insallah ramazanda iyi gelirde soyle 15 20 kilo verirmCanım bunalttığım yok.Keşke daha çok yardımcı olabilsek ama kendini en iyi sen biliyorsun ve neyin sana iyi geleceğini senden iyi bilemeyiz ama bence de sınavlarına yoğunlaş kurtul ayağındaki yüklerden belirsizlik bitsin belki çok daha iyi olursun
Canımm bazen uzaklaşmak iyi geliyor ya,insan nefes alıyor.sana iyi geldi belki esraya da iyi gelir.
Burasının iyi yanı olduğu gibi kötü yanı da var.rekabet,sorumluluk ve ben neden yapamıyorum diye duyulan kendine kızgınlıklar insanı çok yorabiliyor.
Verdiğin ara sana bence de iyi geldi canım.
yok kiz tereyag surmesim oyle yedimbiri 3.5 biri de 2 olcak bşrkc aya canım
canım yarın alayım simdi sis sis vrmwyim ben :)
ohh afiyetlr olsun elif sıcak sıcak icine tereyagı da koyaydın kızz 2bizim adam da cok kuyruk vardı diye almamıs tembell
Öyle yapayım esperenzam zaten deli gibi çalışıyorum. Işyerinde sabah bi oturuyorum başına akşama kadar aralıksız çalışıyorum. Işide ihmal ediyorum ama yapabilecek bişeyim yok. Biraz burdan da uzaklaşayım arada sohbete nuhabbete gelirim. Sınavlardan sonra inşallah sağlam bir dönüş yaparım.Canım bunalttığım yok.Keşke daha çok yardımcı olabilsek ama kendini en iyi sen biliyorsun ve neyin sana iyi geleceğini senden iyi bilemeyiz ama bence de sınavlarına yoğunlaş kurtul ayağındaki yüklerden belirsizlik bitsin belki çok daha iyi olursun
Canımm bazen uzaklaşmak iyi geliyor ya,insan nefes alıyor.sana iyi geldi belki esraya da iyi gelir.
Burasının iyi yanı olduğu gibi kötü yanı da var.rekabet,sorumluluk ve ben neden yapamıyorum diye duyulan kendine kızgınlıklar insanı çok yorabiliyor.
Verdiğin ara sana bence de iyi geldi canım.
cpcukken evimizin krsısında fırın vardo sıcal ekmek kokusu evimize dolardı hurra hemen alır teryagı basardık bu bogaz bosuna olusmdı agac yas iken egildi yaniinsallah ramazanda iyi gelirde soyle 15 20 kilo verirm
yok kiz tereyag surmesim oyle yedimdahada yemem
Simdi sahur icin esime biseler hazirliyorum ben yogurt ve yulaf yicem. Karnim cok sis pidr beni sisirdiaslinda bi corbayla bile doyyyorum ama gozum doymiyyyy
Gunubirlik biyere gitsen bile degisiklik olur cnm. Yakin sehirleri gez annenle babanla oh mis. Bayramda napilir baska gezilirAy ben allahın fakiri ne tatilibabam ayarlarsa giderim anca
Yaz Elifim çok mutlu olurum valla
Bende seni çok seviyorum huzurum iyi varsıngit kız baban yapsn bi güzellik birkc ay sknra da olsa rezaevasyon yapsanoz tatle gidicem fikri seni diriltir
kuzummm ya ben seni cok seviyoum kilo dedigin nedi ki kafana taıypsun bukadar yaılmicak bişey degil allah saglık sıhhat versin yeterki üzme kendini oyy guzuuuum
Valla sevgilim diyo ki seni temmuzda tatile götürcem ama nedense pek inanmıyorum. 4 sene boyunca 2 haftada bir haftasonu antalyaya gittik. 1 kere birlikte denize girmişliğimiz yokGunubirlik biyere gitsen bile degisiklik olur cnm. Yakin sehirleri gez annenle babanla oh mis. Bayramda napilir baska gezilir
Gitme ya nereye gidiyosun daha karpuz kesicez yeni tanistik :)Öyle yapayım esperenzam zaten deli gibi çalışıyorum. Işyerinde sabah bi oturuyorum başına akşama kadar aralıksız çalışıyorum. Işide ihmal ediyorum ama yapabilecek bişeyim yok. Biraz burdan da uzaklaşayım arada sohbete nuhabbete gelirim. Sınavlardan sonra inşallah sağlam bir dönüş yaparım.
2 haftaya bomba gibi gelirim benGitme ya nereye gidiyosun daha karpuz kesicez yeni tanistik :)
Hadi insallah canim. Bekliyoruz o zaman. Basarilar sana. Islerin gonlune gore olsun.2 haftaya bomba gibi gelirim benson 2 sınavım ve mülakatım var. Onlara hazırlaniyorum. Kendimi diyete veremiyorum. Inşallah atlatıp güzel bir dönüş yaparım
kız allah seni antalyaya gidip nettini baska :)Valla sevgilim diyo ki seni temmuzda tatile götürcem ama nedense pek inanmıyorum. 4 sene boyunca 2 haftada bir haftasonu antalyaya gittik. 1 kere birlikte denize girmişliğimiz yok
Arkadaşlarımız vardı kız onlarla oyun oynardık piknik yapıp gezerdik. Ben şişko patates denize gitmeye utanıyodum sevgilimlekız allah seni antalyaya gidip nettini baska :)
Oy araları pek yakınmış canım, rabbim hayırlı evlat eylesinbiri 3.5 biri de 2 olcak bşrkc aya canım
canım yarın alayım simdi sis sis vrmwyim ben :)
ohh afiyetlr olsun elif sıcak sıcak icine tereyagı da koyaydın kızz 2bizim adam da cok kuyruk vardı diye almamıs tembell
Bu ara bir suru seyle uğraşıyorum bir sey bana 3 gundur alerji yapti ve gecmiyor kortizon tedavisi de gormeye başladım hastanelerde gecti günlerim bu yuzden sadece firsat bulabildiğim de kurallar geregi menumu yazip ciktim. Daha cok katilmaya ozen göstereceğim.Afiyet olsun canım,menünü yeni gördüm.
Takımda biraz aktif olabilirsen daha iyi olur.iş güç meşguliyet vardır haklısın ama takımın kuralı gereği biraz sohbete dahil olman da gerekiyor.
Menünü hep paylaşıyorsun o çok güzel ama katılımın az canım.
Huzurvermeyolunda
fattylamb94
ballikayfe
@gitsinkilolar01
fitcivciv
lyeaph Kanguru_
Ölçülerinizi vermediniz sanırım? artık şu ölçüleri yazın da ramazan bitiminde farkları görüp mutlu olalım.
Taş mı taşı dedim kızMezurayı eline alıp orayı burayı ölçeceksin işte.
Bende bi ara ayni senin gibiydim azcik fazla ciksam moralim bozulur daha cok yemege verirdim kendimi cozumu tartinin pilini esime saklattirmakla buldum haftada bir iki cikarir verir tartilirdim boyle bir sey yapabilirsin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?