İnsallah hallolur canım, sıkmamaya çalış canınıAilevi canim yaa s.. et bosver
Sağol canım benim demen yeter... eksil olma muckeğer elimizden bir şey gelirse her zaman
İnşallah canımda olmaz bizden birsey beceremiyoz bizİnsallah hallolur canım, sıkmamaya çalış canını
Öyle deme, eşinle sorununuz yok sizin, üçüncü kişiler yuzunden mi aranizi bozacaksinizİnşallah canımda olmaz bizden birsey beceremiyoz biz
Bu seferki biz canım 3.kisiye firsat kalmadiÖyle deme, eşinle sorununuz yok sizin, üçüncü kişiler yuzunden mi aranizi bozacaksiniz
Ne zamandı Doğum günü canım? Ben kapatırım onun gözlerini annem ye sen ye bol bolBenim menulerimde ciss gorebilseesperenzaa cim cezayi basmak için can atiyor da belkiiii oglumun doğum gününde su olmazsa olmazim canim 2800 illa sabittir. 300-600 civarı bitki çayı içerim. Ekmek hiiicccc göremezsin, makarna pilav falan. Geri kalan et,ot, çöp ne bulursan işte
Süt de neymiş canım sen al önüne atla bi tatlıBen dun yedim mantarlı tavuk soteyi. Bugün sutle geciricem, belki +7 hurma da ilave edebilirim
Etti etti, mutfak dolaplarını sildim, çiçeklerimin saksını değiştirip balkon yıkadım,evi toplayıp süpürdüm, oğlanla top oynadımKolay gelsin canımmhareket etsin popolar erisin yağlar
Sahura da ayır canım hep iftarda kalorim çok gelir@yolcukardelen ben seni iftarlik niyetine iyicem:) çok hoşuma gitti :) benim agustosa kadar 52 olursam süper olur :) evime gidecem de anneme surpriz olur :)
Dolma mı börek miAkşam menüde daha hazırlamadım,
Bol yeşılıklı tonbalık salatası ve çorba planınlıyorum :) aslında yavaş yavaş midem küçülüyor, çok açlık hissetmedim...
Dün iftar menü
1 etli biber dolması, bir kase yoğurt, 1 sigara böreği, salata, 2 ceviz 2 açve hurması
Ara: Sutlu çay
Sahur :
2 tane küçük biber dolması
Toplam 2 litre su
Spor: 7000 adım=7*15=105 puan
@fattylamb94 @Gonulbagimedgic26 @yolcukardelen cgdmk
dolma ve börek yeme bir daha e mi canım yoksa -1,5 zor.kaç yaşındaydın canım sen metabolizman hızlıydı galiba de mi?menülerine göre iyi vermiştin çünkü
Düzelirsiniz canım, suan sinirlisin, sakinlesip düzgünce konuşunBu seferki biz canım 3.kisiye firsat kalmadi
Duydum duydum canım, bilmiyor ki büyük balık küçük balığı yerHahahaha@yolcukardelen duydun mu tatlım
52’yi ağustos ayına kadar rahat bişekilde görürsün canım bence.
Evet canım sen bu hafta listeye girecek kadar olsun ama haftaya 1 den aşağısını saymam bilesinŞimdi ben biesperenzaa mla kararlastirayim. Bu hafta daha izindeyim ya, çok eksilmene gerek yok diyor. Bu hafta ben büyük oynamayayim o zaman ben bugünden itibaren 500 gram diyeyim 60.9 ile listeye gireyim olur mu
Yeşil çaylı süt müEvet canım yesilcayli süt iciyorum arada. İftardan 12 ye kadar sut icerim diye düşünüyorum, acikirsam 7 hurma ilave ederdim
Sen bu hafta listedeysen fazlası için uğraş ama değilsen olur tabiO zaman bende 600 gr verecem :)
keşkek mibulgurlu pasta tarifi varsa alayım canım
Krem santiyi sevmiyorum kuzum, yoksa bol kremali olursa mmmm bayilirim, hele sütlü tatlilar enfesss.
