- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bal, kaymak ve 2 dilim ekmek çok olmuş ama akşamı hafif atlatmışsınMenum:
Tavada yumurta 1 cay kasigi bal ve kaymak
Peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
Aksam: etli bezelye bir kase yogurt vee yesillik
Ara : sadece su ve kahve ( disaridaydim)
Su: 3 litre
Spor: 42 dk leslie 3 mil : 126 puan
40 bacak, gobek ve kol hareketi: 120 puan
60 dk yavas tempo yuruyus: 60 puan
Toplam: 306 puan
esperenzaa fattylamb94 @Lavinia12345
ankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.Merhaba, hoşgeldin :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısın
ankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
yarın tartılmam gerekiyor mu yoksa cuma günü mu ilk verdiğim kilomu yazayım ? ay inşallah..Aramıza hoş geldin canım doğru yerdesin burda kaldığın sürece kiloların patır patır gidicek emin olabilirsin
Merhaba canım.Hoş geldin takımımıza.kuralları okuyup kabul etmişsindir.ankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
cocuklugumdan beri aile yatkınlığından hep kilolu gidiyorum bir şekilde önünü alamadım ya da diyetleri bırakınca hep daha fazla aldığımdan oldu çok şükür bir sağlık problemim yok memnun oldum teşekkür ederim ^^Merhaba canım.Hoş geldin takımımıza.kuralları okuyup kabul etmişsindir.
Ben takım kaptanıyım.38 yaşındayım, evliyim çocukluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kilo alma sebebin nedir tatlım,herhangi bir sağlık sorunun var mı?
Hoşgeldin canımmerhabalar ben de aranıza katılmak isterim
kilo vermek için yaşın çok genç, metabolizman hızlıdır bi rahatsızlığın yoksa.menülerini düzenli paylaşıp yönlendirmelere uyarsan çift haneli rakamları görürsün umarım en kısa süredeankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
Cuma günleri yarışma için bildirim yapıyoruz,pazartesi de hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için tartılıyoruz canım.yarın tartılmam gerekiyor mu yoksa cuma günü mu ilk verdiğim kilomu yazayım ? ay inşallah..
Hoşgeldin canım. En kisa zamanda fazlaliklardan kurtulman dilegiyle. Ben de yeni katilanlardanimankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
Lokum derdine düşünce etiketlemeyi unutmuşum yaMenümü paylaşayım yoksa bi çılgınlık yapıcimm
Sabah (10 gibi)1,5 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,1/2 dlm tb ekmeği
( iki çocuk arasında koştururken yiyemedim)
Ara: bir muz bir nektarin
Akşam-öğle( 3,30 gibi)bi kepçe etli bamya, 2yk tavuk sote, yarım kase yoğurt, roka
Ara: 1 kayısı
Akşam: 21 gibi bi kupa süt bi avuç leblebi badem
Gün içinde iştahım yoktu, canım hiçbir şey istemedi.şimdi de lokum piskevit geliyo aklıma nerden geldiyseama kararlıyım en fazla ya süt içerim ya da yoğurt yerim
İnşallah
Oglum ilk defa bana kahvalti ısmarladı. hatır icin diyip kivirayim mi :) evet aksam dengelemeye calistimBal, kaymak ve 2 dilim ekmek çok olmuş ama akşamı hafif atlatmışsın
inşallah çok teşekkür ederimHoşgeldin canım
kilo vermek için yaşın çok genç, metabolizman hızlıdır bi rahatsızlığın yoksa.menülerini düzenli paylaşıp yönlendirmelere uyarsan çift haneli rakamları görürsün umarım en kısa sürede
Hayir sakın o cilginligi yapma. Bak benim de canımi istettinMenümü paylaşayım yoksa bi çılgınlık yapıcimm
Sabah (10 gibi)1,5 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,1/2 dlm tb ekmeği
( iki çocuk arasında koştururken yiyemedim)
Ara: bir muz bir nektarin
Akşam-öğle( 3,30 gibi)bi kepçe etli bamya, 2yk tavuk sote, yarım kase yoğurt, roka
Ara: 1 kayısı
Akşam: 21 gibi bi kupa süt bi avuç leblebi badem
Gün içinde iştahım yoktu, canım hiçbir şey istemedi.şimdi de lokum piskevit geliyo aklıma nerden geldiyseama kararlıyım en fazla ya süt içerim ya da yoğurt yerim
İnşallah
tamam o zaman ben yarın da bildirimimi yaparım işten biraz geç geldğim için bildirimkerimi yani menü bildirimlerimi birazcık geç de olsa yapacağım çünkü eve 9 gibi geliyorumCuma günleri yarışma için bildirim yapıyoruz,pazartesi de hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için tartılıyoruz canım.
Yani evet yarın ve cuma günü bildirim yapman gerek.
Burada olup kontrolü bırakmazsan canım,yaşın da genç metabolizman hızlıdır.cocuklugumdan beri aile yatkınlığından hep kilolu gidiyorum bir şekilde önünü alamadım ya da diyetleri bırakınca hep daha fazla aldığımdan oldu çok şükür bir sağlık problemim yok memnun oldum teşekkür ederim ^^
teşekkür ederim canım sen de hoşgeldin o zaman inşallah hep birlikte verşriz kurtuluruz fazla kilolarımızdan istediğimiz vucutlara kavuşuruzHoşgeldin canım. En kisa zamanda fazlaliklardan kurtulman dilegiyle. Ben de yeni katilanlardanim
Canım menü bildirimin ertesi gün en geç öğleye kadar istediğin zamanda yapabilirsin sorun değiş.tamam o zaman ben yarın da bildirimimi yaparım işten biraz geç geldğim için bildirimkerimi yani menü bildirimlerimi birazcık geç de olsa yapacağım çünkü eve 9 gibi geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?