Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy ben nişanlı sanıyordum yasevgülün bidenen odun da olsa ki bu modellerin çoğu odun şekerim, kızların dediği gibi yont yontabilirsen
Şu yazının özeti, kadınlar ilgiyle erkekler övgüyle yaşar
Günün sözü ilan ediyorum
Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar dilerim hepinize

Cuma : 94,8
Güncel: 94,3
Fark : -500 gr
Bak canım gayret edince iki günde bile nasıl fark ediyor değil mi
Günaydınnn
Cuma:65,4
Pazartesi: 65,2
Fark:200 grü
kaptanım bi denen erime lütfen, kocişin yatakta seni bulmakta zorlanacak

aksam yemekleri yok, birde deli gibi yuruyus ve kosu yaptim, belkide sudan vermisimdir... sikilasmam lazim. ben kednim bile inanamadim.
Canım tebrik ederim çok güzel eksilmişsin ama zamanla metabolizmanı yavaşlatırsın, akşam ye ama erken ye imkanın varsa ve tabi hafif ye
Canım benim hiç protein yok nerdeyse, zamanla kastan gidebilir, ya diyetisyene git bidenem ya da protein ekle menüne, hasta olursun allah muhafaza
Göbek 89 cm
Kalça 110 cm
Bel 78 cm
Göğüs 97 cm
Kol 31 cm

Onceki olculerimi kagida yazmistim bulamadim bunlar 2 gun once olctuklerim yazmaya firsat bulamamistim
canım benim ilk sayfada var ölçüler, bi bak istersenKuzucuğun dişleri de hayırlı olsun, 4 ü birden zor olmuştur

Afiey olsun bebemmm

Menun manti harici cok guzel kuzum eksine de bayildim tebriklerrrr

Afiyet olsun kuşum yememissindir umarim yediysen elimi sokum migdenden onlari geri alicam
Seni uğraştırır mıyım hiç canımYemedim tabiki deDayanamasam yoğurt yiyecektim onu da canım istemedi
Cuma 61,5tum şimdi 60.7
Fark 800 ama bu çok sağlıklı değil, dün yiyemediğinden oldu galiba

Hedef 52-53 boyum 161 cm
Supersin tatlim. Ben seni yavas yavas takip ediyorum sen koştur :)

Evet cok hizli gidiyorsun menunu saglikli yiyeceklerle arttir dikkat et kendine kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…