Ben de sasirdim yumurta falan da yesek olmaz miSahur da ne varki yogurtmu cok az ve böyle ac ac 18 saat orucmu olur??aksamda deli gibi yedirir adama senin diyetisyen yemis kafayi
Ben de goremedim. Ben yine cok yogundum. Kacirdum her seyi. Oglum arkadasi annesi ve bana surpriz kahvalti programi yapmisti. Ordan avm derken ancak eve geldimAttım kız .Koşş daçmin koşş:)
Kırmızılı foto dün çekildi.Diğeri çook çokkk şişko zamanlarımdan kalma.bilgisayarı karıştırırken buldum.
şımar canım şımarTeşekkür ederim canımm
Şımaracağım şimdi
Bu hafta mezun olurum diye düşünüyorum canım
Yok canım mezun olsam da bir süre daha buradayım.Hepinizi bi zatıflalım da topluca firar ederiz buradan:))
Kolay gelsin canım,eşin de biraz düşüncesizmişanneler gününde ne vardı gidecek
Nerede ben niye goremedim ayolesperenzaa ya ne kadar cok zayiflamissin masallah sana ilk resimmde kac kg idin? Birde kupelerin cok guzel gule gule iyi gunlerde kullan canim
Teşekkür ederim canımmAman Allahım giii 41 kere maşallah sana esperenzaam çok güzel olmuşsun vallahi daşş gibi olmuşsun darısı benim ve takım arkadaslarimin başına inşallahhh
teşekkür ederim canım
canım sadece takip ettiklerim albümümü görüyor seni takip ettim görebilirsin artıkBen de goremedim. Ben yine cok yogundum. Kacirdum her seyi. Oglum arkadasi annesi ve bana surpriz kahvalti programi yapmisti. Ordan avm derken ancak eve geldim
En az 90 kilo olmam lazım canım,belki de daha fazlayımdır çünkü diyete başladığım dönem üçgün yemeden içmeden kesilip öyle başlamıştım ve tam başlangıç kilomu bilemesem de diyete başladığım 3-4.Günü 89-90 civarıydım.esperenzaa ya ne kadar cok zayiflamissin masallah sana ilk resimmde kac kg idin? Birde kupelerin cok guzel gule gule iyi gunlerde kullan canim
İnşallah canim benim insallahAmin canım sakin ol, sen bizden daha iyi biliyorsun durumu haliyle ama duygusal olarak da içinde yer aldığından fevri karar verme.iyice ölç biç sonra da onları biç(yani şey ııı onlara sor hesabını demek istemiştim).buraya geleli çok zaman olmadı ama seni tanıdığım kadarıyla çok güçlü bi kadınsın, hakkından geleceğine tüm kalbimle inanıyorum canım benim
Rİlk kez ceza yediğim için mutlu oldum desem :) Tamam yapacağim, buğun tempolu yürüyüş yaparken ip atladım. Tabi sayılmaz :) genel olarak hafta içi giriyorum, ama konular çok hızlı ilerliyor ondan takip edemiyorum.
Ben sadece yurudum gezindim. Simdi bir saat kadar spor yapicam yazarim.
Canim resmen 20 yas genclesmissin. Kupelr de yakiyor.Teşekkür ederim canımmDarısı senin ve takımdaki tüm taşş hatunların başına.
Geçen yıl bana da bu kilo hayal ötesi geliyordu.gerçekten isteyip çabaladıktan sonra oluyor canım yeter ki pes etme
teşekkür ederim canımDarısı senin de başına canım.senin iraden ve sporunla hedefine ulaşman kolay olacak ben inanıyorum
canım sadece takip ettiklerim albümümü görüyor seni takip ettim görebilirsin artık
Senin de anneler günün kutlu olsun güzel anne:)
En az 90 kilo olmam lazım canım,belki de daha fazlayımdır çünkü diyete başladığım dönem üçgün yemeden içmeden kesilip öyle başlamıştım ve tam başlangıç kilomu bilemesem de diyete başladığım 3-4.Günü 89-90 civarıydım.
Teşekkür ederim canımm
Maşallah canım sporuna.
Teşekkür ederim canım.kilo evet çok çok büyük gösteriyor.Canim resmen 20 yas genclesmissin. Kupelr de yakiyor.
Merhaba, hoşgeldin :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısınmerhabalar ben de aranıza katılmak isterim
Teşekkür ederim canımmDarısı senin ve takımdaki tüm taşş hatunların başına.
Geçen yıl bana da bu kilo hayal ötesi geliyordu.gerçekten isteyip çabaladıktan sonra oluyor canım yeter ki pes etme
teşekkür ederim canımDarısı senin de başına canım.senin iraden ve sporunla hedefine ulaşman kolay olacak ben inanıyorum
canım sadece takip ettiklerim albümümü görüyor seni takip ettim görebilirsin artık
Senin de anneler günün kutlu olsun güzel anne:)
En az 90 kilo olmam lazım canım,belki de daha fazlayımdır çünkü diyete başladığım dönem üçgün yemeden içmeden kesilip öyle başlamıştım ve tam başlangıç kilomu bilemesem de diyete başladığım 3-4.Günü 89-90 civarıydım.
Teşekkür ederim canımm
9 puanla beni gectin bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?