- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Yememeni tercih ederim.yiyeceksen de çok pis ceza keseceğimYardım etcem canım mecbur gidicem
Sen bir de akşama yorgun ve uykusuz olacağın için erkenden uyursunHıı o zaman ölelim meraktan
O zaman kesin yenir kendimizi kandırmayalım
Sen benim hiç erken uyuduğumu gördün mü acabaSen bir de akşama yorgun ve uykusuz olacağın için erkenden uyursun
Ölüm değil zulüm olur sana
Herşeyin bi ilki varmış yaSen benim hiç erken uyuduğumu gördün mü acabagece en erken 1 de uyurum sabahın 6sında da kalkıyorum heralde koskoca 24 saatin o 5 saatine denk getirmez fotoğraf atma işini medgic26
Sadece uyumanın hayalini kuruyorum bugün. Sıcak bir duş sonrada uyku. Çok halsiz kaldım bugün işe de kendimi veremedimHerşeyin bi ilki varmış ya
Çiğdem erkenden atsın fotosunu da bugün biraz erken uyu canım
Uyku çok önemli canım.Ben de geç uyudum şimdi sersem gibiyim. Akşam güzelce uyursan toparlarsın canımSadece uyumanın hayalini kuruyorum bugün. Sıcak bir duş sonrada uyku. Çok halsiz kaldım bugün işe de kendimi veremedim
İyi yapmışsın canım, açık hava hepinize iyi gelir ,bol d vitamini alırsınız hem.Selam kizlar disardayim çocukları parka getirdim eve gidince kilo ve ölçü bildirimi yaparım...
esperenzaa 'mm
Biraz daha güneye gel :)Kazakistan kı türkmenistan mı :) harita bilgimde hiç iyi değil sallıyo olabilirim
Yememeni tercih ederim.yiyeceksen de çok pis ceza keseceğim
Zaten doğru düzgün sporun yok hiç olmazsa spor yapmış olursun.
Bence senin sorunun akşam yemeklerini düzenlemek.Bir önceki günden akşam yemeği hazırlasan bu kadar zorlanmazsın.
Tekrar diyorum gittiğin yer annenin evi, kolaylıkla hayır diyebilmelisin.kaldı ki senin kilo vermedeki asıl amacın pkos ve bebek için canım.annenler kayınvalidenler eşin bu durumu bildikleri için sana destek olacaklardır.
Bu hafta artık daha uzatmadan gecikmeden doktora gitsen iyi olur canım.
Valla ben yiyecem desemde annem zirnik vermez bana oyle destek oluyorlar... kiz yemege gidiyorum bana ayri yapioo kendilerine ayri yapiyor... canim anammmYememeni tercih ederim.yiyeceksen de çok pis ceza keseceğim
Zaten doğru düzgün sporun yok hiç olmazsa spor yapmış olursun.
Bence senin sorunun akşam yemeklerini düzenlemek.Bir önceki günden akşam yemeği hazırlasan bu kadar zorlanmazsın.
Tekrar diyorum gittiğin yer annenin evi, kolaylıkla hayır diyebilmelisin.kaldı ki senin kilo vermedeki asıl amacın pkos ve bebek için canım.annenler kayınvalidenler eşin bu durumu bildikleri için sana destek olacaklardır.
Bu hafta artık daha uzatmadan gecikmeden doktora gitsen iyi olur canım.
He he irade savasin bu sefer gosterde gorelim hatunDün kuru pasta ve meyve suyu vardı geri çevirdim aslında iradeliyim bende be
Kuşum 24 saat tutarim sen gormeden silmem bebemm ask olsun :)Sen benim hiç erken uyuduğumu gördün mü acabagece en erken 1 de uyurum sabahın 6sında da kalkıyorum heralde koskoca 24 saatin o 5 saatine denk getirmez fotoğraf atma işini medgic26
Valla ben yiyecem desemde annem zirnik vermez bana oyle destek oluyorlar... kiz yemege gidiyorum bana ayri yapioo kendilerine ayri yapiyor... canim anammm
He he irade savasin bu sefer gosterde gorelim hatun
Sıkı bas derler bizde... esram aksama az kaldi bekle muckkkHıı o zaman ölelim meraktan
Kandiramazsin beni susturamazsin beni durduramazsin beni ona gore nefesimi ensende hissetHadi bakalım gidiyorum savaşa hemde nefis savaşına
Sen ona bebeğim icin desen vermez... sen asil amacini konus anneyle bak bakalim noluyooBenim ki yemezsem darılır kilolu bulmuyor beni, destek değil köstek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?