Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hımm anladım canım tamam bana uyar Azyiyen_azimli yok mu bizi yemeyecek mi bu defayine düşünelim başka ne olabilir
Vermez miiii verdi verdi
ne verdi, afiyet olsun

inşallah canım,teşekkür ederim çok

bu takıma özel bir sembol sanırım dimi?
çok tatlıymış :)

cgdmk @yolcukardelen verdim bende sonra cuma akşamı batırdım. Bugün tartılacağım bakalım kaç çıkacağım, yok artık yemem kimseleri çünkü diye diye çok yemek yedim...
Tamam gecti bitti o, ben de doğum gününde yedim bisicikler ☺
Bu haftaya bomba gibi başlayalım. Hedefe ulasamayana bi yaptirim gibi bişey gelsin. Bayrama cok bisey kalmadi

İnşallah 59.9 dan inerim diye düşünüyorum :) iyiyim canım sen nasılsın ❤
Teşekkür ederim iyiyim canım
Tamam canım zorlanırsam haber ederim elbetBugün yaptıklarımız da dahil de mi

Canım teşekkür ederim,amin

vaavv teşekkkür ederiz, çok yakıştı
Yakışmış çok yakında karıncanın yanına bir de kep gelirse çok şık duruyor canım
Vermedim demedi mi ben mi yanlış anladım
Ramazan merhamet ayı olduğu kadar bereket ayıdır bereketli bi ceza verdim

Teşekkürler ❤
Karinca misali çok çalışıp hedefimize ulaşacağız, biz çalışkan karıncalarız! ☺
Karınca deyince aklıma oğlumun kitabi var( çalışkan karıncalar isminde) hep o geliyor.kitapları çok sevdiği için ezberletti kerata kitabı merhaba ben karınca anti ,şeklinde olan giriş cümlesini kim bilir kaç defa okudum.
Çalışkan karıncalarım çok çalışmazsanız üzerinize karınca tozu atarım ha hahaha
Neye gore geldi karinca sembolu esperenzaa
takımımızın sembolü karınca canım

cgdmk @yolcukardelen verdim bende sonra cuma akşamı batırdım. Bugün tartılacağım bakalım kaç çıkacağım, yok artık yemem kimseleri çünkü diye diye çok yemek yedim...
Seni de ceza delisi yaparım,bir daha kaçamak yok yeme canım.yazık emeklerine
Kes canım seve seveAkşama kadar bi düşüneyim benAbovvvv çok vermiş
Ramazanın bereketi işte
merhamet kısmı ise 3 günde tamanlaması.
Evet bu artilardan sonra bi silkelenme zamanı. Hedefimize odaklanalim. Benim bayram hedefim 57 ama bu kaplumbağa hiziyla biraz zor gibi. Birşeyler yapalım
Ramazab sporu biraz aksatıyor ama bi gece bi rutin oturtursan canım, bayrama hedefini tutturabilirsin canım.
Senin iraden de oldukça güçlü ve kararlı olduğun zaman iyi kilo veriyorsun.

Ben cuma-ptesi arası cok gevsiyorum canim, cuma gunu tartıdan sonra bi rehavet bi rahatlama oluyor. Ptesi aklımı basima alıp devam ediyorum. Sana olan 59.9 sözümü tutucam ama inşallah kizlara dediğim 59.5 a da ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…