- 18 Ekim 2017
- 570
- 1.134
- 113
tamamdir bugun market alisverisine cikacagim bu hafta oldukca hafif gecistirecegim tavuklu nenuler yapacagim o bana iyi geliyor sporla birlikte hallecegim halletmem lazim halledemezsem kafa goz giris bana dayagi hakettimTamam canım,toparlayacağına inancım tam.Eski düzenine ve sağlıklı yeme şekline döndüğün gibi gider o artışlar.
Cumaya kadar çok rahat halledersin acaba bu süreçte suyu mu az içtin de ödem olarak döndü.hafta sonu hatalarını biliyorsun kuzum ve sen kendi menülerinle çok iyi kilo veriyordun ona dönsen sorun kalmaz.
En kötü ihtimalle cumaya kadar dikkat edip perşembe akşam yemeğini hafif geçirirseb yine eksi ile gelirsin canım.
Süper ☺Kilo bildirimim
Cuma:63,9
Pazartesş 63,8
Fark 100 gram
Cumadan itibaren yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok.Karataya alıştığım için başka türlü beslenmek istemedi canım.
Bu arada 2 hurma ve bir ısırık pide yedimPideyi oğlum ağzıma tuktığı için yemiştim canım istemiyordu oysa:)
Pekmez peki?kaç zamandır dolaba atıyordum kaymağı da bugün yemek istedim, kalorisi var Mısır diye emin olamamıştım ama siz deyince yedim artıkEşinle yeme tatlım,normal düzeninin dışına çıktığın için artı görmüş olabilirsin.
Kendi yaptığın kaymağı sormuşsun ,doğal kaymak çok faydalıdır yiyebilirsin tabi yanında ballar reçeller olmamak kaydı ile.
Evet emzirme kosmı kurtarıyor beni ama spor yapamıyorum işte.bi de kabızlık çekiyorum yineo zaman senin metabolizman benimkinden daha hizli, bir emzirme bir dunya kalori gidiyor!!!
oy maşallah canım sana işte irade böyle bir şeyKilo bildirimim
Cuma:63,9
Pazartesş 63,8
Fark 100 gram
Cumadan itibaren yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok.Karataya alıştığım için başka türlü beslenmek istemedi canım.
Bu arada 2 hurma ve bir ısırık pide yedimPideyi oğlum ağzıma tuktığı için yemiştim canım istemiyordu oysa:)
Evet evet hadi toparlan kuzum, bak geciyorum seni, şimdi 61.1 im, iftar öncesi 60.9 görürümKaçış yok bildirimimi yapayım
Cuma 60.6
Bugün 61.1
Fark 500
Dün 900 dü fark, erken yedim normale dönmeye başladı.ben her daim 6 san önce yemeye alışmışım galiba .çoğunlukla 4te yediğimden bünye kaldırmadı sanırım
Bugünden itibaren yemeğimi 4te yer iftarda süt içerim ya da yoğurt yerimesperenzaa medgic26 cgdmk Azyiyen_azimli
Canim doğal olan kaymağı rahatlikla yiyebilirsin.Pekmez peki?kaç zamandır dolaba atıyordum kaymağı da bugün yemek istedim, kalorisi var Mısır diye emin olamamıştım ama siz deyince yedim artık
Evet emzirme kosmı kurtarıyor beni ama spor yapamıyorum işte.bi de kabızlık çekiyorum yine
oy maşallah canım sana işte irade böyle bir şey
Desene aynıyız ben de sabah 61.1 çıktım ama geçiciimm inşallahEvet evet hadi toparlan kuzum, bak geciyorum seni, şimdi 61.1 im, iftar öncesi 60.9 görürüm
hadi ya ben sabahları bir iki tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum ama şifa olsun diyeCanim doğal olan kaymağı rahatlikla yiyebilirsin.
Pekmez yasak, organik de olsa
Tesekkur ederim veremiyorum diye moralim cok bozuktu benim icin cok iyi oldu.☺☺☺2 kilo harika bir eksilme canım.
Maşallah canım
Hoşbuldum:) Korumamı yapıyorsun şimdi pekiben zombi gibiyim esprenza ustumden tır gecti sanki bu saba itibarile ikisi de iyi bende kendiöi toplivam artık ne yemek duzgundu ne uyku .. kilom 67 idi yine aabit kpsu bandını actım gü bulursam yuruyus yapıcam reglim oruc da tutöuypeum bir hafya
caııım hosgeldib esranın arkadasıysan sen de onun kadar tatlısındııırben huzur 28 yasondayım 2 cooovcum var 80den 65e dusmustum 1 aydr izndeyim 67 oldum toparlanmaya calısyprum kilolarımı aynı birlikte takılalım sorunlu esra geince o da bizle yarısır
esraaaa esraaaaa esraaaaaa
Ara sıra vücut plato dönemi denilen döneme giriyor ve bu süreçte vücudun direnç gösteriyor olabilir.ben kilo verirken iki defa vücudum direnç gösterdi hele en son 66,6’da resmen çakılıp kaldım.Tesekkur ederim veremiyorum diye moralim cok bozuktu benim icin cok iyi oldu.☺☺☺
Kesinlikle haklisin teşekkür ederim canimAra sıra vücut plato dönemi denilen döneme giriyor ve bu süreçte vücudun direnç gösteriyor olabilir.ben kilo verirken iki defa vücudum direnç gösterdi hele en son 66,6’da resmen çakılıp kaldım.
Vücudum inat etti ben daha çok inat ettim de sonunda o direnci kırdım.moral bozmak yok,inatla ısrarla devam et canım.
Hadi bismillah!DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1–cgdmk - @Lavinia12345
2-@fitcivciv @Gonulbagi
3-@ahsen_yarim @smygnc
4-becezey @bsrakmr
5-@ballıkayfe @Huzurvermeyolunda
6-@lyeaphmedgic26 (siz ikiniz sadece adım sayısında yarışacaksınız canlarım:)
Ayrıca kilo verme rakipleri olarak
@cgdmk ile @yolcukardelen ve @Lavinia12345
@medgic26 ile @smygnc karşı karşıyadır.
Başka meydan okumak isteyen varsa eklerim.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve beni etiketleyerek yapmalısınız!!!
KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN TARAFA BEN CEZA VERECEĞİM.
Lütfen rica ediyorum kurallara uyup bol bol spor yapalım arkadaşlar.
Aklımı okudun derim, benim mekik ve squat yapmam lazım, oldukça yürümeye çalışıyorum, ama oruçlu bir tık zor oluyor, inşallah veririztotomu kaldırıp temizliği zor yapıyorum, ama haklısın mazaret değil spor yapalım ☺ benim bol bol dumbell calismam lazim ve iç bacak. Su an en çok gözüme batan onlar. Sen ne düşünüyorsun spor rakibim Azyiyen_azimli
ykk canım âslında suan alıyrö deseö daha dogru bi 62 63 olma laxım benim 65 iyiyim ama 1 2 kilo opsiyonumun olms lazm :)Hoşbuldum:) Korumamı yapıyorsun şimdi peki
Onu da mı unutmuşumEskisini de yazaydın tatlım hatırlamak zor
Kapışmadan halletsek şu işiheeeyballikayfe ortada gözükmeyen iki lacak olarak bizi secmiş esperenzaa birbirimizi sıkı takip edelimmi bu hafta geri dönmelk istiyprum ben misafirlerfi hastalıklardı derken bşrtüelü toparlanamadım ya ama bi baslarsam cok pis spor yaparım kızıaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?