Süpersin cidden
Önce kilo bildirimim
Geçen cuma:65,4
Bu sabah:63,9
Fark:1,5
Yüzde: 2,29
Şimdi geçmişe dalayım.
Tamam canımTatlımm akşama kadar bekleyeyim kaç gündür vc ye çıkamadım belki akşama kadar bişeyler olur öyle tartiliirim..
Olmaz haklısın da 35 kişi canım.Az mı?Ben kimseyi çağırmıyorum onlar kalabalık olduğu için.Demekki cevresi kalabalik canimm. Gelmek isteyene gelme demek olmaz ki.
Genelde fikirlerimiz aynı oluyordu ama önemli konularda onun fikirleri.Konuştuk ama ben çok pipirikliymişim rahat olmam gerekiyormuş.Ağustosta düğün yapacağız ne mobilya baktık ne nikah tarihi aldık nikahı yapacağımız mekana bile bakmadı daha.Ben bunları söyledikçe daha dur diyor.Ve ben geriliyorum.Hep onun dediğinin olması sıkıntılı olur canım.bir şekilde ortak yolu bulmanız gerekiyor.
Evlilikte ortak noktayı bulup uzlaşabilnek çok çok önemli. Alıp karşına sakince konuşmayı denesen.böyle yaptıkça seni kırdığının ve seni ezip üzdüğünü uygun bir dille ifade etsen anlamaz mı?
Benim evliliğimde çoğunlukla benim sözüm geçer ama eşim kendi sözü geçiyor sanır
Eşimi iki pohpohlayıp, kendi fikrimi onun fikriymiş gibi önüne sürerim ve işin sonunda da canımm ne kadar haklıymışsın iyi ki senin dediğin gibi yaptık der içten içe gülerim
Tamam canımZaten oruç tuttuğun için iyice aç olduğun dönemde tartıl canım.Wc sorunu da büyük sıkıntı ya.
Benim de 68 yerleşik kilomdu ve özellikle 66,6 kabusum olmuştu9 temmuza kadar bi yere gitmiyorum, 9 temmuzda memlekete gidicem yaz tatiline.
Hani o zamana kadar da olabilir 7 kilo.
Bundan sonrakiler benim yerleşik kilom yıllardır. Zor olacak ama vermem lazım
bende iyim canimm cocuklara yemek yedirdim evi topluyorum :)İyiyim bitanemmm canımm sen nasılsın napiyosun
teşekkürlerHoş geldin canım aramıza
Menü ve sporu gün sonunda toplu bi şekilde yazıyoruz canım
bende iyim canimm cocuklara yemek yedirdim evi topluyorum :)
Özel bir şirkette idari işler müdürü.
35 kisi fazla ama sozde genelde oyle oluyo canim. Bu yuzden tartismaya gerek yok. Baktin cok kalabalik oluyo samimi oldugunuz bir komsu vs yok mu apartmanda. Erkrklerleri komsu evine alirsin. Isteme olup yuzikler takilacagi vakit kadinlarda o kata cikar gormus olur. Boyle yapanda cok varOlmaz haklısın da 35 kişi canım.Az mı?Ben kimseyi çağırmıyorum onlar kalabalık olduğu için.
Genelde fikirlerimiz aynı oluyordu ama önemli konularda onun fikirleri.Konuştuk ama ben çok pipirikliymişim rahat olmam gerekiyormuş.Ağustosta düğün yapacağız ne mobilya baktık ne nikah tarihi aldık nikahı yapacağımız mekana bile bakmadı daha.Ben bunları söyledikçe daha dur diyor.Ve ben geriliyorum.
Tam aklımdan geçeni okumuşsun canım.bu kadar olur.
Aynen yaa cok nankorAllahım dahada iyi etsin inşallah bitanem..
Ayyy bu ev işi yemek neden hiç bitmez tamam topluyorsun bari gün boyu olduğu gibi kalsa hiç bozulmasin, yok anamm yapıp arkanı dönüyorsun hop eskisi gibi
Canım şöyle yapın ne senin dediğin olsun, ne de onun dediği.Özel bir şirkette idari işler müdürü.
Törpülemeye çalışıyorum ama bende yıpranıyorum.
Hayalim değildi ben sade bir isteme ve söz istiyordum.2 ay sonra zaten düğün olacak diye nişan yapmadım ben.Benimde ailem kalabalık ve geniş ben çağırmıyorum.Halden anlaması lazım.
Aynen yaa cok nankorhergun ayni isler yap yap bitmiyo
bizlerde seni cok seviyoruz canim. Anlayisli ve espirili kisiliginle hepimizin sevgisini kazandin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tam aklımdan geçeni okumuşsun canım.bu kadar olur.
Yazacağım tabi ki
Geçen yıl mayıs sonunda gelmiştim takıma bir yıl nasıl geçmiş anlayamadım
Hani burası sanal da olsa,buradaki tüm arkadaşlarımız bana çok iyi geldiniz.hepinizi ayrı ayrı seviyorum kız
Evde olacak canım.Bizim evimiz büyük ancak eşyalarda büyük onun için insanlar ayakta kalacaklar.Ve bu beni rahatsız ediyor.Başak burcuyum ve ister istemez yansıyor bu.Bir kısım ayakta bir kısım bahçede düşündükçe sinirleniyorum.Canım şöyle yapın ne senin dediğin olsun, ne de onun dediği.
Söz sizin evde olacak sanırım.
Evin kapasitesi bellidir zaten.
Örneğin 50 kişilik diyelim. 25 kişi sen çağır,25 kişi de o çağırsın. Senin ailenden de gelmek isteyip de gelemeyecek olanlar erkek tarafı çok kalabalık gelmiş diye sana ve ailene gönül koymasınlar.
Aynen canım ev işi yapsan da bitmiyor yapmasan da:) ben dün tüm gün dışardaydım, gece de erkenden uyumuş kalmışız .sabah uyandım mutfağı bile toplamamıştım.sabah ben mutfağı toplarken bakıcımız evi topladı 30 dakika sonra salon yine savaş alanı gibiydiAllahım dahada iyi etsin inşallah bitanem..
Ayyy bu ev işi yemek neden hiç bitmez tamam topluyorsun bari gün boyu olduğu gibi kalsa hiç bozulmasin, yok anamm yapıp arkanı dönüyorsun hop eskisi gibi
Canım dediğim gibi bir sayı belirleyerek ortak noktayı bulun.Evde olacak canım.Bizim evimiz büyük ancak eşyalarda büyük onun için insanlar ayakta kalacaklar.Ve bu beni rahatsız ediyor.Başak burcuyum ve ister istemez yansıyor bu.Bir kısım ayakta bir kısım bahçede düşündükçe sinirleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?