Yok kuzum o degil... onunla 25 haziran kadar 6 kilo diye iddaya girdik ya ondan bahsediyor benceSpor yarışmasında siz rakip değildiniz canım. Ondan bahsediyor sümeyye
Ben seninle rakib olmak istiyorum.Sen beni istemessin diye düşündüm.Sen bilirsin canım benim
Ben Bayramda mezun olmayı hedefliyorum, hadi bakalımTamam gecti bitti o, ben de doğum gününde yedim bisicikler ☺
Bu haftaya bomba gibi başlayalım. Hedefe ulasamayana bi yaptirim gibi bişey gelsin. Bayrama cok bisey kalmadi
evet evet seninkine bakmaktan alamıyorum kendimiTeşekkür ederim iyiyim canım
Yakışmış çokyakında karıncanın yanına bir de kep gelirse çok şık duruyor canım
Ramazan merhamet ayı olduğu kadar bereket ayıdırbereketli bi ceza verdim
canım ben daha önce iftara iki saat kala başlayıp bir saat Leslie yapıp duş alıp bir saat dinleniyordum, zor oluyor ama acayip faydasını gördüm, aklında bulunsunEvet bu artilardan sonra bi silkelenme zamanı. Hedefimize odaklanalim. Benim bayram hedefim 57 ama bu kaplumbağa hiziyla biraz zor gibi. Birşeyler yapalım
Canım afiyet olsun ama leblebi yerine çiğ bademi tavsiye ediyorlar bi de pilav olmasa iyiymişİyi akşamlar.
Sabah menüsü
-1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
1/2 dilim peynir
Araöğün:
10 adet leblebi, 10 adet kuru üzüm
Öğlen:
Bolca salata ( zeytinyağlı ve narekşili)
Ara öğün:
10 kavrulmamış fındık
Akşam menüsü:
5 kaşık nohutlu pilav
2 kaşık sebze yemeği( paylıcan biber közlemesi)
Ara öğün ( daha olmadı ama 20.00 gibi en geç)
Bir bardak kayısılı form çayı.
Bugün az yürüğüm 2716 adım.
Mümkün olduğunca iş yerinden yerimde çok oturmamaya çalışıyorum ama bazen vakit bulamıyorum o zamanda sadece iş çıkış kalıyor.
Ben anca eve iftardan sonra gidebiliyorum yolda aciyorum orucumu genelde.Tekrar hoşgeldin canım. Sahurdan kaynaklı olabilir,istersen iftar öncesi tekrar tartıl
Canım doktorun listesine uydum.Canım afiyet olsun ama leblebi yerine çiğ bademi tavsiye ediyorlar bi de pilav olmasa iyiymiş
Hafta sonu genelde aile kahvaltıları, gezmeler derken ipin ucu kaçabiliyor canım ama sen bundan sonra hafta sonunda da tam motivasyonla ilerlemelisinBen cuma-ptesi arası cok gevsiyorum canim, cuma gunu tartıdan sonra bi rehavet bi rahatlama oluyor. Ptesi aklımı basima alıp devam ediyorum. Sana olan 59.9 sözümü tutucam amainşallah kizlara dediğim 59.5 a da ulaşırım
bayrama kadar 4,5 olur ama sağlıklı olmaz canım,sağlıklı olsun bir iki hafta geç olsun daha iyi bence.Ben Bayramda mezun olmayı hedefliyorum, hadi bakalımSon 4,5 kilo zor mu olur ki
evet evet seninkine bakmaktan alamıyorum kendimiHedefim 60tı zaten ama 55 e doğru ne kadar gidebilirsem
Gördüm nasıl da bereketlenmiş cezalar
Afiyet olsun canım. su miktarın nedir?İyi akşamlar.
Sabah menüsü
-1 yumurta
1 salatalık
4 zeytin
1/2 dilim peynir
Araöğün:
10 adet leblebi, 10 adet kuru üzüm
Öğlen:
Bolca salata ( zeytinyağlı ve narekşili)
Ara öğün:
10 kavrulmamış fındık
Akşam menüsü:
5 kaşık nohutlu pilav
2 kaşık sebze yemeği( paylıcan biber közlemesi)
Ara öğün ( daha olmadı ama 20.00 gibi en geç)
Bir bardak kayısılı form çayı.
Bugün az yürüğüm 2716 adım.
Mümkün olduğunca iş yerinden yerimde çok oturmamaya çalışıyorum ama bazen vakit bulamıyorum o zamanda sadece iş çıkış kalıyor.
Afiyet olsun tatlım menün ve su miktarın güzel, biraz da spor olabilse keşkeMenü
Sabah
Beyaz peynir
2 yumurtadan sucuklu omlet
3 zeytin
2 küçük dilim ekmek (minikti dilimler)
Öğlen
1 kayısı
Kiraz 15 tane
Akşam
1 kepçe domates çorbası
Ton balıklı peynirli salata büyük bir kase
Sütlü espresso
Bi kaç saat sonra bir de sade Türk kahvesi içicem
Su 3 lt
esperenzaa medgic26
benim insulin direncim 16.25 çıktı ilaca başladımSabah tahlil yaptırdım hastanedeyim.Yazık bana 6 tüp kan aldılar
Demir ve D vitamini eksikliği var.Rutin bende.
İnsülin direncim de 2,38 miş.İlaç kullanmıycam
2 litreye yine bir bardak eksik KaldıAfiyet olsun canım. su miktarın nedir
Hafta sonu genelde aile kahvaltıları, gezmeler derken ipin ucu kaçabiliyor canım ama sen bundan sonra hafta sonunda da tam motivasyonla ilerlemelisintemmuza kazanman gereken iki iddian var.
bayrama kadar 4,5 olur ama sağlıklı olmaz canım,sağlıklı olsun bir iki hafta geç olsun daha iyi bence.
Afiyet olsun canım. su miktarın nedir?
Afiyet olsun tatlım menün ve su miktarın güzel, biraz da spor olabilse keşke
Geçmiş olsun canım.Benim de çok yüksekti ben başlamak istememiştim kilo verdikçe düştübenim insulin direncim 16.25 çıktı ilaca başladım
Kiz ben kimimde istemem ask olsun o nasi söz öyleBen seninle rakib olmak istiyorum.Sen beni istemessin diye düşündüm.
Hergun iciyon mu bu kayisiyi motoru bozmuyonmuBugün ki menüm
Sahur : Yok
İftar:
1 kepçe ezogelin
3 yk taze fasülye
1/2 adet tavuk şiş
Salata
2 yk yoğurtlu köz biber
Avuç içi pide
2 lt su,1 kupa kayısılı form
esperenzaa , medgic26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?