Ben bayilirim ben de pek gunes sevmem ay iftara bir saat kaldi aciktim ve susadim yagmuru izliyorumHiç sevmem yagmuru, neyse ki burası değil :)
Burda 10 dk var :)Ben bayilirim ben de pek gunes sevmem ay iftara bir saat kaldi aciktim ve susadim yagmuru izliyorum
Iyiyim canim iftar bekliyoruz. Sen nasilsin ?Mutlu pazarlar canım.nasılsın?
Yaz çocuğu olduğun için güneşli havaları sevmen normal.Aslan burcuydun değil mi?Hiç sevmem yagmuru, neyse ki burası değil :)
Canım çok çok geçmiş olsun,sen nasılsın huzurum?kızlar nasılsınız hastaneden hallice evimizden son durum kız iyileşti oglen ateslendi dunden beri onu toparlamaya calısıyprum herseyin bası saglık Allah cocuklarımızı bizi korusun su mubarek gunlerde
Şu anda afiyet oluyordur:)Iyiyim canim iftar bekliyoruz. Sen nasilsin ?
Abartmadan yiyebilsen sorun olmaz da işte,önce gözünü doyurman gerek sanki
Abartırsan da haberim olsun canım
Yağmurlu havaları ben de severim.
Mutlu pazarlar canım.nasılsın?
Evet canım. Sen 567. Etapta bildirimli izne ayrıldın ve önümüzdeki etap 571.etap olduğu için verdiğin kilo yüzden 4’e bölünecek canım.
Haha :)) sesli guldum buna. Yok yenedim karpuz yicem bir dilimŞu anda afiyet oluyordur:)
Tatlı yeme sakın
Müthiş bi hafizan var canım yaa, ben bile ne zaman söylediğimi hatırlamıyorum.Yaz çocuğu olduğun için güneşli havaları sevmen normal.Aslan burcuydun değil mi?
Ver aslana güneşi ,güneşin altında boylu boyunca yatsın iyice mayışsın karnı acıkana kadar yerinden kımıldamasındeğil mi:)
Canım çok çok geçmiş olsun,sen nasılsın huzurum?
Ohh diyosun yani. Kisin gec gelmesi disinda ben dayanamiyorum buraya. Hele yaz sicagi aman amanMüthiş bi hafizan var canım yaa, ben bile ne zaman söylediğimi hatırlamıyorum.
Evet, bayiliyorum simmmsicacik havalaraaa. Dedigin gibi güneş, kumm, denizz tam benlikkk.. hep soylerim, zengin olsam, bi de güney yarim kureden ev alırım, nerde yaz orda ben
Adıyaman'ı memlekete uzakligindan dolayı aman aman sevmiyorum ama yazlar burda uzun, 50dereceleri buluyor bazen
Evet yani o kadar sıcak olup da deniz olmayinca katlanması biraz zor olabiliyor :)Ohh diyosun yani. Kisin gec gelmesi disinda ben dayanamiyorum buraya. Hele yaz sicagi aman aman
Cok olmus pirinç sigara böreği bunlarin p4k faydası yok canım sana afiyet olsunAkşam menüde daha hazırlamadım,
Bol yeşılıklı tonbalık salatası ve çorba planınlıyorum :) aslında yavaş yavaş midem küçülüyor, çok açlık hissetmedim...
Dün iftar menü
1 etli biber dolması, bir kase yoğurt, 1 sigara böreği, salata, 2 ceviz 2 açve hurması
Ara: Sutlu çay
Sahur :
2 tane küçük biber dolması
Toplam 2 litre su
Spor: 7000 adım=7*15=105 puan
@fattylamb94 G Gonulbagimedgic26 @yolcukardelen cgdmk
Disaridaydim canim yeni geldim eveBenim rakibem nerelerde sesi soluğu çıkmıyormedgic26
afiyet olsun ^^Burda 10 dk var :)
bir sıkıntı yok dimi keyfini kaçıranSabah karatay kahvalti
Öğlen 4 gibi 10 erik
Aksam hicbirsey yok
Biliyorum yemem lazim ama canım hic istemiyor 2 lt su sporda 6800 adım yatana kadar 10000 olurmu onuda bilmiyorum
Canım iradeli olup,hedefe tam motivasyonla devam ettin mi , metabolizmana sen bile şaşıracaksın. haydi cumaya listedesin inşallah.ezan oncesi tartildim veee en azindan bunu korursam listedeyim artıkkk
Ben de süt detoksu yapmayıp azcik yemek yedim ve simdi meyve yiyorum
Çok sevindimesperenzaa m cookk, bu kadar beklemiyordum, cok şükür
hafızam iyidirMüthiş bi hafizan var canım yaa, ben bile ne zaman söylediğimi hatırlamıyorum.
Evet, bayiliyorum simmmsicacik havalaraaa. Dedigin gibi güneş, kumm, denizz tam benlikkk.. hep soylerim, zengin olsam, bi de güney yarim kureden ev alırım, nerde yaz orda ben
Adıyaman'ı memlekete uzakligindan dolayı aman aman sevmiyorum ama yazlar burda uzun, 50dereceleri buluyor bazen
takımda bir sigara böreği furyasıdır gidiyorbugunkü menümü sizlerle paylaşayım hemen
sahur: 3 adet sigara böreği yagsız tavada yapıldı domates salatalık ve bir adet haşlanmış yumurta
akşam: ton balıklı salata yogurt ve karpuz.
2 lt su içtim henüz 3e tamamlayacağım spor maalesef yok.
esperenzaa medgic26
Çiğdemim canım benim,sen iyi misin kuzum? Yolunda mı herşey?Sabah karatay kahvalti
Öğlen 4 gibi 10 erik
Aksam hicbirsey yok
Biliyorum yemem lazim ama canım hic istemiyor 2 lt su sporda 6800 adım yatana kadar 10000 olurmu onuda bilmiyorum
Canım sen deafiyet olsun ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?