- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Af dilemiyor ki affedeyimKiymetini bil aşk kolay bulunmuyor. Sekil bir benmutluluk kolay yakalanmiyor fedakarlik gerekir. Affet gitsin
Bazilari dilemez. Küstugunu umursamaz. O tip biraz zor iste. Ama arayip soruyorsa konus uzatma sen deAf dilemiyor ki affedeyimben saf aşık hemen bir güzel söze kanan insan tipiyim
Bizim takımın güzellikleri işte :) incecik ve gencecik bir anne olma yolunda ilerliyorsunYorgunluktan uyuyamiyorum. Tum gun gezip ustune spor, ayaklarim agriyor suan :) bu grup olmasa o yorgjnlugun ustune hayatta spor yapmazdim ben
Allah daha iyi etsin canim. HosgeldinSelam bebeklerrrrr nasilsiniz bakalim. Beni soracak olursaniz ben cok iyiyim cok sukur.
Kiz yeminle şimdi seni etiketliyodum, temiz kalpliymişimSelam bebeklerrrrr nasilsiniz bakalim. Beni soracak olursaniz ben cok iyiyim cok sukur.
3 vakte kadar sana kabaran bi sey var gibi olmuşFırına verirsin tazecik olur kız
3 gün içinde barışırsınız diyorum
Umursamıyor değil de istiyor ki hatalarını hiç konuşmadan üstünü kapatayım. Ben onun içini okuyorum o da biliyor özür dilemek zor geldiğinden kendi kendine barışalım istiyo. Tam bir odunBazilari dilemez. Küstugunu umursamaz. O tip biraz zor iste. Ama arayip soruyorsa konus uzatma sen de
hosbulduk canim :)Allah daha iyi etsin canim. Hosgeldin
anca firsat buldum canim cocuklari uyuttum ortaligi topladim geldim :) siz neler yaptiniz bir drgisiklik varmiKiz yeminle şimdi seni etiketliyodum, temiz kalpliymişim
Evet kv ile ilgili bi seyler okumustum. Degmez huzur bozmaya kuzum. Ama insan takiyor iste o an@medgic26 kuzum iyi misin sen?
Töbe töbe3 vakte kadar sana kabaran bi sey var gibi olmuş@fattylamb94
Tamm iste ben anladim. Ama sen uzattigini dusunuyordur bu da onu sıkar belkide. ben sana onu diyorum iste affediver hayat bu kadar uzatacak gibi uzun degil. Kiymetini bil o da senin kiymetini bilsinUmursamıyor değil de istiyor ki hatalarını hiç konuşmadan üstünü kapatayım. Ben onun içini okuyorum o da biliyor özür dilemek zor geldiğinden kendi kendine barışalım istiyo. Tam bir odun
Yiyip içip yatıyoz dermişimhosbulduk canim :)
anca firsat buldum canim cocuklari uyuttum ortaligi topladim geldim :) siz neler yaptiniz bir drgisiklik varmi
Ben yattim uyuycam insallah :)hosbulduk canim :)
anca firsat buldum canim cocuklari uyuttum ortaligi topladim geldim :) siz neler yaptiniz bir drgisiklik varmi
Ama affetmemin ötesinde benim ona, aşkım uzatmayalım tamam yanlış anlaşılma oldu ile başlayan seni seviyorumlarla biten bir şeyler söylememi bekliyor. Ben de karşı taraf haksızken bunu yapamıyorum. bir de uzun süre görüşmeyince insan bi değişik oluyor.Tamm iste ben anladim. Ama sen uzattigini dusunuyordur bu da onu sıkar belkide. ben sana onu diyorum iste affediver hayat bu kadar uzatacak gibi uzun degil. Kiymetini bil o da senin kiymetini bilsin
Ac yatiyoz desek :)Yiyip içip yatıyoz dermişimbir değişiklik yok esperenzaa nın zayıflığına küpelerine bakıp fesatlanıyoz anca
Açlıktan gruldayan midemizin sesi bize ninni olmuşAc yatiyoz desek :)
Yapamazsin tabi.. o yapsin. bazen en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Erkeklerle ugrasmak ömür törpüsüAma affetmemin ötesinde benim ona, aşkım uzatmayalım tamam yanlış anlaşılma oldu ile başlayan seni seviyorumlarla biten bir şeyler söylememi bekliyor. Ben de karşı taraf haksızken bunu yapamıyorum. bir de uzun süre görüşmeyince insan bi değişik oluyor.
Aaaaaa verdimi kocasi kupeleriniYiyip içip yatıyoz dermişimbir değişiklik yok esperenzaa nın zayıflığına küpelerine bakıp fesatlanıyoz anca
uyu canim uyu gec yatip erken kalkarsan odem olurBen yattim uyuycam insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?