Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvalti. 1kk peynir, 4 tane siyah zeytin, 1 salatalik, 1dilim tb ekmegi sekersiz cay

Ogle.2 yumurta ile sahan yumurta, 1 kk peynir, 6 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay

Ara. Duble turk kahvesi, 4 adet hurma

Aksam. 1 tabak pirasa, 1 kase yogurt

Su. 2.5 lt

Spor. 60 tane mekik
400 tane bacak ve basen bolgesel haraketler gun icerisinde 2 set halinde yaptim
40 adet spuat
Toplam 500 hareket 300 puan

Afiyet olsun tatlım, menü de spor da şahane.
Bir de şayet bebeğine gaz yapmıyorsa sarımsak yemek seni rahatsız etmezse sarımsak da kullan. Hem süte iyi geliyor hem de bağışıklık ve kilo vermeye de yatdımcı.

cok sagolasin soyle soyleyim anne tarafim kastamonu taskoprulu :))) duymussunuzdur mutlaka sarimsagi meshurdur ve ben sogan piyazi ile yapilan her yemege az cok sarimsak eklerim farkli bir lezzet veriyor yemeklere

Misafirim vardi canim. Ecenin de disi cikti cok huysuzdu. Anlayacagin cok yoruldum bugun :/ cocuklarda aksi gibi simdi uyudu. Bende anca vakit buldum. Sen neler yaptin. Takim cok sessiz nedense
Oyyy geçmiş olsun Ece minnoşuna.
Misafirle aynı güne denk gelmesi daha da yorucu olmuştur.benim uykusuz tosbağa bile uyudu senin minnaklara ne oldu ki?
Evet canım takımda sohbet yok, ses seda yok.

Kızlaar geldim sonunda işlerim bitti. Ufak tefek şeyler kaldı. O kadar üst üste geldiki burayı bırakmak zorunda kalacağım sandım. Ama burayı bıraksaydım çok fena olurdum o rahatlıkla. Haftasonu spora başlıyorum sonunda kursum olmadığı günler öğlen gidip arada Cafe de ders çalışıp ya da kitap okuyup belki sinemaya girip sonra tekrar spor yapmayı düşünüyorum yoğun çalışacağım biraz. Bu hafta tartıdan korkuyorum biraz artı olmasın yeter bana

Geçmiş destan halini aldığı için sohbetlere sabah katılmaya başlayacağım bu hafta menülerim de tam olacak. Kpss çalışmaya da başlıyorum inşallah

Misafirle aynı güne denk gelmesi daha da yorucu olmuştur.benim uykusuz tosbağa bile uyudu senin minnaklra ne oldu ki?
Ecenin dis huysuzlugu var Ruzgar da o uyumadi diye uyumadi. En sonunda esimede kizdim hadi herkes yatagina diyip tv ve isiklari kapattin hepsi 5 dkk da uyudular

Neyse ki yarin cuma. Mesaj sayma gunu cok heyecanli bir gun olacakm hissediyorum

Misafirim vardi canim. Ecenin de disi cikti cok huysuzdu. Anlayacagin cok yoruldum bugun :/ cocuklarda aksi gibi simdi uyudu. Bende anca vakit buldum. Sen neler yaptin. Takim cok sessiz nedense
Diş dönemi zor oluyor Allah yardımcın olsun

Misafirle aynı güne denk gelmesi daha da yorucu olmuştur.benim uykusuz tosbağa bile uyudu senin minnaklara ne oldu ki?
Anaaam gız ben geldim benim çenem yeter herkese

Geçmiş destan halini aldığı için sohbetlere sabah katılmaya başlayacağım bu hafta menülerim de tam olacak. Kpss çalışmaya da başlıyorum inşallah
yogunlugun gecti mi canim? Artik buralarda ol lutfen. Kpss calismakla iyi edersin sinava fazla bir zaman yok. Herkes haril haril calisiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…