Akşam yazsam olur mu yeniden ölçmem lazım :)Ölçülerim
Göğüs:96 cm ( 97)
Bel :72 cm (73)
Kalça: 97 cm. (99)
Kol: 27 cm (27)
Haydi herkes ölçülerini yazsın bakalım!!!
İki günde süper eksilme, nasıl başardın canım? Bu arada hoşgeldin :)Gunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:)esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Sabah kahvaltida misir unlu sebzeli omlet, peynir zeytin domates, Papatya cayi
Oglen: 5 tane ozbek manti
Aksam : 1 yesil elma
Dun spor Ve puanimi yazmistim
Simdi Sabah beni mutlu eden olaya, tabiki tarti:)
Cuma: 60,2
Bugun: 59,0
Fark:1,2 kg
Su mantilar olmazsa herhalde daha mi iyi olurdu, yada ben kilo olarak gelmesin diye deli gibi kosu Ve yuruyus mu yaptim herneyse cok sukur sonunda arti olarak eklenmedi...
Tabi artik ben yoruldum, kacamak yapmayacağım...
G Gonulbagi sende durumlar nasıl :)
Canım ben ogleden sonra yazsam olur muÖlçülerim
Göğüs:96 cm ( 97)
Bel :72 cm (73)
Kalça: 97 cm. (99)
Kol: 27 cm (27)
Haydi herkes ölçülerini yazsın bakalım!!!
aksam yemekleri yok, birde deli gibi yuruyus ve kosu yaptim, belkide sudan vermisimdir... sikilasmam lazim. ben kednim bile inanamadim.İki günde süper eksilme, nasıl başardın canım? Bu arada hoşgeldin :)
YAni o kiloya rağmen harika cidden.aksam yemekleri yok, birde deli gibi yuruyus ve kosu yaptim, belkide sudan vermisimdir... sikilasmam lazim. ben kednim bile inanamadim.
Ya ne güzel kahvaltı hazırlamışsın kendine mısır unu nedenGunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:)esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Su mantilar olmazsa herhalde daha mi iyi olurdu, yada ben kilo olarak gelmesin diye deli gibi kosu Ve yuruyus mu yaptim herneyse cok sukur sonunda arti olarak eklenmedi...
Çok güzel eksi görmüşsün tebrik ederim süpersinGunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:)esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Anam bu ne sadece ekmek yemişsin çok az geldi bana yediklerinSabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
peynir
şekersiz çay
Akşam 5 civarı
1,5 dilim tahıllı ekmek
salça
peynir
ara
süt
1 saat yürüyüş
3 saat temizlik
kilom sabit 62,100
su az içtim ara yapmadığım için akşam çok acıktım iş te daha düzenliyim evde ara öğün su işi olmuyo koşturmacaylaesperenzaa medgic26 fattylamb94
Anam bu ne sadece ekmek yemişsin çok az geldi bana yediklerin
Bence dolu dolu yemelisin. Bende diyetisyene gitmeyip kafama göre diyet yapınca senin gibi az yiyorum. Diyetisyene gidiyorum o kadar çok yemek veriyor ki kilo alcam sanıyorum ama aksine daha hızlı gidiyor. Sen de biraz kahvaltını zenginleştirEvet az yedim ama eksi de görmedimmaalesef sökülememek sıkıntı yapıyor pazar sabahı tam 62 dim canım
TesekkurlerÇok güzel eksi görmüşsün tebrik ederim süpersin
Hedef 52-53 boyum 161 cmYAni o kiloya rağmen harika cidden.
Hedefin ve boyun kaçtı
Bizim mantı içinde kıyma baya var :) böyle kocaman avuç içi kadar boyutu :) buharda pişiyor :) evet düzelecek mecburYa ne güzel kahvaltı hazırlamışsın kendine mısır unu nedenmantı zaten hiç olmaz biliyosun sende ama yavaş yavaş düzelir menüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?