- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım oğluşunun musmutlu güzel yılları olsun inşallah, nasıl da baldır şimdi oEvet doğum gününü de atlattım cok şükür Menüm
Kahvaltı
Avuc ici kadar ekmek(nasılsa aksam cozutucam diye, ama cozutmadim, yorgunlukla fazlasiyla erimistir.
O ekmegi bir kaç kez recele bandirdim.
Bir kaç zeytin
Domates salatalık peynir
Sade omlet
İki kucuk kup patates kızartması
Akşam
Yemedim misafirlerle yediklerim:
5 sarma pirinçli
3-4 çatal pastadan aldım
Bir bardak kola
3400 su
250 bitki çayı
esperenzaa medgic26 @Lavinia12345 @yolcukardelen
Evet Esperenzacim hazirim, razıyım cezalarıma ☺
58.9 olsun benim de ama içimden hedefi daha büyük tutuyorumBugün kontrol amaçlı kilo bildirimj yapildigi icin iftar vaktine kadar yapabilirsin canım. Cumaya hedefim 59.9 du bi aksilik cikmazsa ulasirim inşallah. Sen kac demistin demistin ve @yolcukardelen
Dönüp dolaşacağım yer misali döndüm annem döndüm, canımsın@yolcukardelen canımm neredesin kuzum? Merak ediyorum ,tulayyy ne olur geri dön
@Huzurvermeyolunda canım akşamki misafirlik nasıl geçti ve neler hüplettin
Şükür iyiymişsin canım.Arkadaşın için de üzüldümKızlar merhaba, nasılsınız?
İki gündür ihmal ettim kusura bakmayın.Dün geceden beri okuyorum yazdıklarınızın bir kısmını ama uzun yazacağım için bilgisayarın başına geçmeyi bekledim, telefondan zor oluyor.
Cumartesi tüm gün dışardaydık iki çocukla giremedim, akşam da iftara davetliydik. Eve çok geç döndük.Üniden çok sevdiğim bir arkadaşımla ilgili bir duruma çok üzüldüm pazar kendimi temizliğe verdim yine giremedim.Dün gece uykusuz bi sürü rüyalı bir gece oldu dinlenemedim, sabah uyumaya çalıştım.Uyanınca kızın aşısını yaptırmaya gitttim, geldim kızımı uyuttum size yazıyorum:) (Daha kahvaltı ortada :) )
Arkadaşımın urumunu anlatmadan bildirim yapayım.
Cuma 59.5 bugün 60.00 (Hafta sonu tek kaçamağım davette yediğim bir dilim kıymalı börekti.Dün balık günü yaptığım için yine iftarda eşimle yedim.İki gün akşam yemeğini geç yemek ve regl artı çıkardı diye düşünüyorum.Evet yine regl oldum)
Arkadaşımın durumuna gelince, (kısaca bahsedeyim) aralıkta evlenmişti, şimdi 5,5 aylık hamileymiş ve ailesi de dahil herkese yeni söylemişler riskli bir gebelik olduğu için.Risk ise şu: Arkadaşımın doğumun sonunu görememe ihtimali varmış.Karaciğerindeki bir hastalıktan dolayı kanı durduramayabilirlermiş doktorlar.Hiçbir şey olmayadabilirmiş...Dua eder misiniz, Rabbim sağlıcakla kucağına almasını, büyütmesini nasip etsin...
İki gündür çok karışığım...
(Geçmişi okuyamayacağım alıntılara cevap verir ara ara girerim gün içinde)
@esperenzaacgdmk
Ceza mıCanım oğluşunun musmutlu güzel yılları olsun inşallah, nasıl da baldır şimdi o
Ceza ne verdi kaptaniçem, yağmur gibi gelmiştiryarısını ver ben çekeyim kıyamam sana
58.9 olsun benim de ama içimden hedefi daha büyük tutuyorum@Lavinia12345 sen?
Dönüp dolaşacağım yer misali döndüm annem döndüm, canımsın
canım beni de ekle leslie düşünüyorum kendimi zorlamadan en olmadı evin içinde adım atarım:)Meydan okumak isteyen varsa da seve seve kapışırım:)Gızlaarrr hanım hatun gızlar bir o kadar da tembel hımbıl gızlarrr .geçen haftanın spor yarışması felaket.hiç doğru düzgün spor yapan yok.
Acaba haşmetli mabadınızu yerinden kaldırıp yağ yakmak için ne bekliyorsunuz???
Gece spor eşleşmesi yapacağım,spor eşleşmelerinde takımdaki yeni arkadaşlarımız da olacak.
Birbirine meydan okumak isteyen yazsın.
Geçen haftanın spor sonucunda takımlardaki herkes kaybetti ve ben hepinizi esefle kınayarak hepinize ceza vereceğim.
Sağ olasın canım gerçekten mi?Nerde yaptı doğumunu?Arkadaşıma ülkede 5. sin bildiğimiz demişler, çok nadir bir hatalıkmış.Sorun yaşamayanlar da oldu ama yüzde 75 olumsuz demişlerBencede reglden dolayıdır kilo artışın,
Arkadaşına Allah acil şifalar versin...
