Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok sinirlendim... asabiyatim tavan yapti 1 hafta degisik bir diyet yapıcam bakalim karatay sultan bi beklesin beni hele
Canim sakin ol. Bir haftada verilen 4.5 kilonun yagdan olacagina inanmiyoeum ben eminimki kisa surede geri gelir o kilolar. Sen bildigin yoldan sasma

Belki kas eksildiyse haftayı nasıl geçirdiğine bakmak lazım belki su oranı çok fazla düştü

Spor için kimi etiketliyoruz bi de ben 45 dk 3.2 km yürüdüm yavaş tempo sayılıyor sanırım

Cok sinirlendim... asabiyatim tavan yapti 1 hafta degisik bir diyet yapıcam bakalim karatay sultan bi beklesin beni hele
Napcan kız bana da söyle
Belki kas eksildiyse haftayı nasıl geçirdiğine bakmak lazım belki su oranı çok fazla düştü
bilmiyorum canım ama her halükarda çok sağlıklı değil sanki medgic26 ciminn birinciliği için demiyim sağlıksız olduğu için diyiiim

Canim sakin ol. Bir haftada verilen 4.5 kilonun yagdan olacagina inanmiyoeum ben eminimki kisa surede geri gelir o kilolar. Sen bildigin yoldan sasma
Yok yahu işin girgirindayim da regl donusudur diye dusunuyorum pes pese o kadar kilo olmaz mumkun degil

Napcan kız bana da söyle
Olmaz bebisimi emzir sen

bilmiyorum canım ama her halükarda çok sağlıklı değil sanki medgic26 ciminn birinciliği için demiyim sağlıksız olduğu için diyiiim
Valla regl odemi diye dusunuyorum canim benim baskasi normal degil yani asiri yada sok diyet uyguluyoo sonradan şok olur geri gelince hepsi

Valla regl odemi diye dusunuyorum canim benim baskasi normal degil yani asiri yada sok diyet uyguluyoo sonradan şok olur geri gelince hepsi
Ben de casusluk yapmak içim gitmiştim 4. Takıma ama çok uykum geldi az kestireyim en iyisi fırsat bulmuşken

Kanguru_ geri gelecek konusunun en iyi örneğiyim. Bir ara bir takımla yarışıyorduk 2 hafta bir yüklendim ondan sonra bi daha toparlayamadım

Oyle oluyo cnm. Buyuk ihtimalle sudan ve kastan gitmistir. Bir haftada 4 kilo verip yagdan vermek pek mumkun degil. Bir kac menusunede baktim bitter fistik falanda yemis. Biraz sasirtici geldi bana ama cok spor yapmis heralde. Onemli olan kalici kilo vermek her hafta 800 900 gr arasi vermek ideali bence

tarti fotosuda koymus ama bilemedim

Anlamadim cnm neyden bahsettigini
vermis valla kuzucum
Kendi adımı listede göremedim, sanırım iki haftalık deneme süreci var, benim burda ilk haftam, birde sayfalarda spor için yarışma olacak gibi bir şey okudum, yalnış anlamış olabilirim. Beni de dahil edin diyecektim :))

Hee :) evet 2 haftalik deneme suresi var. Spor yarismasinada dahil eder @epserenzaa

evet canım iki haftanın sonunda ekleniyorsun listeye. Spor yarışmasına alır kaptan listeye

Spor yarışması bildirimini en geç 10’da paylaşırım arkadaşlar.
Azyiyen_azimli canımm seni de listeye dahil edecektim zaten katılmak için gönüllü olman ayrı güzel

bugun ben de tam baaladım sayılmz ya eşimin izin gunuydu ama cok guzrl pazar alısvrisi yaptım menülerim hazır karalahana denizbörlcesi semizotu cok guzrş sebzeler var

ama kesinlikle artık myve almicam eve muzdan bska bu nedr ya insanı zehirliyorlar resmen kızlar bi görseniz aldıgm cilegi kiviyi cok afedersn o caanım hayvancıklar bile yemez begeip de ne sekli sekil ne tadı ben zaten karataycıydım artık iyice nefret ettim meyvede annemin hormonsuz cilekleri gelmeden bizim eve meyve girmicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…