- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Geçiyor canım , yaşarken geçmez sandığımız bitmez sandığımız şeyler öyle yada böyle geçiyor.Sagolasin dikkat ederim gece uyku duzenimiz alt ust en cok o zorluyor.
Çitosum seni de takip ettim kuzum.profilime tıklayıp albümlerime bak ,orada motivasyon için öncesi ve sonrası fotom varYerler seni eti pufffum :) dun nasil bir gundu vallahi bende etkisindeyim.hala o kadar uzun ki anlatacklarim bi ara mektup atarim sana kuzum
Aynen canım yemeyeceğim dedikten sonra iradeli olduktan sonra çok kolay oluyor.Aaaaa yetivesin gali heeee basliycammm iradenize yemiycem diyceksin yemiyceksin gelmiyim yaninaa civcivim hicmi yemedin de bilmiyon tadini felan yapma yaaaa kuzum kuserim valla
Gordum kusum ben hediyeni seni felan gurur duydum seninle Birtanem nasil incecik olmuşsun masallah supanallahÇitosum seni de takip ettim kuzum.profilime tıklayıp albümlerime bak ,orada motivasyon için öncesi ve sonrası fotom varsen de gör
Herkes görsün sonra kaldıracağım fotoları
Yaa ben bicak gibi kestim attim yoksa asla yapamazdim.. kuzumAynen canım yemeyeceğim dedikten sonra iradeli olduktan sonra çok kolay oluyor.
fitcivciv gittiğin yer annenin evi, nazının sözünün geçtiği yer.ben dün eşimin iş arkadaşlarına bile hayır dedim ki çok çok da yakın değiliz .
Canım geçen yıl hayalini bile kuramıyordum ama gerçek oldu.Gordum kusum ben hediyeni seni felan gurur duydum seninle Birtanem nasil incecik olmuşsun masallah supanallah
kucuk bebekleri gordugumde daha iyi anliyorum ne kadar buyudugunu. Allahim saglik versin gerisi onemli degil. Birde dun cok uzucu bir haber aldim memlekette birinin 10 aylik kizi vefat etmis o yuzden daha bir siki siki sariliyorum ve sukrediyorum evladimaGeçiyor canım , yaşarken geçmez sandığımız bitmez sandığımız şeyler öyle yada böyle geçiyor.
Diş,hastalık yada tatil döneminde düzen kalmıyor hiç sonra cabucak toparlıyor kendini bebişler.
Ben de aynı şeyi yaptım canım. Daha kolay oldu.Yaa ben bicak gibi kestim attim yoksa asla yapamazdim.. kuzum
Valla kocise aksam resim cektiryim atacam bende ama herkes görsun istemiyorum 2. Bi kavgaya meal vermeyelimCanım geçen yıl hayalini bile kuramıyordum ama gerçek oldu.
Senin iradende kendi irademin fazlasını görüyorum.senden de benim öncesi ve sonrasılarımın çok çok daha iyisi gelecek adım gibi eminim.
Daha büyükleri gördüğümüzde allahım benim de evladım büyür mü diye düşünürken bir bakıyoruz büyümüş.kucuk bebekleri gordugumde daha iyi anliyorum ne kadar buyudugunu. Allahim saglik versin gerisi onemli degil. Birde dun cok uzucu bir haber aldim memlekette birinin 10 aylik kizi vefat etmis o yuzden daha bir siki siki sariliyorum ve sukrediyorum evladima
Amin cok sagol. Rabbim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin saglikli uzun omurler versin.Daha büyükleri gördüğümüzde allahım benim de evladım büyür mü diye düşünürken bir bakıyoruz büyümüş.
Bebek,çocuk ölümleri beni de hep çok üzmüştür hele anne olduktan sonra annesini düşündükçe içim parçalanır.
Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin kızına canım.
Bebeğini kaybeden anne babaya da sabır ve dayanma gücü versin çok zor ya
Profilden albüm ayarlarını düzenliyorsun canım önce. Ayarlarda fotolarımı sadece takip ettiklerim görsün diyorsun.böylelikle senin takip etmediğin kimse göremiyorValla kocise aksam resim cektiryim atacam bende ama herkes görsun istemiyorum 2. Bi kavgaya meal vermeyelimnasi yapacagimi sen bana soylersin kuzum aksam koyayim bende ilk 16 kg eksilmeyi
Hmmm aksam deniyim bakalim guzel olur öyle olursa sevindim Sağol kuzumProfilden albüm ayarlarını düzenliyorsun canım önce. Ayarlarda fotolarımı sadece takip ettiklerim görsün diyorsun.böylelikle senin takip etmediğin kimse göremiyor
Yukarıda trend konular yazan yerin üzerinde 3 tane yatay çizgi var oraya tıklayıp albümler seçeneğini tıklayarak fotoları yüklüyorsun canım
Diğer türlü olsa,herkes görecek olsa ben de yüklemezdim canımDikkat dikkat 6. Takımın mızmız kraliceleri... cumaya ne kaldi??listelerdw mantilar gozlemeler
Hmmm aksam deniyim bakalim guzel olur öyle olursa sevindim Sağol kuzum
Yemek lazim.bencede yahuuuDiğer türlü olsa,herkes görecek olsa ben de yüklemezdim canım
Menüler topluca gelsin o gözlemecileri mantıcıları ben de yiyeceğim
Detoks bence yapma kilo vermen durdumu birde int üzerinden yazılanlara ben guvenmiyorum canım bebegini emziriyorsun dikket etmelisinEki Görüntüle 2146348
Bu detoksu duyan deneyen varmi. Emziren annelerde yapabilir diyor ama etkisi nedir bayram oncesi boyle bir sey yapsam mi ki
Canım ayran aşı detoksunu ben geçen yıl yapmıştım, iyi de kilo vermiştim verdiğimin 800 gramını mı ne geri almıştım.Eki Görüntüle 2146348
Bu detoksu duyan deneyen varmi. Emziren annelerde yapabilir diyor ama etkisi nedir bayram oncesi boyle bir sey yapsam mi ki
Su anda durmadi ama bayram oncesi memlekete gitmeden bi atak yapayim demistim. Icerigindekilerde besleyici guzel seyler o yuzden sormak istedimDetoks bence yapma kilo vermen durdumu birde int üzerinden yazılanlara ben guvenmiyorum canım bebegini emziriyorsun dikket etmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?