Menüleri ne zaman paylaşıyoruz acaba
Aslinda memlekette cok dikkat ettim ilk defa ve çok az kilo aldim (900-1 kilo falan). Ama 2+2 4 gün yol ödemi tutuyor beni çok, ve geldigimin ertesi günü de adet oldum, o da ödem yaptı. Toplamda 3-3.5 kilo falan oldu. Bir haftada 2.5-3 kilosunu verdim ödem olduğu için. 0.5-1 kaldi geriye. Çok vermek istedim bu hafta gireyim diye ama olmadiGünaydın canımm,artılardan ne kadarından kurtuldun tatlım.
Selam canım hoşgeldin aramıza.
İlk sayfayı okumuşsun zaten.kabul edip kurallara uyacaksan emin ol karşılığını kat be kat alırsın.
Canımmmm bidenem ahsenim çok çok teşekkürlerTebrikler canım harika rakam
Helaaaallllllll kaptaniceme harikasin bebeğim♡
evet canım artık mezun olsam iyi olacak.Eşim de kara kuru bi kadın oldun deyip duruyor.Şimdi koruma evresine geçip kas yapmak zamanıArada ugruyorum canim. Bayramdan sonra doncrm insallah :)
Tebrik ederim canim
Iftar cok az! Kalici olarak kilo vermek idtiyosan saglikli beslenmelisin. Yoksa verdigin kilolar geri gelir. Cunku yagdan degil kas yada sudan gider.
Tebrik rderim canim
Tebrik edeeim canim. Ramazan ilk haftasi vucut sasirmistir. Haftaya daha guzel olurm
hayirdir insallah
tebrik ederim cnm. Haftaya 59 gorursun
Hodgeldin :)
ohhh supersin kaptanim :) demek mezun oluyorsunnn
Boyuna gore ideal kilodasin zaten :) sikdi karin kasi yapmak icin calisCanımmmm bidenem ahsenim çok çok teşekkürler
evet canım artık mezun olsam iyi olacak.Eşim de kara kuru bi kadın oldun deyip duruyor.Şimdi koruma evresine geçip kas yapmak zamanı
Darısı senin ve takımdaki tüm arkadailarımın başına olsun inşsllah. Ve ben hepinizin başaracağına inanıyorum tatlım
Gün sonunda yemeyi kestikten sonra menü,su,spor olacak şekilde liste olarak paylaşıyoruz.Menüleri ne zaman paylaşıyoruz acaba
tamam gül yüzlüm,tatlı dillim canımm.haydi bu hafta da eksi gelecek inanıyorum kuzım.esperenzaa canımm akşam üstü tartı bildirimi yaparım
Yol,regl ödemi bile olsa çok güzel eksiye geçmişsin canım.haftaya bir aksilik olmazsa listede olursun bence de.Aslinda memlekette cok dikkat ettim ilk defa ve çok az kilo aldim (900-1 kilo falan). Ama 2+2 4 gün yol ödemi tutuyor beni çok, ve geldigimin ertesi günü de adet oldum, o da ödem yaptı. Toplamda 3-3.5 kilo falan oldu. Bir haftada 2.5-3 kilosunu verdim ödem olduğu için. 0.5-1 kaldi geriye. Çok vermek istedim bu hafta gireyim diye ama olmadihaftaya listedeyim inşallah eksilerle
HahahahahaBoyuna gore ideal kilodasin zaten :) sikdi karin kasi yapmak icin calis
Hahahahahakız karın kası yapmaya başlayacağım da arkamdan çemçük derler diye çok korkuyorum
Gün sonunda yemeyi kestikten sonra menü,su,spor olacak şekilde liste olarak paylaşıyoruz.
tamam gül yüzlüm,tatlı dillim canımm.haydi bu hafta da eksi gelecek inanıyorum kuzım.
Demekki cevresi kalabalik canimm. Gelmek isteyene gelme demek olmaz ki.Sözde gelecek kişi sayısı yüzünden girdik birbirimize.İstemiyorum ben kalabalık anlamıyor.Hep onun dediği oluyor ben etkisiz eleman hissediyorum kendimi.Karakter olarak baskınımdır ama o benden daha baskın.Yoruldum.
Ahsenim kuzum nasilsin guzel yuzlum❤Tatlımm akşama kadar bekleyeyim kaç gündür vc ye çıkamadım belki akşama kadar bişeyler olur öyle tartiliirim..
Hep onun dediğinin olması sıkıntılı olur canım.bir şekilde ortak yolu bulmanız gerekiyor.Sözde gelecek kişi sayısı yüzünden girdik birbirimize.İstemiyorum ben kalabalık anlamıyor.Hep onun dediği oluyor ben etkisiz eleman hissediyorum kendimi.Karakter olarak baskınımdır ama o benden daha baskın.Yoruldum.
Ahsenim kuzum nasilsin guzel yuzlum❤
9 temmuza kadar bi yere gitmiyorum, 9 temmuzda memlekete gidicem yaz tatiline.Tamam canım sana göre bi rakip bakıyorum.
7 kilo verilmeyecek bir rakam değil aslında.senin de iraden çok iyi ve sporda da bir coştun mu gerisi geliyor.
Benim önerim ramazanı sağlıklı beslenerek geçirmen,ramazan sonrası hem yeme düzenin normale döneceğinden hem de daha da irade ve sporla olur canım.
Senin düzenini bozacak gezi vs yoksa temmuza 7 kiloyu çok rahat verirsin bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?