Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne zamandı Doğum günü canım? Ben kapatırım onun gözlerini annem ye sen ye bol bolemziriyorum bi bardak yeşil çay içebilirim sadece tamam ben de yarım dilime düşünüyorum ekmeği o da kahvaltıda
Ben dun yedim mantarlı tavuk soteyi. Bugün sutle geciricem, belki +7 hurma da ilave edebilirim
Süt de neymiş canım sen al önüne atla bi tatlı
Kolay gelsin canımm hareket etsin popolar erisin yağlar
Etti etti, mutfak dolaplarını sildim, çiçeklerimin saksını değiştirip balkon yıkadım,evi toplayıp süpürdüm, oğlanla top oynadım
@yolcukardelen ben seni iftarlik niyetine iyicem:) çok hoşuma gitti :) benim agustosa kadar 52 olursam süper olur :) evime gidecem de anneme surpriz olur :)
Sahura da ayır canım hep iftarda kalorim çok gelirayy 52 evlendiğim kilo benim

Dolma mı börek misen 1,5 derken artı mı demek istedin kız
cgdmk @yolcukardelen bende -1,5 kg iddiaya giriyorum :) yapamayan yapana ceza verecek:))
dolma ve börek yeme bir daha e mi canım yoksa -1,5 zor.kaç yaşındaydın canım sen metabolizman hızlıydı galiba de mi?menülerine göre iyi vermiştin çünkü

Hahahaha@yolcukardelen duydun mu tatlım
52’yi ağustos ayına kadar rahat bişekilde görürsün canım bence.
Duydum duydum canım, bilmiyor ki büyük balık küçük balığı yer
Şimdi ben bi esperenzaa mla kararlastirayim. Bu hafta daha izindeyim ya, çok eksilmene gerek yok diyor. Bu hafta ben büyük oynamayayim o zaman ben bugünden itibaren 500 gram diyeyim 60.9 ile listeye gireyim olur mu
Evet canım sen bu hafta listeye girecek kadar olsun ama haftaya 1 den aşağısını saymam bilesin
Evet canım yesilcayli süt iciyorum arada. İftardan 12 ye kadar sut icerim diye düşünüyorum, acikirsam 7 hurma ilave ederdim
Yeşil çaylı süt mü
O zaman bende 600 gr verecem :)
Sen bu hafta listedeysen fazlası için uğraş ama değilsen olur tabi
keşkek miben de gelem mi nerelisin canım keşkeği bildiğine göre

Dogum günü salı günü ama biz ctesi yapicaz

Ben o 500 gramın 400 gramını bugun verdim canim kaldi 100 gram+500 daha koyup 60.4 yapıyorum yani toplamda 1 kilo ayyy dusuncesi bile güzel
Çanakkaleliyim canim, keşkek olmazsa olmazimiz dugunlerde ve toplu verilen iftar yemeklerinde

Ben de lahana almıştım sarmak için, kara kara düşünüyordum dur öyle yapayım en iyisi
Dogum günü salı günü ama biz ctesi yapicaz
Amanın bi şey kalmamışKaç olacak kuzum?kaç çocuğun vardı canım?
istersen 100 gr ver 500 ü cumadan sonra ver

1 yaşına girecek :)
Bi de ablası var, o da temmuzda 7 ye girecek
Yooo hedefim cumaya 60.5 olmak :)

medgic26 canım zaman zaman hatta son zamanlarda sıkça ben de aynı şeyleri düşündüm ve hissetim, gemileri de yaktım ama seviyoruz, sevince de vazgeçemiyoruz hele de çocuklar varken.insan başkasına anlatmakta zorlanıyor çoğu zaman, ben kağıt kalem alıp elime yazıp rahatlarım hep.sen de bi dene istersen.elinizden gelen bir şey olsa keşke dua edelim rabbim gönlüne ferahlık versin, hayra ulaştırsın

1 yaşına girecek :)
Bi de ablası var, o da temmuzda 7 ye girecek
Yooo hedefim cumaya 60.5 olmak :)
Hatırladım canım daha önce de sormuştum sanki rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin kuzumaTamamdır, sen 60,5 ben 59,5 olmak için ter dökelim bu hafta @Lavinia12345 sen kaç olmayı hedefliyorsun karar verdin mi

Sabah(aslında öğlen 12 de) peynirli omlet, zeytin, roka, keçiboynuzu pekmezi ve 1/2 dilim ekmek (ekmeği komşumdan alıyorum tb unuyla mayalı yapıyor da)
Ara 1,5 lt su(işten yemeye fırsat olmadı canım da istemedi ben de Karatay yapayım bugün dedim)
Akşam (18.00) 2 kepçe domates çorbası, bi tabak tavuklu mantar sote, salata, cacık
Ara(21.00) çay çiğ badem leblebi bir buçuk avuç.
Şimdi de ikinci 1,5 luk şişeyi bitirmek üzereyim.süt içecektim su içemem diye erteledim ya sahurda ya da sabah kalktığımda içerim.
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345

Amin canım, Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah uzun yıllar
Seni de en kısa zamanda yakalicam inşallah :)

Amin canım, Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah uzun yıllar
Seni de en kısa zamanda yakalicam inşallah :)
Amin canım aminSen yakalamadan kaçarım ben desabahı çok merak ediyorum, artı görmemiştim ne zamandır, Cuma günkü kilomu yakalarsam kork benden

Leblebiyi yemeseymissin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…