Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canımm,artılardan ne kadarından kurtuldun tatlım.

Selam canım hoşgeldin aramıza.
İlk sayfayı okumuşsun zaten.kabul edip kurallara uyacaksan emin ol karşılığını kat be kat alırsın.
Aslinda memlekette cok dikkat ettim ilk defa ve çok az kilo aldim (900-1 kilo falan). Ama 2+2 4 gün yol ödemi tutuyor beni çok, ve geldigimin ertesi günü de adet oldum, o da ödem yaptı. Toplamda 3-3.5 kilo falan oldu. Bir haftada 2.5-3 kilosunu verdim ödem olduğu için. 0.5-1 kaldi geriye. Çok vermek istedim bu hafta gireyim diye ama olmadi haftaya listedeyim inşallah eksilerle

Tebrikler canım harika rakam

Helaaaallllllll kaptaniceme harikasin bebeğim♡
Canımmmm bidenem ahsenim çok çok teşekkürler
evet canım artık mezun olsam iyi olacak.Eşim de kara kuru bi kadın oldun deyip duruyor.Şimdi koruma evresine geçip kas yapmak zamanı
Darısı senin ve takımdaki tüm arkadailarımın başına olsun inşsllah. Ve ben hepinizin başaracağına inanıyorum tatlım

Boyuna gore ideal kilodasin zaten :) sikdi karin kasi yapmak icin calis

Yol,regl ödemi bile olsa çok güzel eksiye geçmişsin canım.haftaya bir aksilik olmazsa listede olursun bence de.
Listede olunca daha da motive oluyor insan kaldı ki senin iki tane iddian varmış bu bile başlı başına motivasyonunu tavan yaptırır canım.

Sözde gelecek kişi sayısı yüzünden girdik birbirimize.İstemiyorum ben kalabalık anlamıyor.Hep onun dediği oluyor ben etkisiz eleman hissediyorum kendimi.Karakter olarak baskınımdır ama o benden daha baskın.Yoruldum.

Gün sonunda yemeyi kestikten sonra menü,su,spor olacak şekilde liste olarak paylaşıyoruz.

tamam gül yüzlüm,tatlı dillim canımm.haydi bu hafta da eksi gelecek inanıyorum kuzım.

Tatlımm akşama kadar bekleyeyim kaç gündür vc ye çıkamadım belki akşama kadar bişeyler olur öyle tartiliirim..

Demekki cevresi kalabalik canimm. Gelmek isteyene gelme demek olmaz ki.

Hep onun dediğinin olması sıkıntılı olur canım.bir şekilde ortak yolu bulmanız gerekiyor.
Evlilikte ortak noktayı bulup uzlaşabilnek çok çok önemli. Alıp karşına sakince konuşmayı denesen.böyle yaptıkça seni kırdığının ve seni ezip üzdüğünü uygun bir dille ifade etsen anlamaz mı?
Benim evliliğimde çoğunlukla benim sözüm geçer ama eşim kendi sözü geçiyor sanır
Eşimi iki pohpohlayıp, kendi fikrimi onun fikriymiş gibi önüne sürerim ve işin sonunda da canımm ne kadar haklıymışsın iyi ki senin dediğin gibi yaptık der içten içe gülerim

9 temmuza kadar bi yere gitmiyorum, 9 temmuzda memlekete gidicem yaz tatiline.
Hani o zamana kadar da olabilir 7 kilo.
Bundan sonrakiler benim yerleşik kilom yıllardır. Zor olacak ama vermem lazım

S smygnc canım sözlün ne iş yapıyordu .iş yada aile çevresinde dediklerini yaptırmaya alışıksa yada emir veren konumdaysa bu karakterine işlemiş olabilir.
Tatlı tatlı konuşarak törpülemeye çalış canım.
Bir de Elif’in dediği gibi çevresi genişse gelmek isteyene de gelme diyemez sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…