Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bazilari dilemez. Küstugunu umursamaz. O tip biraz zor iste. Ama arayip soruyorsa konus uzatma sen de
Umursamıyor değil de istiyor ki hatalarını hiç konuşmadan üstünü kapatayım. Ben onun içini okuyorum o da biliyor özür dilemek zor geldiğinden kendi kendine barışalım istiyo. Tam bir odun

Umursamıyor değil de istiyor ki hatalarını hiç konuşmadan üstünü kapatayım. Ben onun içini okuyorum o da biliyor özür dilemek zor geldiğinden kendi kendine barışalım istiyo. Tam bir odun
Tamm iste ben anladim. Ama sen uzattigini dusunuyordur bu da onu sıkar belkide. ben sana onu diyorum iste affediver hayat bu kadar uzatacak gibi uzun degil. Kiymetini bil o da senin kiymetini bilsin

Tamm iste ben anladim. Ama sen uzattigini dusunuyordur bu da onu sıkar belkide. ben sana onu diyorum iste affediver hayat bu kadar uzatacak gibi uzun degil. Kiymetini bil o da senin kiymetini bilsin
Ama affetmemin ötesinde benim ona, aşkım uzatmayalım tamam yanlış anlaşılma oldu ile başlayan seni seviyorumlarla biten bir şeyler söylememi bekliyor. Ben de karşı taraf haksızken bunu yapamıyorum. bir de uzun süre görüşmeyince insan bi değişik oluyor.

Yapamazsin tabi.. o yapsin. bazen en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Erkeklerle ugrasmak ömür törpüsü

Yiyip içip yatıyoz dermişim bir değişiklik yok esperenzaa nın zayıflığına küpelerine bakıp fesatlanıyoz anca
Aaaaaa verdimi kocasi kupelerini gulr gule kullansin insallah. Benim kocis aile olaylariyla ugrasiyo. Bugun sordu biyere gidelimmi diye kiyamadim yok dedim adamin keyfi yok zaten. Bisede istemedin oda almadi ama sabay uyandigimda kahvalti hazirdi oyle bir supriz yapmis canim kocacim. :)
Ben yattim uyuycam insallah :)
uyu canim uyu gec yatip erken kalkarsan odem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…