Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

spor puanlamasını çok iyi bilmiyorum ama zamanla öğrenirim çok spor yapamuyorum zaten okulda öğrenciler çok fazla sanırım beni yoruyorlar bir de geç gelince hiçbir şey yapamıyorum

Afiyet olsun canım,menün de adımların da çok iyi.
Afiyet olsun canım.iki dilim ekmek iyi ki de sabah öğünündeymiş ve akşam öğünün de çok iyi.bol bol eksilerin gelir tez zamanda
Azimli kardelenim ,çok zorlanırsan biraz süt ve hurma ye.emziriyorsun tatlım.çok da bitkin bırakma kendini.bugün eşin de olmadığı için zor ve öğün araları karışık bi gün olmuş.ama yine iyi idare etmişsin canım.

Son düzenleme:
spor puanlamasını çok iyi bilmiyorum ama zamanla öğrenirim çok spor yapamuyorum zaten okulda öğrenciler çok fazla sanırım beni yoruyorlar bir de geç gelince hiçbir şey yapamıyorum
Canım zaten şuanki kilon yüzünden ağır spor, senin için sağlık açısından tehlike oluşturur.
bacağına binen yük fazla olduğu için sakın zorlama kendini.senin yapacağın spor bol adım atmak bol bol hareket etmek. Kiloların azaldıkça sporu düşünür bi plan yaparuz.
Adım sayarla günlük adımlarını yaz buraya ,ne kadar hareketlisin onu biliriz:)

Ahsenim canım benim güzel kuşum, nasılsın canım? Bu hafta cumaya kadar kendine kaç kilo hedef koydun bi de bakalım

İyim canım bugün çoook yoruldum çocukları dışarı çıkardım ve kendime biraz makyaj malzemesi aldım keşke zayıf olsaydım elbisede alırdım tam olurdu

Sen nasılsın napıyosun bu arada Anneler günün kutlu olsun bebeğim

Bu haftaki hedefim en az 800 gr düşünüyorum bakalım inşallah olucak

Bir ruj bile almak iyi geliyor biz kadınlara. Zayıflayıp o istediğin elbiseleri alacaksın canım.hiç moral bozmak yok.takıma güzel dönüş yaptın devamı da gelecek tatlım ben sana inanıyorum.bırakma kendini,bırakma takımı.günler aylar su gibi akıp geçiyor bir bakmışsın hop listedesin bir bakmışsın hedefi tutturmuş mezun oluyorsun
İyi gelmiştir çocuklara gezmek.
Ben de iyiyim canım çok çok teşekkür ederim bi denem

Kesinlikle en ufak bir şey çok iyi geliyo insana artık benim ozguvenim kalmadı biranonce zayıflamam lazım..

Yaa sen ne kadar iyi bir insansın hep motive edicisin ve sürekli destek oluyorsun bana. Allahım hiç bir zaman karşına kötü birşey çıkarmasın hep iyi insanlarla ve iyi şeylerle karşılaştırsın seni inşallah...

Aynen çok iyi geldi gezmek kuzularima şanslılar yarın yine cikicaz cunku saksi aldım kırık çıktı hem onu değiştiririm hemde onları parka falan gorururum yine.

sen hep iyi ol güzel kadin

Canım güzel dileklerin ve duaların için çok çok teşekkür ederim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Özgüveninin kayboluşunu,kendini güzel hissetmemeyi,almak isteyip de alamadığın koyafetler yüzünden kendine kızıp depresif oluşunu ve daha bir sürü yaşadığın duygu karışıklıklarını.çok çok iyi anlıyorum aynı süreçlerden üç aşağı beş yukarı ben de geçtim.
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz derler ya, o kadar doğru ki.
Ben tüp bebek tedavisinin,hamilelik ,lohusalık vs gibi şeylerin arkasına sığınarak yedim,yedikçe kilo aldım,kilo aldıkça özgüvenim gitti,özgüvenim gittikçe mutsuz oldum.mutlu olmak için yedikçe yedim.bu kısır döngü devam ettikçe hızla kilo aldım.bir yıl önce dur dedim ve kendime inandım ben bunu başaracağım dedim ve mazeretler üretmeyi bıraktım.
Sen içindeki güce,kendine bir inansan inan canım gerisi gelecek.sadece inan kendine ve kafanda bitir yeme işini.
Sen sayfalarca spor yapabilen,yediğine içtiğine dikkat edebilen güçlü ve de güzel bir kadınsın ve güzel iyi bir annesin.
Kendi mutluluğun sağlığın ve evlatlarının ,ailenin mutluluğu İçin yaparsın canım be yapacaksın da

Iyi aksamlar herkese. Yorucu bir pazar gununu daha geride biraktik. Esim beni yaniltti bugun hem ne zamandir gitmek istedigim bir yer vardi oraya gittik gezmeye hemde guzel bir hediye aldim. Kizimla cok guzel bir gun gecirdik. Ilk anneler gunumu hic unutmayacagim. Bir suru de resim cektik zayifladigimi farkettim ama daha yolum var hala istedigim bicimde degil vucudum. Unutmadan menumude yazayim hemen

Ogle. 1 kase Kiymali bol biberli yumurtasiz menemenimsi birsey, 2 tane sigara boregi 1 dilim peynir, 3 adet siyah zeytin, salatalil, 2 dilim ekmek, sekersiz cay

Aksam. 1 tabak kiymali kabak yemegi, 1 dilim tb ekmegi, yogurtlu semizotu salatasi

Cayin yanina 1 avuc cekirdek ve 1 avuc cig badem findik ceviz karisimi

Aksam aksam gozum dondu resmen ne yesem diye arandim biraz fazla ve karisik oldu menum farkindayim ama yarindan itibaren eski duzenime donecegim

Su. 2 lt
Spor.12.000 adim

fattylamb94 balım naptın nişanlınla aran düzeldi mi?
Nişanlım değil Allah söyletti heralde aynı devam ben küsüm o da küs. Arada oluyor bize öyle. Bugün anneler günümü kutladı soğuk bir şekilde sağolsun
Oglum ilk defa bana kahvalti ısmarladı. hatır icin diyip kivirayim mi :) evet aksam dengelemeye calistim
Evet o şekilde kıvırabilirsin kesesine bereket oğluşunun
tamam o zaman ben yarın da bildirimimi yaparım işten biraz geç geldğim için bildirimkerimi yani menü bildirimlerimi birazcık geç de olsa yapacağım çünkü eve 9 gibi geliyorum
Sabah kaçta gidiyorsun biz genellikle işe gitmeden önce bildirim yapıyoruz
fattylamb94 aynen ben de merak ettim
Bi gelişme yok olunca önce size haber vericem
Onlar bi görüşseler aşk tazeleyip romantik romantik takılırlar,sonra esra buraya ağzı kulaklarında gelir,hayat güzel kuşlar uçuyor der
En erken bayramdan sonra görüşürüz kız o zamana kadar aşkım bayatlayabilir

Fırına verirsin tazecik olur kız
3 gün içinde barışırsınız diyorum

Yorgunluktan uyuyamiyorum. Tum gun gezip ustune spor, ayaklarim agriyor suan :) bu grup olmasa o yorgjnlugun ustune hayatta spor yapmazdim ben esperenzaa kuzum iyi var sen ve takim arkadaslarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…