Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Protein olsun diye yemiştim Ama çok değildi. Beslenme uzmanı bi arkadaşım önermişti hem tokluk hissi verir hem de protein olur diye.
söyleme canım gözüm de korkmasın
Çiğ badem de aynı görevi görüyor canim, boşuna karbonhidrat alma. Yok yani yersen benim lehime tabi
Korkma korkma onlar odemdi :)

Ayy gönlü güzelim cok sagol... 4 yıldır yiye yiye bitiremedik birbirimizi ama isin boyutu nankörluge ulaştı sevgiyide saygiyida asti yani bilmiyorum dusunucem sabaha kadar... artik neye karar verirsem

Oyle deme kuzum, çocuğun var ki sen esink seviyorsun. Şuan ne yasadiysan sinirlisin, böyle dusunmen normal. Bi kac gun gecsin, sinirlerin yatissin iyice konusun.
Evet cocugum var... o olmasa isin rengi cok daha degisirdi... ama cocugumun olmasi... yolumu ayirmama engel degil canim...

Evet cocugum var... o olmasa isin rengi cok daha degisirdi... ama cocugumun olmasi... yolumu ayirmama engel degil canim...
Tabi arada ciddi boyutta seyler varsa engel değil tabi ki ama ne yasadiginizi bilemiyorum, bize yansıttığın aranizin iyi olmasiydi, ona istinaden söyledim. Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıklı düşün kuzum.

Maşallah canım.dip köşe temizliğe başlamışsın.
Çiçekleri ben de çok severim.Benim de birkaç orkidemin saksısını değiştirmem gerekiyor,çiçeklerinin dökülmesini bekliyorum.
Afiyet olsun canım. menülerinçok daha güzel oldu.bir ara az yiyorsun diye endişe ediyordum

Canımmm sorunun içeriğini çok bilemesek de elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.önce bi sakinleşin kuzum gerisini konuşarak halledersiniz.aranızda sevgi saygı varsa ikiniz de çabalayarak sorunları aşabilirsiniz.
benim evlilikteki kırmızı çizgilerim psikolojik yada fiziksel şiddet ve ihanettir.bu ikisi dışındakiler arada sevgi varken karşılıklı çabayla aşılır canım.
Allah sıkıntınızı tez vakitte deva olsun inşallah.

@yolcukardelen 27 yaşımdayım biraz hareketliyim, ondan olabilir -1 olacam :) göreceksiniz :)))

Hakkimda hayırlısı artik cigdemcim ciddi boyutu nankörlük canim

@yolcukardelen 27 yaşımdayım biraz hareketliyim, ondan olabilir -1 olacam :) göreceksiniz :)))
Maşallah canım metabolizmana
Sen beni genç kızken görecektin,bi haftada pandanın hızını üçe beşe katlardımortamlarda gençken metabolizman çok hızlıydı derim kim bilecek

Yani kaç kilo olacaksin
Şimdi, geçen sanırım sen yada öbür rakip -1,1 mi -1,2 mi olacam dedim, bende daha fazla iddaya girip -1,5 yapacam dedim, sonradan o arkadaş -500gr yapacam söyleyince bende -600gr yapayim dedim. Şimdi ise gaza geldim -1 kg yapacam gelecek Cumaya kadar.
Benim yemekler fazla karbonhidrat duruyor, ama salata kısmı hep lifli kalorisi az, ve tavuk kirmizi et tuketmeye çalışıyorum, öğlenler.
Tabi metabolizma hızı yaş ve hareketli olmaya bağlı... en son tartıldığım kilo 59, 52 hedefim Agustos 7 ye kadar.
Cuma günü 58 olmak istiyorum...
Benim evdeki tartım biraz bozuk gibi, onun için cuma günü salona gidip ölçecem yağ oranını kas oranını da bakacağım....
umarım görürüm 58...
Gaza getirdiniz beni....

Ooo özellikle ikiniz cok yakinsiniz. Hadi bakalım iyi olan kazansin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…