Tamamdir kaptan insallah duraksama yasamadan 65 e ulasirim ama bu da biyerde dursun ilerde dedigin gibi olursa denerimCanım ayran aşı detoksunu ben geçen yıl yapmıştım, iyi de kilo vermiştim verdiğimin 800 gramını mı ne geri almıştım.
Bence senin kilo vermen devam ediyorken, metabolizman da çalışıyorken yapma.
Bir de iyi gaz yapıyor canım,sana da bebişine de çok gaz yapar.
Ben kilo vermem durduğu dönemde yapmıştım. Senin menülerin çok güzel ve spor da yapıyorsun .sonucu tartıda görüyorken metabolizmanla hiç oynama canım.
Olur da vücudun direnmeye geçer o zaman düşün ama şimdi yapma bence.
Tarifteki ayran aşının tadı güzel aslında.Su anda durmadi ama bayram oncesi memlekete gitmeden bi atak yapayim demistim. Icerigindekilerde besleyici guzel seyler o yuzden sormak istedim
Valla kuzucum metabolizman suan sana karsilik veriyor diye dusunuyorum... bak esperanzada yapmis yazmos sana sonucu sen bilirsinSu anda durmadi ama bayram oncesi memlekete gitmeden bi atak yapayim demistim. Icerigindekilerde besleyici guzel seyler o yuzden sormak istedim
İnşallah duraksama olmaz canımTamamdir kaptan insallah duraksama yasamadan 65 e ulasirim ama bu da biyerde dursun ilerde dedigin gibi olursa denerim
Kazakistan kı türkmenistan mı :) harita bilgimde hiç iyi değil sallıyo olabilirimÖzbek değilim :) ama oralara yakın bir yerlerdenim:)
Çiğdoş seni heycanla bekliyorum koy kız hemen meraktan çatlarım benValla kocise aksam resim cektiryim atacam bende ama herkes görsun istemiyorum 2. Bi kavgaya meal vermeyelimnasi yapacagimi sen bana soylersin kuzum aksam koyayim bende ilk 16 kg eksilmeyi
Bebem ben kendim. Cekemem kiaksama yollayacam :)Çiğdoş seni heycanla bekliyorum koy kız hemen meraktan çatlarım ben
Valla ben haftalik liste yapıyorum ona gore alisveris yapıyorum sonra fabrika usulü kocise diyorum sec ne yapim o seciyo menuyu yapiyorum oyle cagre buldum hergun hergun ne pisirsen derdim kalmiooo kuzum tavsiye ederim
hazır tavuk nerdeyse yemiyorum canım çok az
Akşama annemdeyim komşularla gözleme yapıyormuş saçta nasıl hakim olayım kendime şimdi
Allahım anasına babasına sabır versin canım hasta mıydı?kucuk bebekleri gordugumde daha iyi anliyorum ne kadar buyudugunu. Allahim saglik versin gerisi onemli degil. Birde dun cok uzucu bir haber aldim memlekette birinin 10 aylik kizi vefat etmis o yuzden daha bir siki siki sariliyorum ve sukrediyorum evladima
Canım metabolizman ile oynama bence de duraklarsa ya da bayram sonrası artıya geçtiğinde (ki buralarda kalırsan artıya falan geçmeSin inşallah,Eki Görüntüle 2146348
Bu detoksu duyan deneyen varmi. Emziren annelerde yapabilir diyor ama etkisi nedir bayram oncesi boyle bir sey yapsam mi ki
Aynadan çekersin bebişimBebem ben kendim. Cekemem kiaksama yollayacam :)
Aaaaa yetivesin gali heeee basliycammm iradenize yemiycem diyceksin yemiyceksin gelmiyim yaninaa civcivim hicmi yemedin de bilmiyon tadini felan yapma yaaaa kuzum kuserim valla
Oyy melek olmus kuzumkucuk bebekleri gordugumde daha iyi anliyorum ne kadar buyudugunu. Allahim saglik versin gerisi onemli degil. Birde dun cok uzucu bir haber aldim memlekette birinin 10 aylik kizi vefat etmis o yuzden daha bir siki siki sariliyorum ve sukrediyorum evladima
Kaptana sor canim bence yeme sen bilirsinAma senede bir kere pişen bişey bu ramazana özelsabah ekmek yerine yarım yesem yufka olmazmı akşam değilde
Bence annene gitme. Dayanamazsın mutlaka canın ister tadına bakarsın ama göz görmeyince gönül katlanırAma senede bir kere pişen bişey bu ramazana özelsabah ekmek yerine yarım yesem yufka olmazmı akşam değilde
Ayyu cok kolay oluyoo valla kurtuluyorum ne yapim ne yapım 1 saati ayiriyoz kocisle kahve icerken ne yapayim ne yeriz o bu su aliyoz alisvrisi az az haftalik alirim ben hem taze olur hemde curumez
Eski 120 olan yerde aynisini cekicem ki fark varsa ciksin meydanaAynadan çekersin bebişim
Bence annene gitme. Dayanamazsın mutlaka canın ister tadına bakarsın ama göz görmeyince gönül katlanır
Hıı o zaman ölelim meraktanEski 120 olan yerde aynisini cekicem ki fark varsa ciksin meydanaayy heyecanlandim
O zaman kesin yenir kendimizi kandırmayalımYardım etcem canım mecbur gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?