- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Çiğ badem de aynı görevi görüyor canim, boşuna karbonhidrat alma. Yok yani yersen benim lehime tabiProtein olsun diye yemiştim Ama çok değildi. Beslenme uzmanı bi arkadaşım önermişti hem tokluk hissi verir hem de protein olur diye.
söyleme canım gözüm de korkmasın
Sanirim duzelsin istemiyorum kuzum yaDüzelirsiniz canım, suan sinirlisin, sakinlesip düzgünce konuşun
Ben de onu düşünüyordum canim. Ben giremem 15-20 sayfa yazılır, çocuklar uyudu girerim bi ikimiz oluruz
Ayy gönlü güzelim cok sagol... 4 yıldır yiye yiye bitiremedik birbirimizi ama isin boyutu nankörluge ulaştı sevgiyide saygiyida asti yani bilmiyorum dusunucem sabaha kadar... artik neye karar verirsemmedgic26 canım zaman zaman hatta son zamanlarda sıkça ben de aynı şeyleri düşündüm ve hissetim, gemileri de yaktım ama seviyoruz, sevince de vazgeçemiyoruz hele de çocuklar varken.insan başkasına anlatmakta zorlanıyor çoğu zaman, ben kağıt kalem alıp elime yazıp rahatlarım hep.sen de bi dene istersen.elinizden gelen bir şey olsa keşke dua edelim rabbim gönlüne ferahlık versin, hayra ulaştırsın
Oyle deme kuzum, çocuğun var ki sen esink seviyorsun. Şuan ne yasadiysan sinirlisin, böyle dusunmen normal. Bi kac gun gecsin, sinirlerin yatissin iyice konusun.Sanirim duzelsin istemiyorum kuzum ya
Evet cocugum var... o olmasa isin rengi cok daha degisirdi... ama cocugumun olmasi... yolumu ayirmama engel degil canim...Oyle deme kuzum, çocuğun var ki sen esink seviyorsun. Şuan ne yasadiysan sinirlisin, böyle dusunmen normal. Bi kac gun gecsin, sinirlerin yatissin iyice konusun.
Tabi arada ciddi boyutta seyler varsa engel değil tabi ki ama ne yasadiginizi bilemiyorum, bize yansıttığın aranizin iyi olmasiydi, ona istinaden söyledim. Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıklı düşün kuzum.Evet cocugum var... o olmasa isin rengi cok daha degisirdi... ama cocugumun olmasi... yolumu ayirmama engel degil canim...
Maşallah canım.dip köşe temizliğe başlamışsın.Ne zamandı Doğum günü canım? Ben kapatırım onun gözlerini annem ye sen ye bol bolemziriyorum bi bardak yeşil çay içebilirim sadece tamam ben de yarım dilime düşünüyorum ekmeği o da kahvaltıda
Süt de neymiş canım sen al önüne atla bi tatlı
Etti etti, mutfak dolaplarını sildim, çiçeklerimin saksını değiştirip balkon yıkadım,evi toplayıp süpürdüm, oğlanla top oynadım
Sahura da ayır canım hep iftarda kalorim çok gelirayy 52 evlendiğim kilo benim
Dolma mı börek misen 1,5 derken artı mı demek istedin kız
dolma ve börek yeme bir daha e mi canım yoksa -1,5 zor.kaç yaşındaydın canım sen metabolizman hızlıydı galiba de mi?menülerine göre iyi vermiştin çünkü
Afiyet olsun canım. menülerinçok daha güzel oldu.bir ara az yiyorsun diye endişe ediyordumSabah(aslında öğlen 12 de) peynirli omlet, zeytin, roka, keçiboynuzu pekmezi ve 1/2 dilim ekmek (ekmeği komşumdan alıyorum tb unuyla mayalı yapıyor da)
Ara 1,5 lt su(işten yemeye fırsat olmadı canım da istemedi ben de Karatay yapayım bugün dedim )
Akşam (18.00) 2 kepçe domates çorbası, bi tabak tavuklu mantar sote, salata, cacık
Ara(21.00) çay çiğ badem leblebi bir buçuk avuç.
