Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar Büşra’cım takımımıza hoşgeldin canım. Biraz kendini anlatır mısın?( boy ,kilo,hedef kilo,vs gibi)
Hoşbuldum:) İstanbul’da yaşıyorum, 24 yaşındayım, yeni mezun oldum şuan evdeyim iş arıyorum bunun getirdiği düzensizlikten dolayı biraz kilo aldım. 1.60 boyundayım 67 kiloyum hedefim 52

Hoşbuldum:) İstanbul’da yaşıyorum, 24 yaşındayım, yeni mezun oldum şuan evdeyim iş arıyorum bunun getirdiği düzensizlikten dolayı biraz kilo aldım. 1.60 boyundayım 67 kiloyum hedefim 52
En kısa zamanda iş bulursun inşallah.
Günlük menülerini paylaştıkça yeme düzenin hakkında bilgimiz olur ve yanlışlarını söyleriz:)
Uyguladığın bir diyet türü var mı?

En kısa zamanda iş bulursun inşallah.
Günlük menülerini paylaştıkça yeme düzenin hakkında bilgimiz olur ve yanlışlarını söyleriz:)
Uyguladığın bir diyet türü var mı?
İnşallah:) şuanda uyguladığım bir diyet Yok sürekli. Sürekli yapıp bozmaktan kilo aldım. Hep evdeyim çok hareketsizim diyet moduna çok fazla giremiyorum normal yemeklerle aram YOk Abur cubur çok severim ağırlıklı olarak da bunlarla günümü geçiriyorum

esperenzaa medgic26 fattylamb94 bir şey soracağım acaba güllaç yiyince ne kadar ceza yerim? Yada iftarda sadece güllaç yesem yine ceza var mi?
Dolmayı karabuğdaylı yapsam daha mi iyi? Onun hem kalori hem lif oranı daha yüksek ...
Tatlılardan şunu azicik yiyebilirsin diye bir şey var mı ?
Ben güllaç tadını Unutum kaç senedir yemedim... acaba yesem mi?
Allahtan canım öyle çok tatlı çekmiyor yoksa ben top gibi olurum hemen :)

Abur cubur kilolarımızın baş nedeni.
Hele biraz depresifken ilk sarıldığımız şey abur cubur oluyor.
Kilo alma sebebini biliyorsun canım,yapman gereken çok basit aslında abur cuburu kesip sağlıklı beslenerek biraz da hareketi arttırarak çok kolay kilo verebilirsin.
Yaşın çok genç ve metabolizman canavar gibi çalışıyırdur. Yeter ki iste ve iradeli ol.

Yeme seni geberdirimmm tadını unuttuysan gullac türküsü niye???valla cok pis ceza vereririm lugatindan gullaci kaldirirsin

Tadını unutmuşken niye yiyorsun hiç gerek yok. Tatlının bi faydası yok ki vücuduna

Öyle tabi . Ama evde olunca can sıkıntısından ilk sarıldığımız dolap oluyor malesef. Esra’yla sürekli diyet modundaydık 2 yıldır ama o düZeni bi türlü oturtamadık. Yemek yemek için diyeti bozmak için sürekli bi bahanemiz vardı:) sizler napıyosunuz sizleri de tanımak isterim

Çiğ badem de aynı görevi görüyor canim, boşuna karbonhidrat alma. Yok yani yersen benim lehime tabi
Korkma korkma onlar odemdi :)
Leblebi benim için bitmiştir, badem candırpeki gün içinde bi avuç yeterli mi yoksa sayarak mu yemeliyim?emzirdiğimi unutma da torpil yap
Ben de onu düşünüyordum canim. Ben giremem 15-20 sayfa yazılır, çocuklar uyudu girerim bi ikimiz oluruz
Al benden de o kadarama ben biliyorum niye böyle oldu
Ayy gönlü güzelim cok sagol... 4 yıldır yiye yiye bitiremedik birbirimizi ama isin boyutu nankörluge ulaştı sevgiyide saygiyida asti yani bilmiyorum dusunucem sabaha kadar... artik neye karar verirsem
Canım benim eşini seviyorsan, ki sevdiğini anlamıştım önceki muhabbetlerinden, tavrını belli et ne kadar sürerse sürsün, hatasını anlasın.tabi en iyisini sen bilirsin
Biz sevgimizi uçlarda yaşadığımız için kızgınlığımızda böyle uç noktada oluyor.ben de altı yılda 106 kere boşamıştım yoksa kocayı
Eşim evdeyken az az yapayım istıyorum canım.doğumdan önce kadın almıştım sağ olsun yaptı elinden geleni ama iste istediği gibi olmuyor insanın çiçeklerimi atarım bi ara, severim ama zor oluyor işte balkonda ve evin içinde Bahçeli bir evim olursa inşallah
Seni yedikten sonra 52 kilo olmak istiyorum!!!
Aklın fikrin yemekteyken zor canım be
@yolcukardelen 27 yaşımdayım biraz hareketliyim, ondan olabilir -1 olacam :) göreceksiniz :)))
İnanıyorum canım inşallah, hele bi olma dilimden çekersin bak
Sanirim ben kurutuyorum
Sen olmasan kuruyacaktı asıl canım
canım hedefimi 1 ,5 koydum ama iftar vaktinde yemek beni artıya düşürdü.o yüzden az tuttum hedefi yoksa 1,5 tutardıö Daha çok vaktin varmış olursun inşallahBen bayramla birlikte mezun olmayı planlıyorum, sonra memlekete gideceğimiz için zor olur vermem.korusam bana yeterHedefim de 56 falan olur o vakte.belki de izne ayrılırım bilmiyorum

Tadını unuttuğun birşeyi hatırlayıp kendine işkence yapmak niye kuzum
Karabuğday konusunda pek fikrim yok ama pirinç gibi sağlıksız olmadığını biliyorum canım.
Birkaç hurmayı ıslat,içine birazcık çiğ fındık ceviz koyup rondodan geçir sonra biraz kakao ekleyip top top yap ye.
Ya da incir uyutması denen bi tatlı var,onu yapıp az yiyebilirsin.
Ramazan dolayısı ile olan insafım vardı ya canım,işte o kurudu ve ceza is coming

Ben tuzu taze kurumuş biriyimeski pisboğazlardanım,
90’dan 63’e düştüm unumu eledim eleğimi astım38 yaşındayım,evliyim ,bi oğlum var.keyfine çok düşkün bi ev kadınıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…