- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ramazan dolayısıyla zor biliyorum ama imkansız da değil canım.totomu kaldırıp temizliği zor yapıyorum, ama haklısın mazaret değil spor yapalım ☺ benim bol bol dumbell calismam lazim ve iç bacak. Su an en çok gözüme batan onlar. Sen ne düşünüyorsun spor rakibim @Lavinia12345
yiyin birbirinizi
zor ama imkansız değil canım.Aklımı okudun derim, benim mekik ve squat yapmam lazım, oldukça yürümeye çalışıyorum, ama oruçlu bir tık zor oluyor, inşallah veririz
kaısmadan yarsma mı olur hiç aaa askolunOnu da mı unutmuşumvalla ben olsam şimdiye kendimi kovmuştum
Kapışmadan halletsek şu işibende spor yapıyorum da çok pis değil
Benim arkadaşım benden de tatlı kız B bsrakmrben zombi gibiyim esprenza ustumden tır gecti sanki bu saba itibarile ikisi de iyi bende kendiöi toplivam artık ne yemek duzgundu ne uyku .. kilom 67 idi yine aabit kpsu bandını actım gü bulursam yuruyus yapıcam reglim oruc da tutöuypeum bir hafya
caııım hosgeldib esranın arkadasıysan sen de onun kadar tatlısındııırben huzur 28 yasondayım 2 cooovcum var 80den 65e dusmustum 1 aydr izndeyim 67 oldum toparlanmaya calısyprum kilolarımı aynı birlikte takılalım sorunlu esra geince o da bizle yarısır
esraaaa esraaaaa esraaaaaa
Ahahahhaha huzur ne alemsin sen yagitttiginden beri bu dinliyorum benim güze eeeeesssraaam
Ayyy canım ya nasıl da biliyor hangi amaçla eşleştirdiğimi.heeeyballikayfe ortada gözükmeyen iki lacak olarak bizi secmiş esperenzaa birbirimizi sıkı takip edelimmi bu hafta geri dönmelk istiyprum ben misafirlerfi hastalıklardı derken bşrtüelü toparlanamadım ya ama bi baslarsam cok pis spor yaparım kızıaaaam
Başliyoruz aşkocum sen de biraz daha alışmış olursun buralara
Bebekimm sevgi kelebeğim canımm hoş geldinBaşliyoruz aşkocum sen de biraz daha alışmış olursun buralara
Biraz dikkat ederek birazda hareketle verirsin 1 2 kiloyu benceykk canım âslında suan alıyrö deseö daha dogru bi 62 63 olma laxım benim 65 iyiyim ama 1 2 kilo opsiyonumun olms lazm :)
Insallah canim bu aralar oyleyimSıkıntı, stres de ödem yapar canım. Sen bozmadan devam et, sökülür bi yerde
Alismadi vucut valla oruca henüz saat karmaşası sanirim canimOyy canım ya ne zor oluyor çocukla31inde bitecek benimki de raporla bağlayacam seminerlere
Tebrik ederim canım çok iyi maşallah
Canım iftarı geç yaptığımızdan galibabende de durum aynı
niyetliysen zaten iftar öncesi bildirim yapacaksın canım
Bende ona yoruyorum kuzum... cuma ola hayir ola anlamadim cunku biliyorsun kacamak yapmamBen geldim
Azıcık yazdıklarınızı okudum da ,sabitler artılar havada uçuşmuş.Naptınız a dostlar bi deyin bakayım.
@fitcivciv tatlım az yiyerek metabolizmanı yavaşlatıyorsun.üstelik gördüğüm kadarı ile yoğurt peynir yumurta da et vs de yemiyorsun. Kalsiyum ve protein eksik besleniyorsun.
@becezey bu nasıl bir artıdır kuzum.bu artışın bir kısmı ödem olsa da bir kısmı da kilodur bence.hafta sonu kardeşin geldiği için yedin içtin gezdin veee menü de paylaşmadın sonuç bu oldu.cumaya kadar toparlarsın canım inanıyorum.
30 dklık spor cezası verdim. kaçamaklarını bilmeden verdim cezanı
@yolcukardelen senin menülerinde bir sıkıntı yoktu gördüğüm kadarı ile ve bence senin artışın dün çok iş yapmış olmanın verdiği ödem olabilir.
medgic26 tatlım çok bir artışın yok ki bu artışın sebebi belli.stres üzüntü ve uykusuzluk.moral bozmak yok devam tatlım.
Afiyet olsun menün güzel canimDun menu:
iftarda bol acili tavuk, bo yesilikli salata, 1 15 cm capinda tam bugday lavas (ev yapimi) 1 kase yogurt
ara sutlu cay
2-3 lokma kavun
sahur
acili tavuk, salata , 1 kase yogurt, kk beyaz peynir 4-5 cherry domates
su yaklasik 2 litre
2 saat ev isi 40 puan
5ooo adim yuruyus. 75 puan
fattylamb94 , esperenzaa , @Gonulbagi cgdmk @yolcukardelen medgic26
Ayni canim standart uykusuzum sabahladim.. basim cok agriyor ilac da yaramadi... oyle sen nasilsin canımmedgic26 canım nasılsın?
Bebem kim takip edecek sporlari,?? Esram yok elif yok ben beynen yokumDİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi beni etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1–cgdmk - @Lavinia12345
2-@fitcivciv @Gonulbagi
3-@ahsen_yarim @smygnc
4- @becezey @bsrakmr
5-@ballıkayfe @Huzurvermeyolunda
6-@lyeaphmedgic26 (siz ikiniz sadece adım sayısında yarışacaksınız canlarım:)
Ayrıca kilo verme rakipleri olarak
@cgdmk ile @yolcukardelen ve @Lavinia12345
@medgic26 ile @smygnc karşı karşıyadır.
Başka meydan okumak isteyen varsa eklerim.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE YAZILMALIDIR .
PUANYAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve beni etiketleyerek yapmalısınız!!!
KAZANAN TARAF KAYBEDEN TARAFA CEZA VERMEK ZORUNDADIR!!!
AKSİ TAKDİRDE KAZANIP DA RAKİBİNE CEZA VERMEYEN TARAFA BEN CEZA VERECEĞİM.
Lütfen rica ediyorum kurallara uyup bol bol spor yapalım arkadaşlar.
Benim yaglarimi yiyebilirsin. Afiyet olsun, löp löp et olsun
bak hala yiyeyim diyor, dişi kırılacak haberi yok
He unutmuşun yakaladım hemenOnu da mı unutmuşumvalla ben olsam şimdiye kendimi kovmuştum
Kapışmadan halletsek şu işibende spor yapıyorum da çok pis değil
Kazanacağı iddia sayısı bir canım, diğerinin Galibi belliRamazan dolayısıyla zor biliyorum ama imkansız da değil canım.
Unutma kazanacağın iki iddian var.yaparsın canım sen.
yiyin birbiriniziSiz eridikçe benim de içimin yağları erisin
zor ama imkansız değil canım.
Ben de squat ve mekik yaparım .az bi göbek ve sıkılaşmasını istediğim bi totom var da
vavv çok iyi canım tebrik ederim, cumaya da 82 yi zorlayabilirsin sankiCuma günü sabit çıkmıştım 83.5
Bu sabah 82.8
Oy canım benim yaAyni canim standart uykusuzum sabahladim.. basim cok agriyor ilac da yaramadi... oyle sen nasilsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?