Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

insallah ramazanda iyi gelirde soyle 15 20 kilo verirm

biri 3.5 biri de 2 olcak bşrkc aya canım
canım yarın alayım simdi sis sis vrmwyim ben :)

ohh afiyetlr olsun elif sıcak sıcak icine tereyagı da koyaydın kızz 2 bizim adam da cok kuyruk vardı diye almamıs tembell
yok kiz tereyag surmesim oyle yedim dahada yemem
Simdi sahur icin esime biseler hazirliyorum ben yogurt ve yulaf yicem. Karnim cok sis pidr beni sisirdi aslinda bi corbayla bile doyyyorum ama gozum doymiyyyy

Öyle yapayım esperenzam zaten deli gibi çalışıyorum. Işyerinde sabah bi oturuyorum başına akşama kadar aralıksız çalışıyorum. Işide ihmal ediyorum ama yapabilecek bişeyim yok. Biraz burdan da uzaklaşayım arada sohbete nuhabbete gelirim. Sınavlardan sonra inşallah sağlam bir dönüş yaparım.

cpcukken evimizin krsısında fırın vardo sıcal ekmek kokusu evimize dolardı hurra hemen alır teryagı basardık bu bogaz bosuna olusmdı agac yas iken egildi yani

Bende seni çok seviyorum huzurum iyi varsın tatile gideriz büyük ihtimalle. Bu sefer deniz tatili değil de gezi yapmak istiyodu bizimkiler, onlara katılırım. Hatta izmirde görmediğimiz yerleri görelim diyolardı benim sevdiceğimde oraya yakın ya ailece onlarlada görüşmüş oluruz bana motivasyon olur

Gunubirlik biyere gitsen bile degisiklik olur cnm. Yakin sehirleri gez annenle babanla oh mis. Bayramda napilir baska gezilir
Valla sevgilim diyo ki seni temmuzda tatile götürcem ama nedense pek inanmıyorum. 4 sene boyunca 2 haftada bir haftasonu antalyaya gittik. 1 kere birlikte denize girmişliğimiz yok

Gitme ya nereye gidiyosun daha karpuz kesicez yeni tanistik :)

biri 3.5 biri de 2 olcak bşrkc aya canım
canım yarın alayım simdi sis sis vrmwyim ben :)

ohh afiyetlr olsun elif sıcak sıcak icine tereyagı da koyaydın kızz 2 bizim adam da cok kuyruk vardı diye almamıs tembell
Oy araları pek yakınmış canım, rabbim hayırlı evlat eylesin

Bu ara bir suru seyle uğraşıyorum bir sey bana 3 gundur alerji yapti ve gecmiyor kortizon tedavisi de gormeye başladım hastanelerde gecti günlerim bu yuzden sadece firsat bulabildiğim de kurallar geregi menumu yazip ciktim. Daha cok katilmaya ozen göstereceğim.

Gunaydin herkese dun aksam ugrayamadim hemen menumu yazip gecmise gidiyorum

Kahvalti. 1 kk peynir, 1 salatalik 1 dilim tb ekmegi

Ogle. 2 yumirta ile omlet, 1 dilim peynir, 1 salatalik, 1 dilim tb ekmegi

Ara.sekersiz nescafe 2 hurma 1 kucuk muz

Aksam. 2 kepce ezogelim corbasi, 1 corba kasesi yesil mercimek salatasi 1 kase yogurt

Cayin yanina 1 ceviz 4 cig findik

Su. 3.5 lt
Spor yok

Bende bi ara ayni senin gibiydim azcik fazla ciksam moralim bozulur daha cok yemege verirdim kendimi cozumu tartinin pilini esime saklattirmakla buldum haftada bir iki cikarir verir tartilirdim boyle bir sey yapabilirsin sende

Çok mantıklı canım eşime saklamasını söylemeliyim yada tartıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…