Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay sen çok yaşa e mi sesli güldüm
Sozlu notlariyla bakalim bi defter kontrolu yapicam birde katılan derse artısi eksisi nelee cikacak ortaya
Allah kolaylık versin canım benim
anammmmm ikimizde 59,5 olursak yüzden benden yüksek olur, çıldırıcimmmm
Misafirler gelişler gidişler öyle oluyor canım ama maşallah iyi toplamışsın
Uçurtma uçurtma, sen uçurtma ki ben uçayım mezun olup

Hep birlikte çok yaşayalım,kazık çakalım dünyaya

Zararli değil aslinda ama en doğrusu bugday şeklinde yemek. Ben sıkı karatay yaparken buğday pilavı yapiyordum ☺
Diş hediği gibi mi oluyor ben de alternatif olarak düşüneyim canım
Sana da buralardan içli kofte göndereyim mi
Gönder gönder bi tanesini yer gerisini eşime yediririmya da dur buzluğa kaldırıp her ay bi tane yerinben de sana etli ekmek, saç arası, bıçak arası gönderem
Ben cevap vereyim
cgdmk ingilizce öğretmeni,@yolcukardelen Türkçe öğretmeni, G Gonulbagi senin branşı unuttum kuzum
Coğrafya mıydı acaba
Bu arada 9 da sekersiz sütlü kahve içtim büyük fincan
ben de 11 gibi kahve içtim dubleyağlaeı yaksın diyehangisini yakacağını şaşırıp pes etmezse tabi

Benim de aklımda coğrafya kalmış ama emin olamadım

Şimdi sevgili kaptaniçem esperenzaa ben yarın etli bamya pişirmeyi planlıyorum, aslında levrek yapacaktım ama o zaman eşimle iftarda yemem gerekir ben de o vakte kalmamak için hafta sonuna erteledim.bamya bağırsakları da çalıştırır diye düşündüm ama et olunca sıkıntı olur mu?emzirince salata ile de geçiştiremiyorum.muhtemelen 4-5 gibi yerim yine.
Hadi bana bi yardım et yoksa çok fena çamura yatarım bakkaptan taraf tuttu da kazanamadım dirim

cgdmk ve @Lavinia12345 gönderin adresinizi, yarın iftar için uğraşmayın istedim
Yarın bu güvece dalmamam için çok sevdiğim bi yemek yapmam lazım esperenzaa mmm dolapta köz patlıcanım var onu da çıkarabilirim ne dersin? Ya da yoğurt çorbası mı yapsam

Canım etli bamya gayet güzel fikir ve iyi bağırsak çalıştırıyor.erken yediğin için de etin hazmı kolay olur.Bamyasını özellikle bol bol ye kuzum:)
Etli bamyayı seviyorsan iyi fikir aslında:)patlıcan yeni yedin,çorba da az gelir kuzum.saldırma ihtimalin artar.

Sahur 2 rafadan yumurta peynir zeytin 2 hiyarcik 1.5 lt su
Iftar 1 hurma 3 yk sebze çorba firin tavuk 4 yk börülce salata 3 yk yesil salata 2 lt su
Totelde 3.5 lt su olmus ohaa 13000 adim daha nossun yaaaa esperenzaa
Afiyet olsun canım.özlediğim dolu dolu çitos menüsü.
Bi kaç ay sonra sana çitos değil çiroz diyeceğim kız

Ben ucurtmamak için senden daha dikkatli olduguma göre once ben mezun olayım, ardimdan siz gelin

Sanirim öyle, yarma flan da diyorlar galiba.
Ben ekmek sevmem
Ya da dur surdakini yakiim, yok yok burasini yakiim derken başı döner zavallinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…