- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ayy ben nişanlı sanıyordum yaNişanlım değil Allah söyletti heraldeaynı devam ben küsüm o da küs. Arada oluyor bize öyle. Bugün anneler günümü kutladı soğuk bir şekilde sağolsun
Evet o şekilde kıvırabilirsinkesesine bereket oğluşunun
Sabah kaçta gidiyorsun biz genellikle işe gitmeden önce bildirim yapıyoruz
Bi gelişme yok olunca önce size haber vericem
En erken bayramdan sonra görüşürüz kız o zamana kadar aşkım bayatlayabilir
Günün sözü ilan ediyorumŞu yazının özeti, kadınlar ilgiyle erkekler övgüyle yaşar
Bak canım gayret edince iki günde bile nasıl fark ediyor değil miGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar dilerim hepinize
Cuma : 94,8
Güncel: 94,3
Fark : -500 gr
kaptanım bi denen erime lütfen, kocişin yatakta seni bulmakta zorlanacakGünaydınnn
Cuma:65,4
Pazartesi: 65,2
Fark:200 grü
Canım tebrik ederim çok güzel eksilmişsin ama zamanla metabolizmanı yavaşlatırsın, akşam ye ama erken ye imkanın varsa ve tabi hafif yeaksam yemekleri yok, birde deli gibi yuruyus ve kosu yaptim, belkide sudan vermisimdir... sikilasmam lazim. ben kednim bile inanamadim.
Canım benim hiç protein yok nerdeyse, zamanla kastan gidebilir, ya diyetisyene git bidenem ya da protein ekle menüne, hasta olursun allah muhafazaSabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
peynir
şekersiz çay
Akşam 5 civarı
1,5 dilim tahıllı ekmek
salça
peynir
ara
süt
1 saat yürüyüş
3 saat temizlik
kilom sabit 62,100
su az içtim ara yapmadığım için akşam çok acıktım iş te daha düzenliyim evde ara öğün su işi olmuyo koşturmacaylaesperenzaa medgic26 fattylamb94
canım benim ilk sayfada var ölçüler, bi bak istersenGöbek 89 cm
Kalça 110 cm
Bel 78 cm
Göğüs 97 cm
Kol 31 cm
Onceki olculerimi kagida yazmistim bulamadim bunlar 2 gun once olctuklerim yazmaya firsat bulamamistim
Afiyet olsun canımBugün ki menüm
Sabah
1 kk peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Domates-salatalık
1 dlm ekmek
Ara
1 elma
Öğlen
3 peynirli yeşil salata
1 ayran
Ara
1 sade Türk Kahvesi
Akşam
80 gr ton balığı
2 lt su,çay
9000 adım = 15*9=135 puan
esperenzaa , fattylamb94 , medgic26 ve @Huzurvermeyolunda
Afiyet olsun kuşum yememissindir umarim yediysen elimi sokum migdenden onlari geri alicam
Aynen aynen katiliyorum ben veriyorsam herkes yapar ben zamaninda cop binodu migdesine sahiptimBurada olup kontrolü bırakmazsan canım,yaşın da genç metabolizman hızlıdır.
medgic26 martta 120 kilo ile başladı şuan 104 kilo .
İstedikten sonra başarırsıb,başarırız canım.
Iyiyim kuzucum gece 12 yr kadar konustuk sakin sakin herseyi anlastik bakalim inşallah patlamazmedgic26 kuzum iyi misin sen?
Afiey olsun bebemmmSabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
peynir
şekersiz çay
Akşam 5 civarı
1,5 dilim tahıllı ekmek
salça
peynir
ara
süt
1 saat yürüyüş
3 saat temizlik
kilom sabit 62,100
su az içtim ara yapmadığım için akşam çok acıktım iş te daha düzenliyim evde ara öğün su işi olmuyo koşturmacaylaesperenzaa medgic26 fattylamb94
Menun manti harici cok guzel kuzum eksine de bayildim tebriklerrrrGunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:) @esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Sabah kahvaltida misir unlu sebzeli omlet, peynir zeytin domates, Papatya cayi
Oglen: 5 tane ozbek manti
Aksam : 1 yesil elma
Dun spor Ve puanimi yazmistim
Simdi Sabah beni mutlu eden olaya, tabiki tarti:)
Cuma: 60,2
Bugun: 59,0
Fark:1,2 kg
Su mantilar olmazsa herhalde daha mi iyi olurdu, yada ben kilo olarak gelmesin diye deli gibi kosu Ve yuruyus mu yaptim herneyse cok sukur sonunda arti olarak eklenmedi...
Tabi artik ben yoruldum, kacamak yapmayacağım...
G Gonulbagi sende durumlar nasıl :)
Mezurayi bulursam yapicim insallah haktanin oyuncagida kendisi kimbilir nereye soktuÖlçülerim
Göğüs:96 cm ( 97)
Bel :72 cm (73)
Kalça: 97 cm. (99)
Kol: 27 cm (27)
Haydi herkes ölçülerini yazsın bakalım!!!
Coook güzel hatuncumGünaydınnn
Cuma:65,4
Pazartesi: 65,2
Fark:200 grü
Owwww harikaaaa rakibim isimi zorlastirmayami basladin naptinGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar dilerim hepinize
Cuma : 94,8
Güncel: 94,3
Fark : -500 gr
Mezurayi bulursam yapicim insallah haktanin oyuncagida kendisi kimbilir nereye soktuevde kazi calismasi devam ediyor
Hedef 52-53 boyum 161 cm
Supersin tatlim. Ben seni yavas yavas takip ediyorum sen koştur :)Gunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:) @esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Sabah kahvaltida misir unlu sebzeli omlet, peynir zeytin domates, Papatya cayi
Oglen: 5 tane ozbek manti
Aksam : 1 yesil elma
Dun spor Ve puanimi yazmistim
Simdi Sabah beni mutlu eden olaya, tabiki tarti:)
Cuma: 60,2
Bugun: 59,0
Fark:1,2 kg
Su mantilar olmazsa herhalde daha mi iyi olurdu, yada ben kilo olarak gelmesin diye deli gibi kosu Ve yuruyus mu yaptim herneyse cok sukur sonunda arti olarak eklenmedi...
Tabi artik ben yoruldum, kacamak yapmayacağım...
G Gonulbagi sende durumlar nasıl :)
Evet cok hizli gidiyorsun menunu saglikli yiyeceklerle arttir dikkat et kendine kuzummEki Görüntüle 2146287
Seni uğraştırır mıyım hiç canımYemedim tabiki de Dayanamasam yoğurt yiyecektim onu da canım istemedi
Cuma 61,5tum şimdi 60.7
Fark 800 ama bu çok sağlıklı değil, dün yiyemediğinden oldu galiba
Ayy ayyy etti konustuk 12ye kadar adamlar kibarca kalkin der gibi 10 kere geldilermedgic26 bidenem sen nasılsın?koca kişisi hatasını kabul etti mi?
Özbek mantısını biliyorum baya büyük oluyorBizim mantı içinde kıyma baya var :) böyle kocaman avuç içi kadar boyutu :) buharda pişiyor :) evet düzelecek mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?