Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:) esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Sabah kahvaltida misir unlu sebzeli omlet, peynir zeytin domates, Papatya cayi
Oglen: 5 tane ozbek manti
Aksam : 1 yesil elma
Dun spor Ve puanimi yazmistim
Simdi Sabah beni mutlu eden olaya, tabiki tarti:)

Cuma: 60,2
Bugun: 59,0
Fark:1,2 kg

Su mantilar olmazsa herhalde daha mi iyi olurdu, yada ben kilo olarak gelmesin diye deli gibi kosu Ve yuruyus mu yaptim herneyse cok sukur sonunda arti olarak eklenmedi...
Tabi artik ben yoruldum, kacamak yapmayacağım...
G Gonulbagi sende durumlar nasıl :)

İki günde süper eksilme, nasıl başardın canım? Bu arada hoşgeldin :)

Ya ne güzel kahvaltı hazırlamışsın kendine mısır unu neden mantı zaten hiç olmaz biliyosun sende ama yavaş yavaş düzelir menüler

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
peynir
şekersiz çay

Akşam 5 civarı
1,5 dilim tahıllı ekmek
salça
peynir
ara
süt

1 saat yürüyüş
3 saat temizlik

kilom sabit 62,100

su az içtim ara yapmadığım için akşam çok acıktım iş te daha düzenliyim evde ara öğün su işi olmuyo koşturmacayla esperenzaa medgic26 fattylamb94

Çok güzel eksi görmüşsün tebrik ederim süpersin

Anam bu ne sadece ekmek yemişsin çok az geldi bana yediklerin

Evet az yedim ama eksi de görmedim maalesef sökülememek sıkıntı yapıyor pazar sabahı tam 62 dim canım
Bence dolu dolu yemelisin. Bende diyetisyene gitmeyip kafama göre diyet yapınca senin gibi az yiyorum. Diyetisyene gidiyorum o kadar çok yemek veriyor ki kilo alcam sanıyorum ama aksine daha hızlı gidiyor. Sen de biraz kahvaltını zenginleştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…