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır, böyle durumda olan bir tanıdığım gayet çocuğu olmuştu... içini ferah tutsun....
Sağ olasın canım benimŞükür iyiymişsin canım.Arkadaşın için de üzüldümAllah sağlıkla sıhhatle doğumunu ve bebeğini kucağına alıp sevmeyi,bir koca ömür dolusu birlikte yaşamayı nasip etsin inşallah.
500 gramlık artış da reglden,stresten olabilir canım.
Arkadaşın için dua ediyorum.kazasız belasız sıkıntısı atlatır inşallah.
Evet noldukiSahursuz çok rahat tutuyorum.Yılların alışkanlığı.Evet su az 1 e kadar maksimum 2 lt oluyor.
İyi geçti annem döktürdü.Bi ara baklava açmaya kalktı.Engel oldum.Benden de istemesin diye
Teşekkürler canım.
Biz hala rakibiz değil mi?
Valla tam avatar resmindeki suratla dolaniyorum ortalikta adetede 1 hafta kaldi siskinlik var hafiften hissediyorum... hayırlısı artik bebeğim yaaSen hedefine daha kolay ulaşırsın canım.Yaşın çok genç , metabolizman iyi çalışıyor.Menülerin de gayet iyi canım.
Moral bozmak yok canımmcumaya kaç gün var ve sen regl iken,paikolojik olarak kötü iken bile eksi gelmiş bi hatunsun.
Öperim seni o üzgün suratından
inanamıyorum, nayır nolamazCeza mıNe sen sor,ne biz söyleyelim bu defalık görmezden geldim desem inanır mısın?
Döndüğün iyi oldu canım,merak etmiştik
Ben mi keseyim kellelerimedgic26 bence sen cumaya kesin vermiş olursun bozma morelini
Heran takımımız düşünmeliyiz takımımız için mücadele etmeliyiz spor yapılacak menü yazılacak su içilcek görevini yerine getirmeyenler için fermanı yayınlıyorum tez zamanda kellesi vurulaşaka şaka
Ben duzenli yuruyorum sekerimGızlaarrr hanım hatun gızlar bir o kadar da tembel hımbıl gızlarrr .geçen haftanın spor yarışması felaket.hiç doğru düzgün spor yapan yok.
Acaba haşmetli mabadınızu yerinden kaldırıp yağ yakmak için ne bekliyorsunuz???
Gece spor eşleşmesi yapacağım,spor eşleşmelerinde takımdaki yeni arkadaşlarımız da olacak.
Birbirine meydan okumak isteyen yazsın.
Geçen haftanın spor sonucunda takımlardaki herkes kaybetti ve ben hepinizi esefle kınayarak hepinize ceza vereceğim.
Ben mi keseyim kelleleri
Ben duzenli yuruyorum sekerim
Sen benim icimdeki canavari bilmiyorsunsen yufka yüreklisin yapamazsın o işi bende yapamam adam tutarız olmadı
Yuru yuru ben 99 altina ineyim basliycam yavastan spora suan sadece yuruyorumBende dün yürüyüşe çıktım iki saat normalde üşenirim spor da spor diyenesperenzaa yı getirip aklıma yürüyüşe çıktım
Çok iyiyim, diyet tam gaz devam ediyor.Nasılsın canımtartı bildirimi yaptın mı? Akşama eşleşmeleri yaparım genel olarak kiloları yakın olanları eşleştiriyorum ya da varsa gözüne kestirdiğin biri meydan okuyabilirsin canım
Seni ceza manyağı yapa yapa, spora alıştıracağım kuzumBenim ip atlama cezam var yaşasın :) akşama balık gecesi mi yapsam bilemedim fırında kaşarlı alabalık yapıyorum da
anne olduktan sonra ben de daha çok empati yapar oldum. Bebek ve çocuklarla ilgili her olumsuz durumda gözlerim dolu dolu olurcanım beni de ekle leslie düşünüyorum kendimi zorlamadan en olmadı evin içinde adım atarım:)Meydan okumak isteyen varsa da seve seve kapışırım:)
Sağ olasın canım gerçekten mi?Nerde yaptı doğumunu?Arkadaşıma ülkede 5. sin bildiğimiz demişler, çok nadir bir hatalıkmış.Sorun yaşamayanlar da oldu ama yüzde 75 olumsuz demişler
Sağ olasın canım benimkızımı her kucağıma aldığımda aklıma geliyor, aklımdan çıkaramıyorum ki kenisi nasıl bir hamilelik geçiriyordur Çaresizlik... Amin kaptaniçem
Öyle de bir merhamete geldim kiinanamıyorum, nayır nolamazRamazan aynı zamanda merhamet ayı diyorsun Sevindim ama kızcağıza yazık ilk doğum günü bence tüm pastayı yemeliydi, tüh cgdmk
Benim rakibliğim çok dişli olmadığı için bıraktığını düşünmüştümEvet nolduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?