Bence de kuzum ama yiyecek vakit de bulamadım dün, canım da istemedi.faydalı şeyler yemeye çalışacağım acıktıkça
Etme anam boşver, sürekli gidip 12ye kadar oturdaha büyük ceza mı olur, çatlayıp dursunlar
Cumaya 59u ucundan da olsa görür müyüm acepilk hedefim 60dı zaten hedefi çekiyorum hemen 55e Siz olmasanız bu kadar kısa sürede ulaşamazdım bu kilolara, iyi ki varsınız
Tombiş mi aaaa hani nerdeben zarif bir kuğudan başka bi şey göremiyorum
Canım netten onların protein değerlerine bi bak istersen, günlük 50-60gr protein almamız lazım kilo ve boyumuza göre(yaklaşık değer veriyorum, sen hesaplarsın) oysa senin aldığın 30 gr olmamıştır muhtemelen.ben bi ara kalori sayacı kullanmıştım telefona yükleyip.besinlerin porsiyona göre kalorisini ve protein karbonhidrat yağ değerlerini de veriyor.senin günlük Alman gerekeni de gösteriyor.bi bak istersen adı: YAZIO elma simgesi var
canım olmazsa böyle zamanlar için tavuk haşla koy buzluğa, baharatlayıp yersin yeşillikle
Valla ben haftalik liste yapıyorum ona gore alisveris yapıyorum sonra fabrika usulü kocise diyorum sec ne yapim o seciyo menuyu yapiyorum oyle cagre buldum hergun hergun ne pisirsen derdim kalmiooo kuzum tavsiye ederim
Bende gidiyom haftada bir anacigina kv ye onlari dusuyorum pazar kocisin kalio 4 gun hahahahbana liste uymuyo canım, eşim vardiyeli normal günlerde ya benim anneme ya kayınvalideme gidiyorum benim liste hiç tutmaz :)
Ayrıca kilom 62.8esperenzaa canım olctum
Gobek 91-90
Gogus 97-97
Bacak 58-57
Kalça 104-102
Kol 27-29 (bölgesel hareketleri birakinca sanırım kollar sarkti
Bel 80-78
Gozlemenin ici yiyebilecegin birseyse ondan yiyebilirsin yada kendine ozel ve guzel bir salata yapAkşama annemdeyim komşularla gözleme yapıyormuş saçta nasıl hakim olayım kendime şimdi
Tebrikler Sümeyye güzel kilo vermişsin canım.Günaydın kızlar.Hayırlı haftalar dilerim hepinize
Cuma : 94,8
Güncel: 94,3
Fark : -500 gr
Günaydın canım,bitmedi mi özbek mantı evde ya:))Gunaydin kizlar, okula gidince serviste sabit isim olarak dunku menu yazacagim:) @esperanzaa bana yine ceza verecek biliyorum ama durust olmak gerek :)
Pazar gunu:
Sabah kahvaltida misir unlu sebzeli omlet, peynir zeytin domates, Papatya cayi
Oglen: 5 tane ozbek manti
Aksam : 1 yesil elma
Dun spor Ve puanimi yazmistim
Simdi Sabah beni mutlu eden olaya, tabiki tarti:)
Cuma: 60,2
Bugun: 59,0
Fark:1,2 kg
Su mantilar olmazsa herhalde daha mi iyi olurdu, yada ben kilo olarak gelmesin diye deli gibi kosu Ve yuruyus mu yaptim herneyse cok sukur sonunda arti olarak eklenmedi...
Tabi artik ben yoruldum, kacamak yapmayacağım...
