Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım oğluşunun musmutlu güzel yılları olsun inşallah, nasıl da baldır şimdi o
Ceza ne verdi kaptaniçem, yağmur gibi gelmiştir yarısını ver ben çekeyim kıyamam sana
Bugün kontrol amaçlı kilo bildirimj yapildigi icin iftar vaktine kadar yapabilirsin canım. Cumaya hedefim 59.9 du bi aksilik cikmazsa ulasirim inşallah. Sen kac demistin demistin ve @yolcukardelen
58.9 olsun benim de ama içimden hedefi daha büyük tutuyorum@Lavinia12345 sen?
@yolcukardelen canımm neredesin kuzum? Merak ediyorum ,tulayyy ne olur geri dön
@Huzurvermeyolunda canım akşamki misafirlik nasıl geçti ve neler hüplettin
Dönüp dolaşacağım yer misali döndüm annem döndüm, canımsın

Şükür iyiymişsin canım.Arkadaşın için de üzüldüm Allah sağlıkla sıhhatle doğumunu ve bebeğini kucağına alıp sevmeyi,bir koca ömür dolusu birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah.
500 gramlık artış da reglden,stresten olabilir canım.
Arkadaşın için dua ediyorum.kazasız belasız sıkıntısız atlatır inşallah.

Son düzenleme:
Ceza mı Ne sen sor,ne biz söyleyelim bu defalık görmezden geldim desem inanır mısın?
Döndüğün iyi oldu canım,merak etmiştik

canım beni de ekle leslie düşünüyorum kendimi zorlamadan en olmadı evin içinde adım atarım:)Meydan okumak isteyen varsa da seve seve kapışırım:)
Sağ olasın canım gerçekten mi?Nerde yaptı doğumunu?Arkadaşıma ülkede 5. sin bildiğimiz demişler, çok nadir bir hatalıkmış.Sorun yaşamayanlar da oldu ama yüzde 75 olumsuz demişler
Sağ olasın canım benimkızımı her kucağıma aldığımda aklıma geliyor, aklımdan çıkaramıyorum ki kenisi nasıl bir hamilelik geçiriyordurÇaresizlik... Amin kaptaniçem

Evet nolduki

Valla tam avatar resmindeki suratla dolaniyorum ortalikta adetede 1 hafta kaldi siskinlik var hafiften hissediyorum... hayırlısı artik bebeğim yaa

medgic26 bence sen cumaya kesin vermiş olursun bozma morelini

Heran takımımız düşünmeliyiz takımımız için mücadele etmeliyiz spor yapılacak menü yazılacak su içilcek görevini yerine getirmeyenler için fermanı yayınlıyorum tez zamanda kellesi vurula şaka şaka

Ceza mı Ne sen sor,ne biz söyleyelim bu defalık görmezden geldim desem inanır mısın?
Döndüğün iyi oldu canım,merak etmiştik
inanamıyorum, nayır nolamazRamazan aynı zamanda merhamet ayı diyorsunSevindim ama kızcağıza yazık ilk doğum günü bence tüm pastayı yemeliydi, tüh cgdmk

Ben mi keseyim kelleleri

Ben duzenli yuruyorum sekerim

Nasılsın canım tartı bildirimi yaptın mı? Akşama eşleşmeleri yaparım genel olarak kiloları yakın olanları eşleştiriyorum ya da varsa gözüne kestirdiğin biri meydan okuyabilirsin canım
Çok iyiyim, diyet tam gaz devam ediyor.
Yaptım ama seni etiklemedim ondan göremedin sanırım. Kusura bakma. Şuan ki kilom 80.3 oldu
Benim işin fark etmez yeter ki gaza getiren bir rakip olsun. İkimizde birbirimize fayda sağlayalım

Benim ip atlama cezam var yaşasın :) akşama balık gecesi mi yapsam bilemedim fırında kaşarlı alabalık yapıyorum da
Seni ceza manyağı yapa yapa, spora alıştıracağım kuzum
anne olduktan sonra ben de daha çok empati yapar oldum. Bebek ve çocuklarla ilgili her olumsuz durumda gözlerim dolu dolu olur
Allah yardımcısı olsun canım.
Tamam canım seni de spor listesine alırım ama zorlandığın noktada lütfen bırak olur mu?
inanamıyorum, nayır nolamazRamazan aynı zamanda merhamet ayı diyorsunSevindim ama kızcağıza yazık ilk doğum günü bence tüm pastayı yemeliydi, tüh cgdmk
Öyle de bir merhamete geldim ki değil mi? cgdmk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…