Şimdi de ikinci 1,5 luk şişeyi bitirmek üzereyim.süt içecektim su içemem diye erteledim ya sahurda ya da sabah kalktığımda içerim.
esperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli
Canımmm sorunun içeriğini çok bilemesek de elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz.Evet cocugum var... o olmasa isin rengi cok daha degisirdi... ama cocugumun olmasi... yolumu ayirmama engel degil canim...
Seni yedikten sonra 52 kilo olmak istiyorum!!!Hatırladım canım daha önce de sormuştum sankirabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin kuzuma Tamamdır, sen 60,5 ben 59,5 olmak için ter dökelim bu hafta Azyiyen_azimli sen kaç olmayı hedefliyorsun karar verdin mi
Takımın sohbetini sen mi kuruttun kızBen de onu düşünüyordum canim. Ben giremem 15-20 sayfa yazılır, çocuklar uyudu girerim bi ikimiz oluruz
HahahahaSeni yedikten sonra 52 kilo olmak istiyorum!!!
@yolcukardelen 27 yaşımdayımNe zamandı Doğum günü canım? Ben kapatırım onun gözlerini annem ye sen ye bol bolemziriyorum bi bardak yeşil çay içebilirim sadece tamam ben de yarım dilime düşünüyorum ekmeği o da kahvaltıda
Süt de neymiş canım sen al önüne atla bi tatlı
Etti etti, mutfak dolaplarını sildim, çiçeklerimin saksını değiştirip balkon yıkadım,evi toplayıp süpürdüm, oğlanla top oynadım
Sahura da ayır canım hep iftarda kalorim çok gelirayy 52 evlendiğim kilo benim
Dolma mı börek misen 1,5 derken artı mı demek istedin kız
dolma ve börek yeme bir daha e mi canım yoksa -1,5 zor.kaç yaşındaydın canım sen metabolizman hızlıydı galiba de mi?menülerine göre iyi vermiştin çünkü
Sanirim ben kurutuyorumTakımın sohbetini sen mi kuruttun kızOğlumu uyut,kocayı uyut derken bu saatte gelebildim canım.
Hakkimda hayırlısı artik cigdemcim ciddi boyutu nankörlük canimTabi arada ciddi boyutta seyler varsa engel değil tabi ki ama ne yasadiginizi bilemiyorum, bize yansıttığın aranizin iyi olmasiydi, ona istinaden söyledim. Hakkınızda hayırlısı olsun, sağlıklı düşün kuzum.
Yani kaç kilo olacaksin@yolcukardelen 27 yaşımdayımbiraz hareketliyim, ondan olabilir -1 olacam :) göreceksiniz :)))
Maşallah canım metabolizmana@yolcukardelen 27 yaşımdayımbiraz hareketliyim, ondan olabilir -1 olacam :) göreceksiniz :)))
Şimdi, geçen sanırım sen yada öbür rakip -1,1 mi -1,2 mi olacam dedim, bende daha fazla iddaya girip -1,5 yapacam dedim, sonradan o arkadaş -500gr yapacam söyleyince bende -600gr yapayim dedim. Şimdi ise gaza geldim -1 kg yapacam gelecek Cumaya kadar.Yani kaç kilo olacaksin
Ooo özellikle ikiniz cok yakinsiniz. Hadi bakalım iyi olan kazansin :)Şimdi, geçen sanırım sen yada öbür rakip -1,1 mi -1,2 mi olacam dedim, bende daha fazla iddaya girip -1,5 yapacam dedim, sonradan o arkadaş -500gr yapacam söyleyince bende -600gr yapayim dedim. Şimdi ise gaza geldim -1 kg yapacam gelecek Cumaya kadar.
Benim yemekler fazla karbonhidrat duruyor, ama salata kısmı hep lifli kalorisi az, ve tavuk kirmizi et tuketmeye çalışıyorum, öğlenler.
Tabi metabolizma hızı yaş ve hareketli olmaya bağlı... en son tartıldığım kilo 59, 52 hedefim Agustos 7 ye kadar.
Cuma günü 58 olmak istiyorum...
Benim evdeki tartım biraz bozuk gibi, onun için cuma günü salona gidip ölçecem yağ oranını kas oranını da bakacağım....
umarım görürüm 58...
Gaza getirdiniz beni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?