- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tam da dediğin gibi canım,burası beni de çok iyi frenliyor.Kiloyu koruyabilmek daha zor dediğin gibi. Beyin açlığımıza bir şekilde dur diyebilmeyi öğrendiğimiz notada sanırım başarırız.aynen öyle, ne güzel hedefine ulaşmak çok güzel gerçekten
seni de burası frenler tekrar kilo almazsın böylece aslında bence kiloyu vermek kadar korumakta çok önemli hatta daha önemli
Olur canım.Sen geçen hafta kendini önce zora soktun sonra da zoru başardın unutma.Yapabildiğin kadar spor yapmayı da ihmal etme.spor ve senin düzenli menülerinle çok iyi sonuçlar aldın hiç unutma olur mu canımher ikisi de :)) iki gundur aksam nohut yedim regl de mayis 1 de olmustum duzenli gitmiyor ama normal sartlarda bugun yarin olmam gerekiyordu. Cumaya eksi garanti gelir ama insallah beni tatmin edecek bisey olur
Canım 1,5 aydan fazla süredir regl olmuyorsun.ihmal etme daha fazla canım.
Daha 29 yaşındasın ve yaşın biraz beklemeye müsait.Ben 34 yaşımı geçmişken tedavim olumlu sonuç verdi. Kilonu ver,spora başlayıp sağlıklı besinler tüket.biraz akışına bırak.psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.tedavi sürecinde sağlam psikoloji ve olumlu düşünmek çok çok önemli.
Tam da dediğin gibi canım,burası beni de çok iyi frenliyor.Kiloyu koruyabilmek daha zor dediğin gibi. Beyin açlığımıza bir şekilde dur diyebilmeyi öğrendiğimiz notada sanırım başarırız.
Sen çok güzel başlangıç yaptın ve devamı da gelir canım.
Soğan kürü,hayıt tohumu,civanperçemi adetine iyi gelebilir.Onları hiç denedin mi? Önce doktora git sonra bitkisel çözümlerden de faydalanabilirsin.Aynen canım yaşımız daha genç 31 32 denesek daha iyi çünkü 3 cü tedavi de başarısız olursa hepten çöküş olabilir bu süreçte eşim sigarayı bıraktı ben daha sağlıklı besleniyorum vs vs
Atlamışım canımm,afedersinGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar hepimize.
Dün ki menümü paylaşayım
Sahur: 1 sb su
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
1 küçük kase salata
2 tavuk şiş sebzeli ev usulü
2 yk taze fasülye
Ayran
Ara: 3 kayısı
Sade soda içinde bol limon
Su çok içemedim 1 lt yi geçmişimdir.1 kupa kayısılı form çay
esperenzaa , medgic26
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar.Hayırlı haftalar hepimize.
Dün ki menümü paylaşayım
Sahur: 1 sb su
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
1 küçük kase salata
2 tavuk şiş sebzeli ev usulü
2 yk taze fasülye
Ayran
Ara: 3 kayısı
Sade soda içinde bol limon
Su çok içemedim 1 lt yi geçmişimdir.1 kupa kayısılı form çay
esperenzaa , medgic26
Tunaydin canimcim... kilom 101.7Tünaydınn
Mutlu ve bol eksili bir hafta olsun hepimize.
Kilo bildirimi yapmayı unutmayalım
Sahursuz çok rahat tutuyorum.Yılların alışkanlığı.Evet su az 1 e kadar maksimum 2 lt oluyor.Atlamışım canımm,afedersin
Su ramazan olduğu için az tatlım,sahursuz maşallah iyi dayanabiliyorsun
İftarın çok güzel afiyet olsun,Allah kabul etsin
Annenin damadına verdiği davet nasıl geçti canım.sen ondan bahset
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canım
Sen hedefine daha kolay ulaşırsın canım.Yaşın çok genç , metabolizman iyi çalışıyor.Menülerin de gayet iyi canım.çok doğru diyorsun umarım hepimiz bunu başarırız
inşallah canım hedefime ulaşabilirim bende senin gibi :)
Moral bozmak yok canımmTunaydin canimcim... kilom 101.7
sağolasın
Afiyet olsun canımm
Ceza da bitmiş,yeni ceza almamaya bak olur mu tatlım
Canım çok sevindim,hem kilo almayışına hem de herşeyin yolunda olmasına
Öpüyorumm
evet canım ,belcimim bizim takımdaydı ,mezun oldu
Gece uyuyamadın sanırum.Nasılsın canım?
