Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah tahlil yaptırdım hastanedeyim.Yazık bana 6 tüp kan aldılar
Demir ve D vitamini eksikliği var.Rutin bende.
İnsülin direncim de 2,38 miş.İlaç kullanmıycam
Demir eksiliği ,D vitamini eksikliği de kilo vermeni yavaşlatır canım.
6 tüp kan biraz çok olmuş yazık sana:))
İnsülin direncinin olmaması da çok güzel haber canım.

Allah acil şifa versin canım, arkadaşın bebeğini sağ salim hayırlısıyla kucagina alıp sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütür insallah.
Seni merak ettim, hadi cumaya kadar kaldığımız yerden devam edelim yarisimiza. Ben de 60.0ta kaldım, inmek istiyorum artik.

Tamam canım zorlanırsam haber ederim elbetBugün yaptıklarımız da dahil de mi

@yolcukardelen arkadasina cok uzuldum insallah ikiside sag saglim atlatir dogumu dua edecegim rabbim ikisine de birlikte uzun omurler versin
Canım teşekkür ederim,amin
Bugun benim isle ilgili durumum belli olacak mugla yada bursa bakalim insallah hayirlisi olur cok stresliyim o yuzden

vaavv teşekkkür ederiz, çok yakıştı

Sağol canım amin inşallah ❤ cok tatlı oluyor bebisler❤
Açıkçası bekledigimden az verdi ama yine de saglam

Amin canım sağ olasın Sağ olasın ben onun dışında iyiyim çok şükür:)
Devam edelim canım doymuyor musun ne yenilmeye şu an ikimiz de 60 olduğumuza göre hedefi zorlayalım biraz, spor da yaparız be dersin? En azından ben 59.0 diyeceğim ki geçen haftaya göre eksi olsun Spor ve şu regl de daha aşağı düşürürse sürpriz olur

Aslında değil ama öyle olmus oldu

Demir eksiliği ,D vitamini eksikliği de kilo vermeni yavaşlatır canım.
6 tüp kan biraz çok olmuş yazık sana:))
İnsülin direncinin olmaması da çok güzel haber canım.
D vitaminim normal sınıra gelemiyor bir türlü 6 kutu Devid 3 bitirdim yine ve yeniden verdi saolsun doktorcum.D vitamini kilo vermekte etkili ondan dolayı aksatmıyorum.

Şimdide indim 20 dakika işyerinin önünde yürüyüş yaptım patron yokta ondan söyle canım etkili oluyor akşamada 100 defa ip atlama ve bölgesel hareketlerimi denicem inş

Bugünden cumaya 1 kilo verebilir miyim acaba, su aralar yavaşladı gibi sanki de.esperenzaya 59.9 sözü verdim, sana da 59.5 vereyim. Hedefine ulasan ulasamayana ceza versin ama bu yiyecek cezasi olsun degisik olarak. Mesela sen ekmeği seviyorsun diyelim, her gün bi dilim illa ki yiyorsun, ben yenersem sana bir hafta boyunca hiç ekmek yememe cezasi vericem ki aslinda ceza ama senin yararina. Olumsuz pekiştirec gibi düşün ☺
Ben de karpuz, kavunu cok seviyorum, sen de onu kesersin, gerci karpuzu kestim artık. Ya da ne istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…