Tebrik ederim 5lere doğru hızla gidiyorsunEki Görüntüle 2146287
Seni uğraştırır mıyım hiç canımYemedim tabiki de Dayanamasam yoğurt yiyecektim onu da canım istemedi
Cuma 61,5tum şimdi 60.7
Fark 800 ama bu çok sağlıklı değil, dün yiyemediğinden oldu galiba
İyiyim bebegim esram sen nasilsin kuzummedgic26 tombişim nasılsın bugün
Canım tebrik ederim çok güzel eksilmişsin ama zamanla metabolizmanı yavaşlatırsın, akşam ye ama erken ye imkanın varsa ve tabi hafif ye
Canım benim hiç protein yok nerdeyse, zamanla kastan gidebilir, ya diyetisyene git bidenem ya da protein ekle menüne, hasta olursun allah muhafaza
canım benim ilk sayfada var ölçüler, bi bak istersenKuzucuğun dişleri de hayırlı olsun, 4 ü birden zor olmuştur
Afiey olsun bebemmm
Cuma 64.1
Bugun 64.0
Olculerimi yazamayacagim. Cunku mezura yok. Nereden alacagimi da bilmiyorum kızlar :)
Afiey olsun bebemmm
Ya ne diyim bilemedim ekmek ekmek mesela aksam kahvakti gibi gordum bence sebze protein daha saglikli olur oylr yediyse olanak yoktur diye dusunuyorum... karisigim yavrumMenüm iyi mi yani fitişim
Mersi sekerimmm yapiyoruz birseyler kurtulalimMaşAllah canım ne kadar güzel güzel gidiyosun
Ben uykuluyum çiğdoşum akşam eve gidip sıcacık duş aldıktan sonra uyumanın hayalini kuruyorum. Gözelerim kapanıyor uyumama az kaldıİyiyim bebegim esram sen nasilsin kuzum
Ya ne diyim bilemedim ekmek ekmek mesela aksam kahvakti gibi gordum bence sebze protein daha saglikli olur oylr yediyse olanak yoktur diye dusunuyorum... karisigim yavrum
Bence de kuzum ama yiyecek vakit de bulamadım dün, canım da istemedi.faydalı şeyler yemeye çalışacağım acıktıkçaEvet cok hizli gidiyorsun menunu saglikli yiyeceklerle arttir dikkat et kendine kuzumm
Etme anam boşver, sürekli gidip 12ye kadar oturAyy ayyy etti konustuk 12ye kadar adamlar kibarca kalkin der gibi 10 kere geldilernasil restoran bilmiyorum sikayet edimmi kiz
Cumaya 59u ucundan da olsa görür müyüm acepTebrik ederim 5lere doğru hızla gidiyorsuninşallah dediğin gibi açlıktan değildir
Tombiş mi aaaa hani nerdemedgic26 tombişim nasılsın bugün
Canım netten onların protein değerlerine bi bak istersen, günlük 50-60gr protein almamız lazım kilo ve boyumuza göre(yaklaşık değer veriyorum, sen hesaplarsın) oysa senin aldığın 30 gr olmamıştır muhtemelen.ben bi ara kalori sayacı kullanmıştım telefona yükleyip.besinlerin porsiyona göre kalorisini ve protein karbonhidrat yağ değerlerini de veriyor.senin günlük Alman gerekeni de gösteriyor.bi bak istersen adı: YAZIO elma simgesi varCanım peynir ve akşam süt vardı az mı gelmiş
canım olmazsa böyle zamanlar için tavuk haşla koy buzluğa, baharatlayıp yersin yeşillikleeVET CANIM OLANAK YOKTU hatta nerdeyse dışarda döner yicektim ama şartları zorladım pratik olsun diye kanat alacaktım bu sefer de kızartcaktım yine kahvaltı daha iyidir düşündüm cumartesi alabalık yaptım fırında ama pazar işim çoktu
Kahve neyin ic dayan kuzum bayada var mesai bitimineBen uykuluyum çiğdoşum akşam eve gidip sıcacık duş aldıktan sonra uyumanın hayalini kuruyorum. Gözelerim kapanıyor uyumama az kaldı
Valla ben haftalik liste yapıyorum ona gore alisveris yapıyorum sonra fabrika usulü kocise diyorum sec ne yapim o seciyo menuyu yapiyorum oyle cagre buldum hergun hergun ne pisirsen derdim kalmiooo kuzum tavsiye ederimeVET CANIM OLANAK YOKTU hatta nerdeyse dışarda döner yicektim ama şartları zorladım pratik olsun diye kanat alacaktım bu sefer de kızartcaktım yine kahvaltı daha iyidir düşündüm cumartesi alabalık yaptım fırında ama pazar işim çoktu
Bence de kuzum ama yiyecek vakit de bulamadım dün, canım da istemedi.faydalı şeyler yemeye çalışacağım acıktıkça
Yaparsin ben sana guveniyorum kuzum sik yemen lazim senin sut olsun bolcaaa
Etme anam boşver, sürekli gidip 12ye kadar oturdaha büyük ceza mı olur, çatlayıp dursunlar
Yok yavrucum sureklisi kasar valla okkali bir yer
Tombiş mi aaaa hani nerdeben zarif bir kuğudan başka bi şey göremiyorum
Kiskaniyor ayol bunlar benim kugulugumu hahahaahlisteye bakinda utanin en zayif benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?