Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar!!!

dün yazmıştım sahursuz oruç tutuğumu, iftarda yemek yiyince bir garip oldum.
mercımek corbası, 6 kasık turlu, 4 kasık pilav, 3 kasık yogurt, iki avuç kiraz, 1 küçük dilim mısır unlu sebzelı pankek
2 lıtreye yakın su
sahur: 1 haslanmıs yumurta, biraz kaşar, iki sigara boreği(fırında pişirilmiş), 5 yk turlu 3 bardak su
benim ilk oruç günümdü baya zorlandım. okulda işimde vardı biraz üstünde başka yere gittim, bayılacak gibiyidim, onun için aç gözlülük yaptım yemek yerken.
kilola gelince pazartesiden fark yok sabah tartıldım, tok karına 59.00
fark 200 gr
yüzdelik 0,33%

spor 9000 adım= 9*15=135 puan
G Gonulbagi fattylamb94 esperenzaa
beni kendime getirin lütfen

Günaydınlar, hayirli cumalar
Günaydın canımm,artılardan ne kadarından kurtuldun tatlım.
Kızlar selam,

Sibel ben yeni katıldım aranıza,kilom 67 hedefim şu an 60 kg .İnşaallah bende veririm bu kiloları:)
Selam canım hoşgeldin aramıza.
İlk sayfayı okumuşsun zaten.kabul edip kurallara uyacaksan emin ol karşılığını kat be kat alırsın.

Eki Görüntüle 2147604 Gecen hafta 61.5
Bu hafta 60.6
Fark: 900 gr
Oran:1,46
Canımmm tazecik güzel annemiz yine çok harikasın ,tebrikler kuzumm
canım menün kötü olmuş.Allah kabul etsin orucunu.
Mısırunlu pankek, 4 kaşık pilav,fırında bile olsa sigara böreği olmamış canım.
Bir daha sahursyz oruç tutma canım.keşke pilav yerine 1/8 pide yeseydin .hiç olmazsa ramazan lezzeti pideyi yeniş olurdun.
Pidenin 8’de 1’i bir dilim ekmeşe eşdeğerdir unutmayın:)

Cuma 104 bugün 103.1 fark 900 gram yuzde oran 0.87 esperenzaa kuzum yemek aliskanligi bozuldu ondan sanırım birde yavaslamaya mi gectim ne bebem begenmedim kg mu
Canım ramazan dolayısıyla ilk hafta böyle olabilir ki normal bence.Yeme içme düzenin değişti ona rağmen çok iyi yine canım.haftalardır diyettesin ve maşallah metabolizmana iradene.bu memnun olmadığın kiloyu vermek bir ara benim neredeyse 2,5 haftama mal olmuştu

Sagol birtanem saatler karisti ya oyle oldu diyorum haftaya duzelir inşallah iyikim benim

Ayyy evet bana dişli, hırslı bi rakip bul canımmm. 7 kilo vermem lazım
Tamam canım sana göre bi rakip bakıyorum.
7 kilo verilmeyecek bir rakam değil aslında.senin de iraden çok iyi ve sporda da bir coştun mu gerisi geliyor.
Benim önerim ramazanı sağlıklı beslenerek geçirmen,ramazan sonrası hem yeme düzenin normale döneceğinden hem de daha da irade ve sporla olur canım.
Senin düzenini bozacak gezi vs yoksa temmuza 7 kiloyu çok rahat verirsin bence:)

Tebrikler canım benim
Teşekkür ederim
oo süper senin hedef kaçtı canım
İlk hedef 60 ikinci hedefim 55 ama asık hedefim evlendiğim kilo 52
tebrik ederim!! Umarım istediğin kiloya kavuşursun!!!
Teşekkür ederim

Önce kilo bildirimim

Geçen cuma:65,4
Bu sabah:63,9
Fark:1,5
Yüzde: 2,29

Şimdi geçmişe dalayım.
vavv süpersin kaptanım, çok güzel bi final oldu çok sevindim

Teşekkür ederim

İlk hedef 60 ikinci hedefim 55 ama asık hedefim evlendiğim kilo 52

Teşekkür ederim
vavv süpersin kaptanım, çok güzel bi final oldu çok sevindim
Benim de ilk hedefim 70 sonrada evlilik kilom 68’di canım
Geçen hafta aslında regl olmama rağmen tartı öncesi kabak yoğurt,yeşillik yoğurt ile geçiştirdim ve ömrümde ilk kez regl iken eksi gördüm.
Bu hafta 1 kilo eksi bekliyordum 500 gram sürpriz oldu aslında.dün çok dolaştım akşam da az kabak ve yoğurt yediğim için 500 gram daha eksi gördüm

Supersin canim çok iyi gidiyorsun canimm

Geçen Hafta Cuma : 94,8
Bu Cuma : 93,8
Fark : - 1,00
Yüzde : 1,05

Cok güzel eksi sumeyyecim ♡♡♡

Cuma 104 bugün 103.1 fark 900 gram yuzde oran 0.87 esperenzaa kuzum yemek aliskanligi bozuldu ondan sanırım birde yavaslamaya mi gectim ne bebem begenmedim kg mu

Bebeğim moralini bozma gayet iyi eksi ramazanın etkisi vardır haftaya daha iyisi olur kuzum♡♡♡

Arada ugruyorum canim. Bayramdan sonra doncrm insallah :)
Tebrik ederim canim
PERŞEMBE GÜNÜ MENÜSÜ
SAHUR
domatesli yumurta 1 adet yumurtadan
domates
avuç içi kadar pide
şekersiz çay

iftar
1 bardak süt
3 hurma

esperenzaa medgic26
Iftar cok az! Kalici olarak kilo vermek idtiyosan saglikli beslenmelisin. Yoksa verdigin kilolar geri gelir. Cunku yagdan degil kas yada sudan gider.
Geçen Hafta Cuma : 94,8
Bu Cuma : 93,8
Fark : - 1,00
Yüzde : 1,05
Tebrik rderim canim
Tebrik edeeim canim. Ramazan ilk haftasi vucut sasirmistir. Haftaya daha guzel olurm
Canım fena sıkkın.Bizimkiyle girdik birbirimize.İstemiyorum ben evlenmeyi.
hayirdir insallah

Eki Görüntüle 2147604 Gecen hafta 61.5
Bu hafta 60.6
Fark: 900 gr
Oran:1,46
tebrik ederim cnm. Haftaya 59 gorursun

Kızlar selam,

Sibel ben yeni katıldım aranıza,kilom 67 hedefim şu an 60 kg .İnşaallah bende veririm bu kiloları:)
Hodgeldin :)

Önce kilo bildirimim

Geçen cuma:65,4
Bu sabah:63,9
Fark:1,5
Yüzde: 2,29

Şimdi geçmişe dalayım.
ohhh supersin kaptanim :) demek mezun oluyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…