Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Attım kız .Koşş daçmin koşş:)
Kırmızılı foto dün çekildi.Diğeri çook çokkk şişko zamanlarımdan kalma.bilgisayarı karıştırırken buldum.
Ben de goremedim. Ben yine cok yogundum. Kacirdum her seyi. Oglum arkadasi annesi ve bana surpriz kahvalti programi yapmisti. Ordan avm derken ancak eve geldim

şımar canım şımarSana şımarmalar yaraşırAyy inşallah bi 55 olsam keşkeGeldi düşüncesiz kocam da ben de çocukları bıraktım uyuyacam didim, şimdi çocuklara bakıyorAkşama kadar napmışım bi görsün

Aman Allahım giii 41 kere maşallah sana esperenzaam çok güzel olmuşsun vallahi daşş gibi olmuşsun darısı benim ve takım arkadaslarimin başına inşallahhh
Teşekkür ederim canımmDarısı senin ve takımdaki tüm taşş hatunların başına.
Geçen yıl bana da bu kilo hayal ötesi geliyordu.gerçekten isteyip çabaladıktan sonra oluyor canım yeter ki pes etme
esperenzaa canım maşallah sana
Ve ayrıca küpelerinide güle güle güzel günlerde kullan canım.
teşekkür ederim canım Darısı senin de başına canım.senin iraden ve sporunla hedefine ulaşman kolay olacak ben inanıyorum
Ben de goremedim. Ben yine cok yogundum. Kacirdum her seyi. Oglum arkadasi annesi ve bana surpriz kahvalti programi yapmisti. Ordan avm derken ancak eve geldim
canım sadece takip ettiklerim albümümü görüyor seni takip ettim görebilirsin artık
Senin de anneler günün kutlu olsun güzel anne:)
esperenzaa ya ne kadar cok zayiflamissin masallah sana ilk resimmde kac kg idin? Birde kupelerin cok guzel gule gule iyi gunlerde kullan canim
En az 90 kilo olmam lazım canım,belki de daha fazlayımdır çünkü diyete başladığım dönem üçgün yemeden içmeden kesilip öyle başlamıştım ve tam başlangıç kilomu bilemesem de diyete başladığım 3-4.Günü 89-90 civarıydım.
Teşekkür ederim canımm

İnşallah canim benim insallah

R
Ben Sabah 6km koşu+yürüyüş ip atlama yaptım:) cezami 30 dakika yürüyüş yaptım:)

Daha bugün bitmedi, 2,5 litre su içtim :))
G Gonulbagi ne durumdasınız:) rakip :)
Ben sadece yurudum gezindim. Simdi bir saat kadar spor yapicam yazarim.

Canim resmen 20 yas genclesmissin. Kupelr de yakiyor.

Ben Sabah 6km koşu+yürüyüş ip atlama yaptım:) cezami 30 dakika yürüyüş yaptım:)

Daha bugün bitmedi, 2,5 litre su içtim :))
G Gonulbagi ne durumdasınız:) rakip :)
Maşallah canım sporuna.
Cezanı ertelemeden biran önce tamamladığın için de teşekkürler.
Sporlarını toplu olarak ilk sayfada puanları var oradan hesaplayıp fattylamb94 etiketleyerek bildirirsen iyi olur canım.

Menum:
Tavada yumurta 1 cay kasigi bal ve kaymak
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Aksam: etli bezelye bir kase yogurt vee yesillik
Ara : sadece su ve kahve ( disaridaydim)
Su: 3 litre
Spor: 42 dk leslie 3 mil : 126 puan
40 bacak, gobek ve kol hareketi: 120 puan
60 dk yavas tempo yuruyus: 60 puan
Toplam: 306 puan
esperenzaa fattylamb94 Azyiyen_azimli

İnşallah canım inşallah

Seni tekrar tebrik ederim bebeğim inşallah hayatın boyunca hiçç sorunu yamazsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…