Çok doğru zaten bundan dolayı aldım hep . Ama artık yemek yokYok ben bu hafta 59,5 olayım demiştimTelefondan giriyorum bazı mesajları atlıyor ama çözeceğim inşallah Evet 400 verdim demiştin düşünenedim bi an Artı çıkmanın şokunu yaşıyorum da
Kardeşim Çanakkale’de okudu, çok sever memleketini30um canım, 4 yaşında da bi oğlum var.
alırsan yersin, yersen kilo alırsın, kilo alırsan umutsuzluğa kapılıp diyeti bırakırsın.sonra tekrar kilondan rahatsız olup diyete başlarsın, abur cubura dayanamaz alırsın ve bu kusur döngü devam eder giderSen bilirsin
Gunaydin canlar. Hafta sonu giremedim kardesim geldi yatili dunde disardaydik muze gunu yaptik kendimize gezmekten cok yorulmusum erkenden sizdim. Hepiniz iyisinizdir insallah
Normalde İstanbul’da yaşıyorum, ama yabancıyım :) orta Asya’nın tam ortası diyim :)Sen nerelisin, neredesin
Çanakkale sevilmeyecek yer değil ki yaaa caaağğnım memleketim
Oruc tutuyorsan ezana kadar inişe geçiyor ☺
Bildiğimiz sütü mu kaynattin? Evet sütü kahvaltida icebilirsinKızlar günaydın, güzel bir gün olması dileğimleBi saat uyuyup döneceğim:)
Gitmeden sorayım saçma olacak amaSüt pişirmiştim dün, kahvaltıda da çok severim, bakış açımız nedir:):):):):):
Türkçe'yi bizler gibi kullaniyorsun, hiç anlamadim ☺Normalde İstanbul’da yaşıyorum, ama yabancıyım :) orta Asya’nın tam ortası diyim :)
Ben senin minik bebeğini unutuyorum hep yaaa ☺Yok canım tutmuyorum, daha çok minik Kızım
Evet canım ama sorduğum süt değil onu biliyorumBildiğimiz sütü mu kaynattin? Evet sütü kahvaltida icebilirsin
Ben senin minik bebeğini unutuyorum hep yaaa ☺
Sen ogretmendin dimi? Ucretsiz izne mi ayrıldin
Hoşgeldin canımGunaydin canlar. Hafta sonu giremedim kardesim geldi yatili dunde disardaydik muze gunu yaptik kendimize gezmekten cok yorulmusum erkenden sizdim. Hepiniz iyisinizdir insallah
Afiyet olsun canım ama az yemişsin galibaDÜNKÜ MENÜM
SAHUR
peynirli domates tavada erittim öyle kekikli
3 lokma pide
süt
hurma
İftar
1,5 tabak tarhana çorbası
yoğurt
1 avuç kıtır ekmek
ara
süt
hurma
Arkadaşlar ramazan başladığından beri hiç tokluk hissetmedim galiba yediklerim günlük kalorinin altında kalıyor
kilomda sabit 61esperenzaa medgic26
Sütü pişirdim deyince ☺Evet canım ama sorduğum süt değil onu biliyorumKaymağını sormuştum
Doğum iznindeyim daha canım Eylül’de ayrılmayı planlıyorum ücretsize.evet öğretmenim
Cok iyi gitmisGünaydın kizlar kilo paylasimimi yapayim sizlerle sonunda ödemlerimi atiyorum sanirim cuma günü 118.1 dim simdi 116.1im
Sıkıntı, stres de ödem yapar canım. Sen bozmadan devam et, sökülür bi yerdeCuma 103.1
Bugun 103.5 ödem var sanırım cunku bozmuyorum hicbirsekildeesperenzaa yada durdu gari bilmiyorum kuzum buyur durum bu
Teşekkür ederimTürkçe'yi bizler gibi kullaniyorsun, hiç anlamadim ☺
Ben de diyorum ağustosta yaz biterken niye gidiyorburanin yazi daha guzeldir tabi de neticede memleket dimi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?