Matematik canim hehe sen de mi ogretmensinSenin branşın neydi canım
Hahaha öyle diyelim madem
Ben cevap vereyimMatematik canim hehe sen de mi ogretmensin
Evet canım ama doğumdan dolayı izindeyim, seminerlere baslicam. Sen sormadan ben söyleyeyim, branşım ingilizceMatematik canim hehe sen de mi ogretmensin
Ay sen çok yaşa e mi sesli güldümÇiğdem’in oraya füze mi yollayam kız napamEki Görüntüle 2149676
Bırakınız yesinler,bırakınız şişsinler diyecek kadar liberal kaptan değilim.
Ama bi çatalın ucu içincgdmk nın ikametgahına füze yollayacak kadar manyak değilim
Allah kolaylık versin canım benimSozlu notlariyla bakalim bi defter kontrolu yapicam birde katılan derse artısi eksisi nelee cikacak ortaya
anammmmm ikimizde 59,5 olursak yüzden benden yüksek olur, çıldırıcimmmm61.8 dim geçtiğimiz cuma
Hiç usenmedim canım, eylülden beri ugrasiyorum vereyim diye ama biri bir aylik diğeri 10 gunluk yatili misafirlerden ve 10 günlük memlekete gitmemden hep bi ileri iki geri oldum, hedefe ulasamadim, yoksa amacım Mart-nisan gibi ulaşıp temmuza kadar sabitlemekti
Rakiplerime kuş uçurtmam
Hep birlikte çok yaşayalım,kazık çakalım dünyayaAy sen çok yaşa e mi sesli güldüm
Allah kolaylık versin canım benim
anammmmm ikimizde 59,5 olursak yüzden benden yüksek olur, çıldırıcimmmm
Misafirler gelişler gidişler öyle oluyor canım ama maşallah iyi toplamışsın
Uçurtma uçurtma, sen uçurtma ki ben uçayım mezun olup
Diş hediği gibi mi oluyor ben de alternatif olarak düşüneyim canımZararli değil aslinda ama en doğrusu bugday şeklinde yemek. Ben sıkı karatay yaparken buğday pilavı yapiyordum ☺
Gönder gönder bi tanesini yer gerisini eşime yediririmSana da buralardan içli kofte göndereyim mi
Coğrafya mıydı acabaBen cevap vereyim
cgdmk ingilizce öğretmeni,@yolcukardelen Türkçe öğretmeni, G Gonulbagi senin branşı unuttum kuzum
ben de 11 gibi kahve içtim dubleBu arada 9 da sekersiz sütlü kahve içtim büyük fincan
Benim de aklımda coğrafya kalmış ama emin olamadımDiş hediği gibi mi oluyor ben de alternatif olarak düşüneyim canım
Gönder gönder bi tanesini yer gerisini eşime yediririmya da dur buzluğa kaldırıp her ay bi tane yerin ben de sana etli ekmek, saç arası, bıçak arası gönderem
Coğrafya mıydı acaba
ben de 11 gibi kahve içtim dubleyağlaeı yaksın diye hangisini yakacağını şaşırıp pes etmezse tabi
Ciktim geldim o vakitmedgic26 canımmm neredesin bebemm.elma dersem çık armut dersem saklan Elmaaaa
Huzurvermeyolunda canımmm sıradaki menünü almanyadaki yengeme armağan ediyorum
@AhSen_yarim canım inşallah iyisindir ve herşey yolundadır kuzum?
Boğazınizda kalsinEki Görüntüle 2149704cgdmk ve @Lavinia12345 gönderin adresinizi, yarın iftar için uğraşmayın istedim
Yarın bu güvece dalmamam için çok sevdiğim bi yemek yapmam lazımesperenzaa mmm dolapta köz patlıcanım var onu da çıkarabilirim ne dersin? Ya da yoğurt çorbası mı yapsam
Canım etli bamya gayet güzel fikir ve iyi bağırsak çalıştırıyor.erken yediğin için de etin hazmı kolay olur.Bamyasını özellikle bol bol ye kuzum:)Şimdi sevgili kaptaniçemesperenzaa ben yarın etli bamya pişirmeyi planlıyorum, aslında levrek yapacaktım ama o zaman eşimle iftarda yemem gerekir ben de o vakte kalmamak için hafta sonuna erteledim.bamya bağırsakları da çalıştırır diye düşündüm ama et olunca sıkıntı olur mu?emzirince salata ile de geçiştiremiyorum.muhtemelen 4-5 gibi yerim yine.
Hadi bana bi yardım et yoksa çok fena çamura yatarım bakkaptan taraf tuttu da kazanamadım dirim
Etli bamyayı seviyorsan iyi fikir aslında:)patlıcan yeni yedin,çorba da az gelir kuzum.saldırma ihtimalin artar.Eki Görüntüle 2149704cgdmk ve @Lavinia12345 gönderin adresinizi, yarın iftar için uğraşmayın istedim
Yarın bu güvece dalmamam için çok sevdiğim bi yemek yapmam lazımesperenzaa mmm dolapta köz patlıcanım var onu da çıkarabilirim ne dersin? Ya da yoğurt çorbası mı yapsam
Afiyet olsun canım.özlediğim dolu dolu çitos menüsü.Sahur 2 rafadan yumurta peynir zeytin 2 hiyarcik 1.5 lt su
Iftar 1 hurma 3 yk sebze çorba firin tavuk 4 yk börülce salata 3 yk yesil salata 2 lt su
Totelde 3.5 lt su olmus ohaa13000 adim daha nossun yaaaa esperenzaa
Ben ucurtmamak için senden daha dikkatli olduguma göre once ben mezun olayım, ardimdan siz gelinAy sen çok yaşa e mi sesli güldüm
Allah kolaylık versin canım benim
anammmmm ikimizde 59,5 olursak yüzden benden yüksek olur, çıldırıcimmmm
Misafirler gelişler gidişler öyle oluyor canım ama maşallah iyi toplamışsın
Uçurtma uçurtma, sen uçurtma ki ben uçayım mezun olup
En sevdiğim misafir türüCiktim geldim o vakitayollll iftara ninnos ananeme gittik yemeklerimizi alıp cok sevindi tontisimmm :)
Sanirim öyle, yarma flan da diyorlar galiba.Diş hediği gibi mi oluyor ben de alternatif olarak düşüneyim canım
Gönder gönder bi tanesini yer gerisini eşime yediririmya da dur buzluğa kaldırıp her ay bi tane yerin ben de sana etli ekmek, saç arası, bıçak arası gönderem
Coğrafya mıydı acaba
ben de 11 gibi kahve içtim dubleyağlaeı yaksın diye hangisini yakacağını şaşırıp pes etmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?