da şahane.
Bir de şayet bebeğine gaz yapmıyorsa sarımsak yemek seni rahatsız etmezse sarımsak da kullan. Hem süte iyi geliyor hem de bağışıklık ve kilo vermeye de yatdımcı.
Tüm gün yoktun neler yaptın bakayım canım?Selam kizlarrrrr
Misafirim vardi canim. Ecenin de disi cikti cok huysuzdu. Anlayacagin cok yoruldum bugun :/ cocuklarda aksi gibi simdi uyudu. Bende anca vakit buldum. Sen neler yaptin. Takim cok sessiz nedenseTüm gün yoktun neler yaptın bakayım canım?
Oyyy geçmiş olsun Ece minnoşuna.Misafirim vardi canim. Ecenin de disi cikti cok huysuzdu. Anlayacagin cok yoruldum bugun :/ cocuklarda aksi gibi simdi uyudu. Bende anca vakit buldum. Sen neler yaptin. Takim cok sessiz nedense
Ecenin dis huysuzlugu var Ruzgar da o uyumadi diye uyumadi. En sonunda esimede kizdim hadi herkes yatagina diyip tv ve isiklari kapattin hepsi 5 dkk da uyudularOyyy geçmiş olsun Ece minnoşuna.
Misafirle aynı güne denk gelmesi daha da yorucu olmuştur.benim uykusuz tosbağa bile uyudu senin minnaklra ne oldu ki?
Evet canım takımda sohbet yok, ses seda yok.
Diş dönemi zor oluyor Allah yardımcın olsunMisafirim vardi canim. Ecenin de disi cikti cok huysuzdu. Anlayacagin cok yoruldum bugun :/ cocuklarda aksi gibi simdi uyudu. Bende anca vakit buldum. Sen neler yaptin. Takim cok sessiz nedense
Anaaam gız ben geldim benim çenem yeter herkeseOyyy geçmiş olsun Ece minnoşuna.
Misafirle aynı güne denk gelmesi daha da yorucu olmuştur.benim uykusuz tosbağa bile uyudu senin minnaklara ne oldu ki?
Evet canım takımda sohbet yok, ses seda yok.
yogunlugun gecti mi canim? Artik buralarda ol lutfen. Kpss calismakla iyi edersin sinava fazla bir zaman yok. Herkes haril haril calisiyor vallaGeçmiş destan halini aldığı için sohbetlere sabah katılmaya başlayacağım bu hafta menülerim de tam olacak. Kpss çalışmaya da başlıyorum inşallah
Sagol canim. Evet cok ama atlaticaz bi sekilde artik :) son zorluklar bundan sonra birtek Eceye tuvalet egitimi ve Ruzgarin sunneti kaliyo Allahin izniyleDiş dönemi zor oluyor Allah yardımcın olsun
Anaaam gız ben geldim benim çenem yeter herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?