- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Afiyet olsun canım.ben geldiiiimbugün spor yapamadım ama menüm kötü değildi neyse ki
12de kaşarlı dereotlu omlet, domates
16,00 türk kahvesi
19,30 1 fırın tavuk but, 6 yk yoğurt, avuç içi kadar pide.
20 dk dışarıda yürüyüş, 1,5 lt suinşallah devam edebilirim
Haha :)) sesli guldum buna. Yok yenedim karpuz yicem bir dilim
olur uymaya çalışırım ben ama biraz ger kalabilirim ^^Canım sen demedgic26 da spor yapamıyorsunuz ( yapmayın da zaten)
İkinizin kilosu yakın ve ben sizi attığınız adımlarla yarıştırmak istiyorum, ne dersiniz?
Gece spor listesi hazırlayacağım da.
aynen menülerimiz resmen aynıymış lakin ben dolma yemedim ^^Canım iradeli olup,hedefe tam motivasyonla devam ettin mi , metabolizmana sen bile şaşıracaksın. haydi cumaya listedesin inşallah.
Zaten listemizde az kişi kalmıştı.ilaç gibi geleceksin listeye canım
hafızam iyidirKolay kolay unutmam bu hem çok iyi bi özellik hem de kötü.Eğitim hayatımda hafızam çok işime yarasa da özel ilişkilerimde karşı tarafın başına hep dert olmuştur
Memleket özlemi olmasa Adıyaman kemiklerini iyi ısıtıyor .
Her iki yarım kürede evin olur inşallahhayali bile ısıtıyorsa içini gerçeği harika olur.
takımda bir sigara böreği furyasıdır gidiyor
Allah kabul etsin afiyet olsun canım.
Benim menülerim de geneldeaynen menülerimiz resmen aynıymış lakin ben dolma yemedim ^^
Canım iyi misin?Çok az değil mi? Hasta mı olacaksın?Sabah karatay kahvalti
Öğlen 4 gibi 10 erik
Aksam hicbirsey yok
Biliyorum yemem lazim ama canım hic istemiyor 2 lt su sporda 6800 adım yatana kadar 10000 olurmu onuda bilmiyorum
Yok canim yaa nolsun ki boktan hayat istebir sıkıntı yok dimi keyfini kaçıran
Iyi olmaya çalışıyorum canim benim...Çiğdemim canım benim,sen iyi misin kuzum? Yolunda mı herşey?
Bana uyar canim sen nasil dersenCanım sen demedgic26 da spor yapamıyorsunuz ( yapmayın da zaten)
İkinizin kilosu yakın ve ben sizi attığınız adımlarla yarıştırmak istiyorum, ne dersiniz?
Gece spor listesi hazırlayacağım da.
Icim almiyor benim kafa bi dunyayken yiyemiuorum canimCanım iyi misin?Çok az değil mi? Hasta mı olacaksın?
Afiyet olsun canim ac tutma aksam yrdigini vucut stok yapar başka yiyecek vermedigin icin depolar yakmazBugün ki menüm
Sahur : Yok
Akşam
1 kepçe tarhana
2 yk mantar
1 but
2 yk patlıcan
2 küçük mercimekli yaprak sarma
Salata
1/6 dlm pide
1 lt su daha içeceğim,Bağırsak çalıştırıcı çay
esperenzaa , medgic26
Kuzum kafanı dağıtmak için yapabileceğim birşey var mı?Icim almiyor benim kafa bi dunyayken yiyemiuorum canim
Teşekkür ederim canım.Sahura kalkamadım gerçi kalksamda sadece yoğurt yiyorum.Afiyet olsun canim ac tutma aksam yrdigini vucut stok yapar başka yiyecek vermedigin icin depolar yakmaz
Valla kuzum demen yeter sagol... takiliyorum oglumla iste... benimde kendime faydam yok suanKuzum kafanı dağıtmak için yapabileceğim birşey var mı?
Yogurt inanilmaz göbek basen yagi yakiyormus ama ev yogrdu olan bilgin olsun rakibim :)Teşekkür ederim canım.Sahura kalkamadım gerçi kalksamda sadece yoğurt yiyorum.
İnşallah canım, çok şükür ramazan iyi geldi.Canım iradeli olup,hedefe tam motivasyonla devam ettin mi , metabolizmana sen bile şaşıracaksın. haydi cumaya listedesin inşallah.
Zaten listemizde az kişi kalmıştı.ilaç gibi geleceksin listeye canım
hafızam iyidirKolay kolay unutmam bu hem çok iyi bi özellik hem de kötü.Eğitim hayatımda hafızam çok işime yarasa da özel ilişkilerimde karşı tarafın başına hep dert olmuştur
Memleket özlemi olmasa Adıyaman kemiklerini iyi ısıtıyor .
Her iki yarım kürede evin olur inşallahhayali bile ısıtıyorsa içini gerçeği harika olur.
takımda bir sigara böreği furyasıdır gidiyor
Allah kabul etsin afiyet olsun canım.
Hayirsir canim nolduIcim almiyor benim kafa bi dunyayken yiyemiuorum canim
Ailevi canim yaa s.. et bosverHayirsir canim noldu
eğer elimizden bir şey gelirse her zamanYok canim yaa nolsun ki boktan hayat iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?