Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam gecti bitti o, ben de doğum gününde yedim bisicikler ☺
Bu haftaya bomba gibi başlayalım. Hedefe ulasamayana bi yaptirim gibi bişey gelsin. Bayrama cok bisey kalmadi
Ben Bayramda mezun olmayı hedefliyorum, hadi bakalımSon 4,5 kilo zor mu olur ki
Teşekkür ederim iyiyim canım

Yakışmış çok yakında karıncanın yanına bir de kep gelirse çok şık duruyor canım

Ramazan merhamet ayı olduğu kadar bereket ayıdır bereketli bi ceza verdim
evet evet seninkine bakmaktan alamıyorum kendimiHedefim 60tı zaten ama 55 e doğru ne kadar gidebilirsem
Gördüm nasıl da bereketlenmiş cezalar

Evet bu artilardan sonra bi silkelenme zamanı. Hedefimize odaklanalim. Benim bayram hedefim 57 ama bu kaplumbağa hiziyla biraz zor gibi. Birşeyler yapalım
canım ben daha önce iftara iki saat kala başlayıp bir saat Leslie yapıp duş alıp bir saat dinleniyordum, zor oluyor ama acayip faydasını gördüm, aklında bulunsunYa da boşver bpşver çok zor oliii zaten
Tabi yemeği önceden hazırla son on dk sofra kur sadece

İyi akşamlar.
Sabah menüsü
-1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
1/2 dilim peynir

Araöğün:
10 adet leblebi, 10 adet kuru üzüm

Öğlen:
Bolca salata ( zeytinyağlı ve narekşili)

Ara öğün:
10 kavrulmamış fındık

Akşam menüsü:
5 kaşık nohutlu pilav
2 kaşık sebze yemeği( paylıcan biber közlemesi)

Ara öğün ( daha olmadı ama 20.00 gibi en geç)
Bir bardak kayısılı form çayı.

Bugün az yürüğüm 2716 adım.

Mümkün olduğunca iş yerinden yerimde çok oturmamaya çalışıyorum ama bazen vakit bulamıyorum o zamanda sadece iş çıkış kalıyor.

Canım afiyet olsun ama leblebi yerine çiğ bademi tavsiye ediyorlar bi de pilav olmasa iyiymiş

Canım afiyet olsun ama leblebi yerine çiğ bademi tavsiye ediyorlar bi de pilav olmasa iyiymiş
Canım doktorun listesine uydum.
Açıkcası bende sebze ve et ağırlıklı bealenmek istiyorum ama diyetisyen yazdı. Ekmeği yazmasına rağmen yemiyorum bakalım ne olacak.

Menü
Sabah
Beyaz peynir
2 yumurtadan sucuklu omlet
3 zeytin
2 küçük dilim ekmek (minikti dilimler)
Öğlen
1 kayısı
Kiraz 15 tane
Akşam
1 kepçe domates çorbası
Ton balıklı peynirli salata büyük bir kase
Sütlü espresso
Bi kaç saat sonra bir de sade Türk kahvesi içicem
Su 3 lt
esperenzaa medgic26

Hafta sonu genelde aile kahvaltıları, gezmeler derken ipin ucu kaçabiliyor canım ama sen bundan sonra hafta sonunda da tam motivasyonla ilerlemelisin temmuza kazanman gereken iki iddian var.
Ben Bayramda mezun olmayı hedefliyorum, hadi bakalımSon 4,5 kilo zor mu olur ki
evet evet seninkine bakmaktan alamıyorum kendimiHedefim 60tı zaten ama 55 e doğru ne kadar gidebilirsem
Gördüm nasıl da bereketlenmiş cezalar
bayrama kadar 4,5 olur ama sağlıklı olmaz canım,sağlıklı olsun bir iki hafta geç olsun daha iyi bence.
Afiyet olsun canım. su miktarın nedir?
Afiyet olsun tatlım menün ve su miktarın güzel, biraz da spor olabilse keşke

menümü yazayım sizlere :)

sahurda
2 haşlanmış yumurta peynır 6 zeytin.

akşam
yulaf kepeği ekmeği
salata
tavuk sote (6yk) (yağda sotelenmeden.)

yalnız hırvatistandan deniz kabukları şeklinde bir çikolata gelmişti küçük küçük bir tane dayanamadım ve yedim kızlar özür dilerim.

2lt su 3 yapacağım

8365 adım ama bugun nobetçiydim hiç oturmadım heheh

esperenzaa medgic26 @yolcukardelen G Gonulbagi

Sabah tahlil yaptırdım hastanedeyim.Yazık bana 6 tüp kan aldılar
Demir ve D vitamini eksikliği var.Rutin bende.
İnsülin direncim de 2,38 miş.İlaç kullanmıycam
benim insulin direncim 16.25 çıktı ilaca başladım

teşekkür ederimmm keşke ama okul kapanınca daha bi rahat yapıcam şu an finallere çalışıyorum ama ben fazla hareketli biriyim allahtan cumartesi 15 bin adım attım ve sevgilime de attırdım mesela tüm emirgan korusunu dolaştırdım biraz deli dolu kıpır kıpır biriyimdir aslında normal zamanda ben hergün çok yürürüm otobüste trafik olur malum istanbulda yaşıyorum iner yarım saat yürürüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…