Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O kadar çok alıntı yapmışsın ki hangisine cevap vereyim tamam tek tek bakıp yazicam
Cig kuruyemiş bir cay bardağı yiyebilirsin aslinda ama sabah kahvaltida olursa iyi olur tabi. Bebegin kaç aylik canim? Hani cok zorlanmazsan karatay yapabilirsin. Ara öğün yok biliyorsun.
Benim de hedefim bayram ama zor, 9 temmuza aldım ben de bileti. Memlekette zor oluyor cidden, korumak bile benim icin coookkk büyük bi basari. Nerelisin, nerdesin?

Sen hala tatlı mi düşünüyorsun, nasıl vereceksin o kiloları? Kardelencim bir avuç leblebiden vazgeçti, sen gullac derdindesin

Ben de 61 kiloyum, 1.56 boyum var, hedefim 55 olmak 9 temmuza kadar. Öğretmenim, gurbetteyim
Yaşım 33 olacak
Evliyim, iki cocugum var.
Takimca genel olarak hırslı bi takimiz, cisslara missslara aninda ceza gelir kaptan esperenzadan

Ooo özellikle ikiniz cok yakinsiniz. Hadi bakalım iyi olan kazansin :)
Sen 61.4 sün aramızda 800 gr var, Azyiyen_azimli 59 aramızda 1.6 kilo var.iki katıBiz daha yakınız ama tabi hedefim sana yakalanmadan onu geçmek
Hoşbuldum:) İstanbul’da yaşıyorum, 24 yaşındayım, yeni mezun oldum şuan evdeyim iş arıyorum bunun getirdiği düzensizlikten dolayı biraz kilo aldım. 1.60 boyundayım 67 kiloyum hedefim 52
Hoş geldin Büşra
Abur cubur alma eve e mi
Ye annem ye afiyet bal şeker olsun
Yeme seni geberdirimmm tadını unuttuysan gullac türküsü niye???valla cok pis ceza vereririm lugatindan gullaci kaldirirsin
Hah şöyle kendine gel
cevap yazıp uyuyacaktım daFark etmemişim Bebeğim iki aylık olmak üzere, 28 mart doğumlu AA evet keşkek deyince memleketi sormuştum ben de
Ben Konya’dayım, aslen de Konyalıyım ama İzmir’de büyüdüm, ailem İzmir’de.sen?

Ben tuzu taze kurumuş biriyimeski pisboğazlardanım,
90’dan 63’e düştüm unumu eledim eleğimi astım38 yaşındayım,evliyim ,bi oğlum var.keyfine çok düşkün bi ev kadınıyım
Hayırlı olsun. Umarım bu kilonu hep korursun darısı başımıza bende senin gibi keyfime pek düşkünümdür​

Allah bağışlasın. İnşallah hedef kilona ulaşırsın. Gurbette nerdesin

İkiniz de 59 lardan bahsedince hic bakmadım, yakinsiniz sandim da ben bugun 61.0 oldum, kacirdin sen orayi
Canakkaleliyim demiştim ya kuzum, sen o kadar alıntı yapiyosun ama atlaya ziplaya mi okuyorsun Adıyaman'da yaşıyorum
Coookk uzak coookk
Bu arada Allah bağışlasın bebeğini, daha da pek kucukmus. Senin yasin kaçtı kuzum

esperenzaa tamam aynen ne gerek var:) sonra o kaloriler gelip yağ tabaka yapacaklarına olmasınlar daha iyi :))
Hahh şöyle ya
Yersen çok pis beddua ederim. Löp löp et,,vıcık vıcık yağ olsun der üstüne hırsımı alamaz ceza keserim.

Sana yeme demeyeceğim
Gene de sen bilirsin

Hoşbuldum:) abur cubur almadan duramıyorum

Yok ben bu hafta 59,5 olayım demiştimTelefondan giriyorum bazı mesajları atlıyor ama çözeceğim inşallahEvet 400 verdim demiştin düşünenedim bi anArtı çıkmanın şokunu yaşıyorum da
Kardeşim Çanakkale’de okudu, çok sever memleketini30um canım, 4 yaşında da bi oğlum var.
Hoşbuldum:) abur cubur almadan duramıyorum
alırsan yersin, yersen kilo alırsın, kilo alırsan umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakırsın.sonra tekrar kilondan rahatsız olup diyete başlarsın, abur cubura dayanamaz alırsın ve bu kusur döngü devam eder giderSen bilirsin

Sen hala tatlı mi düşünüyorsun, nasıl vereceksin o kiloları? Kardelencim bir avuç leblebiden vazgeçti, sen gullac derdindesin
Yemeyeceğim, esperenzaa nın güzel cezaları aklıma gelince hiçte canım tatlı çekmiyor...
Ha birde Ağustos’ta 52 kg olunca gidince herhalde ben memleketimi yürüyerek gezecem yoksa yakamam o yiyecekleri... şimdiden düşünmeye başladım...

Çanakkale sevilmeyecek yer değil ki yaaa caaağğnım memleketim
Oruc tutuyorsan ezana kadar inişe geçiyor ☺

Kızlar günaydın, güzel bir gün olması dileğimleBi saat uyuyup döneceğim:)
Gitmeden sorayım saçma olacak amaSüt pişirmiştim dün, kahvaltıda da çok severim, bakış açımız nedir:):):):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…