Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bal, kaymak ve 2 dilim ekmek çok olmuş ama akşamı hafif atlatmışsın

Menümü paylaşayım yoksa bi çılgınlık yapıcimm
Sabah (10 gibi)1,5 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin,1/2 dlm tb ekmeği
( iki çocuk arasında koştururken yiyemedim)
Ara: bir muz bir nektarin
Akşam-öğle( 3,30 gibi)bi kepçe etli bamya, 2yk tavuk sote, yarım kase yoğurt, roka
Ara: 1 kayısı
Akşam: 21 gibi bi kupa süt bi avuç leblebi badem
Gün içinde iştahım yoktu, canım hiçbir şey istemedi.şimdi de lokum piskevit geliyo aklıma nerden geldiyseama kararlıyım en fazla ya süt içerim ya da yoğurt yerim
İnşallah

ankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
Merhaba canım.Hoş geldin takımımıza.kuralları okuyup kabul etmişsindir.
Ben takım kaptanıyım.38 yaşındayım, evliyim çocukluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kilo alma sebebin nedir tatlım,herhangi bir sağlık sorunun var mı?

cocuklugumdan beri aile yatkınlığından hep kilolu gidiyorum bir şekilde önünü alamadım ya da diyetleri bırakınca hep daha fazla aldığımdan oldu çok şükür bir sağlık problemim yok memnun oldum teşekkür ederim ^^

merhabalar ben de aranıza katılmak isterim
Hoşgeldin canım
ankarada yaşıyorum 120 kiloyum 26 yaşındayım hedefim 75 kilo olmak.
kilo vermek için yaşın çok genç, metabolizman hızlıdır bi rahatsızlığın yoksa.menülerini düzenli paylaşıp yönlendirmelere uyarsan çift haneli rakamları görürsün umarım en kısa sürede

Lokum derdine düşünce etiketlemeyi unutmuşum ya esperenzaa fattylamb94 medgic26

inşallah çok teşekkür ederim

Hayir sakın o cilginligi yapma. Bak benim de canımi istettin kovalarim seni

Cuma günleri yarışma için bildirim yapıyoruz,pazartesi de hafta sonu kaçamaklarının önüne geçmek için tartılıyoruz canım.
Yani evet yarın ve cuma günü bildirim yapman gerek.
tamam o zaman ben yarın da bildirimimi yaparım işten biraz geç geldğim için bildirimkerimi yani menü bildirimlerimi birazcık geç de olsa yapacağım çünkü eve 9 gibi geliyorum

Burada olup kontrolü bırakmazsan canım,yaşın da genç metabolizman hızlıdır.
medgic26 martta 120 kilo ile başladı şuan 104 kilo .
İstedikten sonra başarırsıb,başarırız canım.

Hoşgeldin canım. En kisa zamanda fazlaliklardan kurtulman dilegiyle. Ben de yeni katilanlardanim
teşekkür ederim canım sen de hoşgeldin o zaman inşallah hep birlikte verşriz kurtuluruz fazla kilolarımızdan istediğimiz vucutlara kavuşuruz

tamam o zaman ben yarın da bildirimimi yaparım işten biraz geç geldğim için bildirimkerimi yani menü bildirimlerimi birazcık geç de olsa yapacağım çünkü eve 9 gibi geliyorum
Canım menü bildirimin ertesi gün en geç öğleye kadar istediğin zamanda yapabilirsin sorun değiş.
Tartı bildirimleri hele ki cuma günü tartı bildirimi sabahtan yapmamız gerek.
Zamanla kuralları daha iyi anlarsın.takıldığın yerde çekinme sor, biz de sora sora öğrendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…