Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yardım etcem canım mecbur gidicem
Yememeni tercih ederim.yiyeceksen de çok pis ceza keseceğim
Zaten doğru düzgün sporun yok hiç olmazsa spor yapmış olursun.
Bence senin sorunun akşam yemeklerini düzenlemek.Bir önceki günden akşam yemeği hazırlasan bu kadar zorlanmazsın.
Tekrar diyorum gittiğin yer annenin evi, kolaylıkla hayır diyebilmelisin.kaldı ki senin kilo vermedeki asıl amacın pkos ve bebek için canım.annenler kayınvalidenler eşin bu durumu bildikleri için sana destek olacaklardır.
Bu hafta artık daha uzatmadan gecikmeden doktora gitsen iyi olur canım.

Sen bir de akşama yorgun ve uykusuz olacağın için erkenden uyursun
Ölüm değil zulüm olur sana
Sen benim hiç erken uyuduğumu gördün mü acaba gece en erken 1 de uyurum sabahın 6sında da kalkıyorum heralde koskoca 24 saatin o 5 saatine denk getirmez fotoğraf atma işini medgic26

Randevu aldım ama işyerim sıkıntı ,hem ramazan ilk günler regl olursam oruçlarım kalacak azcık tutayım diyorum
Spor konusunda çok haklısın yapmıyorum
Kilo vermem durdu gibi zaten şu sıralar normalde pazartesiye eksi ile başlardım
Akşam yemeklerim genelde güzeldir benim canım ama
Ama irademde tek taviz vermediğim konu tatlı oldu çok ketumum o konuda
Bu sabah browni kek vardı geri çevirdim simit vardı geri çevirdim inş gözlemeyide geri çeviririm

Valla ben yiyecem desemde annem zirnik vermez bana oyle destek oluyorlar... kiz yemege gidiyorum bana ayri yapioo kendilerine ayri yapiyor... canim anammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…