Hımm anladım canım tamam bana uyarBugünden cumaya 1 kilo verebilir miyim acaba, su aralar yavaşladı gibi sanki de.esperenzaya 59.9 sözü verdim, sana da 59.5 vereyim. Hedefine ulasan ulasamayana ceza versin ama bu yiyecek cezasi olsun degisik olarak. Mesela sen ekmeği seviyorsun diyelim, her gün bi dilim illa ki yiyorsun, ben yenersem sana bir hafta boyunca hiç ekmek yememe cezasi vericem ki aslinda ceza ama senin yararina. Olumsuz pekiştirec gibi düşün ☺
Ben de karpuz, kavunu cok seviyorum, sen de onu kesersin, gerci karpuzu kestim artık. Ya da ne istersen
ne verdi, afiyet olsunVermez miiii verdi verdi
Bu verme muhabbeti de nedir ?ne verdi, afiyet olsun
Pek hoşuna gitmedi galiba, yiyecegini kesicem diye mi korktunHımm anladım canım tamam bana uyarAzyiyen_azimli yok mu bizi yemeyecek mi bu defa yine düşünelim başka ne olabilir
ne verdi, afiyet olsun
Sen hedefine daha kolay ulaşırsın canım.Yaşın çok genç , metabolizman iyi çalışıyor.Menülerin de gayet iyi canım.
Moral bozmak yok canımmcumaya kaç gün var ve sen regl iken,paikolojik olarak kötü iken bile eksi gelmiş bi hatunsun.
Öperim seni o üzgün suratından
medgic26 cgdmk @becezey @fitcivciv @yolcukardelen G Gonulbagi Azyiyen_azimli
@asilsoy Y yenibirnur
Karınca sembolleriniz de gelmiş
Doğum gününde esperenzacigimin bana verdiği cezayı soruyor canım ☺Bu verme muhabbeti de nedir ?
Ceza canımBu verme muhabbeti de nedir ?
tamam ama bak ben de artı çıktım bugün, umutsuzluk yok.tartıl akşam haber et, bi plan program yapalım e mi canımcgdmk @yolcukardelen verdim bende sonra cuma akşamı batırdım. Bugün tartılacağım bakalım kaç çıkacağım, yok artık yemem kimseleri çünkü diye diye çok yemek yedim...
Bende yanlış anlamışım, merak etme banada ceza verdi sevgiliPek hoşuna gitmedi galiba, yiyecegini kesicem diye mi korktun
Sen ne önerirsin?
1500 ip atlama verdi ☺
Tamam gecti bitti o, ben de doğum gününde yedim bisicikler ☺cgdmk @yolcukardelen verdim bende sonra cuma akşamı batırdım. Bugün tartılacağım bakalım kaç çıkacağım, yok artık yemem kimseleri çünkü diye diye çok yemek yedim...
Teşekkür ederim iyiyim canımİnşallah 59.9 dan inerim diye düşünüyorum :) iyiyim canım sen nasılsın ❤
Yakışmış çokTamam canım zorlanırsam haber ederim elbetBugün yaptıklarımız da dahil de mi
Canım teşekkür ederim,amin
vaavv teşekkkür ederiz, çok yakıştı
Ramazan merhamet ayı olduğu kadar bereket ayıdırVermedim demedi mi ben mi yanlış anladım
Kes canım seve sevePek hoşuna gitmedi galiba, yiyecegini kesicem diye mi korktun
Sen ne önerirsin?
1500 ip atlama verdi ☺
Evet bu artilardan sonra bi silkelenme zamanı. Hedefimize odaklanalim. Benim bayram hedefim 57 ama bu kaplumbağa hiziyla biraz zor gibi. Birşeyler yapalımCeza canım
tamam ama bak ben de artı çıktım bugün, umutsuzluk yok.tartıl akşam haber et, bi plan program yapalım e mi canım
Bugun yarın halledicem ☺Evetcgdmk ne yaptın 1500 ipini
Karınca deyince aklıma oğlumun kitabi var( çalışkan karıncalar isminde) hep o geliyor.kitapları çok sevdiği için ezberletti kerata kitabıTeşekkürler ❤
Karinca misali çok çalışıp hedefimize ulaşacağız, biz çalışkan karıncalarız! ☺
takımımızın sembolü karınca canımNeye gore geldi karinca semboluesperenzaa
Acı yok rockyŞimdide indim 20 dakika işyerinin önünde yürüyüş yaptım patron yokta ondansöyle canım etkili oluyor akşamada 100 defa ip atlama ve bölgesel hareketlerimi denicem inş
Seni de ceza delisi yaparım,bir daha kaçamak yokcgdmk @yolcukardelen verdim bende sonra cuma akşamı batırdım. Bugün tartılacağım bakalım kaç çıkacağım, yok artık yemem kimseleri çünkü diye diye çok yemek yedim...
Ramazanın bereketi işteKes canım seve seveAkşama kadar bi düşüneyim ben Abovvvv çok vermiş
Ramazab sporu biraz aksatıyor ama bi gece bi rutin oturtursan canım, bayrama hedefini tutturabilirsin canım.Evet bu artilardan sonra bi silkelenme zamanı. Hedefimize odaklanalim. Benim bayram hedefim 57 ama bu kaplumbağa hiziyla biraz zor gibi. Birşeyler yapalım
Ben cuma-ptesi arası cok gevsiyorum canim, cuma gunu tartıdan sonra bi rehavet bi rahatlama oluyor. Ptesi aklımı basima alıp devam ediyorum. Sana olan 59.9 sözümü tutucam amaSeni de ceza delisi yaparım,bir daha kaçamak yokyeme canım.yazık emeklerine
Ramazanın bereketi işte
merhamet kısmı ise 3 günde tamanlaması.
Ramazab sporu biraz aksatıyor ama bi gece bi rutin oturtursan canım, bayrama hedefini tutturabilirsin canım.
Senin iraden de oldukça güçlü ve kararlı olduğun zaman iyi kilo veriyorsun.
Sen bilirsin canım benimBen sana göre dişli değilim canım.İfade edemedim sanırım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?