- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canımm benim cumaya o avatardaki resim ağzı kulaklarında olurValla tam avatar resmindeki suratla dolaniyorum ortalikta adetede 1 hafta kaldi siskinlik var hafiften hissediyorum... hayırlısı artik bebeğim yaa
Sen buraların hatta ortadoğu ve balkanların medar-ı iftiharısınBen duzenli yuruyorum sekerim
HahahahahaBende dün yürüyüşe çıktım iki saat normalde üşenirim spor da spor diyenesperenzaa yı getirip aklıma yürüyüşe çıktım
Var mı gözüne kestirdiğin dişli bir rakipBenim rakibliğim çok dişli olmadığı için bıraktığını düşünmüştüm
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım.Bugun benim isle ilgili durumum belli olacak mugla yada bursa bakalim insallah hayirlisi olur cok stresliyim o yuzden
Benmi disli degilim?? Anlamadim demek istediğiniBenim rakibliğim çok dişli olmadığı için bıraktığını düşünmüştüm
Oyyy bende opuyorum kuzumu cok cok... maratona katilcamm yakindaCanımm benim cumaya o avatardaki resim ağzı kulaklarında olurminnoşum çidoşum seni öperimmm
Sen buraların hatta ortadoğu ve balkanların medar-ı iftiharısın
Görmemişim canım.maşallahÇok iyiyim, diyet tam gaz devam ediyor.
Yaptım ama seni etiklemedim ondan göremedin sanırım. Kusura bakma. Şuan ki kilom 80.3 oldu
Benim işin fark etmez yeter ki gaza getiren bir rakip olsun. İkimizde birbirimize fayda sağlayalım
Yakışır canımaOyyy bende opuyorum kuzumu cok cok... maratona katilcamm yakindahehehe
Ben sana göre dişli değilim canım.İfade edemedim sanırım kendimiBenmi disli degilim?? Anlamadim demek istediğini
Spor yarışmasında siz rakip değildiniz canım. Ondan bahsediyor sümeyyeBenmi disli degilim?? Anlamadim demek istediğini
Tekrar hoşgeldin canım. Sahurdan kaynaklı olabilir,istersen iftar öncesi tekrar tartılBen birkac gun yoktum ama geldim selamlar yine herkese bu 2 günde sanirim biraz kacirdim sabah tartildigimda 116.5tim ama sahurdan kaynakli da olabilir:/ bu aksam yemekten sonra menumu yazacağım
Yok kuzum spordan bahsetmiyorum.Çiğdeme göre ben sönük kalıyorum.O bana göre daha dişli demek istemiştimSpor yarışmasında siz rakip değildiniz canım. Ondan bahsediyor sümeyye
Ben spor sanmışım, Çiğdem başka bişey sanmışYok kuzum spordan bahsetmiyorum.Çiğdeme göre ben sönük kalıyorum.O bana göre daha dişli demek istemiştim
İnşallah 59.9 dan inerim diye düşünüyorum :) iyiyim canım sen nasılsın ❤Moral bozmak yok canım. Takıma geldiğinden bugüne verdiğin kilolara bak ve başarını gör canım.Arada oluyor böyle
iftara kadar 100-200 iner bence. İnmese de bu hafta hedefini geçersin yine canım.
Nasılsın canım?
Suyunu arttir canim, suyun gerçekten çok etkisi var.Sanki regl sorununu halltemeden ben veremicem kilo 5 marttan beri tık yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?