Amin insallahteşekkür ederim canım sen de hoşgeldin o zaman inşallah hep birlikte verşriz kurtuluruz fazla kilolarımızdan istediğimiz vucutlara kavuşuruz
spor puanlamasını çok iyi bilmiyorum ama zamanla öğrenirim çok spor yapamuyorum zaten okulda öğrenciler çok fazla sanırım beni yoruyorlar bir de geç gelince hiçbir şey yapamıyorumCanım menü bildirimin ertesi gün en geç öğleye kadar istediğin zamanda yapabilirsin sorun değiş.
Tartı bildirimleri hele ki cuma günü tartı bildirimi sabahtan yapmamız gerek.
Zamanla kuralları daha iyi anlarsın.takıldığın yerde çekinme sor, biz de sora sora öğrendik.
Afiyet olsun canım,menün de adımların da çok iyi.Bugün ki menüm
Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
Öğlen
3 peynirli yeşil salata
1 ayran
Ara
1 sade Türk Kahvesi
Akşam
80 gr ton balığı
2 lt su,çay
9000 adım = 15*9=135 puan
esperenzaa , fattylamb94 , medgic26 ve @Huzurvermeyolunda
Afiyet olsun canım.iki dilim ekmek iyi ki de sabah öğünündeymiş ve akşam öğünün de çok iyi.bol bol eksilerin gelir tez zamandaMenum:
Tavada yumurta 1 cay kasigi bal ve kaymak
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Aksam: etli bezelye bir kase yogurt vee yesillik
Ara : sadece su ve kahve ( disaridaydim)
Su: 3 litre
Spor: 42 dk leslie 3 mil : 126 puan
40 bacak, gobek ve kol hareketi: 120 puan
60 dk yavas tempo yuruyus: 60 puan
Toplam: 306 puan
esperenzaa fattylamb94 Azyiyen_azimli
Azimli kardelenim ,çok zorlanırsan biraz süt ve hurma ye.emziriyorsun tatlım.çok da bitkin bırakma kendini.bugün eşin de olmadığı için zor ve öğün araları karışık bi gün olmuş.ama yine iyi idare etmişsin canım.Menümü paylaşayım yoksa bi çılgınlık yapıcimm
Sabah (10 gibi)1,5 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,1/2 dlm tb ekmeği
( iki çocuk arasında koştururken yiyemedim)
Ara: bir muz bir nektarin
Akşam-öğle( 3,30 gibi)bi kepçe etli bamya, 2yk tavuk sote, yarım kase yoğurt, roka
Ara: 1 kayısı
Akşam: 21 gibi bi kupa süt bi avuç leblebi badem
Gün içinde iştahım yoktu, canım hiçbir şey istemedi.şimdi de lokum piskevit geliyo aklıma nerden geldiyseama kararlıyım en fazla ya süt içerim ya da yoğurt yerim
İnşallah
yarın tartılmam gerekiyor mu yoksa cuma günü mu ilk verdiğim kilomu yazayım ? ay inşallah..
Canım zaten şuanki kilon yüzünden ağır spor, senin için sağlık açısından tehlike oluşturur.spor puanlamasını çok iyi bilmiyorum ama zamanla öğrenirim çok spor yapamuyorum zaten okulda öğrenciler çok fazla sanırım beni yoruyorlar bir de geç gelince hiçbir şey yapamıyorum
Ahsenim canım benim güzel kuşum, nasılsın canım? Bu hafta cumaya kadar kendine kaç kilo hedef koydun bi de bakalımTatlım Kaptanım cevap yazmış sağolsun kendisini burdan kocaman öpüyorumesperenzaa ..
