O kadar çok alıntı yapmışsın ki hangisine cevap vereyimLeblebi benim için bitmiştir, badem candırpeki gün içinde bi avuç yeterli mi yoksa sayarak mu yemeliyim?emzirdiğimi unutma da torpil yap
Al benden de o kadarama ben biliyorum niye böyle oldu
Canım benim eşini seviyorsan, ki sevdiğini anlamıştım önceki muhabbetlerinden, tavrını belli et ne kadar sürerse sürsün, hatasını anlasın.tabi en iyisini sen bilirsin
Biz sevgimizi uçlarda yaşadığımız için kızgınlığımızda böyle uç noktada oluyor.ben de altı yılda 106 kere boşamıştım yoksa kocayı
Eşim evdeyken az az yapayım istıyorum canım.doğumdan önce kadın almıştım sağ olsun yaptı elinden geleni ama iste istediği gibi olmuyor insanınçiçeklerimi atarım bi ara, severim ama zor oluyor işte balkonda ve evin içinde Bahçeli bir evim olursa inşallah
Aklın fikrin yemekteyken zor canım be
İnanıyorum canım inşallah, hele bi olma dilimden çekersin bak
Sen olmasan kuruyacaktı asıl canım
canım hedefimi 1 ,5 koydum ama iftar vaktinde yemek beni artıya düşürdü.o yüzden az tuttum hedefi yoksa 1,5 tutardıöDaha çok vaktin varmış olursun inşallah Ben bayramla birlikte mezun olmayı planlıyorum, sonra memlekete gideceğimiz için zor olur vermem.korusam bana yeter Hedefim de 56 falan olur o vakte.belki de izne ayrılırım bilmiyorum
Sen hala tatlı mi düşünüyorsun, nasıl vereceksin o kiloları? Kardelencim bir avuç leblebiden vazgeçti, sen gullac derdindesinesperenzaa @medgic26 @fattylamb94 bir şey soracağım acaba güllaç yiyince ne kadar ceza yerim? Yada iftarda sadece güllaç yesem yine ceza var mi?
Dolmayı karabuğdaylı yapsam daha mi iyi? Onun hem kalori hem lif oranı daha yüksek ...
Tatlılardan şunu azicik yiyebilirsin diye bir şey var mı ?
Ben güllaç tadını Unutum kaç senedir yemedim... acaba yesem mi?
Allahtan canım öyle çok tatlı çekmiyor yoksa ben top gibi olurum hemen :)
Ben de 61 kiloyum, 1.56 boyum var, hedefim 55 olmak 9 temmuza kadar. Öğretmenim, gurbetteyimÖyle tabi . Ama evde olunca can sıkıntısından ilk sarıldığımız dolap oluyor malesef. Esra’yla sürekli diyet modundaydık 2 yıldır ama o düZeni bi türlü oturtamadık. Yemek yemek için diyeti bozmak için sürekli bi bahanemiz vardı:) sizler napıyosunuz sizleri de tanımak isterim
Sen 61.4 sün aramızda 800 gr var,Ooo özellikle ikiniz cok yakinsiniz. Hadi bakalım iyi olan kazansin :)
Hoş geldin BüşraHoşbuldum:) İstanbul’da yaşıyorum, 24 yaşındayım, yeni mezun oldum şuan evdeyim iş arıyorum bunun getirdiği düzensizlikten dolayı biraz kilo aldım. 1.60 boyundayım 67 kiloyum hedefim 52
Abur cubur alma eve e miİnşallah:) şuanda uyguladığım bir diyet Yok sürekli. Sürekli yapıp bozmaktan kilo aldım. Hep evdeyim çok hareketsizim diyet moduna çok fazla giremiyorum normal yemeklerle aram YOk Abur cubur çok severim ağırlıklı olarak da bunlarla günümü geçiriyorum
Ye annem ye afiyet bal şeker olsunesperenzaa @medgic26 @fattylamb94 bir şey soracağım acaba güllaç yiyince ne kadar ceza yerim? Yada iftarda sadece güllaç yesem yine ceza var mi?
Dolmayı karabuğdaylı yapsam daha mi iyi? Onun hem kalori hem lif oranı daha yüksek ...
Tatlılardan şunu azicik yiyebilirsin diye bir şey var mı ?
Ben güllaç tadını Unutum kaç senedir yemedim... acaba yesem mi?
Allahtan canım öyle çok tatlı çekmiyor yoksa ben top gibi olurum hemen :)
Hah şöyle kendine gelYeme seni geberdirimmm tadını unuttuysan gullac türküsü niye???valla cok pis ceza vereririm lugatindan gullaci kaldirirsin
cevap yazıp uyuyacaktım daO kadar çok alıntı yapmışsın ki hangisine cevap vereyimtamam tek tek bakıp yazicam
Cig kuruyemiş bir cay bardağı yiyebilirsin aslinda ama sabah kahvaltida olursa iyi olur tabi. Bebegin kaç aylik canim? Hani cok zorlanmazsan karatay yapabilirsin. Ara öğün yok biliyorsun.
Benim de hedefim bayram ama zor, 9 temmuza aldım ben de bileti. Memlekette zor oluyor cidden, korumak bile benim icin coookkk büyük bi basari. Nerelisin, nerdesin?
