Kızlar selam,
Sibel ben yeni katıldım aranıza,kilom 67 hedefim şu an 60 kg .İnşaallah bende veririm bu kiloları:)
tebrik ederim!! Umarım istediğin kiloya kavuşursun!!!
ortalamamız bugünde güzel olacak inş :)
Günaydın canımm,artılardan ne kadarından kurtuldun tatlım.Günaydınlar, hayirli cumalar
Selam canım hoşgeldin aramıza.Kızlar selam,
Sibel ben yeni katıldım aranıza,kilom 67 hedefim şu an 60 kg .İnşaallah bende veririm bu kiloları:)
Canımmm tazecik güzel annemiz yine çok harikasın ,tebrikler kuzumm
canım menün kötü olmuş.Allah kabul etsin orucunu.Selamlar!!!
dün yazmıştım sahursuz oruç tutuğumu, iftarda yemek yiyince bir garip oldum.
mercımek corbası, 6 kasık turlu, 4 kasık pilav, 3 kasık yogurt, iki avuç kiraz, 1 küçük dilim mısır unlu sebzelı pankek
2 lıtreye yakın su
sahur: 1 haslanmıs yumurta, biraz kaşar, iki sigara boreği(fırında pişirilmiş), 5 yk turlu 3 bardak su
benim ilk oruç günümdü baya zorlandım. okulda işimde vardı biraz üstünde başka yere gittim, bayılacak gibiyidim, onun için aç gözlülük yaptım yemek yerken.
kilola gelince pazartesiden fark yok sabah tartıldım, tok karına 59.00
fark 200 gr
yüzdelik 0,33%
spor 9000 adım= 9*15=135 puan
G Gonulbagifattylamb94 esperenzaa
beni kendime getirin lütfen
Canım ramazan dolayısıyla ilk hafta böyle olabilir ki normal bence.Yeme içme düzenin değişti ona rağmen çok iyi yine canım.haftalardır diyettesin ve maşallah metabolizmana iradene.bu memnun olmadığın kiloyu vermek bir ara benim neredeyse 2,5 haftama mal olmuştuCuma 104 bugün 103.1 fark 900 gram yuzde oran 0.87esperenzaa kuzum yemek aliskanligi bozuldu ondan sanırım birde yavaslamaya mi gectim ne bebem begenmedim kg mu
Canım hayırdır, ne oldu ki? Söz,nişan düğün döneminde gerilimden sebep çiftler arasında gerilim olabiliyor. inşallah büyük bir olay değildir. Çok da üzme kendini.Canım fena sıkkın.Bizimkiyle girdik birbirimize.İstemiyorum ben evlenmeyi.
fitcivciv baktım menu baya az geldi bana, zorlanmıyor musun?
Sagol birtanem saatler karisti ya oyle oldu diyorum haftaya duzelir inşallah iyikim benimCanım ramazan dolayısıyla ilk hafta böyle olabilir ki normal bence.Yeme içme düzenin değişti ona rağmen çok iyi yine canım.haftalardır diyettesin ve maşallah metabolizmana iradene.bu memnun olmadığın kiloyu vermek bir ara benim neredeyse 2,5 haftama mal olmuştu
Sagol birtanem saatler karisti ya oyle oldu diyorum haftaya duzelir inşallah iyikim benim
Tamam canım sana göre bi rakip bakıyorum.Ayyy evet bana dişli, hırslı bi rakip bul canımmm. 7 kilo vermem lazım
Civcivim ben de diyecektim iftarın çok az olmuş,birazcık daha ye kuzum metabolizman durmasın.HER zaman yaptığım bişi değil bazen zorlanmıyorum
Teşekkür ederimTebrikler canım benim
İlk hedef 60 ikinci hedefim 55 ama asık hedefim evlendiğim kilo 52oo süper senin hedef kaçtı canım
Teşekkür ederimtebrik ederim!! Umarım istediğin kiloya kavuşursun!!!
vavv süpersin kaptanım, çok güzel bi final oldu çok sevindim
Önce kilo bildirimim
Geçen cuma:65,4
Bu sabah:63,9
Fark:1,5
Yüzde: 2,29
Şimdi geçmişe dalayım.
Benim de ilk hedefim 70 sonrada evlilik kilom 68’di canımTeşekkür ederim
İlk hedef 60 ikinci hedefim 55 ama asık hedefim evlendiğim kilo 52
Teşekkür ederim
vavv süpersin kaptanım, çok güzel bi final oldu çok sevindim
Önce kilo bildirimim
Şimdi geçmişe dalayım.
öNCEKİ KİLOM : 62,100
ŞİMDİKİ KİLOM: 61,00
ARADAKİ FARK : 1,771
İFTARDAN ÖNCE TARTILDIM TAM 61 ÇIKTIM PEK MUTLU OLDUM :d AMA EKSİ ÇIKMAK İÇİN HERŞEY YAPTIM NERDEYSE 2 AKŞAMDIR ÇOK AZ YİYORUM SAHUR DAHİL..
Geçen Hafta Cuma : 94,8
Bu Cuma : 93,8
Fark : - 1,00
Yüzde : 1,05
Cuma 104 bugün 103.1 fark 900 gram yuzde oran 0.87esperenzaa kuzum yemek aliskanligi bozuldu ondan sanırım birde yavaslamaya mi gectim ne bebem begenmedim kg mu
Arada ugruyorum canim. Bayramdan sonra doncrm insallah :)Kanguru_ canım buralarda göruyorum seni, pek takip de edemedim izinde oldugumdan beri. Takima geri geldin mi?
Kaptan hanginiz bilemiyorumesperenzaa Kanguru_
Benim 1temmuza kadar hedefime ulasmam lazım yaa, iki iddiaya girdim, paçalarım tutuştu
Beni mezun edin napip edip
Disli bi rakip salın üstüme, yarisalim, kapisalim, eriyelim
Tebrik ederim canimöNCEKİ KİLOM : 62,100
ŞİMDİKİ KİLOM: 61,00
ARADAKİ FARK : 1,771
İFTARDAN ÖNCE TARTILDIM TAM 61 ÇIKTIM PEK MUTLU OLDUM :d AMA EKSİ ÇIKMAK İÇİN HERŞEY YAPTIM NERDEYSE 2 AKŞAMDIR ÇOK AZ YİYORUM SAHUR DAHİL..
Iftar cok az! Kalici olarak kilo vermek idtiyosan saglikli beslenmelisin. Yoksa verdigin kilolar geri gelir. Cunku yagdan degil kas yada sudan gider.PERŞEMBE GÜNÜ MENÜSÜ
SAHUR
domatesli yumurta 1 adet yumurtadan
domates
avuç içi kadar pide
şekersiz çay
iftar
1 bardak süt
3 hurma
esperenzaa medgic26
Tebrik rderim canimGeçen Hafta Cuma : 94,8
Bu Cuma : 93,8
Fark : - 1,00
Yüzde : 1,05
Tebrik edeeim canim. Ramazan ilk haftasi vucut sasirmistir. Haftaya daha guzel olurmCuma 104 bugün 103.1 fark 900 gram yuzde oran 0.87esperenzaa kuzum yemek aliskanligi bozuldu ondan sanırım birde yavaslamaya mi gectim ne bebem begenmedim kg mu
hayirdir insallahCanım fena sıkkın.Bizimkiyle girdik birbirimize.İstemiyorum ben evlenmeyi.
tebrik ederim cnm. Haftaya 59 gorursun
Hodgeldin :)Kızlar selam,
ohhh supersin kaptanim :) demek mezun oluyorsunnn
Önce kilo bildirimim
Şimdi geçmişe dalayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?