Ne is yapiyordun ?Yarın iş var
Oyle canim. Baktin ugraslarina degmiyo Yallah Arabistana diyip eline vercen valiziniYapamazsin tabi.. o yapsin. bazen en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Erkeklerle ugrasmak ömür törpüsü
Ay vallahi öyle ya hepsi kapalı kutu. Çöz çözebilirsenYapamazsin tabi.. o yapsin. bazen en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Erkeklerle ugrasmak ömür törpüsü
Verdi verdi pek güzeller bir de. Tabi ben hangi akla hizmet bilmiyorum 18 karat sandım kıskançlıktan çatladım ama neyseki 0.40 karatmış (kendimi avutma şeklim)Aaaaaa verdimi kocasi kupelerinigulr gule kullansin insallah. Benim kocis aile olaylariyla ugrasiyo. Bugun sordu biyere gidelimmi diye kiyamadim yok dedim adamin keyfi yok zaten. Bisede istemedin oda almadi ama sabay uyandigimda kahvalti hazirdi oyle bir supriz yapmis canim kocacim. :)
uyu canim uyu gec yatip erken kalkarsan odem olur
Fabrikada çalışıyorumNe is yapiyordun ?
Keşke öyle kolay verilseOyle canim. Baktin ugraslarina degmiyo Yallah Arabistana diyip eline vercen valizini
Niye Arabistan kiOyle canim. Baktin ugraslarina degmiyo Yallah Arabistana diyip eline vercen valizini
Kiz 18 karat neAy vallahi öyle ya hepsi kapalı kutu. Çöz çözebilirsen
Verdi verdi pek güzeller bir de. Tabi ben hangi akla hizmet bilmiyorum 18 karat sandım kıskançlıktan çatladım ama neyseki 0.40 karatmış (kendimi avutma şeklim)kız en güzel hediyeyi vermiş kocişin hazır kahvaltı
Fabrikada çalışıyorum
Valla vercen canim. Evlenip bosanmaktansa eger aklinda ayrilik fikri varsa simdiden ayrilcaksinKeşke öyle kolay verilse
oyle bi laf var ya canim ondan dedimIyi geceler herkese
Niye Arabistan ki
Ayrılık düşüncesi yok tabi ki büyük bir kusur olmadikça olmaz. Aldatma yalan söylemek saygısızlık hakaret vs bunun dışında bizim ki gibi ufak şeyler aşılır diye düşünüyorum. Üniversitede 2 sene neredeyse yılın 350 günü 24 saat birlikte olupta bir anda ayrı kalınca boşluğa düştük. Oluyor böyle sorunlar. Ayrılıkta benim dilimde. 4 senedir bir kere ayrılık lafı geçmedi aramızda çok şükürKiz 18 karat ne18 karat kupemi olur yuzuk olsa neyseee gule gule kullansin yakisir esperenzaa ma ❤
Sende esperenzaa gbi ol kocan sanada alir kupe
Ay valla bi hosuma gitti yedikten sonra masayida topla bari dedim de toplamadi
Valla vercen canim. Evlenip bosanmaktansa eger aklinda ayrilik fikri varsa simdiden ayrilcaksinzaten ayrilsam mi diye dusunuyosan o iliskiyi oturup bir dusuceksin
oyle bi laf var ya canim ondan dedim
Ozaman dilindrde olmasin canim. Kotuyu cagirma. Meseleleri uzatma. Iliskide herzmn bitaraf daha baskin bir taraf daha fedakar oluyo. Hangisi olacagini sec. Mesrla ben fedakar tarafim. Ha yeri gelince baskin olabiliyorum ama genellikle daha alttab alanim. Ki eger herdefasinda baskin olup hayir ben hakliyim benim dedigim olcak deseydim suan bosanmistim. Benin esim tatli dilden anliyo. Yapcaksin etceksin dersem tartisma cikar mesela. Biraz pohpohlayip istedigimi yaptiriyorum. Hayir dediginde ustune gitmeyip belli bi zaman sonra agzindan girip burnundan cikip istedigimi yaptiriyorumAyrılık düşüncesi yok tabi ki büyük bir kusur olmadikça olmaz. Aldatma yalan söylemek saygısızlık hakaret vs bunun dışında bizim ki gibi ufak şeyler aşılır diye düşünüyorum. Üniversitede 2 sene neredeyse yılın 350 günü 24 saat birlikte olupta bir anda ayrı kalınca boşluğa düştük. Oluyor böyle sorunlar. Ayrılıkta benim dilimde. 4 senedir bir kere ayrılık lafı geçmedi aramızda çok şükür
