Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hani menuler hatunlar etiketleyin bakam neler yediniz ictiniz ben su diyetine basladim sadece günde 10 lt su icicem kendi olimpik havuzumu yapicam planim bu olmezsem cuma bildirim yaparim cok pis gaza geldim hahahaha
Sabah karatay kahvalti
Aksama kadar sivi turevleri
Aksam sebzeli tavuk sote ayran
3 lt su 10000 adim esperenzaa fattylamb94

Öğlen 2 parmak kaşar, domates zeytin 1 dilim tam tahıl ekmek
16.37 sütlü kahve
18.23 süt
20.45 2 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt

30+15 dk yürüyüş, 15 dk eliptik 15 dk dışarıda yürüyüş, 2 lt su

DİKKAT DİKKAT

** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.

**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.

**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim

FİTNE’S & FESAT’S
1– @esperenzaa - @fattylamb95
2- S smygnc - @Huzurvermeyolunda
3- becezey - @fitcivciv
4-@lavinia12345 @Gonulbagi
5-@ahsen_yarim - @ballikayfe

*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.

SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!

KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN KİŞİYE BEN CEZA VERECEĞİM.

Bu hafta takımın en kötüleri ve takımın yüzdesini düşüren kişiler:
S smygnc ve ballikayfe siz ikiniz oldunuz.
Sümeyyecim diyet listene uyduğunu söylüyorsun , spor da yaptığını söylüyorsun ama nedensiz kilo artışın var ki buna çözüm bulman gerek. Çok üzülerek söylüyorum bir daha artı yada sabit geldiğinde seni izine çıkarmak zorundayım.
ballikayfe canım menü paylaşımı yapmadığın için bu hafta kötüydün.Yoğunluklarını da atlattığına ve söz verdiğine göre bu hafta tam katılım ve bol eksi bekliyorum senden. Takım ile kaynaşmadan, sohbet etmeden takım bilincin zor oluşur ve hem bize hem de sana zarar verir.

kiskancc beni kiskancagina git pandayi kiskan
Aman kız onu nabıyım ben takım arkadaşımın peşinden gitmeyem de nerelere gidem.
AhSen_yarim kork benden bu hafta
Bu hafta gör sen beni kaptann

Bu haftanın değerlendirmesine devam:))

Takımın kilo yüzdesi sıralamamız

Birincimiz:) @yolcukardelen canım sen oldun.vallahi helal olsun kuzum sana. Minik bebek ve oyun çocuğun varken bu giden kilo ve yüzdesi ayakta alkışlanır canımm

İkincimiz.@medgic26 datlum sen oldun.Her ne kadar verdiğin kilo bazında birinci olsan da yüzde de ikinci oldun canım.

Üçüncümüz sevgili @fitcivciv canım sen oldun kuzu.tebrikler canımm

Dördüncü bendeniz:))

Beşimcimiz.@becezey canım sen oldun.Emziren anneler için örnek menülerinle çok takdir ediyorum canım seni.Geçen hafta da çok iyi eksilmen varken bu hafta da güzel kilo verdin canım.tebrikler.

Altıncımız
gitsinkilolar01 canım sıkıntılı sürecinde bile burayı ihmal etmeyip paylaşım yaptın ya canım helal olsun sana ve sorumluluk duyguna:) tez zamanda sıkıntılarını atlatırsın inşallah.

Yedinci ballikayfe

Sekizinci S smygnc oldu.

Deneme süresinde olanlar ve izinde olan caaanımm arkadaşlarım sizinle ilgili yorumum birazdan gelecek.

Aman kız onu nabıyım ben takım arkadaşımın peşinden gitmeyem de nerelere gidem.

AhSen_yarim kork benden bu hafta

Bu hafta gör sen beni kaptann
Ahsen’e dikkat ett ballım kayfelim canım, ahsenin sayfalarca sporu meşhurdur.
@AhSen_yarim datlum dön sahalara kıran kırana mücadele başlasın canım,
Ballıkayfe canım bu hafta bomba gibi dönüş bekliyorum senden:))

G Gonulbagi canımm şimdi liste değerlendirmesi yaparken farkettim senin deneme süren bugün bitiyordu canım.ben bugün liste paylaşımı sırasında dışarda işlerim vardı çok müsait değildim ve eski kaptanımızdan paylaşım yapmasını rica ettim. Ve ne yazık ki senin deneme sürenin dolduğunu söylemeyi unutmuşum çok özür dilerim tatlım.
Takımdasın zaten canım,haftaya daha sıkı sarıl listede olacaksın kuzum.
Fırsat buldukça katılımın artırmaya çalışırsan çok daha iyi olur.

Kabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaa neyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana

Canımmm esas bomba yüzde senindi kuzum, ama gel gör ki kurallar gereği listede olamadın. O kadar çok isterdim ki listede olmanı anlatamam.
Keşke deneme süren bitmiş olsaydı
Tebriklerr
En çok kupayı da sana verdim

Haydi bakim hoplayin ziplayin beni yormayin hehehe

Kabul etmiyorum şike var ben anlamam gatiyen olmaz yuzde olmaz yaaa banane yaaaaa acim ben yaaaa neyse bu kadar çamur yeter napalim kader utansin bi panda olamadin cigdem yuh sana oha sana
Kız seni yirim yir
Sen kilo verme birincisi, gönüllerin bir incisisin
Bence de yuh bize.kaçımız bi panda edemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…