Metabolizmasına güveniyor bence hatunSen hala tatlı mi düşünüyorsun, nasıl vereceksin o kiloları? Kardelencim bir avuç leblebiden vazgeçti, sen gullac derdindesin
Ben tuzu taze kurumuş biriyimeski pisboğazlardanım,
90’dan 63’e düştüm unumu eledim eleğimi astım38 yaşındayım,evliyim ,bi oğlum var.keyfine çok düşkün bi ev kadınıyım
Allah bağışlasın. İnşallah hedef kilona ulaşırsın. Gurbette nerdesinBen de 61 kiloyum, 1.56 boyum var, hedefim 55 olmak 9 temmuza kadar. Öğretmenim, gurbetteyim
Yaşım 33 olacak
Evliyim, iki cocugum var.
Takimca genel olarak hırslı bi takimiz, cisslara missslara aninda ceza gelir kaptan esperenzadan
İkiniz de 59 lardan bahsedince hic bakmadım, yakinsiniz sandim da ben bugun 61.0 oldum, kacirdin sen orayiSen 61.4 sün aramızda 800 gr var,Azyiyen_azimli 59 aramızda 1.6 kilo var.iki katı Biz daha yakınız ama tabi hedefim sana yakalanmadan onu geçmek
Hoş geldin Büşra
Abur cubur alma eve e mi
Ye annem ye afiyet bal şeker olsun
Hah şöyle kendine gel
cevap yazıp uyuyacaktım daFark etmemişim Bebeğim iki aylık olmak üzere, 28 mart doğumlu AA evet keşkek deyince memleketi sormuştum ben de
Ben Konya’dayım, aslen de Konyalıyım ama İzmir’de büyüdüm, ailem İzmir’de.sen?
Hahh şöyle yaesperenzaa tamam aynen ne gerek var:) sonra o kaloriler gelip yağ tabaka yapacaklarına olmasınlar daha iyi :))
Amin insallah. Adıyaman'dayim canim.Allah bağışlasın. İnşallah hedef kilona ulaşırsın. Gurbette nerdesin
Hoşbuldum:) abur cubur almadan duramıyorumSen 61.4 sün aramızda 800 gr var,Azyiyen_azimli 59 aramızda 1.6 kilo var.iki katı Biz daha yakınız ama tabi hedefim sana yakalanmadan onu geçmek
Hoş geldin Büşra
Abur cubur alma eve e mi
Ye annem ye afiyet bal şeker olsun
Hah şöyle kendine gel
cevap yazıp uyuyacaktım daFark etmemişim Bebeğim iki aylık olmak üzere, 28 mart doğumlu AA evet keşkek deyince memleketi sormuştum ben de
Ben Konya’dayım, aslen de Konyalıyım ama İzmir’de büyüdüm, ailem İzmir’de.sen?
Ben de abur cubur gördüm mü ceza vermeden duramıyorumHoşbuldum:) abur cubur almadan duramıyorum
Yok ben bu hafta 59,5 olayım demiştimİkiniz de 59 lardan bahsedince hic bakmadım, yakinsiniz sandim da ben bugun 61.0 oldum, kacirdin sen orayi
Canakkaleliyim demiştim ya kuzum, sen o kadar alıntı yapiyosun ama atlaya ziplaya mi okuyorsunAdıyaman'da yaşıyorum
Coookk uzak coookk
Bu arada Allah bağışlasın bebeğini, daha da pek kucukmus. Senin yasin kaçtı kuzum
alırsan yersin, yersen kilo alırsın, kilo alırsan umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakırsın.sonra tekrar kilondan rahatsız olup diyete başlarsın, abur cubura dayanamaz alırsın ve bu kusur döngü devam eder giderSen bilirsinHoşbuldum:) abur cubur almadan duramıyorum
Yemeyeceğim,Sen hala tatlı mi düşünüyorsun, nasıl vereceksin o kiloları? Kardelencim bir avuç leblebiden vazgeçti, sen gullac derdindesin
Çanakkale sevilmeyecek yer değil ki yaaa caaağğnım memleketimYok ben bu hafta 59,5 olayım demiştimTelefondan giriyorum bazı mesajları atlıyor ama çözeceğim inşallah Evet 400 verdim demiştin düşünenedim bi an Artı çıkmanın şokunu yaşıyorum da
Kardeşim Çanakkale’de okudu, çok sever memleketini30um canım, 4 yaşında da bi oğlum var.
alırsan yersin, yersen kilo alırsın, kilo alırsan umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakırsın.sonra tekrar kilondan rahatsız olup diyete başlarsın, abur cubura dayanamaz alırsın ve bu kusur döngü devam eder giderSen bilirsin
Sen nerelisin, neredesinYemeyeceğim,esperenzaa nın güzel cezaları aklıma gelince hiçte canım tatlı çekmiyor...
Ha birde Ağustos’ta 52 kg olunca gidince herhalde ben memleketimi yürüyerek gezecem yoksa yakamam o yiyecekleri... şimdiden düşünmeye başladım...
Pazartesi de geldiğine göre artık yemek Yok o zamanBen de abur cubur gördüm mü ceza vermeden duramıyorum
Nasıl yapacağız bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?