Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Utanarak kilo bildirimim
Cuma 73.8 kg
Bugun. 75.4 kg
Fark + 1.6 kg

Hafta sonu biraz yeme icme isini kacirdim itiraf ediyorum bogazimi tutamadim ama bu kadar fark olmasinin mumkunati yok dun yuzuklerim sikiyordu diye cikardim insallah odem toplamisimdir. Ama cumaya soz bu artiyi eksiye cevirecegim

Sütü pişirdim deyince ☺
Kaymak da doğal olduğu için yenilebilir canım, şekersiz, balsiz tabi
Benim ücretsiz iznim de 18 gun sonra bitiyor
Oyy canım ya ne zor oluyor çocukla 31inde bitecek benimki de raporla bağlayacam seminerlere
Günaydın kizlar kilo paylasimimi yapayim sizlerle sonunda ödemlerimi atiyorum sanirim cuma günü 118.1 dim simdi 116.1im
Tebrik ederim canım çok iyi maşallah
Cuma 103.1
Bugun 103.5 ödem var sanırım cunku bozmuyorum hicbirsekilde esperenzaa yada durdu gari bilmiyorum kuzum buyur durum bu
Canım iftarı geç yaptığımızdan galibabende de durum aynı
Ben okula geldim akşama kilo bildirimi yapsam sorun olur mu ?
niyetliysen zaten iftar öncesi bildirim yapacaksın canım

Kaçış yok bildirimimi yapayım
Cuma 60.6
Bugün 61.1
Fark 500
Dün 900 dü fark, erken yedim normale dönmeye başladı.ben her daim 6 san önce yemeye alışmışım galiba .çoğunlukla 4te yediğimden bünye kaldırmadı sanırım
Bugünden itibaren yemeğimi 4te yer iftarda süt içerim ya da yoğurt yerim esperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli

esperenzaa kaynanalık yapıyorum ben :)) ceza gelir mi ??

canım akşam geç saatte yedin mi hiç?

ben zombi gibiyim esprenza ustumden tır gecti sanki bu saba itibarile ikisi de iyi bende kendiöi toplivam artık ne yemek duzgundu ne uyku .. kilom 67 idi yine aabit kpsu bandını actım gü bulursam yuruyus yapıcam reglim oruc da tutöuypeum bir hafya

Merhaba arkadaşlar ben Büşra @fattylamb94 ın tavsiyesiyle buraya geldim :)
caııım hosgeldib esranın arkadasıysan sen de onun kadar tatlısındııır ben huzur 28 yasondayım 2 cooovcum var 80den 65e dusmustum 1 aydr izndeyim 67 oldum toparlanmaya calısyprum kilolarımı aynı birlikte takılalım sorunlu esra geince o da bizle yarısır

Tadını unutmuşken niye yiyorsun hiç gerek yok. Tatlının bi faydası yok ki vücuduna
esraaaa esraaaaa esraaaaaa

Yok öyle çok güvenmiyorum
Bu arada senin menulerini dikkat edeyim acaba neden artış oldu? Regl mi oldun ?
Yok canım iftar saati geç oldu benim için.emzirdiğinden oruç tutmuyorum ama eşimle yiyordum böyle oldu.menülerim aynı yoksa

Ben geldim
Azıcık yazdıklarınızı okudum da ,sabitler artılar havada uçuşmuş.Naptınız a dostlar bi deyin bakayım.

fitcivciv tatlım az yiyerek metabolizmanı yavaşlatıyorsun.üstelik gördüğüm kadarı ile yoğurt peynir yumurta da et vs de yemiyorsun. Kalsiyum ve protein eksik besleniyorsun.
becezey bu nasıl bir artıdır kuzum.bu artışın bir kısmı ödem olsa da bir kısmı da kilodur bence.hafta sonu kardeşin geldiği için yedin içtin gezdin veee menü de paylaşmadın sonuç bu oldu.cumaya kadar toparlarsın canım inanıyorum.
30 dklık spor cezası verdim. kaçamaklarını bilmeden verdim cezanı

@yolcukardelen senin menülerinde bir sıkıntı yoktu gördüğüm kadarı ile ve bence senin artışın dün çok iş yapmış olmanın verdiği ödem olabilir.
medgic26 tatlım çok bir artışın yok ki bu artışın sebebi belli.stres üzüntü ve uykusuzluk.moral bozmak yok devam tatlım.

Yok canım iftar saati geç oldu benim için.emzirdiğinden oruç tutmuyorum ama eşimle yiyordum böyle oldu.menülerim aynı yoksa
Eşinle yeme tatlım,normal düzeninin dışına çıktığın için artı görmüş olabilirsin.
Kendi yaptığın kaymağı sormuşsun ,doğal kaymak çok faydalıdır yiyebilirsin tabi yanında ballar reçeller olmamak kaydı ile.

canım akşam geç saatte yedin mi hiç?
Dun aksam degilde onceki aksam sahurda yemistim canim
paylasmaya yuzum olmadi canim birde diger arkadaslarin motivasyonunu etkilemek istemedim. dun aksam yemegini atladim disarda yemistik cunku ama toparlamadi. Toparlayacagima emin olavilirsin cok moralim bozuldu cunku kendi kendime soz verdim basladigim noktaya geri dondum gibi oldu cumaya yuzunu kara cikarmayacagim yarim saat cezamida bugun yapacagim haber veririm sana

Ben okula geldim akşama kilo bildirimi yapsam sorun olur mu ?
Olur canım.Pazartesi tartı bildirimini biraz geç yapsan da sıkıntı olmaz ama listeye girdiğin hafta ve sonraki haftalarda cuma kilo bildirimini en geç 17-18’ arası yapmalısınız ki liste paylaşımı için sorun olmasın. Ramazan olduğu için cuma kilo bildirimini biraz geç saate aldık.normal şartlarda en geç 14’e kadar paylaşıyorduk canım.

Tamam canım,toparlayacağına inancım tam.Eski düzenine ve sağlıklı yeme şekline döndüğün gibi gider o artışlar.
Cumaya kadar çok rahat halledersin acaba bu süreçte suyu mu az içtin de ödem olarak döndü.hafta sonu hatalarını biliyorsun kuzum ve sen kendi menülerinle çok iyi kilo veriyordun ona dönsen sorun kalmaz.
En kötü ihtimalle cumaya kadar dikkat edip perşembe akşam yemeğini hafif geçirirseb yine eksi ile gelirsin canım.

Kilo bildirimim
Cuma:63,9
Pazartesş 63,8
Fark 100 gram

Cumadan itibaren yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok.Karataya alıştığım için başka türlü beslenmek istemedi canım.
Bu arada 2 hurma ve bir ısırık pide yedimPideyi oğlum ağzıma tuktığı için yemiştim canım istemiyordu oysa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…