Tekrar hoş geldin canim
Onlar bi görüşseler aşk tazeleyip romantik romantik takılırlar,sonra esra buraya ağzı kulaklarında gelir,hayat güzel kuşlar uçuyor derfattylamb94 aynen ben de merak ettim
Ahsenim canım benim güzel kuşum, nasılsın canım? Bu hafta cumaya kadar kendine kaç kilo hedef koydun bi de bakalım
Bir ruj bile almak iyi geliyor biz kadınlara. Zayıflayıp o istediğin elbiseleri alacaksın canım.hiç moral bozmak yok.takıma güzel dönüş yaptın devamı da gelecek tatlım ben sana inanıyorum.bırakma kendini,bırakma takımı.günler aylar su gibi akıp geçiyor bir bakmışsın hop listedesin bir bakmışsın hedefi tutturmuş mezun oluyorsunİyim canım bugün çoook yoruldum çocukları dışarı çıkardım ve kendime biraz makyaj malzemesi aldım keşke zayıf olsaydım elbisede alırdım tam olurdu
Sen nasılsın napıyosun bu arada Anneler günün kutlu olsun bebeğim
Bu haftaki hedefim en az 800 gr düşünüyorum bakalım inşallah olucak
Bir ruj bile almak iyi geliyor biz kadınlara. Zayıflayıp o istediğin elbiseleri alacaksın canım.hiç moral bozmak yok.takıma güzel dönüş yaptın devamı da gelecek tatlım ben sana inanıyorum.bırakma kendini,bırakma takımı.günler aylar su gibi akıp geçiyor bir bakmışsın hop listedesin bir bakmışsın hedefi tutturmuş mezun oluyorsun
İyi gelmiştir çocuklara gezmek.
Ben de iyiyim canım çok çok teşekkür ederim bi denem
Canım güzel dileklerin ve duaların için çok çok teşekkür ederimKesinlikle en ufak bir şey çok iyi geliyo insana artık benim ozguvenim kalmadı biranonce zayıflamam lazım..
Yaa sen ne kadar iyi bir insansın hep motive edicisin ve sürekli destek oluyorsun bana. Allahım hiç bir zaman karşına kötü birşey çıkarmasın hep iyi insanlarla ve iyi şeylerle karşılaştırsın seni inşallah...
Aynen çok iyi geldi gezmek kuzularima şanslılar yarın yine cikicaz cunku saksi aldım kırık çıktı hem onu değiştiririm hemde onları parka falan gorururum yine.
sen hep iyi ol güzel kadin
Yaşın çok genç. Eminim hızla gidecek kiloların. Yeter ki kararlı ol vazgeçmeankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
Nişanlım değil Allah söyletti heraldefattylamb94 balım naptın nişanlınla aran düzeldi mi?
Evet o şekilde kıvırabilirsinOglum ilk defa bana kahvalti ısmarladı. hatır icin diyip kivirayim mi :) evet aksam dengelemeye calistim
Sabah kaçta gidiyorsun biz genellikle işe gitmeden önce bildirim yapıyoruztamam o zaman ben yarın da bildirimimi yaparım işten biraz geç geldğim için bildirimkerimi yani menü bildirimlerimi birazcık geç de olsa yapacağım çünkü eve 9 gibi geliyorum
Bi gelişme yok olunca önce size haber vericemfattylamb94 aynen ben de merak ettim
En erken bayramdan sonra görüşürüz kız o zamana kadar aşkım bayatlayabilirOnlar bi görüşseler aşk tazeleyip romantik romantik takılırlar,sonra esra buraya ağzı kulaklarında gelir,hayat güzel kuşlar uçuyor der
Hos geldin! Dogru yerdesin :)merhabalar ben de aranıza katılmak isterim
Fırına verirsin tazecik olur kızNişanlım değil Allah söyletti heraldeaynı devam ben küsüm o da küs. Arada oluyor bize öyle. Bugün anneler günümü kutladı soğuk bir şekilde sağolsun
Evet o şekilde kıvırabilirsinkesesine bereket oğluşunun
Sabah kaçta gidiyorsun biz genellikle işe gitmeden önce bildirim yapıyoruz
Bi gelişme yok olunca önce size haber vericem
En erken bayramdan sonra görüşürüz kız o zamana kadar aşkım bayatlayabilir
Bak o doğru zaten buluşunca fırına vermeden durulmuyoFırına verirsin tazecik olur kız
3 gün içinde barışırsınız diyorum
Kiymetini bil aşk kolay bulunmuyor. Sekil bir benEn erken bayramdan sonra görüşürüz kız o zamana kadar aşkım bayatlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?