- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Patlat valla yoksa bu karpuz pesimi birakmicak
Diyetisyene gitsek bu kadar kilo veremeyiz diyorum kisaca. Ben diyetisyene gittigimde ayda iki kilo vermistim sadece. Denetim onemliNe demek istiyorsun canım
Evet ama uzmanlar bulgur pilavininda cok zararli oldugunu soyluyordu artik. Biliyorum yemiycem diyorum yine yedim aslinda doyardim. Hic bi sey yiyemez oldum eskiye gore. Midem hemen rahatsiz oluyopilav olmasa iyiymiş canım.kesin bir de pirinç pilavıdır
Canım takılıyorum.Diyetisyene gitsek bu kadar kilo veremeyiz diyorum kisaca. Ben diyetisyene gittigimde ayda iki kilo vermistim sadece. Denetim onemli
Bulgur pilavının ne zararı varmış ki canım:)) aylardır yemedim bu hafta sonu yiyecektim Allah da o uzmanları davul ede e mi?Evet ama uzmanlar bulgur pilavininda cok zararli oldugunu soyluyordu artik. Biliyorum yemiycem diyorum yine yedim aslinda doyardim. Hic bi sey yiyemez oldum eskiye gore. Midem hemen rahatsiz oluyo
Vayy kaptan taraf tutiiii bayılazağım300-500 bişeyler yapıştırırım artık
Tatlı çatalına 300- yemek çatalına 500.
Arabada 5 evde 15 gibi oldu sanki
Ben bugün karpuzun yarısından fazlasını bakıcımıza verdimeşim cumaya kadar yok,oplum pek yemez.ya ben yiyip şişecektim yada çöp olacaktı.evden çıkarken Allah için şunu gözümün önünden al diye yalvardım resmen kadıns
Ver eşine yesin bitirsin karpuzu.yoksa lavinia ve sultan seni yiyecekler
Haha :) gulutenden dolayi saglga zararli galiba. Tam emin degilimBulgur pilavının ne zararı varmış ki canım:)) aylardır yemedim bu hafta sonu yiyecektim Allah da o uzmanları davul ede e mi?
Vayy kaptan taraf tutiiii bayılazağımbırak yesin üç günlük ölümlü dünya değil mi
Gütlerinden gülüten elementi uydurup da adamı delirtmesinlerHaha :) gulutenden dolayi saglga zararli galiba. Tam emin degilim
Sozlu notlariyla bakalim bi defter kontrolu yapicam birde katılan derse artısi eksisi nelee cikacak ortayaHedefimiz aynı o zamanBen geçen hafta 60.6 idim sen?
Çok istikrarlısın kız ben üşenirdim
Ayy kapuska mı yazmışımertuğrula bakarım da bi taraftan kafa uçmuş sağ ol canım
Gözüm korktu kız nasıl da gözün üstümde öyle
iyiyim çok şükür canım çoluk çocuk koşturuyorum naptın notları
61.8 dim geçtiğimiz cumaHedefimiz aynı o zamanBen geçen hafta 60.6 idim sen?
Çok istikrarlısın kız ben üşenirdim
Ayy kapuska mı yazmışımertuğrula bakarım da bi taraftan kafa uçmuş sağ ol canım
Gözüm korktu kız nasıl da gözün üstümde öyle
iyiyim çok şükür canım çoluk çocuk koşturuyorum naptın notları
Tamam canım, ben kacamak diye biliyorsun sandim da ☺Kacamak oldugundan demedim canim. catalin ucu yazinca espri yaptim sadece
Yaa koca bi karpuz aldi eşim, ye ye bitmiyor, oruç da olunca cok yenmiyor yoksa normalde karpuz bana pek düşmez, eşim ve kizim bildiğin karpuz canavarları300-500 bişeyler yapıştırırım artık
Tatlı çatalına 300- yemek çatalına 500.
Arabada 5 evde 15 gibi oldu sanki
Ben bugün karpuzun yarısından fazlasını bakıcımıza verdimeşim cumaya kadar yok,oplum pek yemez.ya ben yiyip şişecektim yada çöp olacaktı.evden çıkarken Allah için şunu gözümün önünden al diye yalvardım resmen kadıns
Ver eşine yesin bitirsin karpuzu.yoksa lavinia ve sultan seni yiyecekler
Evet diyetisyen sabır işi, en fazla 4 diyorlar ki verdikleri listeler de senin dediğin iki kilo falan verdiriyor.Diyetisyene gitsek bu kadar kilo veremeyiz diyorum kisaca. Ben diyetisyene gittigimde ayda iki kilo vermistim sadece. Denetim onemli
Zararli değil aslinda ama en doğrusu bugday şeklinde yemek. Ben sıkı karatay yaparken buğday pilavı yapiyordum ☺Evet ama uzmanlar bulgur pilavininda cok zararli oldugunu soyluyordu artik. Biliyorum yemiycem diyorum yine yedim aslinda doyardim. Hic bi sey yiyemez oldum eskiye gore. Midem hemen rahatsiz oluyo
Bizim evdeki de öyle kocamandı,dün kestik olduğu gibi duruyordu.Yaa koca bi karpuz aldi eşim, ye ye bitmiyor, oruç da olunca cok yenmiyor yoksa normalde karpuz bana pek düşmez, eşim ve kizim bildiğin karpuz canavarları
Sana da buralardan içli kofte göndereyim miVayy kaptan taraf tutiiii bayılazağımbırak yesin üç günlük ölümlü dünya değil mi
Senin branşın neydi canımSozlu notlariyla bakalim bi defter kontrolu yapicam birde katılan derse artısi eksisi nelee cikacak ortaya
HahahaSana da buralardan içli kofte göndereyim mi
Hahaha öyle diyelim mademHahahaBulgur süt yapar diye dedin değil mi caanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?