Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamamdir kaptan insallah duraksama yasamadan 65 e ulasirim ama bu da biyerde dursun ilerde dedigin gibi olursa denerim

Su anda durmadi ama bayram oncesi memlekete gitmeden bi atak yapayim demistim. Icerigindekilerde besleyici guzel seyler o yuzden sormak istedim
Tarifteki ayran aşının tadı güzel aslında.
Bir öğün olarak yiyebilirsin.İki gün kahvaltı hariç aynı şeyi yemek sıkıcı oluyor canım.

Tamamdir kaptan insallah duraksama yasamadan 65 e ulasirim ama bu da biyerde dursun ilerde dedigin gibi olursa denerim
İnşallah duraksama olmaz canım bayram öncesi değil de bayram sonrası şayet biraz artıya geçtiysen ve çok istiyorsan bir gün dene ama bence gerek yok canım.

Valla ben haftalik liste yapıyorum ona gore alisveris yapıyorum sonra fabrika usulü kocise diyorum sec ne yapim o seciyo menuyu yapiyorum oyle cagre buldum hergun hergun ne pisirsen derdim kalmiooo kuzum tavsiye ederim

hazır tavuk nerdeyse yemiyorum canım çok az

Akşama annemdeyim komşularla gözleme yapıyormuş saçta nasıl hakim olayım kendime şimdi

Allahım anasına babasına sabır versin canım hasta mıydı? rabbim acılarını göstermesin
Eki Görüntüle 2146348

Bu detoksu duyan deneyen varmi. Emziren annelerde yapabilir diyor ama etkisi nedir bayram oncesi boyle bir sey yapsam mi ki
Canım metabolizman ile oynama bence de duraklarsa ya da bayram sonrası artıya geçtiğinde (ki buralarda kalırsan artıya falan geçmeSin inşallah, medgic26 canına olur bak) yaparsın ama sen bilirsin:)

medgic26 haftalık menü fikrini beğendim, ben de yapayım
fitcivciv canım market tavuğu sağlıklı değildir ama etrafta bulabileceğin bi yer yok mu

ORGANİK işi kolay canım annem bakıyo tavuk hatta aşk yaşıyor onlarla ondan tedarik ediyorum haşlama değilde daha çok buğulama tarzı yapıyorum

Aaaaa yetivesin gali heeee basliycammm iradenize yemiycem diyceksin yemiyceksin gelmiyim yaninaa civcivim hicmi yemedin de bilmiyon tadini felan yapma yaaaa kuzum kuserim valla

Ama senede bir kere pişen bişey bu ramazana özel sabah ekmek yerine yarım yesem yufka olmazmı akşam değilde

Oyy melek olmus kuzum rabbim ailesine sabirlar versin rabbim yasatmasin kimseye bu izdirabi

medgic26 haftalık menü fikrini beğendim, ben de yapayım
fitcivciv canım market tavuğu sağlıklı değildir ama etrafta bulabileceğin bi yer yok mu
Ayyu cok kolay oluyoo valla kurtuluyorum ne yapim ne yapım 1 saati ayiriyoz kocisle kahve icerken ne yapayim ne yeriz o bu su aliyoz alisvrisi az az haftalik alirim ben hem taze olur hemde curumez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…