Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yapamazsin tabi.. o yapsin. bazen en iyisini yaptigimi dusunuyorum. Erkeklerle ugrasmak ömür törpüsü
Ay vallahi öyle ya hepsi kapalı kutu. Çöz çözebilirsen
Verdi verdi pek güzeller bir de. Tabi ben hangi akla hizmet bilmiyorum 18 karat sandım kıskançlıktan çatladım ama neyseki 0.40 karatmış (kendimi avutma şeklim) kız en güzel hediyeyi vermiş kocişin hazır kahvaltı
Ne is yapiyordun ?
Fabrikada çalışıyorum

Kiz 18 karat ne 18 karat kupemi olur yuzuk olsa neyseee gule gule kullansin yakisir esperenzaa ma ❤
Sende esperenzaa gbi ol kocan sanada alir kupe

Ay valla bi hosuma gitti yedikten sonra masayida topla bari dedim de toplamadi
Keşke öyle kolay verilse
Valla vercen canim. Evlenip bosanmaktansa eger aklinda ayrilik fikri varsa simdiden ayrilcaksin zaten ayrilsam mi diye dusunuyosan o iliskiyi oturup bir dusuceksin
Iyi geceler herkese

Niye Arabistan ki
oyle bi laf var ya canim ondan dedim

Ayrılık düşüncesi yok tabi ki büyük bir kusur olmadikça olmaz. Aldatma yalan söylemek saygısızlık hakaret vs bunun dışında bizim ki gibi ufak şeyler aşılır diye düşünüyorum. Üniversitede 2 sene neredeyse yılın 350 günü 24 saat birlikte olupta bir anda ayrı kalınca boşluğa düştük. Oluyor böyle sorunlar. Ayrılıkta benim dilimde. 4 senedir bir kere ayrılık lafı geçmedi aramızda çok şükür

Ozaman dilindrde olmasin canim. Kotuyu cagirma. Meseleleri uzatma. Iliskide herzmn bitaraf daha baskin bir taraf daha fedakar oluyo. Hangisi olacagini sec. Mesrla ben fedakar tarafim. Ha yeri gelince baskin olabiliyorum ama genellikle daha alttab alanim. Ki eger herdefasinda baskin olup hayir ben hakliyim benim dedigim olcak deseydim suan bosanmistim. Benin esim tatli dilden anliyo. Yapcaksin etceksin dersem tartisma cikar mesela. Biraz pohpohlayip istedigimi yaptiriyorum. Hayir dediginde ustune gitmeyip belli bi zaman sonra agzindan girip burnundan cikip istedigimi yaptiriyorum sizinde 4 sene gecmis. Artik huyunu suyunu ogrenmissindir. Adami oldugu gibi sev degistirmeye calisma. Odunsa odun. Tarli dille yontarsin zamanla ozur dilemiyo mu sen at ilk adimi. Ilerleyen zamanda guzellikle anlat. Ben haksizsam ben ozurumu dilerim sen haksizsan ayni seyi sendende bekliyorum de. Malesef erkekler bizler gibi ince dusunemiyo. Zamanla ogreticeksin canim. Oyle ince dusunen erkekler coook nadir

Şu yazının özeti, kadınlar ilgiyle erkekler övgüyle yaşar

Selam bebeklerrrrr nasilsiniz bakalim. Beni soracak olursaniz ben cok iyiyim cok sukur.
İ
İşte özlenen beklenen Elif
3 vakte kadar sana kabaran bi sey var gibi olmuş @fattylamb94
Esra duydun mu kız
Yiyip içip yatıyoz dermişim bir değişiklik yok esperenzaa nın zayıflığına küpelerine bakıp fesatlanıyoz anca
AhhahahaGısgannçlarr
Ac yatiyoz desek :)
Aç açıkta çok yattım ben siz de yatın
Önemli olan ağzınızın tadı yerinde olsun,bir arada olmanız canım.
Elleriyle hazırlanmış kahvaltı ohhh çok güzel olmuştur.Afiyet olsun canım.

Ece nasıl oldu iyi mi? Geçti mi diş sıkıntısu?
esperenzaa canimmm. Masallah manken gibin olmussun kizzz ( biraz basen calissan fena olmaz) kupelerinde pek hos gule gule kullan.
benim de aklımda o var canımm çok sağol ,artık sıkılaşıp korumaya geçmem gerek:)

İyi geceler kızlar,oğlumu uyuttum artık ben de uyurum
Bu arada fotoğraflara yorum yapmışsınız bildirimi geliyor yorumlarınız görünmüyor
Hepinizin yorumuna okumadan topluca cevap veriyorum ,Teşekkürler canlarım,her ne yazdıysanız Allah iki mislini size versin

Sabah bildirim yapmayanı ve ölçü vermeyeni fururum.

Hayir sakın o cilginligi yapma. Bak benim de canımi istettin kovalarim seni
Canım tüh keşke yazmasaymışım yemedim ama yatmıştım çılgınlık yapmamak için
evet canım çok karışık oldu yarın düzeltirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…