5 kayısı çok olmuş canım.
Suyu az içiyorsun,sporu düzene koyamadın kilo vermen yavaşlayacak canım.
100 ip atlama cezan var.
Ben sabırsızlıkla bekliyorumGızlaarrr hanım hatun gızlar bir o kadar da tembel hımbıl gızlarrr .geçen haftanın spor yarışması felaket.hiç doğru düzgün spor yapan yok.
Acaba haşmetli mabadınızu yerinden kaldırıp yağ yakmak için ne bekliyorsunuz???
Gece spor eşleşmesi yapacağım,spor eşleşmelerinde takımdaki yeni arkadaşlarımız da olacak.
Birbirine meydan okumak isteyen yazsın.
Geçen haftanın spor sonucunda takımlardaki herkes kaybetti ve ben hepinizi esefle kınayarak hepinize ceza vereceğim.
Sağlıklı menülerle ve sporla 52’yi görüp 48 kilodan daha fit olursun canım. Ramazanda kilo vermek zor gibi olsa da bunu başarıyorsun canım. Biraz daha dikkatli yedikten ve hareketini arttırdıktan sonra olmayacak birşey değil.sağolasınesperenzaa cım evet gayet iyim, yeni 9 haftalık günlük tutuyorum, 3 amaçtan biri 52 kg olmak yazdım Orayada not alıyorum...
Nasılsın canımBen sabırsızlıkla bekliyorum
Evet onu farkettim, sağolasın gerçekten doğru yerdeyim.Sağlıklı menülerle ve sporla 52’yi görüp 48 kilodan daha fit olursun canım. Ramazanda kilo vermek zor gibi olsa da bunu başarıyorsun canım. Biraz daha dikkatli yedikten ve hareketini arttırdıktan sonra olmayacak birşey değil.
Bencede reglden dolayıdır kilo artışın,Kızlar merhaba, nasılsınız?
İki gündür ihmal ettim kusura bakmayın.Dün geceden beri okuyorum yazdıklarınızın bir kısmını ama uzun yazacağım için bilgisayarın başına geçmeyi bekledim, telefondan zor oluyor.
Cumartesi tüm gün dışardaydık iki çocukla giremedim, akşam da iftara davetliydik. Eve çok geç döndük.Üniden çok sevdiğim bir arkadaşımla ilgili bir duruma çok üzüldüm pazar kendimi temizliğe verdim yine giremedim.Dün gece uykusuz bi sürü rüyalı bir gece oldu dinlenemedim, sabah uyumaya çalıştım.Uyanınca kızın aşısını yaptırmaya gitttim, geldim kızımı uyuttum size yazıyorum:) (Daha kahvaltı ortada :) )
Arkadaşımın urumunu anlatmadan bildirim yapayım.
Cuma 59.5 bugün 60.00 (Hafta sonu tek kaçamağım davette yediğim bir dilim kıymalı börekti.Dün balık günü yaptığım için yine iftarda eşimle yedim.İki gün akşam yemeğini geç yemek ve regl artı çıkardı diye düşünüyorum.Evet yine regl oldum)
Arkadaşımın durumuna gelince, (kısaca bahsedeyim) aralıkta evlenmişti, şimdi 5,5 aylık hamileymiş ve ailesi de dahil herkese yeni söylemişler riskli bir gebelik olduğu için.Risk ise şu: Arkadaşımın doğumun sonunu görememe ihtimali varmış.Karaciğerindeki bir hastalıktan dolayı kanı durduramayabilirlermiş doktorlar.Hiçbir şey olmayadabilirmiş...Dua eder misiniz, Rabbim sağlıcakla kucağına almasını, büyütmesini nasip etsin...
İki gündür çok karışığım...
(Geçmişi okuyamayacağım alıntılara cevap verir ara ara girerim gün içinde)
@esperenzaacgdmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?