Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hazır tavuk nerdeyse yemiyorum canım çok az

Valla ben haftalik liste yapıyorum ona gore alisveris yapıyorum sonra fabrika usulü kocise diyorum sec ne yapim o seciyo menuyu yapiyorum oyle cagre buldum hergun hergun ne pisirsen derdim kalmiooo kuzum tavsiye ederim

bana liste uymuyo canım, eşim vardiyeli normal günlerde ya benim anneme ya kayınvalideme gidiyorum benim liste hiç tutmaz :)

Göğüs ilk olcu 112 suan 109
Bel ilk olcu 101 suan 97
Bacak il olcu 76 suan 73
Kol ilk olcu 39 suan 35
Basen ilk olcu 134 suan 130
mutluyummmm esperenzaa
Ben kendim 2 hafta arayla olcuyorum sen aylik olcuyu yazion demi ilk yazdıklarım 2 hafta oncekiler son da bugun 1. Sayfaya yazdiklarinda gecen ay di sanirim kuzum

Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar dilerim hepinize

Cuma : 94,8
Güncel: 94,3
Fark : -500 gr
Tebrikler Sümeyye güzel kilo vermişsin canım.
Günaydın canım,bitmedi mi özbek mantı evde ya:))
400 ip yada
İki günde süper eksilme, nasıl başardın canım? Bu arada hoşgeldin :)
Sen de tekrar hoşgeldin canım
Canım ben ogleden sonra yazsam olur mu
olur canım.

Dün katılmıştım lakin yazayim kendimi ölcmeye cok vakit bulamasamda güncel kilom 119.0 bu sabah itibari ile carsamba gunu kendi capimda başlamıştim 120.9 ile sanirim birazcik ilerleme kaydedebildim ☺
Hosgeldin aramiza. Boyle boyle bir bakmissin 90 li rakamlara gelmissin zor degil sadece sabretmen ve azmetmen lazim

Menün çok çok az canım,metabolizmanı yavaşlatırsın.daha güçlü kahvaltı ve sebze yada protein dolu akşam yemeği şart canım.kastan değil yağdan kilo vermemiz gerek, böyle oluraç
Göbek 89 cm
Kalça 110 cm
Bel 78 cm
Göğüs 97 cm
Kol 31 cm

Onceki olculerimi kagida yazmistim bulamadim bunlar 2 gun once olctuklerim yazmaya firsat bulamamistim
tamam canım
Tesekkurler @fattylamb94 valla buranın sayesinde artık insanların ikramlarini nazikçe geri çeviriyorum, ceza yerim deyince ısrar etmiyorlar :))
hahahaha
Eğitimde cezanın yeri ve önemi işte bu

Kizimi tekrar uyuttum bende onunla 1 2 saat kestireyim bu arada bizim disler bir geldi pir geldi dun de ust disleri patlamis 20 gun sureyle alt ust 4 dis cikariyoruz
Kolay gelsin canım,kızına da çok çok geçmiş olsun.benimki de hep öyle çokarırdı, bu dönemde dikkat et canım bağışıklığı düştüğü için mikroba açık hala geliyorlar.
Aynen aynen katiliyorum ben veriyorsam herkes yapar ben zamaninda cop binodu migdesine sahiptim
canımmmm çitosummm irade tümsali bebişim ,geçmişimiz büyük ama geleceğimiz sıkı olacak

Sagolasin dikkat ederim gece uyku duzenimiz alt ust en cok o zorluyor.

Dün katılmıştım lakin yazayim kendimi ölcmeye cok vakit bulamasamda güncel kilom 119.0 bu sabah itibari ile carsamba gunu kendi capimda başlamıştim 120.9 ile sanirim birazcik ilerleme kaydedebildim ☺
Merhaba hosgeldin yanımıza yamacimiza ben motiveden ve gurme oldugum icin menu yorumlayan kk bakaniyim kendi kiloma yakın hatun geldi sevincliyim :)

Bidenemm dogru diyorsun... cicislerinide beğendim kocise soyle takimi tamamlasin iyikimmmm

Iyiyim kuzucum gece 12 yr kadar konustuk sakin sakin herseyi anlastik bakalim inşallah patlamaz
İyi olmana sevindim bebişim
Dün aklım sende kalmıştı.
Cuma 64.1
Bugun 64.0
Olculerimi yazamayacagim. Cunku mezura yok. Nereden alacagimi da bilmiyorum kızlar :)
bi milyoncu denilen yerler var ya orada oluyor canım. İple ölçüp internetten karşılaştırabilirsin.
esperenzaa canım olctum
Gobek 91-90
Gogus 97-97
Bacak 58-57
Kalça 104-102
Kol 27-29 (bölgesel hareketleri birakinca sanırım kollar sarkti
Bel 80-78
Sen bir haftaya kalmaz toparlarsın canım tatilde az bile kilo aldın ki bu da başarı. Hemen de verirsin Çiğdem’
Ayrıca kilom 62.8
Haftaya cuma inşallah tekrar aranizdayim
1,8 kilo almışsın tatil için çok fazla değil canım.haftaya bizımlesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…