Şu yazının özeti, kadınlar ilgiyle erkekler övgüyle yaşarOzaman dilindrde olmasin canim. Kotuyu cagirma. Meseleleri uzatma. Iliskide herzmn bitaraf daha baskin bir taraf daha fedakar oluyo. Hangisi olacagini sec. Mesrla ben fedakar tarafim. Ha yeri gelince baskin olabiliyorum ama genellikle daha alttab alanim. Ki eger herdefasinda baskin olup hayir ben hakliyim benim dedigim olcak deseydim suan bosanmistim. Benin esim tatli dilden anliyo. Yapcaksin etceksin dersem tartisma cikar mesela. Biraz pohpohlayip istedigimi yaptiriyorum. Hayir dediginde ustune gitmeyip belli bi zaman sonra agzindan girip burnundan cikip istedigimi yaptiriyorumsizinde 4 sene gecmis. Artik huyunu suyunu ogrenmissindir. Adami oldugu gibi sev degistirmeye calisma. Odunsa odun. Tarli dille yontarsin zamanla ozur dilemiyo mu sen at ilk adimi. Ilerleyen zamanda guzellikle anlat. Ben haksizsam ben ozurumu dilerim sen haksizsan ayni seyi sendende bekliyorum de. Malesef erkekler bizler gibi ince dusunemiyo. Zamanla ogreticeksin canim. Oyle ince dusunen erkekler coook nadir
Ayyynen oyle canimŞu yazının özeti, kadınlar ilgiyle erkekler övgüyle yaşar
İSelam bebeklerrrrr nasilsiniz bakalim. Beni soracak olursaniz ben cok iyiyim cok sukur.
3 vakte kadar sana kabaran bi sey var gibi olmuş@fattylamb94
AhhahahaYiyip içip yatıyoz dermişimbir değişiklik yok esperenzaa nın zayıflığına küpelerine bakıp fesatlanıyoz anca
Aç açıkta çok yattım ben siz de yatınAc yatiyoz desek :)
Önemli olan ağzınızın tadı yerinde olsun,bir arada olmanız canım.Aaaaaa verdimi kocasi kupelerinigulr gule kullansin insallah. Benim kocis aile olaylariyla ugrasiyo. Bugun sordu biyere gidelimmi diye kiyamadim yok dedim adamin keyfi yok zaten. Bisede istemedin oda almadi ama sabay uyandigimda kahvalti hazirdi oyle bir supriz yapmis canim kocacim. :)
uyu canim uyu gec yatip erken kalkarsan odem olur
benim de aklımda o var canımmesperenzaa canimmm. Masallah manken gibin olmussun kizzz ( biraz basen calissan fena olmaz) kupelerinde pek hos gule gule kullan.
HahahahaAyyynen oyle canimne kendini uzz ne iliskini yiprat. Azcik canim azcik cicim evlenince cilveyle yapmayacaklari sey yok malum erkekler genelde beyinleriyle dusunmuyolar
Canım tüh keşke yazmasaymışımHayir sakın o cilginligi yapma. Bak benim de canımi istettinkovalarim seni
evet canım çok karışık oldu yarın düzeltirim inşallahAfiyet olsun canım,menün de adımların da çok iyi.
Afiyet olsun canım.iki dilim ekmek iyi ki de sabah öğünündeymiş ve akşam öğünün de çok iyi.bol bol eksilerin gelir tez zamanda
Azimli kardelenim ,çok zorlanırsan biraz süt ve hurma ye.emziriyorsun tatlım.çok da bitkin bırakma kendini.bugün eşin de olmadığı için zor ve öğün araları karışık bi gün olmuş.ama yine iyi idare etmişsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?