Pardon ne diyorduk
Eşim bu gece yok, o yüzden boyle gecistireyim dedim. Bakalım acikma durumuma bağlı. Evde yemek var nasılsa. Ama canım cok keskek istiyoryarın yapsam, inşallah abartmadan yerim
Dogum günü salı günü ama biz ctesi yapicazNe zamandı Doğum günü canım? Ben kapatırım onun gözlerini annem ye sen ye bol bolemziriyorum bi bardak yeşil çay içebilirim sadece tamam ben de yarım dilime düşünüyorum ekmeği o da kahvaltıda
Süt de neymiş canım sen al önüne atla bi tatlı
Etti etti, mutfak dolaplarını sildim, çiçeklerimin saksını değiştirip balkon yıkadım,evi toplayıp süpürdüm, oğlanla top oynadım
Sahura da ayır canım hep iftarda kalorim çok gelirayy 52 evlendiğim kilo benim
Dolma mı börek misen 1,5 derken artı mı demek istedin kız
dolma ve börek yeme bir daha e mi canım yoksa -1,5 zor.kaç yaşındaydın canım sen metabolizman hızlıydı galiba de mi?menülerine göre iyi vermiştin çünkü
Ben o 500 gramın 400 gramını bugun verdim canimDuydum duydum canım, bilmiyor ki büyük balık küçük balığı yer
Evet canım sen bu hafta listeye girecek kadar olsun ama haftaya 1 den aşağısını saymam bilesin
Yeşil çaylı süt mü
Sen bu hafta listedeysen fazlası için uğraş ama değilsen olur tabi
keşkek miben de gelem mi nerelisin canım keşkeği bildiğine göre
Ben de lahana almıştım sarmak için, kara kara düşünüyordum dur öyle yapayım en iyisiBenim menülerim de geneldemedgic26 ile benziyor genelde.
Dolmayı kıymalı ve çok az bulgurlu hatta yeşil mercimekli deneyebilirsiniz bence tadı güzel de oluyor.pirinç gibi sağlıksız da değil üstelik.
Amanın bi şey kalmamışDogum günü salı günü ama biz ctesi yapicaz
istersen 100 gr ver 500 ü cumadan sonra verBen o 500 gramın 400 gramını bugun verdim canimkaldi 100 gram+500 daha koyup 60.4 yapıyorum yani toplamda 1 kilo ayyy dusuncesi bile güzel
Çanakkaleliyim canim, keşkek olmazsa olmazimiz dugunlerde ve toplu verilen iftar yemeklerinde
1 yaşına girecek :)Ben de lahana almıştım sarmak için, kara kara düşünüyordum dur öyle yapayım en iyisi
Amanın bi şey kalmamışKaç olacak kuzum?kaç çocuğun vardı canım?
istersen 100 gr ver 500 ü cumadan sonra ver
Hatırladım canım daha önce de sormuştum sanki1 yaşına girecek :)
Bi de ablası var, o da temmuzda 7 ye girecek
Yooo hedefim cumaya 60.5 olmak :)
Amin canım, Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah uzun yıllarHatırladım canım daha önce de sormuştum sankirabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin kuzuma Tamamdır, sen 60,5 ben 59,5 olmak için ter dökelim bu hafta @Lavinia12345 sen kaç olmayı hedefliyorsun karar verdin mi
Amin canım aminAmin canım, Allah hepimizin çocuklarına sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat nasip etsin inşallah uzun yıllar
Seni de en kısa zamanda yakalicam inşallah :)
Leblebiyi yemeseymissin keskeSabah(aslında öğlen 12 de) peynirli omlet, zeytin, roka, keçiboynuzu pekmezi ve 1/2 dilim ekmek (ekmeği komşumdan alıyorum tb unuyla mayalı yapıyor da)
Ara 1,5 lt su(işten yemeye fırsat olmadı canım da istemedi ben de Karatay yapayım bugün dedim )
Akşam (18.00) 2 kepçe domates çorbası, bi tabak tavuklu mantar sote, salata, cacık
Ara(21.00) çay çiğ badem leblebi bir buçuk avuç.
Şimdi de ikinci 1,5 luk şişeyi bitirmek üzereyim.süt içecektim su içemem diye erteledim ya sahurda ya da sabah kalktığımda içerim.
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Ben bi haftada kac kilo verdigimi soylemeyeyim en iyisi, nazar degmesin :)Amin canım aminSen yakalamadan kaçarım ben de sabahı çok merak ediyorum, artı görmemiştim ne zamandır, Cuma günkü kilomu yakalarsam kork benden
Protein olsun diye yemiştim Ama çok değildi. Beslenme uzmanı bi arkadaşım önermişti hem tokluk hissi verir hem de protein olur diye.Leblebiyi yemeseymissin keske
söyleme canım gözüm de korkmasınBen bi haftada kac kilo verdigimi soylemeyeyim en iyisi, nazar degmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?