Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç sevmem yagmuru, neyse ki burası değil :)
Yaz çocuğu olduğun için güneşli havaları sevmen normal.Aslan burcuydun değil mi?
Ver aslana güneşi ,güneşin altında boylu boyunca yatsın iyice mayışsın karnı acıkana kadar yerinden kımıldamasın değil mi:)
kızlar nasılsınız hastaneden hallice evimizden son durum kız iyileşti oglen ateslendi dunden beri onu toparlamaya calısıyprum herseyin bası saglık Allah cocuklarımızı bizi korusun su mubarek gunlerde
Canım çok çok geçmiş olsun,sen nasılsın huzurum?

ezan oncesi tartildim veee en azindan bunu korursam listedeyim artıkkk
Ben de süt detoksu yapmayıp azcik yemek yedim ve simdi meyve yiyorum
Çok sevindim esperenzaa m cookk, bu kadar beklemiyordum, cok şükür

Müthiş bi hafizan var canım yaa, ben bile ne zaman söylediğimi hatırlamıyorum.
Evet, bayiliyorum simmmsicacik havalaraaa. Dedigin gibi güneş, kumm, denizz tam benlikkk.. hep soylerim, zengin olsam, bi de güney yarim kureden ev alırım, nerde yaz orda ben
Adıyaman'ı memlekete uzakligindan dolayı aman aman sevmiyorum ama yazlar burda uzun, 50dereceleri buluyor bazen

Ohh diyosun yani. Kisin gec gelmesi disinda ben dayanamiyorum buraya. Hele yaz sicagi aman aman

Cok olmus pirinç sigara böreği bunlarin p4k faydası yok canım sana afiyet olsun

bugunkü menümü sizlerle paylaşayım hemen

sahur: 3 adet sigara böreği yagsız tavada yapıldı domates salatalık ve bir adet haşlanmış yumurta

akşam: ton balıklı salata yogurt ve karpuz.

2 lt su içtim henüz 3e tamamlayacağım spor maalesef yok.

esperenzaa medgic26

ezan oncesi tartildim veee en azindan bunu korursam listedeyim artıkkk
Ben de süt detoksu yapmayıp azcik yemek yedim ve simdi meyve yiyorum
Çok sevindim esperenzaa m cookk, bu kadar beklemiyordum, cok şükür
Canım iradeli olup,hedefe tam motivasyonla devam ettin mi , metabolizmana sen bile şaşıracaksın. haydi cumaya listedesin inşallah.
Zaten listemizde az kişi kalmıştı.ilaç gibi geleceksin listeye canım
hafızam iyidir Kolay kolay unutmam bu hem çok iyi bi özellik hem de kötü.Eğitim hayatımda hafızam çok işime yarasa da özel ilişkilerimde karşı tarafın başına hep dert olmuştur
Memleket özlemi olmasa Adıyaman kemiklerini iyi ısıtıyor .
Her iki yarım kürede evin olur inşallah hayali bile ısıtıyorsa içini gerçeği harika olur.
takımda bir sigara böreği furyasıdır gidiyor
Allah kabul etsin afiyet olsun canım.

ben geldiiiim bugün spor yapamadım ama menüm kötü değildi neyse ki
12de kaşarlı dereotlu omlet, domates
16,00 türk kahvesi
19,30 1 fırın tavuk but, 6 yk yoğurt, avuç içi kadar pide.
20 dk dışarıda yürüyüş, 1,5 lt su inşallah devam edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…