Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ciktim geldim o vakit ayollll iftara ninnos ananeme gittik yemeklerimizi alıp cok sevindi tontisimmm :)
Ay ne sevinmiştir ne güzel etmişsiniz
Boğazınizda kalsin
Bi tane yedim, yemiyiciimm de
Sevmek de ne kelime bayılırım
Ben ucurtmamak için senden daha dikkatli olduguma göre once ben mezun olayım, ardimdan siz gelin
O zaman el ele göz göze birlikte mezun olalım cancağızım
Sanirim öyle, yarma flan da diyorlar galiba.
Ben ekmek sevmem
Ya da dur surdakini yakiim, yok yok burasini yakiim derken başı döner zavallinin
Yarma olan aşure yapılan değil mi?hedikteki farklı galiba ondan

Ne güzel de sarmış zalımın kızı
Ben yaprak sarmayı çok iyi yaparım ama lahanayı çok iyi beceremiyorum.
Maşallah kız
Geçen hafta da yaprak sarmıştım, hayır tek çocukla yapma yapma şimdi gel iki çocukla haftada bir sardeli miyim neyim
Ben çok severim mutfak işini, saatlerce uğraşmaktan zevk alırım ama artık dikkat etmek lazım

Evet evet aşurelik bugday, hedik medik yapmadığım icin bilemiiiciiimm☺

Ayyy ben de keşkek yapicam hala da bizimkiler sevmez, tek basima yiyemem diye kalıyor. Nohutsuz yap da masum olsun
Allahım , buraya taşınsanız ya birlikte kaşık salarız keşkeğe benim eşim de sevmez ama ben İzmir’de düğünlere gitmesem de annemlere getirtirdim keşkekle nohutu.tabi nazımızjn geçtiği yerlerden
Onun için haftaya dedim, mübarek de yanında nohutla güzel Cuma falan yapayım ki şişkinliği geçsin tartı gününe kadar
Masanın örtüsünu surukleyip makineye atasim geliyor
ne güzel şeyler düşünüyon öyleböyle bi dernek falan kurarsan ilk üye benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…