- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Demir eksiliği ,D vitamini eksikliği de kilo vermeni yavaşlatır canım.Sabah tahlil yaptırdım hastanedeyim.Yazık bana 6 tüp kan aldılar
Demir ve D vitamini eksikliği var.Rutin bende.
İnsülin direncim de 2,38 miş.İlaç kullanmıycam
Allah acil şifa versin canım, arkadaşın bebeğini sağ salim hayırlısıyla kucagina alıp sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütür insallah.Kızlar merhaba, nasılsınız?
İki gündür ihmal ettim kusura bakmayın.Dün geceden beri okuyorum yazdıklarınızın bir kısmını ama uzun yazacağım için bilgisayarın başına geçmeyi bekledim, telefondan zor oluyor.
Cumartesi tüm gün dışardaydık iki çocukla giremedim, akşam da iftara davetliydik. Eve çok geç döndük.Üniden çok sevdiğim bir arkadaşımla ilgili bir duruma çok üzüldüm pazar kendimi temizliğe verdim yine giremedim.Dün gece uykusuz bi sürü rüyalı bir gece oldu dinlenemedim, sabah uyumaya çalıştım.Uyanınca kızın aşısını yaptırmaya gitttim, geldim kızımı uyuttum size yazıyorum:) (Daha kahvaltı ortada :) )
Arkadaşımın urumunu anlatmadan bildirim yapayım.
Cuma 59.5 bugün 60.00 (Hafta sonu tek kaçamağım davette yediğim bir dilim kıymalı börekti.Dün balık günü yaptığım için yine iftarda eşimle yedim.İki gün akşam yemeğini geç yemek ve regl artı çıkardı diye düşünüyorum.Evet yine regl oldum)
Arkadaşımın durumuna gelince, (kısaca bahsedeyim) aralıkta evlenmişti, şimdi 5,5 aylık hamileymiş ve ailesi de dahil herkese yeni söylemişler riskli bir gebelik olduğu için.Risk ise şu: Arkadaşımın doğumun sonunu görememe ihtimali varmış.Karaciğerindeki bir hastalıktan dolayı kanı durduramayabilirlermiş doktorlar.Hiçbir şey olmayadabilirmiş...Dua eder misiniz, Rabbim sağlıcakla kucağına almasını, büyütmesini nasip etsin...
İki gündür çok karışığım...
(Geçmişi okuyamayacağım alıntılara cevap verir ara ara girerim gün içinde)
@esperenzaacgdmk
Tamam canım zorlanırsam haber ederim elbetSeni ceza manyağı yapa yapa, spora alıştıracağım kuzum
anne olduktan sonra ben de daha çok empati yapar oldum. Bebek ve çocuklarla ilgili her olumsuz durumda gözlerim dolu dolu olur
Allah yardımcısı olsun canım.
Tamam canım seni de spor listesine alırım ama zorlandığın noktada lütfen bırak olur mu?
Öyle de bir merhamete geldim kideğil mi? cgdmk
Canım teşekkür ederim,amin@yolcukardelen arkadasina cok uzuldum insallah ikiside sag saglim atlatir dogumu dua edecegim rabbim ikisine de birlikte uzun omurler versin
Bugun benim isle ilgili durumum belli olacak mugla yada bursa bakalim insallah hayirlisi olur cok stresliyim o yuzden
vaavv teşekkkür ederiz, çok yakıştı@medgic26cgdmk @becezey fitcivciv @yolcukardelen G Gonulbagi @Lavinia12345
@asilsoy @yenibirnur
Karınca sembolleriniz de gelmiş
Sağol canım amin inşallah ❤ cok tatlı oluyor bebisler❤Canım oğluşunun musmutlu güzel yılları olsun inşallah, nasıl da baldır şimdi o
Ceza ne verdi kaptaniçem, yağmur gibi gelmiştiryarısını ver ben çekeyim kıyamam sana
58.9 olsun benim de ama içimden hedefi daha büyük tutuyorum@Lavinia12345 sen?
