Cok sinirlendim... asabiyatim tavan yapti 1 hafta degisik bir diyet yapıcam bakalim karatay sultan bi beklesin beni heletarti fotosuda koymus ama bilemedim
Anlamadim cnm neyden bahsettigini
vermis valla kuzucum
Canim sakin ol. Bir haftada verilen 4.5 kilonun yagdan olacagina inanmiyoeum ben eminimki kisa surede geri gelir o kilolar. Sen bildigin yoldan sasmaCok sinirlendim... asabiyatim tavan yapti 1 hafta degisik bir diyet yapıcam bakalim karatay sultan bi beklesin beni hele
Belki kas eksildiyse haftayı nasıl geçirdiğine bakmak lazım belki su oranı çok fazla düştüÇiğdemciiiminn hafta birinciliği nasıl olur ki diye bakarken gördüm çok geldi açıkcası ama öyle diyorsa doğrudur.gecen haftasını bilmiyorum ama öyleyse ödem 3 kilodan sonra kalır mu kikafamda deli sorular çiğdemim haftaya senden 5 kilo bekliyorum ona göre bak başladım bile beklemeye
Cok sinirlendim... asabiyatim tavan yapti 1 hafta degisik bir diyet yapıcam bakalim karatay sultan bi beklesin beni hele
Spor için kimi etiketliyoruz bi de ben 45 dk 3.2 km yürüdüm yavaş tempo sayılıyor sanırım
Napcan kız bana da söyleCok sinirlendim... asabiyatim tavan yapti 1 hafta degisik bir diyet yapıcam bakalim karatay sultan bi beklesin beni hele
bilmiyorum canım ama her halükarda çok sağlıklı değil sankiBelki kas eksildiyse haftayı nasıl geçirdiğine bakmak lazım belki su oranı çok fazla düştü
Yok yahu işin girgirindayim da regl donusudur diye dusunuyorum pes pese o kadar kilo olmaz mumkun degilCanim sakin ol. Bir haftada verilen 4.5 kilonun yagdan olacagina inanmiyoeum ben eminimki kisa surede geri gelir o kilolar. Sen bildigin yoldan sasma
Alalim hatun cok kizdim pandayahaftaya dereceleri birlikte alalım
Valla regl odemi diye dusunuyorum canim benim baskasi normal degil yani asiri yada sok diyet uyguluyoo sonradan şok olur geri gelince hepsiNapcan kız bana da söyle
Olmaz bebisimi emzir sen
bilmiyorum canım ama her halükarda çok sağlıklı değil sankimedgic26 ciminn birinciliği için demiyim sağlıksız olduğu için diyiiim
Regl imis cnm. Regl iken cok yemek yiyemezmjs birde hastaymis ikisi eklenince boyle olmus. Gecen haftada o birinci olmus. Artik gercek yalan o Allah ile onun atasindaAlalim hatun cok kizdim pandayao pandaysa bende Kuğuyum havuzdan cikmam valla
Valla regl odemi diye dusunuyorum canim benim baskasi normal degil yani asiri yada sok diyet uyguluyoo sonradan şok olur geri gelince hepsi
Yok yahu işin girgirindayim da regl donusudur diye dusunuyorum pes pese o kadar kilo olmaz mumkun degil
Alalim hatun cok kizdim pandayao pandaysa bende Kuğuyum havuzdan cikmam valla
Oyle oluyo cnm. Buyuk ihtimalle sudan ve kastan gitmistir. Bir haftada 4 kilo verip yagdan vermek pek mumkun degil. Bir kac menusunede baktim bitter fistik falanda yemis. Biraz sasirtici geldi bana ama cok spor yapmis heralde. Onemli olan kalici kilo vermek her hafta 800 900 gr arasi vermek ideali benceKanguru_ geri gelecek konusunun en iyi örneğiyim. Bir ara bir takımla yarışıyorduk 2 hafta bir yüklendim ondan sonra bi daha toparlayamadım
Kendi adımı listede göremedim, sanırım iki haftalık deneme süreci var, benim burda ilk haftam, birde sayfalarda spor için yarışma olacak gibi bir şey okudum, yalnış anlamış olabilirim. Beni de dahil edin diyecektim :))tarti fotosuda koymus ama bilemedim
Anlamadim cnm neyden bahsettigini
vermis valla kuzucum
Hee :) evet 2 haftalik deneme suresi var. Spor yarismasinada dahil eder @epserenzaaKendi adımı listede göremedim, sanırım iki haftalık deneme süreci var, benim burda ilk haftam, birde sayfalarda spor için yarışma olacak gibi bir şey okudum, yalnış anlamış olabilirim. Beni de dahil edin diyecektim :))
evet canım iki haftanın sonunda ekleniyorsun listeye. Spor yarışmasına alır kaptan listeyeKendi adımı listede göremedim, sanırım iki haftalık deneme süreci var, benim burda ilk haftam, birde sayfalarda spor için yarışma olacak gibi bir şey okudum, yalnış anlamış olabilirim. Beni de dahil edin diyecektim :))
bugun ben de tam baaladım sayılmz ya eşimin izin gunuydu ama cok guzrl pazar alısvrisi yaptım menülerim hazır karalahana denizbörlcesi semizotu cok guzrş sebzeler varEsperenzam sanki çok zayıfladın boyunda uzun ya korumaya mı geçsen. Hedefin kaçtı ?
Tebrik ederimhaftaya daha iyi olur inşallah
Bebişim harikasınnnn
Huzurcum pazartesi bildirim yaparak diyete başlamayı düşünüyorum. Bugün tartıyı bulamadım evde
Tebrik ederim harikasınseni yakalamaya çalışcam önümüzdeko hafta hemen hemen aynı kilolardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?