Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Demekki cevresi kalabalik canimm. Gelmek isteyene gelme demek olmaz ki.
Olmaz haklısın da 35 kişi canım.Az mı?Ben kimseyi çağırmıyorum onlar kalabalık olduğu için.
Genelde fikirlerimiz aynı oluyordu ama önemli konularda onun fikirleri.Konuştuk ama ben çok pipirikliymişim rahat olmam gerekiyormuş.Ağustosta düğün yapacağız ne mobilya baktık ne nikah tarihi aldık nikahı yapacağımız mekana bile bakmadı daha.Ben bunları söyledikçe daha dur diyor.Ve ben geriliyorum.

9 temmuza kadar bi yere gitmiyorum, 9 temmuzda memlekete gidicem yaz tatiline.
Hani o zamana kadar da olabilir 7 kilo.
Bundan sonrakiler benim yerleşik kilom yıllardır. Zor olacak ama vermem lazım
Benim de 68 yerleşik kilomdu ve özellikle 66,6 kabusum olmuştu
Zor olsa da ben başaracağına inanıyorum. 1,5 aydan biraz fazla zamanın var.bir ay sağlıklı menülerle metabolizmanı bozmadan devam edip,kilitlendiğin noktada son bir iki haftada detoks yaparsan çok güzel bir şekilde verebilirsin bence.

Özel bir şirkette idari işler müdürü.
Törpülemeye çalışıyorum ama bende yıpranıyorum.
Hayalim değildi ben sade bir isteme ve söz istiyordum.2 ay sonra zaten düğün olacak diye nişan yapmadım ben.Benimde ailem kalabalık ve geniş ben çağırmıyorum.Halden anlaması lazım.

35 kisi fazla ama sozde genelde oyle oluyo canim. Bu yuzden tartismaya gerek yok. Baktin cok kalabalik oluyo samimi oldugunuz bir komsu vs yok mu apartmanda. Erkrklerleri komsu evine alirsin. Isteme olup yuzikler takilacagi vakit kadinlarda o kata cikar gormus olur. Boyle yapanda cok var

esperenzaa mezuniyet yazisi yazcanmi
Tam aklımdan geçeni okumuşsun canım.bu kadar olur.
Yazacağım tabi ki
Geçen yıl mayıs sonunda gelmiştim takıma bir yıl nasıl geçmiş anlayamadım
Hani burası sanal da olsa,buradaki tüm arkadaşlarımız bana çok iyi geldiniz.hepinizi ayrı ayrı seviyorum kız

Allahım dahada iyi etsin inşallah bitanem..

Ayyy bu ev işi yemek neden hiç bitmez tamam topluyorsun bari gün boyu olduğu gibi kalsa hiç bozulmasin, yok anamm yapıp arkanı dönüyorsun hop eskisi gibi
Aynen yaa cok nankor hergun ayni isler yap yap bitmiyo

Canım şöyle yapın ne senin dediğin olsun, ne de onun dediği.
Söz sizin evde olacak sanırım.
Evin kapasitesi bellidir zaten.
Örneğin 50 kişilik diyelim. 25 kişi sen çağır,25 kişi de o çağırsın. Senin ailenden de gelmek isteyip de gelemeyecek olanlar erkek tarafı çok kalabalık gelmiş diye sana ve ailene gönül koymasınlar.

bizlerde seni cok seviyoruz canim. Anlayisli ve espirili kisiliginle hepimizin sevgisini kazandin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Evde olacak canım.Bizim evimiz büyük ancak eşyalarda büyük onun için insanlar ayakta kalacaklar.Ve bu beni rahatsız ediyor.Başak burcuyum ve ister istemez yansıyor bu.Bir kısım ayakta bir kısım bahçede düşündükçe sinirleniyorum.

Allahım dahada iyi etsin inşallah bitanem..

Ayyy bu ev işi yemek neden hiç bitmez tamam topluyorsun bari gün boyu olduğu gibi kalsa hiç bozulmasin, yok anamm yapıp arkanı dönüyorsun hop eskisi gibi
Aynen canım ev işi yapsan da bitmiyor yapmasan da:) ben dün tüm gün dışardaydım, gece de erkenden uyumuş kalmışız .sabah uyandım mutfağı bile toplamamıştım.sabah ben mutfağı toplarken bakıcımız evi topladı 30 dakika sonra salon yine savaş alanı gibiydi
Çocuk olunca ev hiç toplu kalmıyor .temiz olsun dağınıklığı hiç umurumda değil benim

esperenzaa benimde yerlesik kilom 59-60 ve genelde orda tikaniyorum. bu aksam disarda iftar yapacam, umarim daha saglikli beslenirim, sunu anladim, kesinlikle sahursuz oruc tutmak cok zor, sagol ceza kesmedigin icin....
bu arada olculerim:

gogus 93
bel=72
kalca 93
kolu unutum 26 miydi kacti hatirlayamadim.
spor olarak ne yapayim acaba, zaten cok yuruyorum, bugun daha yarim gun ama ben 7500 adim atmisim.
su duran kilomdan kurtulmak istiyorum.

Canım dediğim gibi bir sayı belirleyerek ortak noktayı bulun.
Ayakta kalan da kalsın amannn dert ettiğin şeye bak.Söz,nişan düğün gibi kalabalıklarda ayakta duracak yer bulan haline şükretsin
Benim söz ve isteme bir arada olmuştu ve çok kalabalıktı.kim oturdu kim ayakta kaldı hiç hatırlamıyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…