@Gonulbagi sende durumlar nasıl :)
Sen de tekrar hoşgeldin canımİki günde süper eksilme, nasıl başardın canım? Bu arada hoşgeldin :)
olur canım.Canım ben ogleden sonra yazsam olur mu
Hosgeldin aramiza. Boyle boyle bir bakmissin 90 li rakamlara gelmissin zor degil sadece sabretmen ve azmetmen lazimDün katılmıştım lakin yazayim kendimi ölcmeye cok vakit bulamasamda güncel kilom 119.0 bu sabah itibari ile carsamba gunu kendi capimda başlamıştim 120.9 ile sanirim birazcik ilerleme kaydedebildim ☺
Menün çok çok az canım,metabolizmanı yavaşlatırsın.daha güçlü kahvaltı ve sebze yada protein dolu akşam yemeği şart canım.kastan değil yağdan kilo vermemiz gerek, böyle oluraçSabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates
peynir
şekersiz çay
Akşam 5 civarı
1,5 dilim tahıllı ekmek
salça
peynir
ara
süt
1 saat yürüyüş
3 saat temizlik
kilom sabit 62,100
su az içtim ara yapmadığım için akşam çok acıktım iş te daha düzenliyim evde ara öğün su işi olmuyo koşturmacaylaesperenzaa medgic26 @fattylamb94
tamam canımGöbek 89 cm
Kalça 110 cm
Bel 78 cm
Göğüs 97 cm
Kol 31 cm
Onceki olculerimi kagida yazmistim bulamadim bunlar 2 gun once olctuklerim yazmaya firsat bulamamistim
hahahahaTesekkurler @fattylamb94 valla buranın sayesinde artık insanların ikramlarini nazikçe geri çeviriyorum, ceza yerim deyince ısrar etmiyorlar :))
Kolay gelsin canım,kızına da çok çok geçmiş olsun.benimki de hep öyle çokarırdı, bu dönemde dikkat et canım bağışıklığı düştüğü için mikroba açık hala geliyorlar.Kizimi tekrar uyuttum bende onunla 1 2 saat kestireyim bu arada bizim disler bir geldi pir geldi dun de ust disleri patlamis 20 gun sureyle alt ust 4 dis cikariyoruz
canımmmm çitosummm irade tümsali bebişim ,geçmişimiz büyük ama geleceğimiz sıkı olacakAynen aynen katiliyorum ben veriyorsam herkes yapar ben zamaninda cop binodu migdesine sahiptim
Özbek değilim :) ama oralara yakın bir yerlerdenim:)Özbek mantısını biliyorum baya büyük oluyoryoksa özbek misin sen
Sagolasin dikkat ederim gece uyku duzenimiz alt ust en cok o zorluyor.Kolay gelsin canım,kızına da çok çok geçmiş olsun.benimki de hep öyle çokarırdı, bu dönemde dikkat et canım bağışıklığı düştüğü için mikroba açık hala geliyorlar.
canımmmm çitosummm irade tümsali bebişim ,geçmişimiz büyük ama geleceğimiz sıkı olacak
Merhaba hosgeldin yanımıza yamacimiza ben motiveden ve gurme oldugum icin menu yorumlayan kk bakaniyimDün katılmıştım lakin yazayim kendimi ölcmeye cok vakit bulamasamda güncel kilom 119.0 bu sabah itibari ile carsamba gunu kendi capimda başlamıştim 120.9 ile sanirim birazcik ilerleme kaydedebildim ☺
Bidenemm dogru diyorsun... cicislerinide beğendim kocise soyle takimi tamamlasinKolay gelsin canım,kızına da çok çok geçmiş olsun.benimki de hep öyle çokarırdı, bu dönemde dikkat et canım bağışıklığı düştüğü için mikroba açık hala geliyorlar.
canımmmm çitosummm irade tümsali bebişim ,geçmişimiz büyük ama geleceğimiz sıkı olacak
İyi olmana sevindim bebişimIyiyim kuzucum gece 12 yr kadar konustuk sakin sakin herseyi anlastik bakalim inşallah patlamaz
bi milyoncu denilen yerler var ya orada oluyor canım. İple ölçüp internetten karşılaştırabilirsin.Cuma 64.1
Bugun 64.0
Olculerimi yazamayacagim. Cunku mezura yok. Nereden alacagimi da bilmiyorum kızlar :)
Sen bir haftaya kalmaz toparlarsın canımesperenzaa canım olctum
Gobek 91-90
Gogus 97-97
Bacak 58-57
Kalça 104-102
Kol 27-29 (bölgesel hareketleri birakinca sanırım kollar sarkti
Bel 80-78
1,8 kilo almışsın tatil için çok fazla değil canım.haftaya bizımlesınAyrıca kilom 62.8
Haftaya cuma inşallah tekrar aranizdayim
Aaaaa yetivesin gali heeee basliycammm iradenize yemiycem diyceksin yemiyceksin gelmiyim yaninaa civcivim hicmi yemedin de bilmiyon tadini felan yapma yaaaa kuzum kuserim vallaAkşama annemdeyim komşularla gözleme yapıyormuş saçta nasıl hakim olayım kendime şimdi
Yerler seni eti pufffum :) dun nasil bir gundu vallahi bende etkisindeyim.hala o kadar uzun ki anlatacklarim bi ara mektup atarim sana kuzumİyi olmana sevindim bebişim
Dün aklım sende kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?