Dönüp dolaşacağım yer misali döndüm annem döndüm, canımsın
Amin canım sağ olasınAllah acil şifa versin canım, arkadaşın bebeğini sağ salim hayırlısıyla kucagina alıp sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyütür insallah.
Seni merak ettim, hadi cumaya kadar kaldığımız yerden devam edelim yarisimiza. Ben de 60.0ta kaldım, inmek istiyorum artik.
Vermedim demedi mi ben mi yanlış anladımSağol canım amin inşallah ❤ cok tatlı oluyor bebisler❤
Açıkçası bekledigimden az verdi ama yine de saglam
Seni ceza manyağı yapa yapa, spora alıştıracağım kuzum
anne olduktan sonra ben de daha çok empati yapar oldum. Bebek ve çocuklarla ilgili her olumsuz durumda gözlerim dolu dolu olur
Allah yardımcısı olsun canım.
Tamam canım seni de spor listesine alırım ama zorlandığın noktada lütfen bırak olur mu?
Öyle de bir merhamete geldim kideğil mi? cgdmk
Teşekkürler ❤@medgic26cgdmk @becezey fitcivciv @yolcukardelen G Gonulbagi @Lavinia12345
@asilsoy @yenibirnur
Karınca sembolleriniz de gelmiş
Bi tek ben anladım galiba sumeyyeyi ☺Ben spor sanmışım, Çiğdem başka bişey sanmışgerçekten demek istediğimi ifade edemişsin canım.
Oruç kafa sanırım ifade edemedimBi tek ben anladım galiba sumeyyeyi ☺
D vitaminim normal sınıra gelemiyor bir türlü 6 kutu Devid 3 bitirdim yine ve yeniden verdi saolsun doktorcum.D vitamini kilo vermekte etkili ondan dolayı aksatmıyorum.Demir eksiliği ,D vitamini eksikliği de kilo vermeni yavaşlatır canım.
6 tüp kan biraz çok olmuş yazık sana:))
İnsülin direncinin olmaması da çok güzel haber canım.
HahahahahaHer gün civciv spor yap diyeceğim bıkmadan usanmadan
Var mı gözüne kestirdiğin dişli bir rakip
Kilo olarak denk olmasanız dacgdmk dişli rakip aslında.
@Huzurvermeyolunda sahalara dönseydi o da güçlü rakipti ya.
Insallah gonlune gore olur canim. Ikisi de guzel yerBugun benim isle ilgili durumum belli olacak mugla yada bursa bakalim insallah hayirlisi olur cok stresliyim o yuzden
Bugünden cumaya 1 kilo verebilir miyim acaba, su aralar yavaşladı gibi sanki de.esperenzaya 59.9 sözü verdim, sana da 59.5 vereyim. Hedefine ulasan ulasamayana ceza versin ama bu yiyecek cezasi olsun degisik olarak. Mesela sen ekmeği seviyorsun diyelim, her gün bi dilim illa ki yiyorsun, ben yenersem sana bir hafta boyunca hiç ekmek yememe cezasi vericem ki aslinda ceza ama senin yararina. Olumsuz pekiştirec gibi düşün ☺Amin canım sağ olasınSağ olasın ben onun dışında iyiyim çok şükür:)
Devam edelim canım doymuyor musun ne yenilmeyeşu an ikimiz de 60 olduğumuza göre hedefi zorlayalım biraz, spor da yaparız be dersin? En azından ben 59.0 diyeceğim ki geçen haftaya göre eksi olsun Spor ve şu regl de daha aşağı düşürürse sürpriz olur
Vermez miiii verdi verdiVermedim demedi mi ben mi yanlış anladım
Aynen yolcukardelen donmus sukur ama huzurun misafirligini bende merak ettin@yolcukardelen canımm neredesin kuzum? Merak ediyorum ,tulayyy ne olur geri dön
@Huzurvermeyolunda canım akşamki misafirlik nasıl geçti ve neler hüplettin
Bilmem, ben sıkıntı yaşamadim ☺Oruç kafa sanırım ifade edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?