- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ne güzel de sarmış zalımın kızıEki Görüntüle 2149704cgdmk ve @Lavinia12345 gönderin adresinizi, yarın iftar için uğraşmayın istedim
Yarın bu güvece dalmamam için çok sevdiğim bi yemek yapmam lazımesperenzaa mmm dolapta köz patlıcanım var onu da çıkarabilirim ne dersin? Ya da yoğurt çorbası mı yapsam
Ekmek sevmiyorsan pasta ye bile diyemiyoruz sanaSanirim öyle, yarma flan da diyorlar galiba.
Ben ekmek sevmem
Ya da dur surdakini yakiim, yok yok burasini yakiim derken başı döner zavallinin
Ay ne sevinmiştir ne güzel etmişsinizCiktim geldim o vakitayollll iftara ninnos ananeme gittik yemeklerimizi alıp cok sevindi tontisimmm :)
Bi tane yedim, yemiyiciimm deBoğazınizda kalsin
Sevmek de ne kelime bayılırımCanım etli bamya gayet güzel fikir ve iyi bağırsak çalıştırıyor.erken yediğin için de etin hazmı kolay olur.Bamyasını özellikle bol bol ye kuzum:)
Etli bamyayı seviyorsan iyi fikir aslında:)patlıcan yeni yedin,çorba da az gelir kuzum.saldırma ihtimalin artar.
O zaman el ele göz göze birlikte mezun olalım cancağızımBen ucurtmamak için senden daha dikkatli olduguma göre once ben mezun olayım, ardimdan siz gelin
Yarma olan aşure yapılan değil mi?hedikteki farklı galiba ondanSanirim öyle, yarma flan da diyorlar galiba.
Ben ekmek sevmem
Ya da dur surdakini yakiim, yok yok burasini yakiim derken başı döner zavallinin
Kuzum döndün şükürsabah klasik karatay kavaltı
oglen
2 kask ypgurtlu tavuk
duböe turk kahvsi sekeriz 2 hurma
aksam
kıymakavuma
3 kask bukgur pilavı
1 kase ylgurt ve salata
Geçen hafta da yaprak sarmıştım, hayır tek çocukla yapma yapma şimdi gel iki çocukla haftada bir sarNe güzel de sarmış zalımın kızı
Ben yaprak sarmayı çok iyi yaparım ama lahanayı çok iyi beceremiyorum.
Maşallah kız
Hoşgeldin canım, afiyet bal şeker olsunsabah klasik karatay kavaltı
oglen
2 kask ypgurtlu tavuk
aksam
kıymakavuma
3 kask bukgur pilavı
1 kase ylgurt ve salata
Şerbetli tatlı da sevmem bak ama sütlü tatlı olsun hepsini yerim tek başımaEkmek sevmiyorsan pasta ye bile diyemiyoruz sana
Ekmek,pasta vs sevmemek büyük avantaj canım.
Evet evet aşurelik bugday, hedik medik yapmadığım icin bilemiiiciiimm☺Ay ne sevinmiştir ne güzel etmişsiniz
Bi tane yedim, yemiyiciimm de
Sevmek de ne kelime bayılırım
O zaman el ele göz göze birlikte mezun olalım cancağızım
Yarma olan aşure yapılan değil mi?hedikteki farklı galiba ondan
Cok güzel bir menü, afiyet olsun eski rakibem ☺sabah klasik karatay kavaltı
oglen
2 kask ypgurtlu tavuk
aksam
kıymakavuma
3 kask bukgur pilavı
1 kase ylgurt ve salata
Ben yemek yapmayi severim de bi de toparlaması olmasaGeçen hafta da yaprak sarmıştım, hayır tek çocukla yapma yapma şimdi gel iki çocukla haftada bir sardeli miyim neyim
Ben çok severim mutfak işini, saatlerce uğraşmaktan zevk alırımama artık dikkat etmek lazım
Ak yine keşkek geldi aklımaEvet evet aşurelik bugday, hedik medik yapmadığım icin bilemiiiciiimm☺
Karatayda haftada 4 kaşık bulgur pilavi yenilebilirHoşgeldin canım, afiyet bal şeker olsunİlk gün diye ben pilavı görmedim
Onu ben de sevmiyorum, yapacaksın yiyeceksin ve kaçacaksınBen yemek yapmayi severim de bi de toparlaması olmasa
İşte haftada o canım, bu daha ilk gün ya hafta olmadıKaratayda haftada 4 kaşık bulgur pilavi yenilebilir
Ayyy ben de keşkek yapicam hala da bizimkiler sevmez, tek basima yiyemem diye kalıyor. Nohutsuz yap da masum olsunAk yine keşkek geldi aklımabu hafta olmaz artık da haftaya cuma falan yapayım nohutla
Masanın örtüsünu surukleyip makineye atasim geliyorOnu ben de sevmiyorum, yapacaksın yiyeceksin ve kaçacaksın
O da bi hafta boyunca yemez artık ☺İşte haftada o canım, bu daha ilk gün ya hafta olmadı
Allahım , buraya taşınsanız ya birlikte kaşık salarız keşkeğeAyyy ben de keşkek yapicam hala da bizimkiler sevmez, tek basima yiyemem diye kalıyor. Nohutsuz yap da masum olsun
ne güzel şeyler düşünüyon öyleMasanın örtüsünu surukleyip makineye atasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?